Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

223 Käyttäjää paikalla! 0.013166189193726

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Siikajoki

Siikajoki on reilun 6800 asukkaan kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Kunnan keskuspaikasta, Ruukista, on vain reilu 60km matka Ouluun. Asumisen viihtyvyyttä Siikajoella lisäävät väljät tontit, monipuolinen asunto- ja tonttitarjonta sekä kattavat harrastusmahdollisuudet, joita tarjoavat esimerkiksi urheiluseurat. Siikajokilaiset ovat ahkeria talkootyöläisiä ja kunta onkin kuuluisa joka vuotisista tapahtumistaan kuten kesäfestarista Siikajoen Yöt.
Siikajoki- kunta on asukkaitaan varten. Siikajoki pyrkii turvaamaan asukkaiden hyvinvoinnin ja edistämään elinkeinoelämän vireyttä.
Asukkaat ovat kunnassa pääosassa, kunta ei voi toimia ilman heitä. Kunnalla onkin tavoitteena turvata palveluiden saatavuus, sillä kuntalaisten palvelut ovat kaiken perusta.
Kunnassa toimii paljon yrittäjiä, joista yksi on yrittäjäyhdistys, jonka tehtävänä on luoda toimintaedellytyksiä yrittäjyydelle kunnassa.
Elinkeinoelämää pyritään edistämään esimerkiksi yrityspalvelujen, elinkeinoelämän, kaavoituksen ja matkailun avulla.
Yritykset toimivat kunnassa aktiivisesti yhteistyössä. Kunnassa toimii mm. Siikajoen yrityspuisto ja alueen metallialan yritysten omistama Ruukin Yrityspuisto Oy, sekä lisäksi yrityksiä tukevaa toimintaa toteuttavat ProAgria Oulu ja Raahen seutukunnan yrityspalvelut, jotka auttavat esimerkiksi rahoituksen ja yritystoiminnan käynnistämisen kanssa. Yhteistyön ansiosta yritykset pääsevät myös kehittämään uusia ideoita ja palveluita, sekä voivat verkostoitua toisten alueen yrittäjien kanssa.
Siikajoen alueen työllisyysluvut ovat kohtalaisen hyviä ja työllisistä jopa 85 prosenttia kuuluu palkansaajien piiriin. Suurin osa palkansaajista työskentelee joko julkishallinnossa ja koulutuksessa tai kaupassa, ravitsemus- ja majoitustoiminnassa.
Siikajoella on mahdollista opiskella eri asteisia tutkintoja niin lukio- kuin ammatillisissa oppilaitoksissakin ja Siikajoki-opistolla järjestetään niin taiteen perusopetusta kuin erilaisia kursseja. Siikajoella voi myös kouluttautua turvallisuusalan tehtäviin.
Siikajoki on myös erittäin hyvä paikka asua, sillä Siikajoki on Pohjois-Pohjanmaan maakunnan keskiosasssa, Liminganlahden ja meren rannalla sijaitseva, noin 5700 asukkaan kunta.
Siikajoki on yksi harvoista jokivarsikunnista Pohjois-Pohjanmaalla, jossa joki kulkee vielä keskellä kirkonkylää. Joki virtaa kirkonkylän halki luoden idyllistä maisemaa ja sen varrelta löytyy paljon historiallisia rakennuksia.
Siikajoki on maaseutumainen kunta, jossa asuu paljon lapsiperheitä. Kunnan väkiluvun kasvu perustuu juuri muuttovoittoon ja sen vuoksi palvelut kunnassa on erittäin hyvällä tolalla, varsinkin kun ottaa huomioon kunnan asukasmäärän ja sen sijainnin. Kunnassa asuu myös paljon vanhuksia.
Siikajoen kirkonkylä sijaitsee kantatie 88:n varressa Siikajoenkylältä noin 7 kilometriä Paavolan suuntaan, josta matkaa on noin 12 km. Kuntakeskuksessa toimii päiväkoti ja alakoulu. Kirkonkylän ja kunnan alueelta löytyvät lisäksi kauppa, terveysasema, vanhusten palveluasuntoja, useita pankkeja, kirjasto ja pankki, urheilukeskus sekä leirintäalue.
Kunnan läpi kulkee Pohjanmaan rata ja valtatie 8, jota pitkin pääsee Ouluun sekä Kokkolaan. Matkaa Ouluun on noin 65 km.
Siikajoen kirkonkylällä on asuttu jo rautakaudella. Pysyvää asutusta alkoi tulla 1500-luvulla ja kunnan ensimmäiset talot on merkitty 1560-luvulla tehtyyn veroluetteloon. Vuonna 1761 Siikajoesta tuli Pyhäjoen kappeliseurakunta. Siikajoenkylästä muodostui myöhemmin alueen merkittävin taajama ja nykyinen keskustaajama Ruukki on muodostettu vuonna 1971 Ruukin kylän ympärille, jolloin siihen yhdistettiin Paavolan kylän asutus sekä Siikakosken, Revonlahden ja Miilurannan teollisuusyhdyskunnat. Kuntaa ovat asuttaneet etenkin pohjoissuomalaiset suvut ja vasta 1900-luvulla muuttoliikkeen ansiosta väestö on alkanut monipuolistumaan. Ruukin teollisuus ja maatalouden harjoittaminen on työllistänyt Siikajokilaisia, mutta nykyisin monet ovat muuttaneet muualle töiden ja opintojen perässä. Siikajoella on monia yrityksiä ja työpaikkoja, mutta työllisyystilanne ei ole parhaimmasta päästä. Ruukin taajamasta löytyy esimerkiksi K-Market, huoltoasema, päiväkoti ja Ruukin lukio. Harrastusmahdollisuuksia tarjoavat muun muassa Siikajoenkylällä sijaitseva jääkiekkokaukalo ja jalkapallokenttä, sekä Ruukissa sijaitsevat kuntosali, uimahalli, nuorisotila ja tenniskenttä.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Siikajoki

