Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

228 Käyttäjää paikalla! 0.011369943618774

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Pomarkku

Pomarkussa on kaikki tarvittavat palvelut: on päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, kirjasto ja terveyskeskus, mutta on myös kaikki tarpeelliset palvelut joita ihminen tarvitsee: on kauppa ja apteekki sekä pankkiautomaatti, jonka avulla voit käydä hoitamassa raha-asioita, voit nauttia kahvista viihtyisässä kahvilassa tai käydä vaikka uimahallissa virkistäytymässä.
Pomarkku
Pomarkusta löytyy monia liikuntaharrastuspaikkoja. Siellä voit käydä talvisin luistelemassa sekä hiihtämässä ja kesäisin uimassa, lenkkeillä pururadalla tai mennä pelaamaan frisbeegolfia.
Pomarkku
Pomarkku sijaitsee lähellä suuria kaupunkeja: Poriin ja Tampereelle pääsee alle tunnissa autolla sekä Kankaanpäähän vain noin 15 minuutissa.
Pomarkku
Pomarkusta on helppo kulkea muihin kaupunkeihin linja-autolla tai omalla autolla. Siellä on hyvät junayhteydet Poriin, jossa junia kulkee joka päivä, sekä Kankaanpäähän. Linja-autoasemalta pääset kulkemaan esimerkiksi Poriin tai Tampereelle ja matka kestää vain noin puoli tuntia. Omalla autolla Pomarkusta on helppo liikkua moneen eri kaupunkiin.
Pomarkku on pieni ja rauhallinen maalaismainen kunta Satakunnassa. Kunnassa asuu vähän yli 1500 asukasta. Pomarkussa on pieni mutta todella viihtyisä ja kaunis keskusta. Pomarkun palvelut ovat erittäin hyvät ja lähellä kaikkia asukkaita.
Pomarkku sijaitsee Satakunnan maakunnassa ja siellä on paljon tilaa ja hyviä maastoja asua, liikkua sekä harrastaa. Kunnassa on todella hyvät julkiset ja yksityiset palvelut sekä toimivat liikenneyhteydet.
Pomarkku tarjoaa asukkaille kauniin luonnon lisäksi turvallisen asuinympäristön sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Asukkaiden arki on sujuvaa, sillä kunta panostaa lapsiin ja nuoriin sekä laadukkaaseen päivähoitoon. Kaikki palvelut sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä ja ovat lähellä toisiaan.
Pomarkku sijaitsee Satakunnassa, valtatie 23 varrella. Lähimpään kaupunkiin Poriin on vain noin 15 kilometrin matka. Poriin on myös erittäin hyvät bussiyhteydet. Poriin kulkee noin 20 minuutin välein, joten bussiyhteydet ovat erittäin hyvät. Pomarkku on tunnettu myös kauniista luonnosta. Kunta tarjoaa myös erittäin hyvät harrastus mahdollisuudet lapsille ja nuorille sekä myös aikuisille. Pomarkussa sijaitsee yksi Suomen kauneimmista urheilupaikoista. Liikuntakeskukselta löytyy hyvät ulkoilu mahdollisuudet ja monia ulkoliikunta paikkoja sekä iso jääkenttä jossa on mahdollista luistella talvisin. Pomarkku on myös tunnettu kauniista arkkitehtuurista, sillä siellä sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia.
Pomarkku on myös tunnettu kauniista arkkitehtuurista, sillä siellä sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia. Pomarkku on myös hyvä ja turvallinen kunta asua, sillä kunnassa sijaitsee myös erittäin hieno ja turvallinen yhtenäiskoulu joka toimii koko kunnan kokoontumispaikkana. Yhtenäiskoulu tarjoaa oppilaille monipuoliset mahdollisuudet opiskella. Pomarkku tarjoaa myös paljon liikuntamahdollisuuksia niin sisällä kuin ulkonakin, Pomarkussa toimii muun muassa oma kuntosali jonka on rakentanut paikalliset nuoret ja jossa on käytössä uusimmat laitteet.
Pomarkun kunta on myös erittäin ekologinen kunta sillä kunnan omistama kaukolämpöyhtiö tarjoaa pomarkkulaisille ekologisesti tuotetun kaukolämmön. Pomarkun kunnan oma vesilaitos huolehtii asukkaiden puhtaan veden saannista, Pomarkussa on myös paljon paikallisia yrityksiä, joiden avulla paikalliset pystyvät työllistämään itsensä.
Pomarkussa on helppo liikkua, koska joka paikassa on lyhyet välimatkat. Pomarkku sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pomarkussa on erittäin monipuoliset liikunta mahdollisuudet niin aikuisille, kuin lapsille. Pomarkun kirjasto sijaitsee hyvällä paikalla, josta kaikki pystyvät helposti käymään. Pomarkussa on paljon nuoria perheitä. Pomarkussa on hyvin turvallista, sillä paikalliset tuntevat toisensa.
Pomarkussa on hyvät palvelut. Pomarkusta on myös helppo mennä isompiin kaupunkeihin, jos tarvitsee jotain palveluita joita pomarkussa ei ole. Pomarkku on myös luonnonläheinen.
Pomarkku
Pomarkussa on hyvät kulkuyhteydet ja lyhyt matka esimerkiksi Poriin.
Pomarkku sijaitsee lähellä Tamperetta ja sinne on hyvät kulkuyhteydet. Pomarkun kunnantalo on yksi hienoimmista Suomen kunnissa, myös koulut ovat hyvässä kunnossa.
Pomarkku
Pomarkun luonto on vertaansa vailla.
Pomarkku on luonnonläheinen ja viihtyisä pieni paikka.
Pomarkku


