Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?
<Asiakas> Kiitos pena uudesta palvelusta pulautevastaukset ovat erittäin hyödyllisiä
<Putin> Menin selälleni, nostin jalat ilmaan ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein turskahtivat hirvittävällä paineella suoraan kasvoilleni.
<Victor Orban> Kiina on avainvalta rauhan edellytysten luomisessa Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa. Tästä syystä tulin tapaamaan presidentti Xiä Pekingissä, vain kaksi kuukautta hänen virallisen Budapest-vierailunsa jälkeen.
<Presidentti Stubb> Venäjän hyvän tekemisellä ei ole rajoja!
<Putin> Muistakaa toverit että Venäjän rajat eivät pääty missään.
<Puolueeton tarkkaili> Kyllä näin on, pena on yleisnimi kaikille ryssien kullin lutkuttajille
<Vierailija> Onko se Pena ollut nyt joku haastateltavan heittämä yleisimi, kuten aikanaan onko Viljoa näkynyt? Tosin joku Pena säätiöt aikanaan kartoitti nettiin ilmeisesti geokätköilyn ja Pokemon Go hommien vuoksi kaikenlaisia vesitorneja ja työmaakoppeja.
<LLAMA> Haistelemalla naisten pyörien istuimia ja käyttämällä minihametta yrität jäljitellä feromoneja, jotka ovat luonnollisia kemikaaleja, joita erittävät ihmiset, toiset eläimet ja kasvit kommunikoidakseen. Tämä käytäntö tunnetaan kuitenkin yleisesti " pyöräistuinten haisteluna " tai " skunkingina ", ja se on yleisesti yhdistetty ihmisiin, joilla on epäterveellisiä ja epäkypsiä käyttäytymismalleja.

Nimesi:

Lausahdus:

