Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?
<Asiakas> Kiitos pena uudesta palvelusta pulautevastaukset ovat erittäin hyödyllisiä
<Putin> Menin selälleni, nostin jalat ilmaan ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein turskahtivat hirvittävällä paineella suoraan kasvoilleni.
<Victor Orban> Kiina on avainvalta rauhan edellytysten luomisessa Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa. Tästä syystä tulin tapaamaan presidentti Xiä Pekingissä, vain kaksi kuukautta hänen virallisen Budapest-vierailunsa jälkeen.
<Presidentti Stubb> Venäjän hyvän tekemisellä ei ole rajoja!
<Putin> Muistakaa toverit että Venäjän rajat eivät pääty missään.
<Puolueeton tarkkaili> Kyllä näin on, pena on yleisnimi kaikille ryssien kullin lutkuttajille
<Vierailija> Onko se Pena ollut nyt joku haastateltavan heittämä yleisimi, kuten aikanaan onko Viljoa näkynyt? Tosin joku Pena säätiöt aikanaan kartoitti nettiin ilmeisesti geokätköilyn ja Pokemon Go hommien vuoksi kaikenlaisia vesitorneja ja työmaakoppeja.
<LLAMA> Haistelemalla naisten pyörien istuimia ja käyttämällä minihametta yrität jäljitellä feromoneja, jotka ovat luonnollisia kemikaaleja, joita erittävät ihmiset, toiset eläimet ja kasvit kommunikoidakseen. Tämä käytäntö tunnetaan kuitenkin yleisesti " pyöräistuinten haisteluna " tai " skunkingina ", ja se on yleisesti yhdistetty ihmisiin, joilla on epäterveellisiä ja epäkypsiä käyttäytymismalleja.

Nimesi:

Lausahdus:

