Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

252 Käyttäjää paikalla! 0.010135889053345

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Rautjärvi

Rautjärvi on pieni kunta, joka sijaitsee Simpeleen kylän vieressä. Simpeleeltä pääsee Rautjärven kautta Lappeenrantaan, joka sijaitsee Etelä-Karjalan alueella. Rautjärvi kuuluu myös Etelä-Karjalan maakuntaan. Rautjärven kunnan keskustaajamana pidetään Simpelettä, joka on entinen kauppala ja taajama.
Simpeleellä on pieni keskusta, josta löytyy ruokakaupat, kukkakauppa ja muita pienempiä kauppoja. Rautjärvi on rauhallinen ja luonnonläheinen kunta, joka on turvallinen asuinympäristö, jossa ihmiset eivät juuri aja ylinopeutta ja muutenkin liikenneruuhkat eivät vaivaa. Simpeleeltä pääsee kulkemaan nopeasti lähikaupunkeihin. Rautjärven kunnan alueelta löytyy hyvät liikuntamahdollisuudet.
Simpeleeltä löytyy liikuntakeskus ja siellä voi harrastaa monia lajeja. Liikuntakeskukselta löytyy jäähalli, kuntosali ja sisäurheilukenttä, jossa voi pelata lentopalloa, tennistä tai salibandya. Simpeleeltä löytyy myös jäähalli, jonka nimi on Rautjärvi FreeZone ja se sijaitsee Rautjärven jäähallilla, Esimerkkitie 1, 56800 Simpele ja kaukalo löytyy liikuntakeskuksen pihalta. Rautjärvi FreeZone jäähalli on myös Simpeleen tenniskeskuksen yhteydessä. Simpeleen tenniskeskus tarjoaa hyvät puitteet tenniksen peluuseen, sekä sisällä että ulkona. Tenniskeskuksen sisätiloista löytyy kaksi tennishallia, jotka on mahdollista saada vuokralle tai niitä voi käyttää ajanvarauksella.
Rautjärven tenniskeskuksella on tarjolla myös ohjattua toimintaa. Rautjärvi FreeZone on tarjonnut ohjattuja pelivuoroja koululaisille. Liikuntahallille pääsee liikkumaan vaikka joka päivä, siellä on hyvät tilat ja laitteet kuntosalille sekä liikuntasalille. Liikuntahallista löytyy myös juoksusuora. Liikuntatilojen käyttövuorot haetaan liikuntatoimesta, voit lukea lisää osoitteesta Rautjärven liikuntapaikat
Rautjärvellä on monia mahdollisuuksia liikkua ja urheilla. Voit osallistua kuntosalikurssille ja ottaa salitreenistä enemmän irti. Rautjärven liikuntahallilta löytyy monipuoliset salit, missä pystyy tekemään lihaskuntoharjoittelun ja samalla ylläpitämään lihasmassaa. Rautjärvellä voit harrastaa jalkapalloa, salibandya, jääkiekkoa, judoa, golfia, jalkapalloa ja vaikka mitä. Voit lukea lisää liikuntamahdollisuuksista ja aktiviteeteista osoitteesta Rautjärven liikuntapaikat. Rautjärvellä on loistavat ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet ja voit mennä melomaan ja tutustua luontokohteisiin ja harrastaa vaikka sauvakävelyä ja tehdä päiväretken johonkin kauniiseen luontokohteeseen, josta voit vaikka kerätä marjoja tai sieniä. Rautjärveltä löytyy useita hyviä majoitusvaihtoehtoja, joten voit käydä Rautjärvellä myös viikonloppulomalla. Rautjärven yksi hyvistä puolista on hyvät kulkuyhteydet ja kunnan sijainti ja myös liikenneyhteyksien puolesta hyvät kulkuyhteydet, vaikka Rautjärvi sijaitseekin melko kaukana Suomen suurista kaupungeista.
Rautjärvi on hyvä asuinpaikka kaikenlaisille perheille
Rautjärvi on turvallinen, lapsiystävällinen, hyvä, mukava, viihtyisä ja edullinen asuinpaikka ja yksi hyvistä puolista Rautjärvellä on se että Rautjärvi on turvallinen asuinpaikka ja myös lasten näkökulmasta se on hyvä asuinpaikka, jossa lapsilla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä rauhassa ja turvallisessa ympäristössä.
Rautjärvi tarjoaa lapsille ja lapsiperheille erinomaiset palvelut. Rautjärvellä panostetaan paljon koulutukseen, sekä peruskoulutukseen että ammatilliseen koulutukseen, Rautjärven kouluissa panostetaan hyvään oppimisympäristöön, niin että se palvelee oppilaan yksilöllisiä tarpeita ja oppimiselle luodaan mahdollisimman suotuisa ja virikkeellinen ympäristö. Rautjärvellä on myös hyvä työllisyystilanne.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Rautjärvi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Rautjärvi

55800 Vuoksenniska-Saarlampi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Tervakorventie 261 - 261 55800 Vuoksenniska-SaarlampiRautjärvi

