Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

224 Käyttäjää paikalla! 0.013020992279053

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Pyhtää

Pyhtää on pieni alle 6000 asukkaan kunta Kymenlaaksossa, meren ja suurten vesistöjen ympäröimänä. Pyhtää on luonnonläheinen kunta jossa voi viettää kiireetöntä, mutta kuitenkin monipuolista vapaa-aikaa.
Pyhtää on tunnettu upeista ja historiallisista saarista, jossa pääsee nauttimaan aidosta maalais- tai saaristolaiselämästä, lähellä palveluita. Pyhtäältä löytyy paljon kaunista luontoa ja rauhaa sitä kaipaaville, sekä runsaasti liikunta ja urheilumahdollisuuksia, joten jokaiselle löytyy jotain!
Pyhtää on yrittäjäystävällinen kunta joka on jatkuvasti kehittämässä uusia yritysalueita. Pyhtäällä toimii yli 900 eri yritystä ja sen työllisyys- sekä elinkeinorakenne ovat tasapainoisia ja hyvin jakaantuneita. Kunnan työttömyysaste on yksi alhaisimpia, vain hieman yli 7 prosenttia ja sen asukaskohtainen ansiotulo on yksi suurimpia Kymenlaakson alueella. Pyhtää panostaa yrittäjyyteen, yritysalueisiin, matkailuun ja viihtyisään asuinympäristöön.
Pyhtäältä on helppo liikkua Helsingin keskustaan alle tunnissa autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Pyhtää on turvallinen asuinpaikka, jossa kaikki viihtyvät vauvasta vaariin.
[/TEXTTABLEROW] Pyhtää sijaitsee Itä-Uudenmaan rannikolla Kotka-Hamina -seudulla, joka kuuluu Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus alueeseen. Kunta on ollut osa Kymen lääniä vuodesta 1997 lähtien. Se kuului Uudenmaan lääniin vuoteen 1997 saakka ja Etelä-Suomen lääniin vuodesta 1997 vuoteen 2010, jonka jälkeen se siirtyi jälleen takaisin osaksi Kaakkois-Suomen ELY aluetta.
Pyhtää kuuluu Etelä-Suomen kasvavaan alueeseen, ja on hyvin yrittäjämyönteinen. Pyhtään naapurikunnat ovat Kotka, Hamina, Kouvola ja Loviisa.
Pyhtäästä saa mukavan kodin pienelläkin budjetilla. Kunnan tonttien neliöhinnat alkavat 4€/m2. Kunnasta saa tontteja, omakotitaloja, rivitaloja, kerrostaloja, mökkejä sekä pelto-, metsä- tai rantatilaa.
Pyhtäästä on erinomaiset liikenneyhteydet Helsinkiin sekä muualle Suomeen, sillä Helsingin keskustaan on tunnin matka, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 50 minuuttia, Kouvolaan 15 minuuttia sekä Vaalimaalle 30 minuuttia.
Pyhtäästä löydät helposti kodin, jossa viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin, koska Pyhtään palvelut on suunniteltu kaiken ikäisille. Pyhtää on täynnä mahdollisuuksia, oli se sitten liikuntaa, kulttuuria, luonnon rauhaa tai vain sitä mitä haluat harrastaa, se löytyy varmasti Pyhtäältä.
Pyhtään slogan kuuluu: Pyhtään slogan: Pyhtää, Pieni suuri kunta.
Käy katsomassa kuvia Pyhtäästä osoitteessa https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Pyhtää
Pyhtää
Pyhtää
Lue Pyhtää-aiheinen Wikipedia-artikkeli ja listaa viisi kiinnostavaa tietoa Pyhtäästä.
Pyhtään luonto
Pyhtään kirkko
Pyhtään vaakuna
Pyhtääläiset poliitikot
Pyhtääläinen ruokakulttuuri
Tee lyhyt kuvaus Pyhtäästä. Kuvaile sitä mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Yritä tehdä sellainen, joka ei sisällä paljon kirjoitusvirheitä ja joka kuulostaa hyvältä luettuna ääneen.
Pyhtää
Katso tämä video:
https://www.youtube.com/watch?v=QKjO5g0ZCv4&index=1&list=PL3T5qY6qOeW6JpVJrVfZaGzO8YxKJfU9T8
Kirjoita ylös kolme kohtaa jotka vaikuttavat paikkakunnan turvallisuuteen, jotka videossa tulivat ilmi
Turvallisuus Pyhtääläisten arjessa
Mitkä ovat paikkakunnan vahvuudet ja mahdollisuudet? Mihin Pyhtään kannattaisi tulevaisuudessa keskittyä?
Sijainti
Teollisuus
Teollisuuden merkitys paikkakunnalle
Työllistyminen
Asuinalueiden siisteys ja houkuttelevuus
Luonto ja harrastus mahdollisuudet
Etätyöt
Hyvät kulkuyhteydet
Tulevaisuuden visiot
Mahdollisuudet kehittyä ja kehittyä
Kehittyvät palvelut
Kirjoita kaksi blogitekstiä. Ensimmäinen kertoo kunnan historiasta. Kerro historiasta, kerro tapahtumista ja kehityksestä vuosien varrella.
Pyhtään kunnan historiaa
Toinen teksti on ajankohtainen ja kertoo jotain juuri nyt ajankohtaista kunnan alueella, mikä voi olla joko uutinen, mielipide tai vaikka arvostelu jostain tuotteesta.
Mielipide Pyhtäästä
Kertomuksessa on mukana erilaisia lähteitä.
Pyhtääläiset
Kirjoita artikkeli pyhtääläisistä, joka käsittelee jotain teemaa pyhtääläisissä, jonka haluat tuoda esille. Käytä erilaisia lähteitä ja esittele pyhtääläiset hyvin ja kerro, mistä heidät tunnetaan. Kerro esimerkiksi pyhtääläisen ruokapöydän herkuista.
Pyhtääläisten ruokakulttuuri ja ruokapöytä
Kirjoita artikkeli Pyhtään nähtävyyksistä, jossa esittelet mielenkiintoisia ja tunnettuja kohteita paikkakunnalla ja kuvaat niitä sekä esittelet ne lukijalle. Kerro esimerkiksi Pyhtään Pyhän Henrikin kirkosta.
Pyhtään nähtävyyksiä
Kirjoita artikkeli, joka kertoo paikkakunnan Pyhtää historiasta ja kuinka kunta on kehittynyt ja miten asukkaat ovat asettuneet alueelle.
Pyhtään kehitys ja asukkaiden historia
Kirjoita artikkeli Pyhtään nähtävyyksistä ja niiden merkityksestä ja merkityksestä nykyasukkaille. Mitä paikkakuntalaiset tekevät yhdessä ja miten yhteisöllisyys toimii Pyhtäällä. Mainitse myös onko kunnassa aktiivista järjestötoimintaa ja tapahtumia, joista olisi myös muille iloa. Ota selvää mikä tekee Pyhtäästä kiinnostavan paikan asua.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Pyhtää

