Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

249 Käyttäjää paikalla! 0.011905908584595

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Ruovesi

Ruovesi on kaunis luonnonläheinen paikka asua ja elää, jos siis haluat olla luonnon äärellä ja tykkäät kalastuksesta, metsästyksestä sekä vaelluksesta.
Ruovesi on Pirkanmaan maakunnan kunta ja asukasluku on 4,4 tuhatta. Asukkaiden ikärakenne on melko nuori ja se on ollut yksi kunnan tavoitteista, joten se on onnistunut tässä melko hyvin, koska ikärakenteen muutos on ollut pienempi, kuin kunnissa keskimäärin.
Kunnan työttömyysaste on keskimäärin alle 4%.
Kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, eikä Tampere ole kaukana, jos haluat lähteä käymään isommissa kaupungeissa. Tampereen lentokentälle pääsee 30min ja junat kulkevat tunnin välein Tampereelta, joten jos mielit lentämään tai vaikka laskettelemaan Leville, sekin onnistuu. Ruoveden luonto on hyvin ainutlaatuinen. Voit törmätä jopa majavaan. Tai jopa ilvekseen. Ilveksiä on viime vuosien aikana ilmestynyt alueelle entistä enemmän. Ne ovat tulleet ihan keskustaan asti ja tehneet tuhoja lintujen talviruokintapaikalla ja hautausmaalla. Tämä on tuonut kuntalaisille myös hieman harmaita hiuksia, mutta ilveksen tappamista ei voida sallia, koska kyseessä on kuitenkin erittäin kaunis eläin. Ruoveden kunnan luonto on hyvin vaihtelevaa. Löytyy niin tiheää metsikköä, peltoja ja paljon vesistöä, myös hiekkarantoja. Luonto on hyvin puhdasta. Ruoveden keskustan alueelta löydät paljon erilaisia kauppoja, niin isoja marketteja kuin pienempiä erikoisliikkeitä. Myös kirpputori löytyy ja kesäisin myös paljon erilaisia myyntikojuja, joissa myydään esim. lähituotteita ja käsitöitä. Ruoveden keskustasta on vain n. 8km Visuveden kylään ja n. 17km Muroleen kylälle. Näille alueille keskittyykin paljon kesämökkejä ja asukkaita. Visuveden kylä on aktiivinen ja sieltä löytyy oma kauppa, Visuvesi Cafe & Shop, kirjasto ja siellä on oma päiväkoti lapsille. Myös koulu sijaitsee Visuvedellä, jossa opetetaan 1.-6. luokkalaisia ja yläasteen lapset menevät kouluun Virroille. Visuveden kylässä on oma terveysasema ja apteekki. Kylällä toimii myös nuorisoseuran ylläpitämä Visuveden kylätalo ja Visuveden satama ja laivalaituri. Ruovesi tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja liikuntaan. Visuveden kylästä löytyy jääkiekkokaukalo sekä hiekka- ja nurmikenttä. Myös jääkiekkokaukalossa voi kesällä harrastaa pesäpalloa. Talvisin löytyy myös luistinratoja Visuveden kylän keskustasta ja Kautun rannasta. Visuvedeltä löytyy myös valaistuja lenkkipolkuja.
Ruoveden keskustaan on Visuveden kylästä matkaa n. 6 kilometriä. Visuvesi on ollut aiemmin merkittävä kauppapaikka. Vuonna 1887 Ruovedelle rakennettiin Visuveden kanava ja sitä kautta avautui yhteydet Näsijärven kautta Tampereen talousalueelle.
Ruovedellä toimii Visuveden teollisuusalueella lukuisia metalli- ja puutavaranjalostusalan yrityksiä sekä maataloutta ja palveluja.
Ruoveden palvelut ja yritykset ovat keskittyneet Kirkonkylän ja Visuveden taajamiin.
Ruoveden kirkonkylä sijaitsee kantatie 66:lla. Kirkonkylän keskustassa ovat kunnantoimisto, virastotalo, terveyskeskus ja apteekki.
Visuvedellä sijaitsee myös oma kirkko. Kirkko sijaitsee kylän keskustan tuntumassa.
Visuvedellä sijaitsee myös koulu jossa opiskelee esikoulusta peruskoulun kahdeksanteen luokkaan. Oppilaita on n. 65, ja opettajia kuusi, sekä koulusihteeri. Koulun läheisyydessä on liikuntahalli sekä urheilukenttä jossa pelataan jalkapalloa sekä yleisurheilun kenttälajit.
Visuvedellä on myös kaksi elintarvikekauppaa, kirjasto sekä Visuveden paloasema.
Visuvesi on Pirkanmaan pohjoisimpia kuntia ja kuntakeskus sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Tampereesta.
Ruoveden kunnan väkiluku on n. 3000 asukasta, joista n. 50 on alle kouluikäistä lasta. Alle 25 -vuotiaita on n. 1200 henkilöä. Työllisyys on parempi kuin muualla suomessa, kunnassa asuu vakituisesti n. 1000 henkilöä.
Kunnalla on tarjottavana asukkailleen laaja kouluverkosto, terveydenhuolto sekä kunnan tarjoamat palvelut.
Ruovesi sijaitsee kantatie 66:n varressa ja matka-aika Tampereelle on noin 70 kilometriä. Lähin juna-asema on Haapamäki.
Ruoveden kunta
Ruovesi on Pirkanmaata kauneimmillaan. Kunnan valtteja ovat puhdas luonto ja monipuoliset virkistysmahdollisuudet. Kunta tarjoaa myös paljon kulttuuritapahtumia. Kuntakeskus sijaitsee lähellä Näsijärven rantaa. Kunnassa toimii mm. lukio ja kirjasto. Ruovesi sijaitsee noin 70 km päässä Tampereelta. Lähimmät junat kulkevat Haapamäellä noin 60 km päässä Ruoveden keskustasta. Kunnassa on n. 3000 asukasta.
Kunnan talous
Ruoveden kunnan talous on hyvässä kunnossa. Kunta tarjoaa hyvät peruspalvelut kuntalaisille, joita kehitetään jatkuvasti. Kunnan tavoitteena on taata palveluiden hyvä laatu ja saatavuus. Kunta ei ota lainaa, mutta on tehnyt suuria sijoituksia esim. terveydenhuoltoon ja uusiin kiinteistöihin. Ruovedelle rakennetaan uusi koulukeskus, jonne tulee ala-ja yläkoulu, lukio sekä päiväkoti. Myös uutta kunnallistekniikkaa on rakennettu, ja uusia työpaikkoja luodaan jatkuvasti lisää.
Luonto
Ruovedellä on upea ja puhdas luonto. Ruovedellä on kaksi upeaa kansallispuistoa: Helvetinjärvi ja Siikaneva. Helvetinjärven kansallispuiston luonto on vaihtelevaa; on kivikkoista rotkoaluetta, jyrkkää kalliota, järvimaisemia ja upeita vanhoja metsiä. Alueella on runsaasti merkittyjä reittejä, joiden pituus on 5 – 18 kilometriä. Ruovesi tarjoaa myös upeita vaelluspolkuja. Yksi upeimpia kohteita on Seitsemisen kansallispuisto, jossa on tarjolla noin 100 km vaellusreittejä ja 40 km pyöräilyreitistöjä. Ruoveden luonto tarjoaa paljon myös muille luontoaktiviteeteista kiinnostuneille; melonta, pyöräily ja talvisin hiihto ovat hyviä kuntoilumuotoja. Ruoveden järviluonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös veneilylle ja kalastukselle.
Asumisen Ruoveden kunta tarjoaa laadukasta asumista kauniissa, turvallisessa, luonnonläheisessä, nykyaikaisessa, maaseutuympäristössä, joka antaa mahdollisuuden myös yrittämiselle.
Asuntoja on tarjolla runsaasti niin keskustassa kuin lähialueillakin, tontit sijaitsevat hyvällä sijainnilla keskustan palveluiden tuntumassa tai kauniilla, luonnonkauniilla paikoilla vesistöjen äärellä.
Asumisen turvallisuuteen vaikuttaa ennen kaikkea paikkakunnan asukkaat ja se miten hyvin he ovat oppineet toimimaan ja noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä, jotka takaavat sen, ettei onnettomuuksia tapahdu niin paljon. Ruovesi on hyvä paikkakunta asua, koska siellä ihmiset välittävät toisistaan. Siellä välitetään myös siitä, että kaikki käyttäytyvät hyvin toisiaan kohtaan eikä kenelläkään ole halua kiusata toisiaan. Siellä ihmiset pitävät huolta myös omasta ympäristöstä, että se pysyisi kunnossa eivätkä roskittaisi paikkoja. Ruovesi on hyvä paikka asua, koska siellä ihmiset tulevat helposti toimeen keskenään eikä kukaan jätä yksin. Ruovesi on kaunis paikka, jossa luonto ja maisemat ovat kauniita ja niitä arvostetaan.
Kirjoita arvio miten palvelut toimivat
Kirjoita arvio miten palvelut toimivat