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Pomarkku

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Pomarkku

29630 Pomarkku Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Aaponraitti - 6 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Aaronpolku - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Aholantie - 90 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ajotie 1 - 1 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Alinenkuja 1 - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Alitalontie - 87 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Anttilantie - 59 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Arvonpolku - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Asematie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Eerontie 2 - 2 29630 Pomarkku Keskus
Ekqvistintie - 148b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Elisanpolku - 5 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Elomaantie 26 - 53b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Elorannantie - 95 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Erolantie - 54 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Fadelmasaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Granrothintie - 41b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Grönholmin Kari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Haapaniementie - 58 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Haapasalontie - 71 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Hakapolku 1 - 1 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Harjankoski - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Harjantie - 7 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Hautalahdentie - 324 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Hautaluoto - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Heikinpolku - 2 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Heiniläntie - 42 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Heinäsuontie 18 - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Herramäentie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Hevosenkenkäkari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Hiidenmäentie - 246 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Hiilimäentie - 38 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Hiilimäki - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Hongannokantie - 72 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Honkalahdentie 87 - 87 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Honkaluodon saari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Honkaluoto - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Honkaniementie - 400 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Huhtaniementie - 74b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Huvilatie - 40 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Härkämäentie 1 - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Inkerintie 2 - 2 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Iso Riihisaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Iso riihisaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Iso-Kaija - 29630 Pomarkku Keskus
Iso-Riihisaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Iso-Selkäsaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Isojärventie - 95b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Isojärventie Vehkasaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Isokivenlahdentie 130 - 130 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Isonkivenlahdentie - 144b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Isoriihisaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Isosalmentie - 56 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Isosuontie - 9 29630 Pomarkku Keskus
Isoviidantie - 52 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Jaakolantie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Jokisalontie - 7 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Juliaananluoto - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Juliaananluoto, Isojärvi - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Jussinkuja - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Jussinniementie 280 d - 280 e 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kairila - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kaksoiskari - 29630 Pomarkku Keskus
Kallelantie - 68b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kalliohellu - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kalliomäentie - 69 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kangasmäentie - 49 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Karjaluodontie 110a - 160 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kasevankuja - 5 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Katajamäentie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Katajantie - 65b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Katajapolku - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Katavantie - 41 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kaukosaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kauraojantie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Keisarinkuja - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Keitaanrannantie - 87 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kekinkari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Keltontie - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kerimannintie - 86f 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kettumäentie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kiilholma - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kiilholma Presukari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kiilholmantie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kirkkohultintie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kirkkojärventie - 5 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kirkkokuja - 3 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kirvesjärventie - 84b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kivijärventie - 94 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kivijärvi - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kivistöntie - 5 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Korkeamäentie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Korvenrannantie - 87 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Koskelantie - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Koskisentie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kotalahdentie 116 - 116 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kotolahdentie 112a - 170 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Koulutie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kristalliniementie - 48 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kujansuuntie - 144 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kurikanniementie - 68b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kurikkaniementie 68 - 68 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kuttuluoto - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kylänlahti - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kytötie 10 - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Kyöpelinkuja - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Laineenrannantie 75b - 75b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Laineenrantatie - 97b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lammintie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lassenpolku 1 - 1 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Latoluoto - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lehmustie 1 - 2 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lehtosentie - 7 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Leimusuonniemi - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Leipisaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lemmenkuja - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lepomäentie - 99 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Leveälahdentie - 38 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Limperinkuja - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Limppukallio - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Linkkikuja - 3 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lippukari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Liusviikintie - 36 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Loukaskoskentie - 356 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lukiontie - 6 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lähdekorventie - 52 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Löylynnokantie 150b - 150b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Löylynokantie - 335 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lööholma - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Lööholman saari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Marjamäentie - 83 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Martankuja 6 - 6 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Martantie 10 - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Marttilantie - 5 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Matinpolku - 6 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Mikkolantie - 68 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Muistolan Yksityistie - 15 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Muistolan yksityistie - 15 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Mustaluoto - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Muurainpolku - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Myllyniementie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Mäntykari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Nevatie - 2 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Niementie - 97 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Niilapikistontie 35b - 35b 29630 Pomarkku Keskus