307 Käyttäjää paikalla! 0.014179944992065

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Pukkila

Pukkila on viihtyisä kunta Porvoon kupeessa, noin 50km päässä Helsingistä. Kunta sijaitsee Porvoonjokilaaksossa, josta on kaunis näköala. Pukkilan naapurikuntia ovat Mäntsälä, Myrskylä, Orimattila, Askola ja Pornainen.
Pukkilassa on noin 2400 asukasta, joka takaa että asukkaat tuntevat hyvin toisensa. Pukkilassa on hyvät ja toimivat peruspalvelut kuten terveydenhuolto, päiväkodit, ala-ja yläkoulu ja lukio. Kunnassa on myös oma kansalaisopisto ja nuorisotila.
Pukkilan keskustan läheisyydessä sijaitsee vuonna 2010 rakennettu uimahalli, jossa on monipuoliset altaat sekä saunat. Uimahallin yhteydessä on myös kuntosali ja kahvila, jossa voi viettää aikaa. Kunnassa toimii useita liikuntakerhoja kuten sählyä, jääkiekkoa, jalkapalloa sekä joogaa, joita vetävät vapaaehtoiset ohjaajat.
Pukkilassa on paljon kaunista luontoa ja se tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Kunnassa sijaitsee kaksi urheilukenttää, jalkapallo-ja jääkiekkokaukalo sekä skeitti-ja skeittiparkkeja, jotka tarjoavat liikunnallista ajanvietettä kaikenikäisille. Kesäisin voit lähteä esimerkiksi kalalle, soutuveneretkelle tai vaikkapa marjametsälle, Pukkila tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet harrastaa erähenkisiä lajeja.
Pukkila on lapsiystävällinen kunta. Perhepäivähoitajia on kunnan jokaisessa taajamassa sekä eskari järjestetään alakoulun yhteydessä. Perusopetus toimii kunnan kolmessa koulussa, joista kaksi sijaitsevat keskustassa ja kolmas Kanteleessa. Lukiota varten on matkustettava viereiseen kaupunkiin, mutta sitä ennen nuoret käyvät usein ammattikoulussa, joista löytyy hyvin monipuolisia kursseja. Aikuisopisto on suunnattu lähinnä ikäihmisille, jotka ovat jääneet työttömiksi ja haluavat ylläpitää taitojaa sekä pysyä virkeinä ja saada päiviin toimintaa. Nuorille ja lapsille on Pukkilassa runsaasti ohjattua harrastetoimintaa ja he voivat viettää iltapäivät esimerkiksi nuorisotalossa. Nuorisotaloa voi vuokrata myös nuorten kotibileitä varten. Iltaisin Pukkilan raitilla ei juurikaan liiku nuorisoa ja se on erittäin rauhallinen. Pukkila on rauhallinen, idyllinen maalaiskunta. Kunnassa vallitsee luonnonkaunis tunnelma ja puhdas ympäristö. Kunnan asukkaiden keski-ikä on korkea ja väkiluku vähenee, joten uusia asukkaita tarvittaisiin lisää.
Asukkaita Pukkilassa on vain n.2200, mutta kunnasta löytyy kattavat palvelut, joten et tarvitse lähteä isompiin kaupunkeihin.
Pukkilan keskustasta löydät kunnan kirjaston ja postin. Kirkonkylän koulun lisäksi on kunnasta löytyy kaksi yksityistä koulua, Pukkilan alakoulu ja Pukkilan yläkoulu, joissa opetusta on sekä suomen että ruotsinkielellä. Kunnassa on myös lukio.
Harrastusmahdollisuuksia kunnassa riittää ja etenkin lapsiperheiden kannattaa tutustua niihin. Pukkilassa on lapsille päiväkoteja ja kunnan oma kirjasto löytyy myös, jonka lisäksi kunnan kirjasto kuuluu Päijät-Hämeen maakuntakirjastoihin, jolla on yli 70 kirjastopistettä, myös verkkoaineistoja on saatavilla. Kunnasta löytyy myös leikkipuisto, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia.
Pukkilan kunnassa sijaitsee useita uimarantoja, joista löydät tarkempaa tietoa Pukkilan kunnan sivuilta.
Pukkilan kunnassa on ollut aiemmin Pukkilan kirkko, jonka nykyinen versio on rakennettu 1700-luvulla ja kirkko on säilynyt nykypäivään asti.
Pukkilassa on useita kauniita vanhoja taloja ja rakennuksia, joissa kannattaa käydä.
Pukkilasta löytyy useita kauppoja, kuten esimerkiksi S-Market Pukkila, K-extra ja Sale.
Pukkilan kunnassa on oma terveysasema ja useita hammaslääkäriasemia, kuten esimerkiksi Pukkilan Hammaslääkäripalvelu ja Oral hammaslääkärit Pukkilan hammaslääkäripalvelu.
Pukkilasta löytyy myös apteekki, jonka yhteydessä on terveyspiste, joka tarjoaa terveyspisteen palveluja, joihin kuuluvat terveysneuvontaa, verenpaineen mittausta ja rokotukset.
Pukkilasta löytyy päiväkoti lapsille, joissa järjestetään lapsille hoitopaikkoja. Lisäksi kunnassa järjestetään lapsille kerho toimintaa.