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Ruovesi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Ruovesi

34300 Kuru Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Liesimäentie - 25 34300 Kuru KeskusRuovesi
Penkkiläntie - 1356 34300 Kuru Keskus

Ruovesi

34410 Murole

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aimalontie 19 - 83 34410 Murole
Huhtivuorentie 163 - 179 34410 MuroleRuovesi
Järventakusentie - 72 34410 MuroleRuovesi
Kaakonperäntie - 91 34410 MuroleRuovesi
Kuornakoskentie 69 - 69 34410 MuroleRuovesi
Kuurnakoskentie - 86 34410 MuroleRuovesi
Liimonperäntie - 99 34410 MuroleRuovesi
Liimontie - 97 34410 MuroleRuovesi
Lillaniementie 120 - 93 34410 MuroleRuovesi
Luhtalantie - 94 34410 MuroleRuovesi
Murole - 34410 MuroleRuovesi
Muroleen kanavantie - 96 34410 MuroleRuovesi
Muroleenkanavantie 42 - 42 34410 MuroleRuovesi
Muroleenkyläntie - 680 34410 MuroleRuovesi
Muroleentie - 810 34410 MuroleRuovesi
Palorannantie 105 - 57 34410 MuroleRuovesi
Pohjankapeentie - 593 34410 MuroleRuovesi
Rypynlahdentie 181 - 181 34410 MuroleRuovesi
Salmenperäntie - 98 34410 Murole
Sillanmäentie 10 - 75 34410 MuroleRuovesi
Tokosentie 20 - 95 34410 MuroleRuovesi
Tukkilantie - 97 34410 MuroleRuovesi
Tuomistontie 38 - 91 34410 MuroleRuovesi
Uimosentie 75 - 86 34410 Murole
Uniniementie - 88 34410 MuroleRuovesi
Ylä-Honkalantie 13 - 82 34410 Murole