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Siikajoki

86400 Vihanti Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
652 Rukkisperä - 86400 Vihanti KeskusPaavola

Siikajoki

92140 Pattijoki Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
A 672 Relletti - 92140 Pattijoki KeskusRuukki
Häkinkorvantie 101 - 70 92140 Pattijoki KeskusRevonlahti
Kallionevantie 281 - 710 92140 Pattijoki KeskusSiikajoki
Murrontie 124a - 73 92140 Pattijoki KeskusSiikajoki
Sauvolannevantie 9 - 9 92140 Pattijoki KeskusSiikajoki

Siikajoki

92260 Kopsa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kopsantie 12 - 470 92260 KopsaRuukki
Latvalammentie 164 - 69 92260 KopsaRuukki
Ojalanperäntie - 92260 KopsaRuukki
Pyöriätie 20 - 20 92260 KopsaRuukki
Saarelantie 19 - 75 92260 KopsaRuukki

Siikajoki

92320 Siikajoki Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
1 Kp - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
672 Pesiö - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Aaltolantie 33 - 50 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Alakoskenkuja 15 - 15 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Alapekkalantie 20 - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Alapää - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Alapää Kp 3 - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Alapää Var - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Alapääntie - 92 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Aromaantie - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Haikarantie 10 - 10 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Harjutie - 9 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Heikintie 1 - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Hietaantie 115 - 50 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Hietalantie 35 - 35 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Hummastinjärventie 1075a - 950 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Isosaari - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Itätauvontie 303 - 80 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Jaakontie 1 - 2 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Janatuisentie 21 - 41 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Junttilantie 10 - 9 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Juolukkatie 1 - 5 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Järvikankaantie 52 - 52 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kaasantie - 91 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kaislatie 40 - 61 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kallentie 1 - 7 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kanervatie - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Karpalotie 7 - 7 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kastellintie 1 - 98 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kauppatie - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kesärannantie 54 - 75 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kirkonkyläntie - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Klingsporintie - 49 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Koivistontie 25 - 25 92320 Siikajoki KeskusRuukki
Koivukuja 16 - 30 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Koivurannankuja 10 - 7 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kolumbiantörmäntie 100 - 100 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Komppaniankuja 1 - 6 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Korvennokantie 15a - 49b 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Korvenokantie 49a - 77 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Koskitie 1 - 5 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kotirannantie 2 - 5 92320 Siikajoki Keskus
Koulukeskus - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kuusiniementie 11 - 77 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Käpytie 10 - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Kärnä - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Lahnarannantie 31 - 31 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Lampelanranta 10 - 9 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Lassentie 19 - 20 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Laurilankoskentie - 20 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Lokalahdentie 11a - 9 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Lukkarilantie 20 - 69 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Majavanojantie - 20 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Majavaojantie 19 - 5 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Malluntie 74 - 90 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Martikkalantie - 82 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Martikklantie 45 - 45 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Matinheikintie - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Meijerisaarentie 3 - 3 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Meijerisaari - 4 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Merihaankuja 10 - 16 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Merikykäntie 113 - 113 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Merikylä - 261 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Merikyläntie - 92b 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Meritie - 90 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Merituulentie 76 - 82 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Mertatie 1 - 4 