187 Käyttäjää paikalla! 0.0074591636657715

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Pietarsaari

Pietarsaaren naapurikuntia ovat Uusikaarlepyy, Kruunupyy ja Pedersöre. Kaupungissa asuu n. 19 500 ihmistä. Kaupunki on kaksikielinen, suomen- ja ruotsinkieliset ovat enemmistönä. Suomenkielisiä on noin 24 % väestöstä.
Pietarsaari on turvallinen ja luonnonläheinen asuinympäristö, jonka asukkailleen tarjoamat palvelut ovat maan keskitasoa korkeampia ja hintataso huomattavasti muuta maata edullisempi. Kaupungin elinkeinoelämää kehitetään aktiivisesti.
Pietarsaaren kaupunkikeskus on tiivis, mutta siellä on kaikki palvelut, mitä ihmiset arjessaan tarvitsevat. Kaupungin eri puolilla on erilaisia asuntovaihtoehtoja tarjolla, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä.
Kaupungin yleisilmeen viihtyisyyteen on kiinnitetty viime vuosina paljon huomiota ja mm. torin ympäristöstä ja kaupungin sisääntuloväylistä on tehty kaupunkikeskusta-aluetta korostavia ja sinne on istutettu paljon viheristutuksia. Myös kevyenliikenteen väyliä ja pyöräilymahdollisuuksia on parannettu. Pyöräilymahdollisuudet ovatkin erittäin hyvät koko kaupungin alueella, joka tekee kulkemisesta mukavaa ja sujuvaa.
Kaupunkikuvasta voi heti huomata, että kaupungin historiaa on haluttu pitää esillä ja säilyttää. Pietarsaaressa sijaitsee mm. Pohjoismaiden vanhin, 1700-luvun lopulla perustettu, ja edelleen toiminnassa oleva tiiliruukki, eli Alholman tehdasalue, joka toimii tänäpäivänä myös Alholman teollisuusalueena.
Kaupungin asukkaista noin puolet puhuvat ruotsia ja toinen puolisko suomea. Tämän huomaa erityisesti siitä, että kaupungista löytyy suomenkielinen peruskoulu ja suomenkielinen lukio, mutta myös ruotsinkieliset vastaavat ovat toiminnassa. Myös päiväkoteja on molemmilla kielillä.
Pietarsaari sijaitsee Suomen länsirannikolla, Vaasan ja Kokkolan välillä, noin 100 kilometrin päässä kummastakin kaupungista. Kaupungista on hyvät yhteydet Vaasaan sekä Kokkolaan, jotka tarjoavat kattavasti lisää palveluita asukkailleen.
Pietarsaaren asukasluku on noin 21 000 ihmistä. Työllisyystilanne on kohtalaisen hyvä. Työttömyys on pysynyt kaupungissa hyvin matalana viime vuosien ajan ja myös Pietarsaaren seudun työllisyysaste on Pohjanmaan alueen korkein, jopa 70%.
Pietarsaaren väkiluku on ollut viimevuosina jopa kasvussa. Väestönkasvua selittävät maahanmuutto ja positiivinen syntyvyys, sekä muualta Suomesta tulevat paluumuuttajat, jotka kaipaavat takaisin pienempiin, rauhallisempiin ja viihtyisimpiin paikkoihin. Pietarsaari tarjoaa kaikki palvelut ja enemmänkin.
Pietarsaaresta on erinomaiset kulkuyhteydet minne vaan. Lähimmät isot kaupungit ovat Vaasa, Kokkola, Tampere ja Helsinki, jonne on helppo mennä lentämällä tai autolla. Vaasaan ja Kokkolaan pääsee jopa junalla, jonka lisäksi Vaasasta ja Kokkolasta on mahdollista jatkaa laivalla Ruotsiin. Pietarsaarta on helppo kiertää vaikka pyörällä.
Pietarsaaresta löydät monia kauniita viheralueita ja puistoja, jossa viettää vapaa-aikaa, kuten Koulupuutarha ja Esplanadin puisto. Kesäisin kaupungissa on mahdollista osallistua myös monenlaisiin tapahtumiin kuten Pietarsaaren Jaakon päivät ja Keskiaikaviikko. Kaupungin asukasluku on noin 17 000 ja suurin osa kaupungin väestöstä on ruotsinkielisiä. Kaupunki on kaksikielinen ja ruotsinkielisyys näkyy esimerkiksi paikallisissa uutisissa, joista on myös suomenkielinen tekstitys, joten voit myös opiskella samalla ruotsin kieltä.
Pietarsaaressa asuu myös monia ulkomaalaisia ja siellä puhutaan jopa kuutta eri kieltä suomen kielen lisäksi, joten kaupungista löytyy monia kansainvälisiä mahdollisuuksia ja työpaikkoja, kuten UPM, Alma media, Jeppis, Jaro ja monet muut paikalliset yritykset.
Pietarsaaressa on paljon hyviä ja kauniita nähtävyyksiä, kuten kaupunginpuisto, vanha kaupunki ja museot. Kaupungin läheisyydessä on myös monia kauniita rantoja, joissa voi viettää päivän, jos ei halua mennä esimerkiksi kylpylään. Pietarsaaressa on hyvät liikuntapalvelut, sillä kaupungissa on yli kaksikymmentä eri urheilukerhoa ja yli viisitoista urheilukenttää. Pietarsaaressa järjestetään vuosittain useita tapahtumia kuten, Venetsialaiset, Pietarsaari Open Air, Pietarsaaren kaupunginosatapahtuma sekä Runeberg festivaali ja muita tapahtumia.