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Pyhtää

07960 Ahvenkoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Voimalantie 31 - 5 07960 AhvenkoskiKirkonseutu

Pyhtää

48100 Kotkansaari

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kalastajankuja 2 - 4 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Kaunissaari - 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Kaunissaari Ristisaari - 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Keisarinkuja 2 - 3 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Kivikkoniemenpolku 11 - 9 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Kärmesniemenpolku 11 - 20 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Luolilahdenpolku 16 - 40 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Länsirannanpolku 110 - 93 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Marjasuonpolku 171 - 21 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Mustaviiri - 48100 KotkansaariKirkonseutu
Niittypolku 10 - 9 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Pienenkyläntie 1 - 9 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Pitkänniemenpolku 12 - 68 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Pohjoispääntie 16 - 50 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Raakkiniemenpolku 103 - 205 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Satama 2 - 4 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Suurenkyläntie 10 - 9 B 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Suurlahdenranta 1 - 9 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Valkmusan kansallispuisto - 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti
Vironniemenpolku 62 - 62 48100 KotkansaariSiltakylä-Heinlahti

Pyhtää

48300 Ruonala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ainonkari - 48300 RuonalaSiltakylä-Heinlahti
Vanhaniementie - 99c 48300 RuonalaSiltakylä-Heinlahti

Pyhtää

48310 Mussalo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Rajasaari - 48310 MussaloSiltakylä-Heinlahti
Sarvenniemenkari 35 - 43 48310 MussaloSiltakylä-Heinlahti
Sarvenniemi 37 - 61 48310 MussaloSiltakylä-Heinlahti

Pyhtää

48350 Karhuvuori

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Mustasaarentie - 98k 48350 KarhuvuoriSiltakylä-Heinlahti
Vanhaniementie/Maijansaari 146 - 146 48350 KarhuvuoriSiltakylä-Heinlahti