Rautjärvi

56440 Pohja-Lankila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Lyyniementie 42 - 94 56440 Pohja-LankilaSimpele

Rautjärvi

56550 Niska-Pietilä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hakkarintie 32 - 62 56550 Niska-PietiläSimpele
Hiivaniementie 15 - 50 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Hintsalantie 12 - 12 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Kankaanmäentie 14 - 32 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Kurrostie 19 - 46 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Lassilantie 322 - 380 56550 Niska-PietiläSimpele
Leppätie 46 - 68 56550 Niska-PietiläSimpele
Meltotie 39 - 39 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Niementie 26 - 54 56550 Niska-PietiläSimpele
Niskalantie 18 - 8 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Niskapietiläntie 1005 - 985 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Oritpolku 23 - 25 56550 Niska-PietiläSimpele
Takkotie 121 - 20 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Tyyneläntie 11 - 65 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Vartiotie 43 - 82 56550 Niska-PietiläRautjärvi
Virranniska 10 - 9 56550 Niska-PietiläRautjärvi

Rautjärvi

56610 Rautjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aarontie 20 - 80 56610 RautjärviRautjärvi
Annanniementie 16 - 36 56610 RautjärviRautjärvi
Armolaaksontie 116 - 8 56610 RautjärviRautjärvi
Hanninmyllyntie 14 - 7 56610 RautjärviRautjärvi
Hatikaisentie 91 - 91 56610 RautjärviRautjärvi
Helisevänkatu 10 - 6 56610 RautjärviRautjärvi
Helisevänpolku 3 - 4 56610 RautjärviRautjärvi
Helisevänrannantie 10 - 8 56610 RautjärviRautjärvi
Helisniementie 40 - 40 56610 RautjärviRautjärvi
Hepolahdenpolku 39 - 91 56610 RautjärviRautjärvi
Hiidenniementie 106 - 85 56610 RautjärviRautjärvi
Hinkanmäentie 170 - 71 56610 RautjärviRautjärvi
Hinkkalantie 32 - 4 56610 RautjärviRautjärvi
Holmatie 73 - 77 56610 RautjärviRautjärvi
Houkkalantie 40 - 58 56610 RautjärviRautjärvi
Härkkalliontie 113 - 119 56610 RautjärviRautjärvi
Iso-Pennasaari 21 - 5 56610 RautjärviRautjärvi
Jaatisenlammentie 126 - 6 56610 RautjärviRautjärvi
Juurikkatie 18 - 93 56610 RautjärviSimpele
Kaanaanmaantie 114 - 60 56610 RautjärviRautjärvi
Kanniementie 120 - 96 56610 RautjärviRautjärvi
Karjalantie 1052 - 878 56610 RautjärviRautjärvi
Katajaniementie 20 - 36 56610 RautjärviRautjärvi
Kaurasentie 10 - 64 56610 RautjärviRautjärvi
Keskimmäisentie 30 - 46 56610 RautjärviRautjärvi
Kiiskitie 26 - 4 56610 RautjärviRautjärvi
Kirkkotie 152 - 60 56610 RautjärviRautjärvi
Koivikkopolku 23 - 23 56610 RautjärviRautjärvi
Kokintie 41 - 91 56610 RautjärviRautjärvi
Kokkolantie 11 - 9 56610 RautjärviRautjärvi
Kopsalantie 108 - 77 56610 RautjärviRautjärvi
Kostamontie 51 - 51 56610 RautjärviRautjärvi
Kummiinsaari 10 - 85 56610 RautjärviRautjärvi
Kuotuksentie 42 - 77 56610 RautjärviRautjärvi
Kuulammentie 11 - 59 56610 RautjärviRautjärvi
Kuupolku 14 - 9 56610 RautjärviRautjärvi
Kynsikaivontie 58 - 58 56610 RautjärviRautjärvi
Lamminkatu 12 - 8 56610 RautjärviRautjärvi
Lapinlahdentie 113 - 91 56610 RautjärviRautjärvi
Lemetharjuntie 101 - 97 56610 RautjärviRautjärvi
Liipukkalantie 18 - 22 56610 RautjärviRautjärvi
Lintukukkulantie 33 - 33 56610 RautjärviRautjärvi
Luhtapolku 26 - 31 56610 RautjärviRautjärvi
Luototie 16 - 36 56610 RautjärviRautjärvi
Mansikkamäentie 113 - 55 56610 RautjärviSimpele
Mikonkatu 10 - 9 56610 RautjärviRautjärvi
Mustalahdentie 31 - 7 56610 RautjärviRautjärvi
Muuriinpolku 100 - 180 56610 RautjärviRautjärvi
Mäkeläntie 11 - 54 56610 RautjärviRautjärvi
Männistönmutka 19 - 6 56610 RautjärviRautjärvi
Nikontaival 103 - 99 56610 RautjärviRautjärvi
Nikontie 21 - 86 56610 RautjärviRautjärvi
Onnintie 100 - 80 56610 RautjärviRautjärvi
Paljasuontie 181 - 181 56610 RautjärviRautjärvi
Partilantie 1 - 45 56610 RautjärviRautjärvi
Pien-Miettiläntie 11 - 91 56610 RautjärviRautjärvi
Piensaarenpolku 10 - 25 56610 RautjärviRautjärvi
Pirholantie 10 - 237 56610 RautjärviRautjärvi
Pohjukkatie 110 - 110 56610 RautjärviRautjärvi
Purnujärventie 105 - 83 56610 RautjärviRautjärvi
Puusepänkatu 2 - 8 56610 RautjärviRautjärvi
Pyypolku 19 - 9 56610 RautjärviRautjärvi
Päivölänpolku 49 - 49 56610 RautjärviRautjärvi
Pääskysniementie 21 - 88 56610 RautjärviRautjärvi
Pääskyspolku 23 - 23 56610 RautjärviRautjärvi
Raikkalantie 20 - 54 56610 RautjärviRautjärvi
Rantaraitti 1 - 7 56610 RautjärviRautjärvi
Ratakatu 14 - 26 56610 RautjärviRautjärvi
Rautjärventie 100 - 98 56610 RautjärviRautjärvi
Ridanlammintie 170 - 171 56610 RautjärviRautjärvi
Ruokolammentie 10 - 68 56610 RautjärviRautjärvi
Ryöppäänmäentie 35 - 37 56610 RautjärviRautjärvi
Sammaluksentie 100 - 62 56610 RautjärviRautjärvi
Simolanmäentie 119 - 81 56610 RautjärviRautjärvi
Sitsaarentie 25 - 90 56610 RautjärviRautjärvi
Suntiontie 17 - 82 56610 RautjärviRautjärvi
Suuriluodontie 20 - 40 56610 RautjärviRautjärvi
Teintie 32 - 62 56610 RautjärviRautjärvi
Tenkaniementie 15 - 47 56610 RautjärviRautjärvi
Teollisuuskatu 1 - 2 56610 RautjärviRautjärvi
Toivonkatu 1 - 2 56610 RautjärviRautjärvi
Torikantaival 30 - 73 56610 RautjärviRautjärvi
Tulikatu 10 - 2 56610 RautjärviRautjärvi
Tulilammenkaari 1 - 4 56610 RautjärviRautjärvi
Tulirannantie 10 - 5 56610 RautjärviRautjärvi
Ukkostie 102 - 96 56610 RautjärviRautjärvi
Ukontie 55 - 85 56610 RautjärviRautjärvi
Untamonsuurisaari 9 - 9 56610 RautjärviRautjärvi
Untamontie 108 - 87 56610 RautjärviRautjärvi
Urheilijankatu 2 - 9 56610 RautjärviRautjärvi
Uropolku 27 - 6 56610 RautjärviRautjärvi
Vaaherpolku 2 - 5 56610 RautjärviRautjärvi
Vaahertie 115 - 76 56610 RautjärviRautjärvi
Valkamantie 40 - 9 56610 RautjärviRautjärvi
Vertasenlahdentie 103 - 89 56610 RautjärviRautjärvi
Vertasensalmenpolku 23 - 27 56610 RautjärviRautjärvi
Vihantaniementie 110 - 90 56610 RautjärviRautjärvi
Viimolantie 106 - 95 56610 RautjärviRautjärvi
Viljakantie 21 - 71 56610 RautjärviRautjärvi
Vuorisiintie 157 - 157 56610 RautjärviRautjärvi
Välikatu 3 - 4 56610 RautjärviRautjärvi
Ylä-Simolantie 202 - 65 56610 RautjärviRautjärvi