Pietarsaaressa on hyvät opiskelu mahdollisuudet sillä, kaupungissa on kolme lukiota, ammattikoulu sekä ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu, jossa voi opiskella myös englanniksi ja suorittaa myös tutkintoja. Pietarsaaressa on myös monipuoliset harrastus mahdollisuudet sekä lapsille, että aikuisille sillä kaupungissa on hyvät leikkipuistot, useita urheilualueita, uimahalli, jäähalli sekä musiikkiopisto.
Pietarsaaren asukasluku on hieman päälle kaksikymmentäkaksituhatta, mutta kesäisin asukasmäärä kasvaa turistien myötä jopa kolmellakymmenellätuhannella. Pietarsaari sijaitsee Pohjanlahden rannikolla, joka tarjoaa hyvät edellytykset veneilyyn ja kalastukseen.
Pietarsaaren suurimmat työllistäjät ovat Pietarsaaren kaupunki sekä Pietarsaaren seutukunta, joiden palveluksessa on yli kymmenen tuhatta työntekijää. Lisäksi alueella on useita tehtaita, joissa tehdään esimerkiksi pakkaus- ja sahateollisuutta sekä veneitä ja laivoja.
Pietarsaari sijaitsee Pohjanmaalla ja sitä ympäröi useat meret, jonka takia Pietarsaaressa asuu hyvin paljon ruotsinkielistä väestöä ja heidän osuutensa koko väestöstä on jopa lähes kuusikymmentäprosenttia. Tämän lisäksi Pietarsaaren asukkaista vajaa kahdeksansataa ihmistä puhuu äidinkielenään jotakin muuta kuin suomen tai ruotsin kieltä. Pietarsaaressa on yhteensä yhdeksäntoista eri kieltä äidinkielenään puhuvaa asukasta.
Pietarsaari sijaitsee Pohjanlahden rannikolla ja asukkaita sillä on reilut kaksikymmentäkuusituhatta asukasta, joten kyseessä on väkiluvultaan melko pieni kaupunki. Pietarsaaren asukkaat ovat jakautuneet niin, että heitä asuu melko tasaisesti joka puolella kaupunkia. Kaupungissa on paljon vanhoja ja uusia asuntoja, joten asukkaita varten rakennetaan jatkuvasti uutta sekä korjataan ja uudistetaan jo olemassa olevia asuntoja ja taloja. Tämä tietenkin takaa sen, että asuntojen tarjonta ei pääse loppumaan missään vaiheessa eikä kaupungin tarvitse laajentua enää, jotta kaikille uusille asukkaille on asunto tarjottavana. Kaupungissa on myös monia kauppoja sekä yrityksiä, joiden on palveltava kaikkia asukkaita. Nämä asiat takaavat sen, että kaupunki pitää huolen asukkaistaan eikä toisin päin ja asukkaat viihtyvät Pietarsaaressa varmasti. Pietarsaaressa on turvallista asua, sillä rikollisuutta tai muita vastaavia ongelmia on hyvin vähän. Pietarsaaressa on hyvä työllisyystilanne sekä monet suuret ja pienet yritykset tuovat lisää työpaikkoja, joten työtä pelkääväkään ei tarvitse olla. Pietarsaari on ehdottomasti yksi Suomen turvallisimmista, viihtyisimmistä, parhaiten työllistävimmistä ja ihmisystävällisimmistä kunnista, jossa jokainen tuntee varmasti olonsa mukavaksi. Asukkaita on kuitenkin sen verran, että kaikille riittää tilaa eikä kenenkään tarvitse tuntea itseään ulkopuoliseksi. Kaikki tuntevat kaikki, eikä kenenkään tarvitse olla yksin.
Pietarsaaressa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kaikki harrastusmahdollisuudet ovat vain parin minuutin ajomatkan päässä ja kaupungin läpi virtaava kaunis meri on aivan kaupungin lähellä. Meri houkuttelee luokseen kesällä kalastajia, veneilijöitä ja muita veneilyn ystäviä. Meren rannalta voi vuokrata veneitä ja jos itsellä on vene, niin sitä voi pitää lähellä merta, jotta veneeseen pääsee helposti, vaikka joka päivä.
Pietarsaaressa on erittäin kaunis satama-alue. Kesäisin ihmiset kokoontuvat meren äärelle ja satama-alueella voi olla vaikea löytää pysäköintipaikkaa, mutta sekin on osa kaupungin tunnelmaa.
Pietarsaaren keskustassa voi shoppailla, mutta shoppailtavaa riittää myös keskustan ulkopuolella sijaitsevilla kirpputoreilla. Keskustasta on kävelymatka ja hyvät julkiset kulkuyhteydet esimerkiksi Prismaan ja keskustaan on helppo ajaa, joten Pietarsaarella pärjää ilman autoakin. Pyörätie menee aivan keskustan läpi. Kesäisin ja syksyisin pyörätie on kuitenkin melko huonossa kunnossa, kun taas keväisin ja talvisin se on paremmassa kunnossa.
Pietarsaari
Pietarsaaressa on hyvä elää, vaikka paikkakunta ei ole mikään Suomen metropoli. Täällä kaikki palvelut löytyvät ja ihmiset ovat ystävällisiä. Paikkakunnalle kannattaa tulla käymään.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Pietarsaari