Pyhtää

49200 Heinlahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahontie 11 - 31 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Ahvenniementie - 95 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Alatie 103 - 95 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Esankäärryntie 23 - 6 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
HArtikantie 4 - 4 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Hartikanmäentie 21 - 55b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Hartikantie - 8 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Heinlahdentie - 94b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Hevossaari - 77 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Hevossaari/Lainelantie - 49200 HeinlahtiKirkonseutu
Isopellontie 2 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Jussinkari 9 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Kaislakuja 21 - 21 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Karhunsammal 3 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Katvesammal 2 - 6 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Kimmelsammal 1 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Kohokuja 1 - 4 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Koukkukuja 1 - 7 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Kujasammal 1 - 5 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Kynsisammal 1 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Kärriniityntie 17 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Kärrinniityntie 27f - 27f 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Lainelantie - 84b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Lainelantie/Hevossaari 106 - 106 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Lastenkalliontie 10 - 27 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Lehtinen 444 - 457 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Lehtisen saari - 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Lenkosammal 10 - 8 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Liustit 29 - 44 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Louhitie 10a - 65 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Maijansaari - 50 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Matviikintie - 67 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Mokrantie - 73b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Myllysuonkuja 53b - 53b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Myllysuontie 1 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Myyrynmäentie - 6 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Mäntyrannantie 1 - 9-11 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Niemelänkuija 14a - 14a 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Niemelänkuja 14 - 20 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Oskarinpolku 15 - 4b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Pahalammentie 113 - 83g 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Pajulantie 23a - 8 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Pannukarintie 13 - 9b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Pikäsalmentie 102 - 102 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Pitkäsalmentie 102 - 96 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Rassinsuontie 13 - 7 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Rassisammal 1 - 1 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Ruusukesammal 1 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Ryöminrannantie 29 - 60 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Ryöminrannantie Hevossaari - 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Sammalkatu - 8 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Sannanniementie 87a-b - 87a-b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Sannanniemi - 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Santatie 103 - 87c 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Saunasaari - 97 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Seinäsammal 1 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Sepänkuja 1 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Sulkasammal 10 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Suolinnantie - 67 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Tienpää 10 - 6 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Varsahaanpolku 21 - 43 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Veistämöntie 11 - 50e 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Vierustie 15 - 65b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Viuhkasammal 1 - 9 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Välikuja 16 - 22 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti
Äyspäänrannantie 199 - 284b 49200 HeinlahtiSiltakylä-Heinlahti

Pyhtää

49210 Huutjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahmantie - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Atrainkuja 1 - 7 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Haavikuja 10 - 8 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Hartikanmäki - 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Hillerintie 3 - 7 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Hirventie - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Huutjärventie 12 - 56 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Huutjärventie/ Uimaranta - 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Kalarannantie - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Kanervakuja 1 - 4 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Karhunkuja 1 - 5 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Karhuntie 10 - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Kuusikuja 10 - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Kärpäntie 1 - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Lumikontie 10 - 8 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Lökörentie - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Lökörentie, Hevossaari 55 - 55 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Lökörentie/ Hevossaari 55 - 55 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Lökörentie/Hevossaari 55 - 55 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Lökörentie/Meiholma 56 - 56 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Majavankuja 1 - 4 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Mertakuja 1 - 6 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Mustikkakuja - 4 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Mäntykuja 1 - 4 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Mäyräntie 1 - 7 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Nuottatie 1 - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Näädänkuja 1 - 8 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Onkikuja 1 - 6 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Oravankuja - 3 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Peurankuja - 5 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Poronkuja 3 - 3 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Puolukkakuja 1 - 4 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Rysätie 10 - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Saukonkuja 1 - 4 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Vanhalantie 1 - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Verkkotie 10 - 9 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti
Vesikonkuja 1 - 4 49210 HuutjärviSiltakylä-Heinlahti