Rautjärvi

56640 Purnujärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haaojantie 1180 - 46 56640 PurnujärviRautjärvi
Hallilantie 120 - 43 56640 PurnujärviRautjärvi
Heinäntie 136 - 77 56640 PurnujärviRautjärvi
Hiijärven Suurisaari 48 - 48 56640 PurnujärviSimpele
Kaukolannurkantie 101 - 71 56640 PurnujärviSimpele
Kaukolansola 16 - 21 56640 PurnujärviSimpele
Kemppisentie 25a - 54 56640 PurnujärviRautjärvi
Kiurunrannantie 127 - 91 56640 PurnujärviRautjärvi
Kiviniementie 45 - 81 56640 PurnujärviRautjärvi
Korpjärventie 11 - 400 56640 PurnujärviSimpele
Kyrönsola 25 - 65 56640 PurnujärviRautjärvi
Kärmesaari 2 - 2 56640 PurnujärviSimpele
Lavansaari 1 - 1 56640 PurnujärviRautjärvi
Lavantie 15 - 53 56640 PurnujärviRautjärvi
Linnavuorentie 226 - 226 56640 PurnujärviRautjärvi
Naistensuontie 56 - 78 56640 PurnujärviRautjärvi
Niemeläntie 16 - 9 56640 PurnujärviRautjärvi
Perintötie 14 - 51 56640 PurnujärviRautjärvi
Peussantie 25 - 71 56640 PurnujärviSimpele
Rajamäentie 32 - 76 56640 PurnujärviRautjärvi
Rantatie 53 - 86 56640 PurnujärviRautjärvi
Riikolankankaantie 2 - 27 56640 PurnujärviRautjärvi
Teperintie 42 - 48 56640 PurnujärviRautjärvi
Tervamäentie 23 - 24 56640 PurnujärviRautjärvi
Tuomaalanpolku 19 - 6 56640 PurnujärviSimpele
Tuomaalantie 12 - 39 56640 PurnujärviSimpele
Ukkosaari 1 - 1 56640 PurnujärviSimpele
Vanha Talvitie 23 - 23 56640 PurnujärviRautjärvi