Niilapikistöntie - 41c 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Nuotialantie - 84 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ojakorventie - 92 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ojalantie - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ojarannantie 1 - 4 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Onnintie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Opintie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Oravajoentie - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Oravakankaantie - 72 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pajapolku - 5 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Palokuja - 4 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pappilamäentie - 3 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Patosillantie 1 - 2b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Peltomaantie - 70 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Peltoniementie - 76 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pesukarintie - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pihlajaniementie - 65 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pihlajasaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pihlajatie - 4 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pikku-Pihlajasaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pikku-Valkjärventie 129 - 139 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pikkuvalkjärventie - 93 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pirttijärvi - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pitkäkuja - 93 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pohjolantie - 89 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Postimäentie 2 - 2 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Postinmäentie 1 - 4 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Postinrannantie - 7 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Presukarintie - 43 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pumppuasemantie - 12 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Purolehdontie 12 - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Pyrstöntie - 87b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Rahkatie - 3 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Rajakallionkari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Rantakyläntie - 43i 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Rantatie - 89 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Rautatiekuja 1 - 5 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Reserviluoto ( Isojärvi , Kiilholma ) - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Resiinapolku 1 - 3 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Riihimäentie - 73 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Riihipolku - 1 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Rimpikarintie - 92 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ristikuja 2 - 2 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Riutantie - 461 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Riutta - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Riuttantie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ruikusuontie - 51 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ruokejärventie - 757 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ruokejärvi - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ruuskantie - 83 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ryhdintie - 24 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Rämäkäntie 13 - 64 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Saarenmäki - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Saarentie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Sahatie - 7 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Salmentie - 64 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Salmiontie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Saloniementie - 37 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Salontie - 35 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Santalaaksontie - 7 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Santalahdentie 61 - 61 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Santaojantie - 78 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Santikontie - 85 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Sauvakoskentie - 50b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Setälänlahdentie - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Simonpolku 3 - 3 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Sotamiehenluoto/Variholmintie 17 - 17 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Sulkkimajantie - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Sysipolku - 4 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Särkinokantie - 87b 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Taipaleentie - 264 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Takatie 47 - 52 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Tehtaantie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Tervalammintie 10 - 11 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Tornitie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Törmäläntie - 4 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Uudenkyläntie - 963 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Uusikylä - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Uusilemmenkuja - 6 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Uusivainiontie - 3 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Valkjärven rantatie 207a - 727 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Valkjärventie - 77 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Valkjärvi - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Valkkiojantie - 50 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Valtasentie - 65 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Valtatie - 530 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Valtatie 23 - 775 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vanhatalontie 123 - 131 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vanhatie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Variholmantie - 40c 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vehkasaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vehkasuontie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Verkkokalliontie 7 - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vesterinkuja - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Viikilänniementie - 34 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Viita-Mykkäluoto - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Viitaluoto - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Viitaniementie - 8 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Villa Kala - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vuorilammintie - 95 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vyöskankaantie - 132 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vähä Riihisaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vähä-Kaija - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vähä-Vehkasaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Vähäsavontie - 9 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Välikari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Välitalontie - 40c 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Yrjönkuja - 4 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
koulutie 6 - 6 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Äijänniementie - 49 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ämmäsaaret - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku
Ämmäsaari - 29630 Pomarkku KeskusPomarkku