Pukkilasta löytyy esikoulu, jossa lapsille tarjotaan esikoululaisille sopivaa toimintaa.
Pukkilan kunta järjestää peruskoulun ala-asteen ja peruskoulun yläasteen.
Pukkilassa järjestetään ammatillista koulutusta. Koulutuksen järjestäjiä ovat Porvoon ammattiopisto, AEL ja Edupoli.
Pukkilasta löytyy yksi kirjasto, jonka yhteydessä on lukusali. Kirjasto tarjoaa lainattavaksi kirjoja, lehtiä ja CD/DVD-levyjä. Kirjasto järjestää myös lapsille satutunteja. Kirjasto tarjoaa lisäksi erilaisia näyttelyitä, kursseja ja tapahtumia.
Pukkilasta löytyy kunnan asukkaille suunnattu terveysasema. Terveysasemalta on saatavissa sairaanhoitajan ja lääkärin palveluja sekä hammashuoltopalvelut ja laboratoriopalvelut. Pukkilasta löytyy myös yksityisiä terveysalanpalveluja ja hammaslääkäriasema.
Pukkilassa on kaksi päiväkotia. Päiväkotihoitopaikat on tarkoitettu alle 7-vuotiaille. Pukkilassa on kaksi ala-asteen koulua sekä yläaste. Lukio on naapurikunnissa Askolassa tai Loviisassa. Koulupalvelut Pukkilassa on hyviä.
Pukkila on viihtyisä ja rauhallinen pieni kunta etelä- suomessa Porvoon ja Mäntsälän välissä. Pukkilasta löytyy kattavat peruspalvelut kuten mm. Päiväkoteja, ala-aste ja ylä-aste, terveyskeskus ja ruokakauppoja.
Pukkilan kunnassa on n. 2200 asukasta, jotka elävät rauhallista ja mukavaa elämää, kuitenkaan menettämättä elämäniloa ja huumoria, joka näkyy jokaisessa kanssa-ihmisessä ja kunnassa.
Pukkila on loistava asuinpaikka etenkin lapsiperheille. Täällä lapset saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä, ilman hektistä suurkaupunki ilmapiiriä, ilman turvattomuutta. Täällä luonto on aina lähellä ja ihmiset aitoja sekä auttavaisia ja avoimia, vaikka joskus tuppaavat olemaan hiukan sulkeutuneita.
Pukkilan luonto on todella kaunista. Se ei ehkä ole sitä kaikista jylhintä ja massiivisinta luontoa mitä Suomi voi tarjota, mutta sitä kauneutta voi ihailla, sillä täällä voit todella nauttia siitä kauneudesta, kun ympärillä ei ole koko ajan isoja rakennuksia ja isoja metsiä ei hakata aivan silmän kantamattomiin. Luonto ja maisemat ovat hyvin kauniita sekä idyllisiä. Pukkilassa on monia järviä ja muita vesistöjä, joita hyödynnetään mm. matkailussa.
Pukkilassa on erittäin monipuoliset ja toimivat palvelut kuntalaisille, oli sitten nuori tai vanha. Kaikki peruspalvelut ovat käden ulottuvilta ja helposti saatavilla. Lapsiperheille löytyy kouluja, päiväkoti, neuvola sekä terveyskeskuspalvelut, ikäihmisille on tarjolla kunnan omat palvelut, kotihoito sekä erilaiset asumisvaihtoehdot ja näiden lisäksi monipuoliset harrastus- ja virkistysmahdollisuudet, kaikki ihan lähellä. Pukkilasta löydät helposti oman kodin ja se voi olla myös uusi.
Pukkilaan on helppo muuttaa, koska siellä on hyvä henki, se on turvallinen, kaunis paikka ja siellä on kaikki tarvittava ihan käden ulottuvilla.
Pukkilassa on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, joka mahdollistaa sen että, on helppo mennä ja tulla joka suuntaan ja matkakin on ihan sopivan lyhyt. Pukkilasta on helppo saada hyvä asunto, ja niitä löytyy, on vanhaa, uutta, vanhaa uutta. On tarjolla kerros- rivi- sekä omakotitaloja. Pukkila tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin. Sieltä löytyy hyvät liikunta-, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, Pukkilassa voi harrastaa kaikenlaista. Siellä on paljon mahdollisuuksia liikkua, kuntoilla ja urheilla, esim. liikuntasali, urheilukenttä ja pururata ja jäähalli, myös on olemassa hyviä lenkkeilymaastoja, hiihtolatuja ja vaellusreittejä.
Pukkilan kunnassa on turvallista asua, koska siellä on pieni työttömyysaste ja pieni veroäyri. Pukkilassa on kaikki palvelut, joita kuntalainen tarvitsee ja niiden lisäksi myös hyvät terveyspalvelut ja lasten päivähoitomahdollisuudet. Siellä on turvallista ja viihtyisää asua.
Pukkila on asukkaita varten, eikä toisin päin, Pukkilassa saa rauhassa elää omaa elämäänsä.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Pukkila