Pyhtää

49220 Siltakylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Clayhillsintie 24 - 5 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Drangbölentie 76a - 76a 49220 SiltakyläKirkonseutu
Drangsbölentie 18 - 79c 49220 SiltakyläKirkonseutu
Falckintie 117 - 90 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Franssilanmäentie 18 - 24 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Fårvikintie 106 - 80 49220 SiltakyläKirkonseutu
Granlundintie 1 - 40 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Grottvägen 61a - 61a 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Haasianiementie 17 - 9c 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Haasianniementie 9b - 9b 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Hanhentie 1 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Harakkamäentie 10 - 20 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Heinäsaari - 225 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Helmipöllöntie 1 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Hiiripöllöntie 1 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Hirvimäentie - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Hyyppäkuja 1 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Hyökyholma - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Ilvestie 1 - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Imsalonniementie 196 - 196 49220 SiltakyläKirkonseutu
Imsalontie 167 - 226f 49220 SiltakyläKirkonseutu
Itämyllykylä - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Itärannantie 20 - 90 49220 SiltakyläKirkonseutu
Jokitie - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Järventie - 225a 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kaidansuontie 23 - 42 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kaivotie 3 - 5 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kalliotie 15 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kanahaukantie 10 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kangasmäentie 11 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Karlaksentie 79 - 79 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kasenmäentie 10 - 44b 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kaskikuja 16 - 25 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kirksalmentie - 98 49220 SiltakyläKirkonseutu
Kiuruntie 10 - 7 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kivikarintie 15 - 55 49220 SiltakyläKirkonseutu
Kiviniemen Koukkusaari - 300 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kiviniemen Kuussaari - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kiviniemen Pitkäsaari - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kiviniemen kartano - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kiviniementie - 362 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kiviniemi - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kiviniemi Koukkusaari - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kiviniemi Pitkäsaari - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kiviniemi Päkin ranta - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kiviniemi/Koukkusaari - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kivitie 32 - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Koivurannankuja 118 - 28 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kolabackanti 40 - 40 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kolabackantie 30 - 65 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Korpelantie 108 - 66 49220 SiltakyläKirkonseutu
Kumpulantie 1 - 79 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kuokkusaari - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kuovintie 1 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kuppiksentie 11 - 45 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kurjentie 1 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kustinkuja 4 - 6 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kuusikummuntie 10 - 75 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kuussaari - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kylätie 19 - 77 49220 SiltakyläKirkonseutu
Käenkuja 10 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kärraksentie 48 - 85 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kärrilänmäentie 23 - 8b 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kärräksentie 60 - 60 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kärsäharjuntie 1 - 1 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kärsäjärventie - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Kärsäkalliontie 3 - 6 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Labbölentie - 51 49220 SiltakyläKirkonseutu
Labbölsholmarna 1 - 1 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Lammassaari - 1 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Lansikyläntie 628a - 628a 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Lehtisaari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Lehtopöllönkuja 1 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Lehtopöllöntie 10b - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Leiritie 45 - 45 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Leivontie 1 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Lilla Talholmen - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Lilla Tallholmen - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Lillängintie 1 - 7 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Lovisteinintie 10 - 87g 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Luolatie 11 - 80 49220 SiltakyläKirkonseutu
Länsikylä - 631a 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Länsikylän Järvi - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Länsikylänjärventie - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Länsikyläntie 139 - 995 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Länsimyllykylä - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Länsvikinkija 24 - 24 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Länsvikinkuja 24 - 25b 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Lågön saari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Långö - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Långön - 208 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Långön Saari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Långön saari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Långönsaari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Maarintie 20 - 70 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Malminkuja - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Malminsuontie 2 - 6 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Malmsintie 14 - 38c 49220 SiltakyläKirkonseutu
Mansikkaniementie 100 - 99 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Marjasaari - 72 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Meiholma - 45 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Meiholma/Kiviniemi 45 - 45 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Merikotkantie 10 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Metsäkyläntie 102 - 96 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Motellikuja 2 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Munapirtintie 126 - 92 49220 SiltakyläKirkonseutu