Ruovesi

34420 Muroleen Kanava

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholantie - 74 34420 Muroleen Kanava
Aholantie,Pimeäsaari 74 - 74 34420 Muroleen Kanava
Ahoniementie - 85 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Ahoniementie 173 Kirkkosaari 10 - 34420 Muroleen Kanava
Ahoniementie 173 Kirkkosaari 400 - 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Haolantie - 34420 Muroleen Kanava
Iivarisaari - 34420 Muroleen Kanava
Jaakonsaari - 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Kanava - 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Katajasaari 10 - 10 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Kioski - 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Koppelisaari 1 - 20 34420 Muroleen Kanava
Koskilahdentie - 92 34420 Muroleen Kanava
Kotaniementie - 90 34420 Muroleen Kanava
Käiniöntie 105 - 99 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Käiniöntie KÄRKISAARI MUROLEEN 109 - 109 34420 Muroleen Kanava
Kärkisaari - 80 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Laivasaari - 34420 Muroleen Kanava
Lammassaari 1 - 25 34420 Muroleen Kanava
Muroleen KANAVANTIE 633 - 633 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Pertintie 107 - 85 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Ristisaari 1 - 1 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Romukorkee - 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Salmentie - 58 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Sarvanantie - 46 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Siikalahdentie - 789 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Vaajasaari - 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Varjakkasaarentie 11 - 53 34420 Muroleen KanavaRuovesi
Vehmassaari - 34420 Muroleen Kanava

Ruovesi

34430 Kekkonen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Harvaniementie 36 - 88 34430 Kekkonen
Haukilahdentie - 41 34430 Kekkonen
Haukkalahdentie - 6 34430 KekkonenRuovesi
Haukkaniementie 120 - 98 34430 KekkonenRuovesi
Katajajärventie 114 - 440 34430 KekkonenRuovesi
Kauppilantie 14 - 27 34430 KekkonenRuovesi
Kekkonen - 34430 KekkonenRuovesi
Kekkoskyläntie - 986 34430 KekkonenRuovesi
Keljonlahdentie 12 - 82 34430 KekkonenRuovesi
Kippariniementie 126 - 126 34430 Kekkonen
Korventie 1 - 9 34430 KekkonenRuovesi
Kulmalanhaara - 90 34430 Kekkonen
Kulmanhaara 55 - 55 34430 Kekkonen
Lepikontie 22 - 86 34430 KekkonenRuovesi
Lillanniementie - 34430 KekkonenRuovesi
Malkasaari 37 - 37 34430 Kekkonen
Marjalantie 36 - 80 34430 KekkonenRuovesi
Niiveentie 111 - 72 34430 Kekkonen
Niveentie 123 - 167 34430 KekkonenRuovesi
Paapelintie - 87 34430 KekkonenRuovesi
Paloselän ranta - 34430 KekkonenRuovesi
Penttilänperäntie - 982 34430 KekkonenRuovesi
Porrasnevantie 281 - 283 34430 KekkonenRuovesi
Raiviontie - 9 34430 KekkonenRuovesi
Ruovesi - 34430 KekkonenRuovesi
Rönninhaara 45 - 45 34430 Kekkonen
Rönninkuja - 66 34430 Kekkonen
Rönnintie 156 - 88 34430 KekkonenRuovesi
Selkeenkuja 15 - 202 34430 Kekkonen
Selkeentie - 75 34430 KekkonenRuovesi
Sivulantie - 99 34430 KekkonenRuovesi
Taatalankuja - 27 34430 KekkonenRuovesi
Tanssisaari 14 - 14 34430 Kekkonen
Viinikantie 127 - 15 34430 KekkonenRuovesi
Ykspetäjä 10 - 10 34430 KekkonenRuovesi