Rautjärvi

56710 Miettilä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alaroihantie 22 - 75 56710 MiettiläRautjärvi
Kamihtamäentie 71 - 71 56710 MiettiläRautjärvi
Kasarmitie 13 - 13 56710 MiettiläRautjärvi
Kivilammentie 23 - 75 56710 MiettiläRautjärvi
Kukonlahdentie 100 - 100 56710 MiettiläRautjärvi
Kuntalanraitti 13 - 7 56710 MiettiläRautjärvi
Kuusantie 75 - 75 56710 MiettiläRautjärvi
Mattilanpolku 12 - 59 56710 MiettiläRautjärvi
Miettiläntie 1109 - 918 56710 MiettiläRautjärvi
Muhamäentie 10 - 62 56710 MiettiläRautjärvi
Multsillantie 20 - 20 56710 MiettiläRautjärvi
Myräntie 34 - 80 56710 MiettiläRautjärvi
Mäkiahontie 10 - 43 56710 MiettiläRautjärvi
Paimäentie 60 - 90 56710 MiettiläRautjärvi
Pukkelontie 1 - 99 56710 MiettiläRautjärvi
Pyöriimäntie 202 - 4 56710 MiettiläRautjärvi
Ritalantie 77 - 77 56710 MiettiläRautjärvi
Roihankyläntie 108 - 85 56710 MiettiläRautjärvi
Variksenkyläntie 104 - 94 56710 MiettiläRautjärvi
Vekaruksentie 11 - 31 56710 MiettiläRautjärvi
Vekarussaari 1 - 1 56710 MiettiläRautjärvi
Vilkontie 107 - 93 56710 MiettiläRautjärvi