Munapirtti - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Munapirtti Labböle - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Munapirtti Sommarö - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Munapirtti Sommarön - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Munapirtti/Sommarön - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Mustankorventie 120 - 92 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Myllymäentie 16 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Mäkitie - 6 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Mäntyniementie 200a - 54 49220 SiltakyläKirkonseutu
Mörtvikintie 12 - 8 49220 SiltakyläKirkonseutu
Nuolihaukantie 1 - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Nuottakalliontie 18a - 8c 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Nyängintie 49 - 62 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Nätiholman Saari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Nätiholman saari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Nätiholmarna 18 - 18 49220 SiltakyläKirkonseutu
Nätinhomarna - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Paarlahdentie - 74 49220 SiltakyläKirkonseutu
Paarlahti - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Patopolku 17a - 25 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Peiponpolku 3 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Peipontie - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Pekanpolku 10 - 19 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Peltotie 41 - 64 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Peräkorventie - 3 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Pikku Koukkusaari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Pirelintie 18a - 92 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Pitkäsaari - 300 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Pukasalmentie - 94 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Pukkisaari - 68 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Punakallionpolku 11 - 34 49220 SiltakyläKirkonseutu
Punakallionpolku/Fridholmen 147c - 147c 49220 SiltakyläKirkonseutu
Puntarkallionpolku 165 - 165 49220 SiltakyläKirkonseutu
Päkintie - 99 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie, Pitkäsaari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie, Varassaari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Koukkusaari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Kuokkusaari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Lammassaari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Marjasaari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Oravasaari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Pihlajakarit 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Pitkäsaari 140 - 72 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Rapholma 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Salmenkari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Sinikari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Töiholma 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Varassaari 140 - 140 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Päkintie/Verosaari 140 - 140d 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Pääskyntie 10 - 9 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Rainikonkuja 14 - 42 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Rantakuja 3 - 7 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Rantalantie 1330 - 480 49220 SiltakyläKirkonseutu
Rapasentie 10 - 47 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Rapholma - 2 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Rämärintie 7 - 7 49220 SiltakyläKirkonseutu
Råbackantie 18 - 9b 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Römarintie 1 - 9 49220 SiltakyläKirkonseutu
Salotie 10 - 54 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Santaniementie 13 - 96 49220 SiltakyläKirkonseutu
Santanimentie 169b - 169b 49220 SiltakyläKirkonseutu
Sarvipöllönkuja 10 - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Siltakylä - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Siltakyläntie - 97 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Simonniityntie - 74 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Sirrikuja 1 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Sommarö - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Sommarön - 227 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Sommarön Saari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Sommarön saari - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Suopöllönkuja 3 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Suurkärrintie 114 - 73 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Suvijärventie 14 - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Takasuontie 10 - 10 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Talkärrintie - 95 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Tallööri 1 - 1 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Talvitie 28 - 86 49220 SiltakyläKirkonseutu
Tammikuja 11 - 7 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Tavikuja 1 - 7 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Telkkäkuja 1 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Teollisuuskuja 1 - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Tervaharjuntie 55 - 8 49220 SiltakyläKirkonseutu
Tervakalliontie 141 - 293 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Tiaisentie 10 - 6-8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Tilustie 1 - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Trollvikintie - 96b 49220 SiltakyläKirkonseutu
Tuskasvägen 277a - 277a 49220 SiltakyläKirkonseutu
Tuulihaukantie 1 - 8 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Tuuski - 49220 SiltakyläKirkonseutu
Tuuskintie 120a - 460 49220 SiltakyläKirkonseutu
Tuuskintiue 277h - 277h 49220 SiltakyläKirkonseutu
Töiholma - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Uikkukuja 2 - 2 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Utterkärrintie 195 - 99 49220 SiltakyläKirkonseutu
Uusikuja 20 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Valtatie 7 1200 - 970 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Varassaari - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Vaskosaari - 31 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Vastilantie - 92b 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Vehkakorventie 1 - 51 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Verosaari - 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Viirupöllönkuja 2 - 4 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Vindalinkuja 2 - 3 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti
Öisalmentie - 77 49220 SiltakyläKirkonseutu
Ösundintie 155 - 155 49220 SiltakyläSiltakylä-Heinlahti