Ruovesi

34450 Jäminkipohja

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahoniementie,Kirkkosaari 173 - 173 34450 Jäminkipohja
Asunto - 34450 JäminkipohjaRuovesi
Auvisentie 111 - 87 34450 JäminkipohjaRuovesi
Haavikontie 34 - 58 34450 JäminkipohjaRuovesi
Hipposentie - 52 34450 JäminkipohjaRuovesi
Ilontie 10 - 8 34450 JäminkipohjaRuovesi
Isonjärventie 19 - 61 34450 JäminkipohjaRuovesi
Jämingintie - 432 34450 JäminkipohjaRuovesi
Jäminkipohja - 34450 JäminkipohjaRuovesi
Kaitalankuja 19 - 8 34450 JäminkipohjaRuovesi
Kangasniementie - 57 34450 JäminkipohjaRuovesi
Karhulantie 101 - 79 34450 JäminkipohjaRuovesi
Kaukolantie 229 - 506 34450 JäminkipohjaRuovesi
Kekkosentie 81 - 81 34450 JäminkipohjaRuovesi
Kiuruntie - 33 34450 JäminkipohjaRuovesi
Koivulantie 36 - 72 34450 JäminkipohjaRuovesi
Kompantie - 72 34450 JäminkipohjaRuovesi
Kuusitie 6 - 6 34450 JäminkipohjaRuovesi
Lamminkyläntie - 50 34450 JäminkipohjaRuovesi
Lapintie - 99 34450 JäminkipohjaRuovesi
Lassentie - 8 34450 JäminkipohjaRuovesi
Linnanperäntie - 89 34450 JäminkipohjaRuovesi
Linnnanperäntie - 5 34450 JäminkipohjaRuovesi
Lintumäentie 115 - 130 34450 JäminkipohjaRuovesi
Loposperäntie - 94 34450 Jäminkipohja
Lähdetie - 6 34450 JäminkipohjaRuovesi
Miekkalahdentie 120 - 337 34450 JäminkipohjaRuovesi
Mommontie - 99 34450 Jäminkipohja
Mutkatie 2 - 4 34450 JäminkipohjaRuovesi
Niemelänperäntie - 67 34450 JäminkipohjaRuovesi
Ohriontie - 42 34450 Jäminkipohja
Oitontie - 65 34450 JäminkipohjaRuovesi
Ollinkiventie 71 - 71 34450 JäminkipohjaRuovesi
Pekkalantie - 70 34450 JäminkipohjaRuovesi
Pirttiläntie 150 - 252 34450 JäminkipohjaRuovesi
Pohjantie - 8 34450 JäminkipohjaRuovesi
Sahantie - 6 34450 JäminkipohjaRuovesi
Sahatie 3 - 3 34450 JäminkipohjaRuovesi
Siikakangas - 34450 JäminkipohjaRuovesi
Siikakankaantie - 64 34450 JäminkipohjaRuovesi
Siirantie - 7 34450 JäminkipohjaRuovesi
Sillanmäenhaara - 28 34450 JäminkipohjaRuovesi
Susimäki Karhujärvi - 34450 JäminkipohjaRuovesi
Suviraitti 55 - 67 34450 JäminkipohjaRuovesi
Taipaleentie - 6 34450 JäminkipohjaRuovesi
Telakankuja 5 - 5 34450 JäminkipohjaRuovesi
Tolpantie 124 - 62 34450 JäminkipohjaRuovesi
Unnanperäntie 31 - 31 34450 JäminkipohjaRuovesi
Valkeejärventie 12 - 12 34450 Jäminkipohja
Varikko - 34450 JäminkipohjaRuovesi
Vaskunjärventie - 99 34450 JäminkipohjaRuovesi
Vaskuntie - 8 34450 JäminkipohjaRuovesi
Velhonniementie - 4 34450 JäminkipohjaRuovesi
Vuohenkoskentie - 124 34450 JäminkipohjaRuovesi
Vuorenmaantie - 96 34450 JäminkipohjaRuovesi
Yltävänperäntie - 61 34450 JäminkipohjaRuovesi