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Pukkila

07530 Onkimaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Rajalantie 116 - 87 07530 OnkimaaPukkila

Pukkila

07550 Torpinkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aronkuja 3 - 6 07550 TorpinkyläPukkila
Aronmäentie 14 - 14 07550 TorpinkyläPukkila
Haapatie - 3 07550 TorpinkyläPukkila
Hannulantie 23 - 50 07550 TorpinkyläPukkila
Harjupoluntie - 99 07550 TorpinkyläPukkila
Kanervamäentie 107 - 12 07550 TorpinkyläPukkila
Kesärinteentie 23 - 23 07550 TorpinkyläPukkila
Kiviniityntie 29 - 91 07550 TorpinkyläPukkila
Kontiontie 131 - 62 07550 TorpinkyläPukkila
Kotikonnuntie 23 - 5 07550 TorpinkyläPukkila
Kuoppalanmäenkuja 13 - 9 07550 TorpinkyläPukkila
Kuoppalanmäentie - 73 07550 TorpinkyläPukkila
Lamminsuontie 10 - 80 07550 TorpinkyläPukkila
Lehteläntie 95 - 95 07550 TorpinkyläPukkila
Leppäkoskentie 6 - 7 07550 TorpinkyläPukkila
Metsolantie 165 - 43 07550 TorpinkyläPukkila
Metsäkulmantie 105 - 64 07550 TorpinkyläPukkila
Metsärinteentie 14 - 8 07550 TorpinkyläPukkila
Mäkipääntie - 99 07550 TorpinkyläPukkila
Niinimäentie - 59 07550 TorpinkyläPukkila
Opintie 10b - 22 07550 TorpinkyläPukkila
Pahnantie 41 - 69 07550 TorpinkyläPukkila
Pirttimäentie - 27 07550 TorpinkyläPukkila
Piukuntie 5 - 5 07550 TorpinkyläPukkila
Purolantie 133 - 97 07550 TorpinkyläPukkila
Pyyppöläntie 1 - 63 07550 TorpinkyläPukkila
Raistintie 129b - 99 07550 TorpinkyläPukkila
Rajatie 13 - 27 07550 TorpinkyläPukkila
Teerimäentie 40 - 50 07550 TorpinkyläPukkila
Torpinkylä - 07550 TorpinkyläPukkila