Pyhtää

49240 Purolanlahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Ahopellontie 16 - 9 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Ahtintie 36 - 54c 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Alakyläntie 10 - 85 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Axelsinkuja 13 - 8 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Enviikinsaari - - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Envikinsaari - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Haapamäenkuja 10 - 9 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Hellänpolku 21 - 5 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Hiidenkallionpolku 10a - 44 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Hiirenkirkontie 111a - 8 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Kalliolankuja 1 - 5 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Keihässalmentie 49 - 73 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Keihässalmi - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Kirkkotie 117 - 448 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Kirkontie 319 - 319 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Korsnäsintie - 207 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Koukkusaari - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Koukkusaari Honkaniemi - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Krokö - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Krämersintie 10 - 92 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Krämesintie 30 - 30 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Kråkön saari - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Kukasmaankuja - 42b 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Käkikuja - 83 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Könnätie - 7 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Labbaksentie 1 - 52 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Laivarannantie 1 - 29 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Lilla Krokö - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Lossivahdin Koppi - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Lähdekorventie - 96 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Lähdeniityntie 12 - 50 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Mainiementie 21 - 9 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Munaluoto 1 - 1 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Orapolku 10 - 7 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Pieni Koukkusaari 185 - 76 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Purola - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Purola Koukkusaari - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Purolan Koukkusaari - 479 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Purolantie - 716b 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Päkinrannantie 10 - 6 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Päkkipellontie 15 - 6 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Ritvalanpolku 13 - 22 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Sahaniementie 11 - 54 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Savikorventie 19 - 38 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Stikanäsintie - 80d2 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Stikanäsintie/Ruohoranta 116 - 116 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Suur-Koukkusaari - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Suur-Koukkusaari Kattholm - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Syvärannantie 12 - 9 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Terrikallio Korsnäs - 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Tervahaudantie - 90 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Villbergskärrintie 103 - 90 49240 PurolanlahtiKirkonseutu
Österbäckintie 17 - 9 49240 PurolanlahtiKirkonseutu

Pyhtää

49270 Pyhtää kk

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aalakaupungintie 47 - 70 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Ahvenkosken Kartanon tie 118 - 224 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Ahvenkoskentie - 209b 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Alakaupungintie - 70 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Annulantie 10 - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Botaksentie 1 - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Bülowintie 2 - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Creutzintie 1 - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Fransaksentie 10 - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Graniittikatu 1 - 1 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Haavistonkuja 3 - 7 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Haavistontie - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Harabackantie 1 - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Harjunkylä - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Harjuntie - 987 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Hattarintie 125 - 58c 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Henrikintie - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Henriksvägen 3-5 - 3-5 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Herikinmäentie 1 - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Hermannintie 11 - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Hevosviikintie 1 - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Hevosviikki - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Hiomonkuja 2 - 6 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Hiomonraitti - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Huvikallionpolku 35 - 85 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Isonlaajantie - 88 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Itäkirkonkylä - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Jonakorventie - 99c 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kaalkorventie 410a - 410e 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kalervontie 3 - 5 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kankaantie 1 - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kasenkärjentie 29 - 87 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kelloniementie 10 - 32 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kivikoskentie - 36 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kivikummuntie 25 - 25 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Koivukuja 1 - 7 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Koivuviikki - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Korpitie 15 - 55 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kotikuja 3 - 6 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kotitie 1 - 3 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Kuusitie 2 - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lahnalahdentie 16 - 32 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Laitsalmentie 101 - 99 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lakaksenkuja 4 - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lakaksentie - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lalkaupungintie 50 - 50 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lasimestarinsalmentie 133 - 133 49270 Pyhtää kkSiltakylä-Heinlahti
Laurinkuja 1 - 5 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lehmäkalliontie 30 - 30 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lehtisenkuja 6 - 6 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lentokenttä 1 - 1 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Liirintie 2-4 - 5-7 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Linnalantie 2 - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Longön - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Loosarintie 116a - 116b 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lorenzinkuja 1 - 9c 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lorenzintie 8-10 - 8-10 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Lyhytkuja 3 - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Makkarasaarentie - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Malmi - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Metsätie - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Mutankuja 3 - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Myskärrintie 1 - 96 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Myskäärintie 241 - 241 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Mäntymäentie - 69 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Mäntytie 1 - 3 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Nerdrumintie - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Pajatie 1 - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Pappilantie - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Piispankuja - 6 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Pirtnuorantie 101 - 79b 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Pitkäsuontie 33a - 59 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Puntinsaarenpolku 14 - 71d 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Puntinsaarentie 1 - 22b 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Puutisholma - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Pyhtäänkuja - 8 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Pyhtääntie - 974 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Riitingintie 106b - 6a 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Rikunrannantie 22a - 56 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Roittoviikintie 140 - 98f 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Roonesinrannantie 58a - 80 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Roonesintie - 95 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Rovastintie - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Sepäntie 3 - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Skitunesintie 444b - 448a 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Skitunäsinpolku 20a - 54b 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Skitunäsintie - 476c 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Stockfors B 103 - 103 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Struka - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Strukantie 100 - 94 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Stukantie 365 - 365 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Suluntie 2 - 2 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Suorakuja 3 - 5 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Suurahvenkoski - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Suurahvenkoski/Kirmusaari - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Tammijärventie 20a - 68 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Tyyslahdentie 108 - 85 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Työväentalontie 10 - 9 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Ulkokyläntie - 90 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Valtatie 1199c - 6 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Vatmosa - 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Yläkoskentie - 97 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
Yrittäjäntie 1 - 2 49270 Pyhtää kkKirkonseutu
roonesintie 121c - 121c 49270 Pyhtää kkKirkonseutu