Ruovesi

34600 Ruovesi Keskus-Nenonen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahteentie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Aitonsaari - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ajosraitti 1 - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ala-Kautuntie 12 - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Anninsaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Ansamaantie 409 - 409 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Anttilantie 1 - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Autiontie 1 - 83 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Haapasaarentie 2 - 5 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hakajärventie 116 - 48 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hakalantie - 82 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hakalantie 24 Salonsaari 30 - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Hakalantie 24 Salonsaari 35 - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hakalantie Salonsaar - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hakalantie, 24 - 24 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hakatie 1 - 6 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Hakosalmentie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Halkohiedantie - 54 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Halkosentie - 73 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hangaslahdentie 3 - 5 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hangaslammintie 1 - 1 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Harakkala - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Harakkalantie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Harjukuja - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Harjutie 11 - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hattulanraitti 1 - 1 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Haukkajoentie - 355 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Haukkajoetie 228 - 228 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Haukkamaantie - 97 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Heinolantie - 53 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hiedanpolku 1 - 51 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hiedantie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hietalankuja 1 - 2 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Honkalantie - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Huhtatie 1 - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Huhtisenmutka - 5 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Huvikuja 1 - 1 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Hämyläntie - 91 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ikkalantie - 41 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ilomäentie 6 - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Irjalantie - 63 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Iso-Kivijärventie 147 - 149 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Joensuuntie - 8 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Jylhäntie 57 - 57 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Jätkäsaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Kaartokuja 3 - 4 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kaartotie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kaidansaari 1 - 96 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kalettomankuja - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kalevantie 11 - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kalliojärvenhaara - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kanervatie 1 - 4 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kangasraitti 1 - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kantalantie 117 - 83 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kantotie 1 - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kapulakuja 1 - 1 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Karkausniementie - 89 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Karvarinkuja 3 - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Katajakuja 3 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kauhanokantie 1 - 48 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kautun Rantatie 35 - 64 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kautun rantatie 121 - 90 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kautunkaarre 10 - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kautunkuja 1 - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kautunrantatie 121 - 121 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Kautuntie - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Keiningantie 19 - 74 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Ketokuja 4 - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kierrekuja 2 - 4 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kiiskinkuja 2 - 5 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Kirkkotie - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kirstanhaara 17 - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kirstantie 11 - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kiviniemenhaara - 48 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kivintöntie 248 - 248 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Kivistöntie - 55 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Koivuharjuntie 1 - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Koktaniementie 112 - 112 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Konisaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Konttisaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Kontuniementie - 82 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Korpelanniementie 10 - 73 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Korpi-Riekkolantie 117 - 67 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Korpisaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Kotviontie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Koukkuvuorentie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kovalahdentie - 42 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kuivajärven Saari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Kuivajärventie - 22 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kumpukuja 1 - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kuruntie - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kuurninsaari - 60 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Kuusikoti Pöytäniementie 175 - 175 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kylkilahdentie - 50 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Kyymäentie 15 - 28 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Laaksokuja 7 - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lahomäentie - 21 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Lahtikuja - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lahtisentie 1 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Laidunmaantie 2 - 4 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Laihonkuja 1 - 4 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Laivarannantie - 5e 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lammasniementie 42 - 95 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Lampelantie - 8 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Lampikuja - 5 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lastenkodinkuja 2 - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Laukintie 120 - 98 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lautasvuorentie 22 - 82 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lavakuja 3 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lehdonkuja - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lehriöntie - 85 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lepolantie - 58 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Leppäläntie 24 - 89 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Leppäsaari 26 - 26 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Lohisaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Lukkonokantie 100 - 96 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Majaniementie - 74 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Mato-ojantie 1 - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Matosuontie - 26 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Miestamonkuja - 98 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Miestamonkyja 51 - 51 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Miestamontie 119 - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Murtolammentie - 87 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Murtolammintie 62 - 62 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Museotie - 1 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Mustanlahdentie - 99 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Mustikkapolku 2 - 2 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Myllytie 10 - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Mäkitie 4 - 4 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Mäntytie 1 - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Mäyräjärventie 14 - 54 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Möyriäisentie - 5 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Möyrysaari - 75 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Nenosentie - 96 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Niinimäentie - 96 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Nuijaharjunkuja 2 - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Nystyräntie - 48 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ojalankuja 1 - 5 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Paamankuja - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Paarlammintie - 99 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Paavonkuja 3 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pajukuja 2 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pakantie - 72 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pakarintie - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Paljahainen - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Palmenintie 1 - 5a 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Palménintie 1 - 5 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pappila - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pappilankulmantie - 88 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pappilankylä - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Parosperäntie - 88 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Patalantie 10 - 10 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pellavasaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Petter Aminoffin Asunto - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Petäjäkuja 2 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pihlajalahdentie - 969 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pihlajamäentie 30 - 4 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pihlajanahdentie 778 - 778 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pihlajlahdentie 1321 - 1321 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Pihlatie 1 - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Piilokuja 1 - 5 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Piilontie - 86 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pirkantie - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pohjankyläntie - 71 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Poukantie - 98 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pulkankuja 2 - 4 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pullapolku - 1 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Puntuntie - 98 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Puukkosaari - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Päiväkodintie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pöllöläntie - 41 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pöntyksentie - 700 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Pöytäniementie - 98 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Pöytäseläntie 1 - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Rajalahti - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Rajamäentie 219 - 54 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Rajaportintie 2 - 5 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ranta-Riekkolantie 115 - 92 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Rasusaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Ratalahdentie - 81 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Rautariekkolantie 167 - 167 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Rengasniementie 30 - 86 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Riihitie 7 - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Rinnekuja 6 - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ripakuja 2 - 4 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Ristalahdentie - 99 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ristiniemenmaantie 73 - 89 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ritoniemi - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ruhala - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ruhalansivu - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ruhalantie - 444 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ruojärventie - 83 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ruovedentie - 92 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Saarijärventie 102 - 142 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Saarisenkuja 2 - 2 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Saarismaantie - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Sahurinkuja 1 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Salonsaari 100 - 65 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Sammalistontie 7 - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Savelantie 121 - 41 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Savusaunantie 15 - 5 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Selviikinmäki 15 - 60 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Sikomäentie - 99 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Siltasaari - 75 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Sointulanraitti - 8 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Sointulantie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Soratie 1 - 2 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Suopursunkuja 2 - 2 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Suvantokuja 10 - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Syrjänvuorentie - 5 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Sysisaari 1 - 40 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Syväojantie - 94 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Taapelikuja 1 - 4 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Tanelinsaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Tapiontie - 86 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Teollisuuskuja - 3b 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Teollisuustie 1 - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Tuhkasaari - 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Uotilankuja 2 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Urheilutie - 7 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Urhontie - 9 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Urtinkuja 3 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Utukantie - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Vainiontie - 8 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Varpukuja - 1 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Vasikkaniementie - 26 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Vasuntie - 47 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Vellinnokantie 44 - 54 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Vellinokantie 44 - 44 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Viikinkuja 1 - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Vinsankuja - 6 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Visankuja - 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Välikuja 4 - 4 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen
Välitie - 3 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Väärinmajantie - 98 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ylä-Kautuntie 121 - 77 34600 Ruovesi Keskus-NenonenRuovesi
Ylä-Kontuniementie - 42 34600 Ruovesi Keskus-Nenonen

Ruovesi

34640 Mustajärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittolahdentie - 60 34640 MustajärviRuovesi
Ansanmaantie - 37 34640 MustajärviRuovesi
Juurakontie - 92 34640 MustajärviRuovesi
Kekintie - 86 34640 Mustajärvi
Keskisentie - 87 34640 MustajärviRuovesi
Koivurannantie - 152 34640 MustajärviRuovesi
Kolhontie - 138 34640 MustajärviRuovesi
Korppisaarentie 24 - 78 34640 MustajärviRuovesi
Koveronkoskentie - 92 34640 MustajärviRuovesi
Koverontie - 760 34640 Mustajärvi
Kulmalantie - 48 34640 MustajärviRuovesi
Lellerinsaari 1 - 1 34640 Mustajärvi
Lossitie 14 - 36 34640 MustajärviRuovesi
Mustajärventie 270 - 827 34640 MustajärviRuovesi
Mustajärvi - 34640 MustajärviRuovesi
Mustaniemi - 34640 MustajärviRuovesi
Mustanniementie 80 - 80 34640 Mustajärvi
Mustanseläntie 109 - 99 34640 MustajärviRuovesi
Mutiperäntie 100 - 85 34640 MustajärviRuovesi
Myllyperäntie - 99 34640 Mustajärvi
Peltolantie 288 - 83 34640 MustajärviRuovesi
Pentintie 106 - 259 34640 Mustajärvi
Pieska - 34640 Mustajärvi
Pohtiontie 641 - 641 34640 MustajärviRuovesi
Pöyrysaari - 34640 Mustajärvi
Saukkoniemi - 34640 Mustajärvi
Savirannantie - 97 34640 MustajärviRuovesi
Sulkavantie - 70 34640 MustajärviRuovesi
Syvingin venerantatie 36 - 45 34640 MustajärviRuovesi
Syvinkisalmentie - 88 34640 MustajärviRuovesi
Tanhuantie - 78 34640 MustajärviRuovesi
Tuuhoskylä - 34640 MustajärviRuovesi
Tuuhoskyläntie - 7 34640 Mustajärvi
Varisniementie 100 - 88 34640 MustajärviRuovesi
Vatsi - 34640 MustajärviRuovesi
Vuorelantie 115 - 94 34640 MustajärviRuovesi
Äijänpääntie 2 - 80 34640 Mustajärvi