Rautjärvi

56730 Laikko

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Etätie 67 - 69 56730 LaikkoSimpele
Hakmannintie 12 - 75 56730 LaikkoSimpele
Hakomäentie 88 - 88 56730 LaikkoSimpele
Hankalahdenpolku 35 - 42 56730 LaikkoSimpele
Hankaniementie 103 - 103 56730 LaikkoSimpele
Heinlahdentie 24 - 60 56730 LaikkoRautjärvi
Hennalantie 68 - 68 56730 LaikkoRautjärvi
Hirvimäentie 45 - 54 56730 LaikkoRautjärvi
Hoikantie 12 - 24 56730 LaikkoRautjärvi
Hossiintie 19 - 55 56730 LaikkoSimpele
Huiperontie 100 - 94 56730 LaikkoSimpele
Höllötie 51 - 52 56730 LaikkoSimpele
Itä-Muuttosaari 1 - 1 56730 LaikkoRautjärvi
Javanaisentie 132 - 153 56730 LaikkoSimpele
Jäniskuja 13 - 9 56730 LaikkoRautjärvi
Kankaisentie 12 - 70 56730 LaikkoSimpele
Karkeikontie 2 - 28 56730 LaikkoRautjärvi
Kekäleniementie 114 - 90 56730 LaikkoRautjärvi
Keski-Muuttosaari 1 - 1 56730 LaikkoRautjärvi
Keski-Pennasaari 1 - 1 56730 LaikkoSimpele
Kikantie 29 - 48 56730 LaikkoSimpele
Klampsintie 4 - 80 56730 LaikkoSimpele
Koikantie 16 - 70 56730 LaikkoSimpele
Koljontie 17 - 60 56730 LaikkoRautjärvi
Korpitie 43 - 43 56730 LaikkoSimpele
Kotimäentie 16 - 71 56730 LaikkoSimpele
Kuustie 95 - 95 56730 LaikkoRautjärvi
Lahdenkyläntie 112 - 90 56730 LaikkoRautjärvi
Lahtelantie 33 - 34 56730 LaikkoRautjärvi
Laikonkankaantie 11 - 65 56730 LaikkoRautjärvi
Laikontie 19 - 9 56730 LaikkoRautjärvi
Lamminkuja 12 - 6 56730 LaikkoSimpele
Lamminkyläntie 1 - 9 56730 LaikkoSimpele
Lapakontie 100 - 98 56730 LaikkoSimpele
Latvajärventie 255 - 642 56730 LaikkoRautjärvi
Lehtsola 12 - 2 56730 LaikkoSimpele
Leipäniementie 35 - 67 56730 LaikkoSimpele
Lempiäisenpolku 12 - 15 56730 LaikkoSimpele
Lentokentäntie 323 - 358 56730 LaikkoSimpele
Leviänpolku 124 - 124 56730 LaikkoSimpele
Lintusaari 110 - 9 56730 LaikkoSimpele
Longanlahdentie 94 - 96 56730 LaikkoSimpele
Longantie 14 - 24 56730 LaikkoRautjärvi
Lähettäjäntie 11 - 5 56730 LaikkoRautjärvi
Länsi-Muuttosaari 1 - 1 56730 LaikkoRautjärvi
Majavatie 110 - 91 56730 LaikkoRautjärvi
Metsäkyläntie 127 - 78 56730 LaikkoRautjärvi
Metsäläntie 103 - 91 56730 LaikkoSimpele
Miikkulintie 55 - 55 56730 LaikkoSimpele
Mustalammenpolku 11 - 4 56730 LaikkoRautjärvi
Mustalammentie 102 - 88 56730 LaikkoSimpele
Mustasaari 1 - 1 56730 LaikkoSimpele
Mäkelänsola 28 - 92 56730 LaikkoSimpele
Mäkräpolku 146 - 146 56730 LaikkoSimpele
Niemenharjuntie 31 - 71 56730 LaikkoRautjärvi
Nirantie 270 - 270 56730 LaikkoRautjärvi
Notkolantie 14 - 5 56730 LaikkoRautjärvi
Nurmijärventie 142 - 94 56730 LaikkoRautjärvi
Otrakorventie 22 - 58 56730 LaikkoRautjärvi
Pailahdentie 101 - 75 56730 LaikkoSimpele
Pajarintie 106 - 98 56730 LaikkoRautjärvi
Pantionsaari 8 - 8 56730 LaikkoSimpele
Partiopolku 102 - 120 56730 LaikkoSimpele
Peltoniemenpolku 17 - 7 56730 LaikkoSimpele
Petkeltie 13 - 67 56730 LaikkoSimpele
Pientorsantie 132 - 9 56730 LaikkoSimpele
Piettie 41 - 49 56730 LaikkoRautjärvi
Punasvaarantie 105 - 696 56730 LaikkoSimpele
Pusanlahdentie 14 - 78 56730 LaikkoSimpele
Raatteentie 30 - 40 56730 LaikkoRautjärvi
Rakokiventie 17 - 75 56730 LaikkoSimpele
Rannankyläntie 101 - 510 56730 LaikkoSimpele
Rantatörmäntie 17 - 27 56730 LaikkoRautjärvi
Resiinaraitti 10 - 35 56730 LaikkoRautjärvi
Riitatie 144 - 160 56730 LaikkoSimpele
Ritamäentie 103 - 95 56730 LaikkoRautjärvi
Salmitie 11 - 25 56730 LaikkoSimpele
Saratie 45 - 75 56730 LaikkoSimpele
Sauniementie 75 - 80 56730 LaikkoSimpele
Silmätie 101 - 101 56730 LaikkoSimpele
Siparinkierto 12 - 18 56730 LaikkoSimpele
Siparintie 21 - 89 56730 LaikkoSimpele
Sirkkavuorentie 31 - 31 56730 LaikkoRautjärvi
Soikkelinniementie 166 - 166 56730 LaikkoSimpele
Suiktie 29 - 58 56730 LaikkoSimpele
Suopellontie 11 - 85 56730 LaikkoRautjärvi
Suur-Villasentie 102 - 17 56730 LaikkoRautjärvi
Suurisaari 1 - 757 56730 LaikkoRautjärvi
Suursaari 244 - 244 56730 LaikkoRautjärvi
Sysitie 11 - 9 56730 LaikkoRautjärvi
Särkijärventie 124 - 6 56730 LaikkoSimpele
Särkiojantie 11 - 43 56730 LaikkoSimpele
Taikinatie 84 - 84 56730 LaikkoRautjärvi
Tiippanantie 110 - 110 56730 LaikkoSimpele
Tikkaojantie 17 - 42 56730 LaikkoSimpele
Toivolantie 44 - 44 56730 LaikkoRautjärvi
Torsansalmentie 111 - 8 56730 LaikkoSimpele
Torsansalo - 56730 LaikkoSimpele
Torsansalontie 1040 - 950 56730 LaikkoSimpele
Torsantie 146 - 95 56730 LaikkoSimpele
Uimolantie 1002 - 998 56730 LaikkoSimpele
Uutaistie 45 - 45 56730 LaikkoSimpele
Vaihdetie 10 - 9 56730 LaikkoRautjärvi
Valkialahdentie 23 - 63 56730 LaikkoRautjärvi
Valkiatie 126 - 71 56730 LaikkoRautjärvi
Venäittie 11 - 16 56730 LaikkoSimpele
Vesitie 141 - 85 56730 LaikkoRautjärvi
Vihtarintie 14 - 339 56730 LaikkoSimpele
Väärämäentie 10 - 71 56730 LaikkoRautjärvi
Ylimmäisentaival 21 - 60 56730 LaikkoSimpele