Pyhtää

49290 Vastila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahviontie 118 - 16 49290 VastilaKirkonseutu
Alhontie 130 - 68 49290 VastilaSiltakylä-Heinlahti
Antinniementie - 93 49290 VastilaKirkonseutu
Haavisto - 49290 VastilaKirkonseutu
Haavisto Antinniemi - 49290 VastilaKirkonseutu
Hannulanmäentie 32 - 64 49290 VastilaKirkonseutu
Hirvikoskentie - 95 49290 VastilaKirkonseutu
Hirvikoski - 49290 VastilaKirkonseutu
Hirvikoski Kukkosaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Hirvikoski/Jaakonsaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Hirvikoski/Tuohisaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Huituntie 20 - 47 49290 VastilaKirkonseutu
Huoltotie 264a - 264b 49290 VastilaKirkonseutu
Itäinen Koivusaari 16 - 16 49290 VastilaKirkonseutu
Jaakonsaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Kaivolantie 20 - 30 49290 VastilaKirkonseutu
Karhusaarentie 67a - 67f 49290 VastilaKirkonseutu
Kasentie 134 - 94b 49290 VastilaKirkonseutu
Kattilakalliontie - 49290 VastilaKirkonseutu
Koivukunnas 63a - 63c 49290 VastilaKirkonseutu
Koivusaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Koivuviikintie 107 - 99 49290 VastilaKirkonseutu
Kotikalliontie 17f - 22 49290 VastilaKirkonseutu
Kotirannantie 64 - 64 49290 VastilaKirkonseutu
Kukkosaari 1 - 4 49290 VastilaKirkonseutu
Kukonsaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Kymenrannantie 4 - 67e 49290 VastilaKirkonseutu
Lakerikuja 31a - 31a 49290 VastilaKirkonseutu
Lakerinkuja 25 - 42 49290 VastilaKirkonseutu
Lauttarannantie 11 - 23f 49290 VastilaKirkonseutu
Limalahdentie 101 - 99 49290 VastilaKirkonseutu
Lossirannantie 10 - 27 49290 VastilaKirkonseutu
Nermusansaari 1 - 1 49290 VastilaKirkonseutu
Niitsaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Niittysuontie - 61 49290 VastilaKirkonseutu
Nipparintie 11 - 21 49290 VastilaKirkonseutu
Nuottasaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Oikotie 47 - 8 49290 VastilaKirkonseutu
Opinahjontie 13a - 7 49290 VastilaKirkonseutu
Palokuja 9 - 9 49290 VastilaKirkonseutu
Palomäenkuja 35 - 81 49290 VastilaKirkonseutu
Palomäentie - 84 49290 VastilaKirkonseutu
Palonkuja 14 - 9 49290 VastilaKirkonseutu
Palonrannantie 114c - 36a 49290 VastilaKirkonseutu
Palorannantie 114a - 36c 49290 VastilaKirkonseutu
Pienisaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Piensaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Piiparkallionkaari 12 - 20 49290 VastilaKirkonseutu
Piispalantie 1 - 56 49290 VastilaKirkonseutu
Rantatie - 9 49290 VastilaKirkonseutu
Riitamaantie - 74 49290 VastilaKirkonseutu
Sahantie 10 - 54 49290 VastilaKirkonseutu
Salmelankuja 83 - 9 49290 VastilaKirkonseutu
Selkätie 180 - 398 49290 VastilaKirkonseutu
Sepänsaari - 49290 VastilaKirkonseutu
Setäläntie - 61 49290 VastilaKirkonseutu
Suoniityntie - 67 49290 VastilaKirkonseutu
Suontie - 286b 49290 VastilaKirkonseutu
Suvipellontie 14 - 20 49290 VastilaKirkonseutu
Tuomisalontie 111 - 116 49290 VastilaKirkonseutu
Turmosantie 19 - 79b 49290 VastilaKirkonseutu
Vahterniementie 22 - 48 49290 VastilaKirkonseutu
Vuollepolku 10a - 8 49290 VastilaKirkonseutu

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024