Pukkila

07560 Pukkila Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 07560 Pukkila KeskusPukkila
Aromäentie 99 - 99 07560 Pukkila KeskusPukkila
Arotie 16 - 24 07560 Pukkila KeskusPukkila
Arvinmutka 1 - 6 07560 Pukkila KeskusPukkila
Hallanojantie 100 - 100 07560 Pukkila KeskusPukkila
Hallitustie 10 - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Harjulantie 42 - 5 07560 Pukkila KeskusPukkila
Haukastentie 101 - 78 07560 Pukkila KeskusPukkila
Hautjärventie - 7 07560 Pukkila KeskusPukkila
Heikkiläntie - 83 07560 Pukkila KeskusPukkila
Heinäsuontie 35 - 35 07560 Pukkila KeskusPukkila
Hirviahontie 15 - 57 07560 Pukkila KeskusPukkila
Hissintie 68 - 86 07560 Pukkila KeskusPukkila
Hommantie - 96 07560 Pukkila KeskusPukkila
Huvilatie 1 - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Isokyläntie 10 - 55 07560 Pukkila KeskusPukkila
Isonmännyntie 3 - 3 07560 Pukkila KeskusPukkila
Joentaustantie 107 - 62 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kaivotie 10 - 12 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kangasvieruntie 102 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Keskustie 1 - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kirkonkylä - 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kiviarontie 11 - 41 07560 Pukkila KeskusPukkila
Koivulinnantie - 3b 07560 Pukkila KeskusPukkila
Koivuniementie 74 - 74 07560 Pukkila KeskusPukkila
Koivutie 11 - 6 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kolisevantie - 83 07560 Pukkila KeskusPukkila
Komppulantie 15 - 45 07560 Pukkila KeskusPukkila
Koskenkujantie 110 - 94 07560 Pukkila KeskusPukkila
Koskitie 10 - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Koskustentie 29 - 29 07560 Pukkila KeskusPukkila
Koulutie 2 - 4 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kousevantie 140 - 140 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kukkolantie 1 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kukonkorventie 137a - 90 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kurenvarpaantie 155 - 82 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kuuselantie 79 - 79 07560 Pukkila KeskusPukkila
Kyttäläntie 10 - 51 07560 Pukkila KeskusPukkila
Laiduntie 4 - 4 07560 Pukkila KeskusPukkila
Laurilantie 18 - 23 07560 Pukkila KeskusPukkila
Laurinahontie - 86 07560 Pukkila KeskusPukkila
Lauttatie 6 - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Leppäalhontie 119 - 95 07560 Pukkila KeskusPukkila
Liidenojantie - 90 07560 Pukkila KeskusPukkila
Liljantie 122 - 91 07560 Pukkila KeskusPukkila
Lillukkapolku 1 - 6 07560 Pukkila KeskusPukkila
Linnintie 1 - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Luikkiaistentie 130 - 130 07560 Pukkila KeskusPukkila
Lunkkastentie 108 - 78 07560 Pukkila KeskusPukkila
Lyhdinmäenpolku 5 - 5 07560 Pukkila KeskusPukkila
Lyhdinmäentie 7 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Lyhtykallionrinne 11 - 11 07560 Pukkila KeskusPukkila
Majatalontie 1 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Marjamäentie - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Matinsuontie 63 - 73 07560 Pukkila KeskusPukkila
Metsiköntie - 07560 Pukkila KeskusPukkila
Metsolankuja 105 - 105 07560 Pukkila KeskusPukkila
Metsäkaari 1 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Mustikkapolku 1 - 6 07560 Pukkila KeskusPukkila
Myllyläntie 2 - 40 07560 Pukkila KeskusPukkila
Myllytie 12 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Myrskyläntie - 99 07560 Pukkila KeskusPukkila
Mähkäkuja 10 - 3 07560 Pukkila KeskusPukkila
Mäkeläntie 10 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Mäntsäläntie 130 - 81 07560 Pukkila KeskusPukkila
Naarkoskentie 11 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Naarkoski - 07560 Pukkila KeskusPukkila
Naarkoski Var - 07560 Pukkila KeskusPukkila
Napiontie - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Niittykaari 11 - 7 07560 Pukkila KeskusPukkila
Ojalantie 18 - 60 07560 Pukkila KeskusPukkila
Onnintie 3 - 6 07560 Pukkila KeskusPukkila
Orimattilantie 106 - 73 07560 Pukkila KeskusPukkila
Pajatie 1 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Papumäentie 1 - 5 07560 Pukkila KeskusPukkila
Peltokaari 1 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Peltotie 6 - 6 07560 Pukkila KeskusPukkila
Penttiläntie 11 - 27 07560 Pukkila KeskusPukkila
Pikkukuja 1 - 6 07560 Pukkila KeskusPukkila
Pikkumetsäntie 19 - 21 07560 Pukkila KeskusPukkila
Ponipolku 17 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Porrassuontie - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Porvoontie 115 - 99 07560 Pukkila KeskusPukkila
Puntamäentie - 07560 Pukkila KeskusPukkila
Puntarmäentie - 99 07560 Pukkila KeskusPukkila
Purokaari 1 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Purokuja 1 - 3 07560 Pukkila KeskusPukkila
Puustellintie 4 - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Pyöräsuontie 13 - 7 07560 Pukkila KeskusPukkila
Rakaniityntie 11 - 76 07560 Pukkila KeskusPukkila
Rauhanpellontie 1 - 4 07560 Pukkila KeskusPukkila
Rauhantie 19 - 19 07560 Pukkila KeskusPukkila
Retkeilytie 11 - 7 07560 Pukkila KeskusPukkila
Riihipellontie 5 - 7 07560 Pukkila KeskusPukkila
Rinnekaari 1 - 7 07560 Pukkila KeskusPukkila
Ruskeansuontie 64 - 66 07560 Pukkila KeskusPukkila
Ruskeasuontie 179 - 66 07560 Pukkila KeskusPukkila
Savijoki - 07560 Pukkila KeskusPukkila
Savijärventie 31 - 31 07560 Pukkila KeskusPukkila
Sennintie 2 - 20 07560 Pukkila KeskusPukkila
Seurakuntakoti Keskustie 20 - 20 07560 Pukkila KeskusPukkila
Seuratalontie 34 - 51 07560 Pukkila KeskusPukkila
Supinsuonpolku 4 - 4 07560 Pukkila KeskusPukkila
Synkkäsentie 140 - 6 07560 Pukkila KeskusPukkila
Syvänoja - 167a 07560 Pukkila KeskusPukkila
Syvänojantie - 90 07560 Pukkila KeskusPukkila
Teikarinmäentie 10 - 10 07560 Pukkila KeskusPukkila
Teikarinmäki - 07560 Pukkila KeskusPukkila
Tähkäläntie 1 - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Töyryläntie 10 - 60 07560 Pukkila KeskusPukkila
Töyrääntie 10 - 60 07560 Pukkila KeskusPukkila
Umpikuja 40 - 40 07560 Pukkila KeskusPukkila
Urointie 70 - 80 07560 Pukkila KeskusPukkila
Uustie 1 - 8 07560 Pukkila KeskusPukkila
Vahteristontie 100 - 476 07560 Pukkila KeskusPukkila
Vakkakuja 3 - 4 07560 Pukkila KeskusPukkila
Veteraanitie 1 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
Vuoristotie 1 - 9 07560 Pukkila KeskusPukkila
linnintie 6 - 6 07560 Pukkila KeskusPukkila