Rautjärvi

56800 Simpele

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aapronmäentie 44 - 72 56800 SimpeleSimpele
Ahmatie 46 - 96 56800 SimpeleSimpele
Aholantie 12 - 26 56800 SimpeleSimpele
Ahomäenkatu 3 - 6 56800 SimpeleSimpele
Ahotie 20 - 45 56800 SimpeleSimpele
Alakatu 10 - 8 56800 SimpeleSimpele
Ampumatie 39 - 74 56800 SimpeleSimpele
Asemakatu 13 - 9 56800 SimpeleSimpele
Asemanraitti 1 - 3 56800 SimpeleSimpele
Eilatinkuja 1 - 4 56800 SimpeleSimpele
Esikkokatu 12 - 8 56800 SimpeleSimpele
Haavikontie 141 - 86 56800 SimpeleSimpele
Hakapolku 20 - 22 56800 SimpeleSimpele
Halkolantie 100 - 96 56800 SimpeleSimpele
Harjulankatu 1 - 9 56800 SimpeleSimpele
Harjuntie 18 - 18 56800 SimpeleSimpele
Harrinpolku 1 - 1 56800 SimpeleSimpele
Haukitie 34 - 55 56800 SimpeleSimpele
Haukkavuorentie 181 - 25 56800 SimpeleSimpele
Hautausmaankatu 2 - 3 56800 SimpeleSimpele
Heikkarinpolku 14 - 9 56800 SimpeleSimpele
Heikkarintie 129 - 7 56800 SimpeleSimpele
Heinäpellontie 125 - 180 56800 SimpeleSimpele
Hepoharjuntie 112 - 49 56800 SimpeleSimpele
Hiekkahaudantie 20 - 440 56800 SimpeleSimpele
Hinkantie 22 - 75 56800 SimpeleSimpele
Hinkkasennotkontie 16 - 51 56800 SimpeleSimpele
Hivelinnotkontie 16 - 68 56800 SimpeleSimpele
Hivelinnurmentie 29 - 29 56800 SimpeleSimpele
Honkatie 44 - 65 56800 SimpeleSimpele
Hytintie 5 - 5 56800 SimpeleSimpele
Ilmarinkatu 10 - 9 56800 SimpeleSimpele
Iltaruskonkatu 1 - 4 56800 SimpeleSimpele
Jokelantie 90 - 90 56800 SimpeleSimpele
Juholankatu 1 - 8 56800 SimpeleSimpele
Junkkarintie 116 - 56 56800 SimpeleSimpele
Jussinnotkontie 15 - 50 56800 SimpeleSimpele
Jäniksenkärsäntie 193 - 194 56800 SimpeleSimpele
Järvitie 30 - 6 56800 SimpeleSimpele
Kaatrasenpolku 116 - 153 56800 SimpeleSimpele
Kaivokatu 1-3 - 7 56800 SimpeleSimpele
Kaljusenkylä - 56800 SimpeleSimpele
Kaljusenkyläntie 188 - 96 56800 SimpeleSimpele
Kalliorannantie 25 - 25 56800 SimpeleSimpele
Kanervakuja 3 - 6 56800 SimpeleSimpele
Kangaskoskentie 100 - 8 56800 SimpeleSimpele
Kangaslammentie 140 - 99 56800 SimpeleSimpele
Kankaankatu 13 - 8 56800 SimpeleSimpele
Kankaanrinnantie 146 - 94 56800 SimpeleSimpele
Karhunkukantie 100 - 100 56800 SimpeleSimpele
Karjamaantie 40 - 60 56800 SimpeleSimpele
Karpalokatu 1 - 6 56800 SimpeleSimpele
Kaunelantie 11 - 8 56800 SimpeleSimpele
Kaunismäentie 11 - 9 56800 SimpeleSimpele
Kenkäkuja 1 - 3 56800 SimpeleSimpele
Kennäintie 11 - 27 56800 SimpeleSimpele
Kenraalintie 1 - 1 56800 SimpeleSimpele
Kielokuja 1 - 8 56800 SimpeleSimpele
Kirkkokatu 1 - 1 56800 SimpeleSimpele
Kirpunsaari 1 - 1 56800 SimpeleSimpele
Kivimäentie 10 - 67 56800 SimpeleSimpele
Koantauksentie 35 - 56 56800 SimpeleSimpele
Koivutie 117 - 61 56800 SimpeleSimpele
Kokkotie 24 - 40 56800 SimpeleSimpele
Kokkovaarantie 37 - 80 56800 SimpeleSimpele
Konkalammentie 50 - 50 56800 SimpeleSimpele
Kontrontie 18 - 48 56800 SimpeleSimpele
Korjontie 19 - 28 56800 SimpeleSimpele
Kortteentie 80 - 80 56800 SimpeleSimpele
Kotikatu 1 - 9 56800 SimpeleSimpele