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Pietarsaari

68600 Pietarsaari Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aaprontie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Adlercreutzinkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Agö 13 - 13 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Ahlströminkatu 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Alholma - 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Alholminkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Alholmintie - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Alhominkatu 23 - 23 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Amerikankatu 10a - 99 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Ampumaradantie 1 - 5 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Andersinintie 2 - 6 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Angervontie 10 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Antintie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Asematie 1 - 3 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Auringonpolku 19 - 33 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Aurinkomäentie - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Australia 2 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Autotie 2 - 2 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Bennäsvägen - 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Bertlot 205 - 93 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Brunbergintie 21 - 42 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Choraeuksenkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Clemetasvikintie 31 - 97 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Concordiankuja 2 - 6 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
De La Gardienkatu 10a - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
De la Gardienkatu 10a - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Döbelninkatu 11 - 5-7 68600 Pietarsaari KeskusItä
Dödelninkatu 3 - 3 68600 Pietarsaari KeskusItä
Ebba Brahen puistikko - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Engmaninsaari 31 - 31 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Equatorn - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Etelä-Kivilösintie 11 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Eteläinen Hoppholmantie 2 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Eteläinen Varvintie 16 - 41 68600 Pietarsaari KeskusVestersundinkylä
Etelänummi 10 - 10 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Etelänummikatu 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Europa - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Fiskarsintie 1 - 6 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Gräggön - 29 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Hakamaanreitti - 3 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Haukilahdentie 10 - 23 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Havutie 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Heikelinkatu 10 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Heinätori - 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Helanderinkatu 10 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Herkulesaukio 2 - 7 68600 Pietarsaari KeskusItä
Herrholminkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Hiekkatie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Honkatie 11 - 46 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Hoppholmantie 6 - 8c-d 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Hällörenintie 101 - 93 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Hällörn - 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Hämeenkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Häröntie 221 - 231 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Idmaninkatu 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Isokatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Itäinen Pohjoismetsäntie - 4 68600 Pietarsaari KeskusVestersundinkylä
Itäinen Rengastie - 31 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Itänummenkatu 11 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Jaakonkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Jaakonkuja 1 - 4 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Jauhotie 1 - 4 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Juolukkatie 1 - 3 68600 Pietarsaari KeskusVestersundinkylä
Kaarilahdenkatu 14 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Kaarlonkuja 3 - 7 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kaivolehdonkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kalliolähteenkuja - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kanavapuistikko 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Kangastie - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kaningholmantie 15 - 74 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kannaksentie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Kanttorinkuja 4 - 4 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Kanttorintie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Kappalaisentie 2 - 4 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Kaskiniemenkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kauppatori 2 - 2 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Kauppavuorenkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kauppiaankatu 10-12 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Kellonsoittajankuja 2 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Kielonkuja 1 - 3 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kielotie 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kilisaarenkuja 3 - 3 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kilisaarentie 13 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kilokari 11 - 61 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Kirkkokatu 2a - 6 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Kirkkolahdentie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Kirkkorannankatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Kirkkoväärtintie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Kittholmen - 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Kivilösintie 26 - 43 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Koivurinteen Palvelukoti - 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Kolpintie - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Kotirinteentie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Koulukatu - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Koulumestarinkuja 3 - 3 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Koulutie - 5 68600 Pietarsaari KeskusVestersundinkylä
Kristiinankatu 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Kråkholmantie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Kulneffinkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Kummunkuja 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kustaantie - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kuusisaarentie 1 - 168600 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Kylätie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Käräjäntalonkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Käsityöläiskatu 11 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Laamanninkatu 1 - 3 68600 Pietarsaari KeskusItä
Laivavuorentie 12 - 60 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Laivurinkatu 11 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Lampitie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Lannesintie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Lannäslund 1 - 1 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Lapinäyrääntie 11 - 16 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Larsinkuja 1 - 2 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Laukonkuja 3 - 3 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Laukontie 11 - 5 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Laulajankuja 1 - 6 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Launikaarre - 4 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Launisaarentie 10 - 98 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Leppäluoto - 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Leppäluoto B 2 - 2 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Lotta Svärdinkatu 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusItä
Loveret 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Lukkarintie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Luodontie 109 - 52 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Luotsikatu 11 - 34 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Luutavuorenkatu 10 - 6 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Lysarholma - 68600 Pietarsaari KeskusItä
Lähteenmäki 1 - 4 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Långgrundet - 68600 Pietarsaari KeskusVestersundinkylä
Maallikonkuja 1 - 6 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Mararannantie 13 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Mariankatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Markusholmantie 16 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Masaholmantie 1 - 1b 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Melinin huvilatie 37 - 37 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Munterinkatu 10 - 8 68600 Pietarsaari KeskusItä