Ruovesi

34800 Virrat Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Jäähdyspohjantie - 173 34800 Virrat KeskusRuovesi
Miljoonatie - 28 34800 Virrat KeskusRuovesi

Ruovesi

34870 Visuvesi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 34870 VisuvesiRuovesi
Aimontie 18 - 46 34870 VisuvesiRuovesi
Alastalontie - 9 34870 VisuvesiRuovesi
Eeliksentie 1 - 8 34870 VisuvesiRuovesi
Haapasaari - 78 34870 Visuvesi
Halkolahdentie 36 - 58 34870 VisuvesiRuovesi
Haukantie - 88 34870 Visuvesi
Haukilahdenkatu - 34870 Visuvesi
Helvetinkoluntie - 954 34870 VisuvesiRuovesi
Hintalantie - 908 34870 VisuvesiRuovesi
Isosaari 185 - 320 34870 VisuvesiRuovesi
Janaspussintie 10 - 9 34870 VisuvesiRuovesi
Jarkontie - 81 34870 Visuvesi
Joenkulmantie 149 - 149 34870 Visuvesi
Jokelantie - 95 34870 VisuvesiRuovesi
Juurakkoniementie - 88 34870 Visuvesi
Juurakkoniementie RIPAKKASAARI, 535 - 535 34870 Visuvesi
Juurakkoniementie Ripakkasaari 535 - 535 34870 Visuvesi
Kaitajärventie - 83 34870 VisuvesiRuovesi
Kaivoksentie 5 - 81 34870 VisuvesiRuovesi
Kaivokuja 1 - 1 34870 VisuvesiRuovesi
Kaksperäntie - 21 34870 VisuvesiRuovesi
Kalamajantie - 81 34870 Visuvesi
Kalliojärventie 110 - 50 34870 VisuvesiRuovesi
Kanervakari - 34870 Visuvesi
Karjalaistentie - 83 34870 VisuvesiRuovesi
Karranniementie - 73 34870 VisuvesiRuovesi
Kassinsaari 1 - 45 34870 Visuvesi
Kassisaari 20 - 20 34870 Visuvesi
Kauhtiontie 87 - 87 34870 VisuvesiRuovesi
Keituniementie 82 - 82 34870 Visuvesi
Keitunniementie - 82 34870 VisuvesiRuovesi
Keituntie - 87 34870 VisuvesiRuovesi
Keituntie Haapasaari 116 - 116 34870 Visuvesi
Kenttäkuja 6 - 6 34870 VisuvesiRuovesi
Kierinkosaari - 84 34870 VisuvesiRuovesi
Kilvensalmentie 69 - 69 34870 VisuvesiRuovesi
Koljonsaari 130 - 255 34870 VisuvesiRuovesi
Korpelankuja 2 - 2d 34870 VisuvesiRuovesi
Korpelantie 10 - 9 34870 VisuvesiRuovesi
Kotikuja 4 - 4 34870 VisuvesiRuovesi
Kukkosaari - 34870 VisuvesiRuovesi
Käpykankaantie - 7 34870 Visuvesi
Laakantie - 81 34870 VisuvesiRuovesi
Lepolahdentie - 63 34870 VisuvesiRuovesi
Luhtainniementie 71 - 71 34870 VisuvesiRuovesi
Luikinniementie 39 - 85 34870 VisuvesiRuovesi
Maijalantie - 89 34870 VisuvesiRuovesi
Maijastensaaret - 3 34870 VisuvesiRuovesi
Majasaari - 55 34870 Visuvesi
Majatie 100 - 97 34870 VisuvesiRuovesi
Meijerintie 3 - 4 34870 VisuvesiRuovesi
Meijeritie 4 - 4 34870 VisuvesiRuovesi
Mertujärventie - 61 34870 Visuvesi
Monninkylä - 34870 VisuvesiRuovesi
Motinperäntie 302 - 302 34870 VisuvesiRuovesi
Murtoniementie - 61 34870 VisuvesiRuovesi
Murtoniementie 118 Haapasaari - 34870 VisuvesiRuovesi
Murtoniementie 118 Murtosaari 44 - 34870 VisuvesiRuovesi
Murtoniementie 18 Haapasaari - 34870 VisuvesiRuovesi
Murtonimentie - 118 34870 VisuvesiRuovesi
Murtosaari 100 - 96 34870 Visuvesi
Mäntylänmäentie - 2 34870 VisuvesiRuovesi
Niemikyläntie 10 - 3 34870 VisuvesiRuovesi
Nuuttilantie - 139 34870 VisuvesiRuovesi
Nälkäahonmäentie 294 - 299 34870 Visuvesi
Pahkakorventie 100 - 100 34870 VisuvesiRuovesi
Pajulahdentie 377 - 377 34870 Visuvesi
Pajulahti - 34870 VisuvesiRuovesi
Pajunen - 34870 VisuvesiRuovesi
Pajuskyläntie - 88 34870 VisuvesiRuovesi
Pellervoisentie - 81 34870 Visuvesi
Peltokuja 2 - 5 34870 VisuvesiRuovesi
Peltomaantie - 60 34870 VisuvesiRuovesi
Pentinsaarentie 101 - 99 34870 VisuvesiRuovesi
Pentinsaari 1 - 224 34870 VisuvesiRuovesi
Pentisaarentie - 34870 VisuvesiRuovesi
Pikkuniementie 29 - 29 34870 VisuvesiRuovesi
Pitkänniemenhaara 38 - 52 34870 VisuvesiRuovesi
Pitkänniementie 100 - 98 34870 Visuvesi
Pohtio - 34870 VisuvesiRuovesi
Pouru - 34870 VisuvesiRuovesi
Pouruntie - 993 34870 VisuvesiRuovesi
Pukettisaari 1 - 1 34870 Visuvesi
Purtunlahdentie - 5 34870 VisuvesiRuovesi
Purtunlahdentie 47 Siperia 268 - 34870 VisuvesiRuovesi
Purtunlahdentie SIPERIA 47 - 47 34870 VisuvesiRuovesi
Pusunrinteentie 1 - 8 34870 VisuvesiRuovesi
Pöykkynevantie 115 - 137 34870 VisuvesiRuovesi
Rantapusuntie - 9 34870 VisuvesiRuovesi
Rapatanhuantie - 4 34870 VisuvesiRuovesi
Riemunraitti - 7 34870 VisuvesiRuovesi
Riemuntie - 9 34870 VisuvesiRuovesi
Riihikallionkuja 1 - 9 34870 VisuvesiRuovesi
Rimmintie 134 - 59 34870 Visuvesi
Ripakkasaari - 64 34870 VisuvesiRuovesi
Rokkalahdentie - 57 34870 VisuvesiRuovesi
Siperia 105 - 905 34870 Visuvesi
Susisaari - 34870 VisuvesiRuovesi
Sääsniementie - 467 34870 Visuvesi
Tervalantie 119 - 61 34870 VisuvesiRuovesi
Uimapolku - 4 34870 VisuvesiRuovesi
Varpusaari - 34870 Visuvesi
Vartiantie 13 - 35 34870 VisuvesiRuovesi
Vartijantie 153 - 24 34870 Visuvesi
Viitasalontie - 48 34870 VisuvesiRuovesi
Viitasalonvuorentie 107 - 147 34870 VisuvesiRuovesi
Visukuja 1 - 5 34870 VisuvesiRuovesi
Visuvedentie - 982 34870 Visuvesi
Visuvesi - 34870 VisuvesiRuovesi
Vuollekuja - 3 34870 VisuvesiRuovesi
Vuolleniementie - 98 34870 VisuvesiRuovesi
Vuolleniementie 53 Haapasaari 78 - 34870 VisuvesiRuovesi
Vuorijärventie - 377 34870 Visuvesi
Vähä-Murtosaari 30 - 30 34870 Visuvesi
Vähä-Murtosaari Murtoniementie - 34870 VisuvesiRuovesi
Vähäl-Murtosaari 6 - 6 34870 Visuvesi
Vähämurtosaari - 34870 VisuvesiRuovesi
Väinöläntie - 74 34870 VisuvesiRuovesi
Värkkiniementie - 240 34870 VisuvesiRuovesi
Ylistalontie 1 - 9 34870 VisuvesiRuovesi
Äijänniementie 10 - 8 34870 VisuvesiRuovesi