Kuikantie 71 - 85 56800 SimpeleSimpele
Kulkuskatu 10 - 35 56800 SimpeleSimpele
Kulmakatu 10 - 9 56800 SimpeleSimpele
Kulmakuja 1 - 1 56800 SimpeleSimpele
Kummunkatu 2 - 8 56800 SimpeleSimpele
Kurunkaari 11 - 6 56800 SimpeleSimpele
Lahnasentie 101 - 119 56800 SimpeleSimpele
Lakkakuja 1 - 2 56800 SimpeleSimpele
Lammasmäentie 2 - 90 56800 SimpeleSimpele
Lauhalammentie 242 - 280 56800 SimpeleSimpele
Lautakankaantie 53 - 53 56800 SimpeleSimpele
Lavasuontie 100 - 79 56800 SimpeleSimpele
Lehmuskatu 1 - 8 56800 SimpeleSimpele
Lehtolantie 1 - 51 56800 SimpeleSimpele
Leikkikuja 3 - 3 56800 SimpeleSimpele
Lepänlahdentie 145 - 61 56800 SimpeleSimpele
Lopotinkatu 10 - 9 56800 SimpeleSimpele
Luokkikatu 10 - 9 56800 SimpeleSimpele
Luotolammentie 18 - 52 56800 SimpeleSimpele
Lähdekatu 1 - 9 56800 SimpeleSimpele
Lännentie 10 - 6 56800 SimpeleSimpele
Makkaravuorentie 45 - 45 56800 SimpeleSimpele
Marja-Liisan katu 5 - 5 56800 SimpeleSimpele
Matomäenkatu 11 - 9 56800 SimpeleSimpele
Merkkitie 11 - 11 56800 SimpeleSimpele
Mertaniementie 1 - 7 56800 SimpeleSimpele
Mertavuorentie 2 - 8 56800 SimpeleSimpele
Mesimarjankatu 1 - 8 56800 SimpeleSimpele
Metsäpirtinkatu 1 - 7 56800 SimpeleSimpele
Moisiotie 16 - 30 56800 SimpeleSimpele
Mustantie 100 - 88 56800 SimpeleSimpele
Mustikkakatu 2 - 2 56800 SimpeleSimpele
Mustikkapolku 2 - 2 56800 SimpeleSimpele
Mutalammentie 70 - 70 56800 SimpeleSimpele
Mäkihaankatu 1 - 6 56800 SimpeleSimpele
Mäkikatu 10 - 9 56800 SimpeleSimpele
Mäkilammentie 81 - 96 56800 SimpeleSimpele
Mäkiänkiläntie 1 - 2 56800 SimpeleSimpele
Mäntylammentie 109 - 83 56800 SimpeleSimpele
Nilatsuntie 103 - 16 56800 SimpeleSimpele
Notkokuja 2 - 2 56800 SimpeleSimpele
Nurmimäenkatu 3 - 7 56800 SimpeleSimpele
Näpinmäenkatu 1 - 4 56800 SimpeleSimpele
Ometantie 4 - 6 56800 SimpeleSimpele
Opotantie 103 - 99 56800 SimpeleSimpele
Oravakatu 4 - 7 56800 SimpeleSimpele
Paavonniementie 157 - 186 56800 SimpeleSimpele
Pajakuja 2 - 7 56800 SimpeleSimpele
Palotie 34 - 98 56800 SimpeleSimpele
Pankkikatu 1 - 3 56800 SimpeleSimpele
Peipontie 17 - 9 56800 SimpeleSimpele
Peltolantie 26 - 41 56800 SimpeleSimpele
Peruspohjantie 106 - 412 56800 SimpeleSimpele
Petritsanvaarantie 155 - 27 56800 SimpeleSimpele
Petäjikönkuja 7 - 7 56800 SimpeleSimpele
Pienseläntie 19 - 61 56800 SimpeleSimpele
Piikkartie 10 - 45 56800 SimpeleSimpele
Pitkäjärventie 101 - 80 56800 SimpeleSimpele
Pitkäntie 15 - 44 56800 SimpeleSimpele
Polvisenrannantie 48 - 48 56800 SimpeleSimpele
Polvisentie 154 - 241 56800 SimpeleSimpele
Portinmäentie 40 - 40 56800 SimpeleSimpele
Portsankatu 2 - 7 56800 SimpeleSimpele
Puistokatu 4 - 4 56800 SimpeleSimpele
Puolamäentie 11 - 32 56800 SimpeleSimpele
Puolukkakatu - - 6 56800 SimpeleSimpele
Puutie 2 - 26 56800 SimpeleSimpele
Päivärinteentie 17 - 31 56800 SimpeleSimpele
Päivötie 10 - 13 56800 SimpeleSimpele
Rajanotkontie 15 - 95 56800 SimpeleSimpele
Rantalankatu 1 - 8 56800 SimpeleSimpele
Ratahaudantie 15 - 15 56800 SimpeleSimpele