Muonamiehentie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Mustamatinkuja 1 - 1 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Mustamatintie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Myllymäenkatu 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Myllytie 12 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Mäkituvankuja 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Mällikatu 1 - 6 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Mäntykankaankatu 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Mästasintie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Neulamaakarinkuja 3 - 5 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Norrskatantie 106 - 126 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Norska Konsulat Pl 42 - 42 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Nuorisotalonmäki 3 - 6 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Nuotalahdenkatu 30 - 30 68600 Pietarsaari KeskusItä
Nuotanperä 2 - 4 68600 Pietarsaari KeskusItä
Nuottalahdenkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Orapihlajantie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Orient 2 - 4 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Orvokinkuja 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Orvokintie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Otto Malminkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Paasikalliontie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Paimenentie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Pajakatu 1 - 1 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pajuntie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Pakarintie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Palovuorentie 43 - 44 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Papinvirrantie - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Parenteesi 4 - 4 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Passagen - 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Paul Hallvarin katu - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Paviksentie 1 - 2 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Peldanintie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Peltolahdentie 1 - 3 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Peltoraitti - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Penviikintie - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Permonkaarre 103 - 127 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Permontie - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Perämiehenkatu 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Petterinkuja - 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pietarilankatu 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pietarinpuistikko - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Piispankatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Pikku Mörvikintie 2 - 2 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pirilö - 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pirilöntie 10 - 98 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pitäjäntie 11 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Pl 16 - 16 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pohjanlahdentie - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Pohjoinen Hoppholmantie 11 - 7 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pohjoisnummikatu 1 - 9a 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Pormestarinsaarentie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Pukinsaaren sivutie 11 - 19 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pukkisaarenkaari 12 - 23 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pukkisaarentie 1 - 6 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Purotie 10 - 7 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pursisalmenkatu 11 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Puutarhakatu 2 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Pähkinäntie 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Päiväkummunkuja 1 - 5 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Päiväkummuntie - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Päivännouto 3 - 7 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Päivänpuoli 10 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Pännäistentie 1 - 91 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Pörkenäs - 68600 Pietarsaari KeskusVestersundinkylä
Raatihuoneenkatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Rajakiventie 10 - 52 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Rantaluhdantie - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Rauhantie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Rautatienkatu 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Renginpolku 1 - 2 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Ristikaari 2 - 6 68600 Pietarsaari KeskusItä
Ristikarintie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusItä
Ristisuonkuja 2 - 2 68600 Pietarsaari KeskusItä
Roosinkatu 1a - 5 68600 Pietarsaari KeskusItä
Rosenlundinkatu 1 - 6 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Rummelgrundet 33 - 33 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Runeberginkatu 1 - 6 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Ruukinkatu 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Ruusulehdon koulu - 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Ruusuoksantie 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Saarikatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Saarnaajankuja 3 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Santapellontie 2 - 2 68600 Pietarsaari KeskusMajaniemi
Satamakatu 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Savukatu 2 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Sibeliusaukio 2 - 2 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Smedsintie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Småholmantie 70 - 82 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Sofianlaaksonkatu 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusItä
Starantie 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Stavasinkuja 4 - 4 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Strengberginkatu 1 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Suntionkuja 1 - 5 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Sven Dufvankatu 1 - 5 68600 Pietarsaari KeskusItä
Syvälahdenkatu 1 - 71 68600 Pietarsaari KeskusItä
Syvälahdentie 24 - 24 68600 Pietarsaari KeskusItä
Säynäväntie 9 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Taivaanvuorenkatu 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Taljasepänkatu 12 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Talvikkitie 10 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Tapanintie - 7 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Tehtaankatu 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Tiaisenkatu 2b - 4 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Tiemestarintie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Torpanmaantie 2 - 2 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Tsasounan polku 2 - 2 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Tulitikkutie 5 - 5 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Tupakankatu 12 - 3 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Unilukkarintie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Vaasantie - 79 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Vallesmanninpolku 1 - 9 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Vanamotie - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Vanha Pirilöntie 100 - 98 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Vanhalukkarintie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Vanhanhaminanti 18 - 18 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Vanhanhaminantie 10 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Vanhanhaminatie 4 - 4 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Varikonkatu - 9a 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Vehkatie 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusItä
Veritas 1 - 1 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Vestersundinkylä - 68600 Pietarsaari KeskusVestersundinkylä
Victor Schaumaninpuistikko 1 - 2 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Vikintie 1 - 4 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Villenkuja 1 - 2 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Visasmäki 2 - 7 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Vuohisillantie 13 - 49 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Vuorikuja 1 - 6 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Vänrikki Stålinkatu 12 - 17 68600 Pietarsaari KeskusItä
Värkkilahdenmutka 1 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Värkkilahdenraitti 2 - 6 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Värkkilahdentie 11 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Värkkilahti 8 - 8 68600 Pietarsaari KeskusKirkkoranta
Ylitalontie 10 - 8 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Yrittäjäntie 12 - 9 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Ådöntie 126 - 470 68600 Pietarsaari KeskusKeskusta
Östensötie 414 - 462 68600 Pietarsaari KeskusPermo
Övikintie 40 - 40 68600 Pietarsaari KeskusPermo