Pomarkku

29640 Honkakoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alasentie - 41 29640 HonkakoskiPomarkku
Alisenjoentie - 9 29640 HonkakoskiPomarkku
Granholmintie - 8 29640 HonkakoskiPomarkku
Honkaharjuntie - 24 29640 HonkakoskiPomarkku
Honkakoskentie - 98 29640 HonkakoskiPomarkku
Jaakkolantie - 50 29640 HonkakoskiPomarkku
Järvitie - 29640 HonkakoskiPomarkku
Kirveskalliontie 336 - 336 29640 HonkakoskiPomarkku
Korvenkulmantie - 99 29640 HonkakoskiPomarkku
Lammelantie - 236 29640 HonkakoskiPomarkku
Leppäniementie - 99c 29640 HonkakoskiPomarkku
Leppänimentie 111c - 111c 29640 HonkakoskiPomarkku
Mäkeläntie - 39 29640 HonkakoskiPomarkku
Ojakorpi - 29640 HonkakoskiPomarkku
Pahkurintie 6 - 6 29640 HonkakoskiPomarkku
Parkkalintie - 29640 HonkakoskiPomarkku
Petkeleentie - 74 29640 HonkakoskiPomarkku
Rajakankaantie - 68 29640 HonkakoskiPomarkku
Saarijärvi - 29640 HonkakoskiPomarkku
Saarikoskentie - 76 29640 HonkakoskiPomarkku
Salosentie 42 - 42 29640 HonkakoskiPomarkku
Seppäläntie - 5 29640 HonkakoskiPomarkku
Vanhantalontie - 7 29640 HonkakoskiPomarkku
Välitie - 5 29640 HonkakoskiPomarkku
Ylisenjoentie - 6 29640 HonkakoskiPomarkku

Pomarkku

29680 Kairila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Harjuntie - 86 29680 KairilaPomarkku
Karikorventie - 661 29680 KairilaPomarkku
Riuttansalmentie - 99 29680 KairilaPomarkku

Pomarkku

38680 Tuunajärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Huidantie 23 - 23 38680 TuunajärviPomarkku
Korpusentie - 91 38680 TuunajärviPomarkku
Kynäslahdentie - 784 38680 TuunajärviPomarkku
Lamminkankaantie - 710 38680 TuunajärviPomarkku
Parkkoontie 10 - 146 38680 TuunajärviPomarkku
Perkiöntie 115 - 75 38680 TuunajärviPomarkku
Pietihuhdantie 12 - 20 38680 TuunajärviPomarkku
Pietinhuhdantie - 52 38680 TuunajärviPomarkku
Piitantie - 60 38680 TuunajärviPomarkku
Saareksentie - 9 38680 TuunajärviPomarkku
Santaluomantie - 95 38680 TuunajärviPomarkku
Tuunajärventie - 935 38680 TuunajärviPomarkku
Tuunajärvi - 38680 TuunajärviPomarkku

Pomarkku

38750 Veneskoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kankarontie - 38750 VeneskoskiPomarkku
Rotulantie - 142 38750 VeneskoskiPomarkku

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024