Ratamokuja 1 - 8 56800 SimpeleSimpele
Ratamäentie 45 - 71 56800 SimpeleSimpele
Rautasaarentie 60 - 60 56800 SimpeleSimpele
Rautsaarentie 60 - 85 56800 SimpeleSimpele
Ravannontie 139 - 78 56800 SimpeleSimpele
Ravikankaantie 10 - 7 56800 SimpeleSimpele
Reinikaisenkatu 1 - 9 56800 SimpeleSimpele
Revonharjuntie 24 - 8 56800 SimpeleSimpele
Revonportintie 54 - 54 56800 SimpeleSimpele
Revontie 15 - 44 56800 SimpeleSimpele
Rinnetie 10 - 8 56800 SimpeleSimpele
Ritakoskentie 116 - 58 56800 SimpeleSimpele
Roihankatu 1 - 9 56800 SimpeleSimpele
Ruopiontie 24 - 26 56800 SimpeleSimpele
Saarilammenmäentie 74 - 76 56800 SimpeleSimpele
Saarilammentie 79 - 79 56800 SimpeleSimpele
Saarilampi 1 - 1 56800 SimpeleSimpele
Salmenraitti 10 - 4 56800 SimpeleSimpele
Saniaiskatu 10 - 3 56800 SimpeleSimpele
Saniaiskuja 1 - 6 56800 SimpeleSimpele
Sarajärventie 126 - 832 56800 SimpeleSimpele
Saunalammenpolku 17 - 7 56800 SimpeleSimpele
Saunalammentie 101 - 99 56800 SimpeleSimpele
Saunasopentie 105 - 55 56800 SimpeleSimpele
Seppätie 109 - 31 56800 SimpeleSimpele
Sikiöntie 115 - 94 56800 SimpeleSimpele
Silamustie 102 - 68 56800 SimpeleSimpele
Simpeleentie 11 - 9 56800 SimpeleSimpele
Sopentie 104 - 86 56800 SimpeleSimpele
Soratie 10 - 9 56800 SimpeleSimpele
Sorrontie 3 - 3 56800 SimpeleSimpele
Sorsantie 12 - 26 56800 SimpeleSimpele
Sorvalinniementie 100 - 98 56800 SimpeleSimpele
Suksitie 34 - 50 56800 SimpeleSimpele
Suomaankorventie 12 - 90 56800 SimpeleSimpele
Suopursunkatu 2 - 9 56800 SimpeleSimpele
Suurenkiventie 10 - 21 56800 SimpeleSimpele
Suurkankaantie 150 - 96 56800 SimpeleSimpele
Tauslammintie 25 - 25 56800 SimpeleSimpele
Tehtaantie 220 - 220 56800 SimpeleSimpele
Terävätie 13 - 7 56800 SimpeleSimpele
Tiiliruukinkatu 5 - 7 56800 SimpeleSimpele
Torikatu 1 - 9 56800 SimpeleSimpele
Torikuja 3 - 3 56800 SimpeleSimpele
Torsanvuorentie 154 - 76 56800 SimpeleSimpele
Tovintie 45 - 50 56800 SimpeleSimpele
Tuominotkonkatu 10 - 9 56800 SimpeleSimpele
Tuulistie 10 - 4 56800 SimpeleSimpele
Tyynelänkatu 1 - 5 56800 SimpeleSimpele
Uudensillantie 27 - 6 56800 SimpeleSimpele
Uutelankatu 1 - 9 56800 SimpeleSimpele
Valimokuja 3 - 3 56800 SimpeleSimpele
Vanamokatu 2 - 6 56800 SimpeleSimpele
Vanamokuja 1 - 9 56800 SimpeleSimpele
Vanamonkuja 11 - 11 56800 SimpeleSimpele
Varpukuja 1 - 6 56800 SimpeleSimpele
Vartiaisentie 25 - 67 56800 SimpeleSimpele
Vennonsuontie 151 - 37 56800 SimpeleSimpele
Vihviläkuja 2 - 4 56800 SimpeleSimpele
Vihviläsuonkatu 1 - 9 56800 SimpeleSimpele
Viinasenkatu 10 - 8 56800 SimpeleSimpele
Viipurinkatu 1 - 6 56800 SimpeleSimpele
Viipurinpolku 2 - 6 56800 SimpeleSimpele
Viljonkatu 1 - 8 56800 SimpeleSimpele
Vuokonkuja 1 - 7 56800 SimpeleSimpele
Vuorikatu 10 - 9 56800 SimpeleSimpele
Änkilä - 56800 SimpeleSimpele
Änkilänsalontie 10 - 91 56800 SimpeleSimpele
Änkiläntie 144 - 895 56800 SimpeleSimpele
Ännäitniementie 130 - 69 56800 SimpeleSimpele

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024