Ruovesi

35500 Korkeakoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Lakuantie - 190 35500 KorkeakoskiRuovesi
Pilkotuntie - 990 35500 KorkeakoskiRuovesi
Valkeajärventie - 95 35500 KorkeakoskiRuovesi

Ruovesi

35700 Vilppula Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Erkkiläntie 136 - 69 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Harsuntie 120 - 96 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Heikinsaari - 35700 Vilppula Keskus
Isso - 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Kaipiontie - 92 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Kaipiontie Sotkansaari - 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Koivutaipaleentie 118 - 39 35700 Vilppula Keskus
Koljonsaarentie 152 - 36 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Koljontie 225 - 225 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Kp 6 - 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Kp 6 Sotkansaari 160 - 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Lepomäentie 27 - 91 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Lylyniemenhaara - 88 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Lylyniementie 101 - 99 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Majaselänhaara 15 - 43 35700 Vilppula Keskus
Majaseläntie - 94 35700 Vilppula Keskus
Mustaniementie 72 - 84 35700 Vilppula Keskus
Musturinlammentie 135 - 78 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Mökörö - 35700 Vilppula Keskus
Perttiläntie 100 - 95 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Riikansaari - 35700 Vilppula Keskus
Ruokosentie - 94 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Ruokosentie Sotkansaari 220 - 220 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Sissinsaari - 35700 Vilppula Keskus
Sotkansaari 1 - 75 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Tammikoskentie 228 - 228 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Tammikyläntie 187 - 725 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Tamminiemi - 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Tuuhonen - 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Tuurakyläntie - 97 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Typpääntie 31 - 67 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Vasikkasaari - 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Vessarinrie 386 - 386 35700 Vilppula KeskusRuovesi
Vessarintie - 505 35700 Vilppula KeskusRuovesi