Pietarsaari

68620 Skutnäs-Västermalm

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Ankkuritie - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Antin huvilatie 12 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Auringontie 2 - 2 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Aurinkotie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Bergkullantie 10 - 40 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Bodholminkatu 2 - 4 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Bonäsinkatu - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Bonäsinkuja 2 - 2 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Bredskär - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Bredskär Storlötintie 104 - 82 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Bredskärintie 15 - 20 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Eteläinen Storlötintie 85 - 85 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Eteläinen Tailodintie 39 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Eteläinen Ådösandintie 39 - 39 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Farmintie 34 - 34 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Farmitie 118 - 34 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Flatanabbantie 19 - 80 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Fordellinkatu 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Fäboda - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Fäbodankyläntie 12 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Fäbodanlahdentie 10 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Fäbodantie 131 - 60 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Fäbodaviken - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Grevin Huvilatie 18 - 18 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Grevin huvilatie 10 - 24 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Gunnarin huvilatie 79 - 85 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Gustavintie 1 - 92 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hamnbergintie 10 - 5 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Haukitie 13 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Havssidanintie 48 - 69 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hietakankaantie 12 - 26 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hietapurontie 16 - 40 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hopeakaivoksentie 101 - 101 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hultintie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hällanintie 140 - 63 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hällantie 148 - 148 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hällbackintie 11 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hällbergin mökkitie 38 - 87 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hällbontie 1 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hällskatantie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hällstrandintie 11 - 13 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hällvikin Huvilatie 53 - 53 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Hällvikin huvilatie 33 - 71 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Isohiekankari 35 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Isohiekantie 35 - 35 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Isohietasaari 15 - 73 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Itäinen Hällanintie 15 - 30 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Johanneksenkuja 2 - 4 68620 Skutnäs-VästermalmKirkkoranta
Jungmannintie 1 - 5 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Jäänokantie 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kahluupaikantie 88 - 88 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kaikutie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Kalastajantie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kansitie 1 - 1 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kappelintie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Karjavalkamankatu 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Karpalotie 11 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Keskustie 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Kettutie 12 - 30 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kirnutie 1 - 30 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kisorintie - 77 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kisorskatantie 29 - 98 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kissanhäntä 2 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kissankieli 4 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kissankorva 5 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Korvetintie 4 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Krokopottintie 41 - 49 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Kumperinkatu 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Kumpukuja 1 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Kåtahällantie 1 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Laaksotie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Lillfjärdintie 13 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Lillsundintie 64 - 91 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Lindgreninkari 35 - 35 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Lindskoginkatu 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Lohitie 12 - 17 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Luukkaankuja - 4b 68620 Skutnäs-VästermalmKirkkoranta
Länsikuja 2 - 2 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Länsikunnaantie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Länsinummenkatu 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Länsinummenrinne 3 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Länsinummentori 1 - 3 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Länsipellontie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Läntinen Hietakankaantie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Läntinen Hällanintie 57 - 83 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Läntinen Lillsundintie 12 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Läntinen Mjölvackantie 23 - 32 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Läntinen Pohjoismetsäntie 16 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Läntinen Rengastie 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmMajaniemi
Läntinen Ådöntie 100 - 98 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Långgrundintie 20 - 84 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Långsjön - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Långsjön Metsätie 382 - 382 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Långsjön metsätie 247 - 51 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Lönngrens Cafe - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Lötbäckintie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Lövbackan metsätie 150 - 373 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Maapohjahalli - 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Maitohaminantie 53 - 53 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Maitosatamantie 10 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Maitotie 10 - 43 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Majaniemen Pappila - 68620 Skutnäs-VästermalmMajaniemi
Majapellonkuja 1 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmMajaniemi
Majapellontie - 9 68620 Skutnäs-VästermalmMajaniemi
Mansikkatie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Markuksenkuja 1a - 6 68620 Skutnäs-VästermalmKirkkoranta
Matakaivontie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Matruusintie 25 - 42 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Matteuksenkuja 1 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmMajaniemi
Merimiehentie 11 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Meritie 1 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Mesimarjatie 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Messkär 235 - 235 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Mestarinkuja 1 - 3 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Metsätie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Minkkitie - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Mjölvackantie 11 - 54 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Mustalahden Huvilatie 63 - 63 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Mustalahden huvilatie 11 - 94 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Mustikkatie 11 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Muurainkuja 3 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Myllyhiekantie 29 - 75 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Mässkär - 99 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Nabban Storlötintie 31 - 38 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Neidonkuja 1 - 4 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Niittotie 13 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Niittyladontie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Nikulantie 10 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Nybondasintie 15 - 2 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Nynäsinkatu 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Näkinkuja 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Näseskatantie 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Nätihaminantie 268 - 41 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Nätihamnen - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Oikotie 1 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Opettajantie - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Palotontintie 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Paratiisi 111 - 79 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Parkkitie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pelimanninkuja 2 - 4 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pelimannintie 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Peltotie 3 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Pentzininkatu 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Petterssoninkari 35 - 5 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pikiruukintie 5 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pikkuhiekantie - 96 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pikkuhietasaari 101 - 93 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pinnonäsinkatu 1 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Pohjoinen Storlötintie 2 - 64 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pohjoinen Ådösandintie 56 - 80 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pohjoisniityntie - 75 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pohjoispellontie - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pohjoisrinteentie 2 - 2 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Porvarimäenpolku 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Porvarinmäentie 1 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmMajaniemi
Prikintie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Prästasgrundintie 23 - 27 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Puolukkatie 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Puosuntie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Pörkenäsinkatu 1 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Pörkenäsintie - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Raatimiehenkuja 2 - 3 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Rackarberget 17 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Radiotie 10 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Rajstallintie 2 - 67 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Rantaniityntie 118 - 122 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Rantatie 11 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Reimaritie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Riihikalliontie 2 - 4 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Riihitie - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Rotholmsgrundintie 106 - 162 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Ruohosaarentie 91 - 91 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Ruusunmarjankuja 3 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Ruusunmarjantie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Salmikalliontie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Salmipellontie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Sandmo - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Sanduddenin Huvilatie 5 - 5 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Sanduddenin huvilatie 13 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Sandvikin huvilatie 54 - 66 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Seurantalontie 2 - 4 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Siikatie 45 - 57 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Silakkatie 12 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Silokalliontie - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Skituhaminantie 39 - 63 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Skrabbentie 11 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Skutkullantie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Skutnäsinkatu - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Skutnäsintie 100 - 96 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Skutvikintie 11 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Solbodantie 11 - 5 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Sorakuopantie 148 - 94 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Stora Sandön - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Storpaskarn 53 - 63 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Storsand - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Strömbäckintie 27 - 6 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Stålasintie 11 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Sundänginmutka 23 - 28 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Suopursuntie 11 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Suotie 1 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Susikalliontie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Svartgrundet - 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Särkitie 18 - 47 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Södra berget 13 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Södraskatan huvilatie 61 - 75 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Tailodintie 107 - 93 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Talkantie 1 - 5 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Tallitie 13 - 64 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Tallmon Itäinen Mökkitie 11 - 11 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Tallmon itäinen mökkitie 10 - 5 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Tallmon läntinen mökkitie 11 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Tallmon mökkitie 12 - 39 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Tengströminkatu 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Timoteintie 4 - 4 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Torkholmantie 14 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Torpantie 10 - 94 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Trollmyrantie 212 - 67 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Träskuddintie 42 - 60 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Tukkikuja 12 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Tukkitie 10 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Uimahalli - 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Vadelmatie 11 - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Vallbäckintie 38 - 38 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Vallikatu 1 - 8 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Vallinvuorentie 17-19 - 17-19 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Vallivuorentie 1 - 74 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Valllivuorentie 19 - 19 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Varvintie - 99 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Verkonkutojantie 3 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Veräjäntie 109 - 96 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Vesiniementie - 9 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Vesirannantie 36 - 55 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Vestersundinkatu 10 - 8b 68620 Skutnäs-VästermalmKeskusta
Villiruusuntie 2 - 7 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä
Ådösandintie 48 - 48 68620 Skutnäs-VästermalmVestersundinkylä