Pukkila

07565 Kantele

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alhontie 185 - 3 07565 KantelePukkila
Hirvikalliontie - 103 07565 KantelePukkila
Holmankuja 40 - 9 07565 KantelePukkila
Isoniityntie 128 - 129 07565 KantelePukkila
Jukurintie 23 - 42 07565 KantelePukkila
Kankkilantie 11 - 69 07565 KantelePukkila
Kantele - 07565 KantelePukkila
Kanteleentie - 98 07565 KantelePukkila
Ketunojantie 16 - 43 07565 KantelePukkila
Kilpisentie 12 - 45 07565 KantelePukkila
Kirkkotie 131 - 92 07565 KantelePukkila
Kiviharjuntie - 221f 07565 KantelePukkila
Kivikuja 13 - 4 07565 KantelePukkila
Koivumäentie 111 - 111 07565 KantelePukkila
Korvenkalliontie 34 - 73 07565 KantelePukkila
Korventie 174 - 179 07565 KantelePukkila
Kyröläntie 21 - 8 07565 KantelePukkila
Letkuntie 110 - 64 07565 KantelePukkila
Muurahaisentie 4 - 4 07565 KantelePukkila
Männistöntie 31 - 89 07565 KantelePukkila
Mäntykuja 2 - 3 07565 KantelePukkila
Nuuttipolku 25 - 9 07565 KantelePukkila
Omatie 11 - 28 07565 KantelePukkila
Rajamäentie 109 - 90 07565 KantelePukkila
Rantatie - 30 07565 KantelePukkila
Rastaantie - 90 07565 KantelePukkila
Ruhantie 22 - 7 07565 KantelePukkila
Takalantie 46 - 46 07565 KantelePukkila
Ylösjoentie 11 - 9 07565 KantelePukkila

Pukkila

16390 Pakaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haravasuontie 53 - 53 16390 PakaaPukkila
Pakaantie - 708 16390 PakaaPukkila

Pukkila

16450 Mallusjoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kp 2 - 16450 MallusjokiPukkila
Suljanteentie 34 - 34 16450 MallusjokiPukkila

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024