Ruovesi

35740 Ylä-Vääri

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahveslahdentie - 62 35740 Ylä-VääriRuovesi
Hirsikankaantie - 49 35740 Ylä-VääriRuovesi
Hirsikankaantie Hillinsaari - 35740 Ylä-Vääri
Lehtimäentie - 71 35740 Ylä-VääriRuovesi
Leponiementie 31 - 62 35740 Ylä-Vääri
Leppäkorventie - 97 35740 Ylä-VääriRuovesi
Loilontie - 110 35740 Ylä-VääriRuovesi
Majaniemenkuja - 88 35740 Ylä-VääriRuovesi
Minkkisperäntie - 321 35740 Ylä-VääriRuovesi
Nenosenkaari - 50 35740 Ylä-VääriRuovesi
Niementie - 64 35740 Ylä-VääriRuovesi
Nietulantie - 337 35740 Ylä-VääriRuovesi
Rantalantie - 71 35740 Ylä-VääriRuovesi
Varikontie - 682 35740 Ylä-VääriRuovesi
Ylä-Väärintie 51 - 8 35740 Ylä-VääriRuovesi

Ruovesi

35750 Väärinmaja

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Autionmaantie 115 - 97 35750 VäärinmajaRuovesi
Enonlahdentie 15 - 9 35750 VäärinmajaRuovesi
Haapaharjuntie 137 - 49 35750 VäärinmajaRuovesi
Hanhonlahdentie 21 - 23 35750 VäärinmajaRuovesi
Hanhontie - 92 35750 VäärinmajaRuovesi
Helpakantie 116 - 91 35750 VäärinmajaRuovesi
Hirviniemenkuja - 7 35750 Väärinmaja
Hirviniementie - 9 35750 Väärinmaja
Huhtisaari - 35750 Väärinmaja
Hurstintie - 362 35750 Väärinmaja
Huutolanniementie - 77 35750 Väärinmaja
Hyyryläntie - 95 35750 VäärinmajaRuovesi
Härkisaari - 35750 Väärinmaja
Juanmaantie 18 - 6 35750 VäärinmajaRuovesi
Kailanjärventie 110 - 553 35750 VäärinmajaRuovesi
Kaitalantie - 98 35750 VäärinmajaRuovesi
Kaitalantie Sotkansaari 1 - 1 35750 VäärinmajaRuovesi
Kalliolahdentie - 50 35750 Väärinmaja
Kesäniementie - 79 35750 VäärinmajaRuovesi
Kesäniemetie 215 - 215 35750 VäärinmajaRuovesi
Kiimalanniementie - 87 35750 Väärinmaja
Korpulantie 286 - 592 35750 VäärinmajaRuovesi
Kärkelänniementie - 68 35750 Väärinmaja
Lammintie 110 - 55 35750 VäärinmajaRuovesi
Lintulankuja 30 - 55 35750 Väärinmaja
Lintulantie - 75 35750 VäärinmajaRuovesi
Mulliniementie - 97 35750 Väärinmaja
Mäkelänjärventie - 65 35750 VäärinmajaRuovesi
Ojalantie 1 - 38 35750 VäärinmajaRuovesi
Pajulammintie - 99 35750 VäärinmajaRuovesi
Pirttijärventie 154 - 66 35750 VäärinmajaRuovesi
Pääskylahdentie 24 - 8 35750 VäärinmajaRuovesi
Pääskyniementie - 594 35750 Väärinmaja
Rantatie - 82 35750 VäärinmajaRuovesi
Rokkasaari - 35750 VäärinmajaRuovesi
Salmelantie 27 - 63 35750 Väärinmaja
Soukonlahdentie 33 - 95 35750 Väärinmaja
Syrjäntie - 849 35750 VäärinmajaRuovesi
Taivalahontie - 92 35750 VäärinmajaRuovesi
Taivalalhontie - 35750 VäärinmajaRuovesi
Talluslammentie 118 - 118 35750 VäärinmajaRuovesi
Talluslammintie - 94 35750 VäärinmajaRuovesi
Tervasaari - 35750 Väärinmaja
Vastalahdentie 195 - 92 35750 VäärinmajaRuovesi
Viitasniementie 150 - 150 35750 VäärinmajaRuovesi
Vittasniementie - 90 35750 Väärinmaja
Vittasrinne 36 - 36 35750 VäärinmajaRuovesi
Vähä 19 - 19 35750 VäärinmajaRuovesi
Vähä-Koskelantie 19 - 19 35750 VäärinmajaRuovesi
Vähäkoskelantie 44 - 50 35750 VäärinmajaRuovesi
Vähäniementie - 84 35750 VäärinmajaRuovesi
Väärinmaja Minkkisperäntie 236 - 236 35750 VäärinmajaRuovesi

Ruovesi

42840 Kolkki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Myllyläntie 39 - 59 42840 KolkkiRuovesi
Niinisentie - 85 42840 KolkkiRuovesi
Oulonjärventie - 35 42840 KolkkiRuovesi
Oulunjärventie - 42840 Kolkki
Salussärkäntie - 351 42840 Kolkki

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024