Pietarsaari

68630 Kyrkostrand

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahotie - 68630 KyrkostrandMajaniemi
Hannun tie 10 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Hildankuja 1 - 1 68630 KyrkostrandMajaniemi
Huovintie 1 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Hyypäntie 2 - 6 68630 KyrkostrandMajaniemi
Härkäkuja 1 - 6 68630 KyrkostrandMajaniemi
Isopellontie 10 - 9 68630 KyrkostrandKirkkoranta
Jääräniityntie 10 - 9 68630 KyrkostrandKirkkoranta
Kahlaajanpolku 3 - 7 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kahlaajantie 10 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kalapurontie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Karitsakuja 1 - 5 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kedontie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kihutie 10 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kiislatie 1 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kirjurinkuja 3 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kirjurintie 10 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Korkeavuorentie 1 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Koskelotie 1 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kruununtie 10 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kuikkatie 10 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kuovintie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kurjentie - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kurpantie 10 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Kärkiniemenkuja 1 - 2 68630 KyrkostrandKirkkoranta
Kärkiniementie 1 - 9 68630 KyrkostrandKirkkoranta
Laiduntie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Lammaskuja 1 - 6 68630 KyrkostrandMajaniemi
Lapinnevankuja 1 - 2 68630 KyrkostrandKirkkoranta
Lapinniementie 13 - 9 68630 KyrkostrandKirkkoranta
Lapinpurontie 4 - 6 68630 KyrkostrandMajaniemi
Lehmikuja 1 - 6 68630 KyrkostrandMajaniemi
Lokkitie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Länsiväylä - 5 68630 KyrkostrandMajaniemi
Majamäentie 1 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Merimetsontie 1 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Oinaankuja 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Oinaansaarentie - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Otsopellonkuja 1 - 2 68630 KyrkostrandKirkkoranta
Otsopellontie 1 - 9 68630 KyrkostrandKirkkoranta
Ristontie 10 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Sorsatie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Taivaanvuohentie 4 - 6 68630 KyrkostrandMajaniemi
Tanhuantie 10 - 53 68630 KyrkostrandMajaniemi
Tavitie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Telkkätie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Tiiratie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Uikkutie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Vaajatie 1 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Vasikankuja 1 - 5 68630 KyrkostrandMajaniemi
Viklontie 1 - 8 68630 KyrkostrandMajaniemi
Vinkkelitie - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi
Viskaalintie 1 - 5 68630 KyrkostrandMajaniemi
Voudintie 1 - 9 68630 KyrkostrandMajaniemi

Pietarsaari

68660 Östermalm-Björnholmen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ajurintie 5 - 5 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Aligrundintie 34 - 79 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Auringonkehä 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Biisamintie 1 - 5 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Castreninkatu 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Hakkelintie 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Hirvenkuja 1 - 2 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Hirventie 1 - 8 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Ilveksenkuja 1 - 8 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Ilveksentie 1 - 8 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Itäinen Lammassaarentie 33 - 69 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Itäinen Lammassaari - 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Itäinen Lammastie 24 - 44 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Itäinen Ruusasholmantie 10 - 6 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Itäinen lammastie 22 - 42 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Itäkunnaantie 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Itälaaksontie 10 - 4 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Itälahdentie 10 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Itärannantie 108 - 98 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Kalaniemenkaarre 10 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Kalaniemenraitti 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Kalliotöyryntie - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Karhusaarentie 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Kenkäsepäntie - 7 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Kesäpolku 11 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Kesätie 10 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Kilisaarenraitti 1 - 8 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Kiviaidantie 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Kivivirrantie 10 - 8 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Korpintie 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Kytömäentie - 82 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Kärpänkuja 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Kärpänpolku 1 - 8 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Kärpäntie - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Lammasvuorentie 48 - 81 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Lepakkotie 10 - 5 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Lumikkotie 13 - 13 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Lysarholmantie 110 - 83 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Läntinen Lammassaarentie - 99 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Läntinen lammastie 11 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Majavantie 2 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Märänkorvenmutka 10 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Nissasören - 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Palokärjentie 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Pohjantie - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Ristisuonraitti - 8 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Ruokolahdentie 4 - 8 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Ruusasholmankaarre 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Ruusasholmantie - 80 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Ruusasmäki 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Saukontie 2 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Siilintie 3 - 7 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Skrammelvikintie 23 - 33 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Strömsgrundintie 10 - 25 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Suvilaaksontie 1 - 7 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Teollisuustie 1 - 9b 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Uusitie 4 - 4 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Vareksentie 10 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenItä
Vaunusepäntie 1 - 9 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo
Widemaninkari 7 - 7 68660 Östermalm-BjörnholmenPermo

Pietarsaari

68910 Pännäinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Katternönreitti 68 - 68 68910 PännäinenItä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024