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Metsolantie 10 - 30 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Millala - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Millalantie - 27 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Munahiedantie - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Munahiejantie - 90 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Munahieta - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Mustakankaantie 13 - 9 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Mutkatie 1 - 2 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Mäntyrannantie 200 - 200 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Mäntyranta 107 - 95 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Navettakuja 60 - 60 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Nevalantie 25 - 30 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Niittymaantie - 44 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Niitynmaantie - 960 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Norppakuja 10 - 18 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Numanlantie 20 - 20 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Nuottatie 2 - 4 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Ojalantie 7 - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Pappilankija 8 - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Pappilankuja 12 - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Pekurintie 36 - 90 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Perukantie 119 - 79 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Pesiö - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Peurangantie 33 - 33 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Pirilänperäntie 120 - 85 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Piriläntie - 99 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Pitkätie - 9 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Puhdistamontie - 35 92320 Siikajoki Keskus
Puttikuja 12 - 4 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Puuminranta 15 - 7 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Puusepäntie - 6 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Raatemajava - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Rantahiejantie 15 - 60 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Rantalantie 10 - 14 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Rantasipintie - 52 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Revonlahdentie - 970 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Revonlahti Vartti - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Rialantie 25 - 26 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Ritikantie 32 - 58 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Saarentie 87 - 87 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Sampantie 2 - 6 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Siikajoentie - 993 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Siikajoki - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Siltasalmentie 222 - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Simpukkatie - 8 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Säikkä - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Tauvo - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Tauvo, - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Tauvolantie - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Tauvonpiha - 8 92320 Siikajoki Keskus
Tauvonranta 11 - 2 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Tauvontie - 736 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Terveystalontie - 9 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Tiirantie 4 - 4 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Toppilantie - 61 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Tuneli - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Tunelintie 110 - 90 92320 Siikajoki KeskusRevonlahti
Turpeenojantie 12 - 12 92320 Siikajoki Keskus
Turpeenperä - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Turpeenranta - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Turveojantie 12 - 12 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Ukkolantie 31 - 43 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Uutelantie 1 - 39 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Valtatie 1221 - 1221 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Vanha maantie 209 - 209 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Vanha rantatie 15 - 15 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Vanhakirkkotie 38 - 42 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Vanhamaantie 136 - 92 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Varessäikkä - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Vartintie 636 - 636 92320 Siikajoki Keskus
Vatukkatie 3 - 7 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Välikylä - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Ylipää - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki
Ylipää Var - 92320 Siikajoki KeskusSiikajoki

Siikajoki

92330 Karinkanta

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 92330 KarinkantaSiikajoki
Haapaniementie 120 - 20 92330 KarinkantaSiikajoki
Hannintie - 92 92330 KarinkantaSiikajoki
Karinkannantie - 90b 92330 KarinkantaSiikajoki
Karinkanta - 92330 KarinkantaSiikajoki
Kivimäentie 11 - 9 92330 KarinkantaSiikajoki
Kurikantie 72 - 84 92330 KarinkantaSiikajoki
Kylätie 26 - 89 92330 KarinkantaSiikajoki
Niittynmaantie 1188 - 1188 92330 KarinkantaSiikajoki
Niittytie 5a - 61 92330 KarinkantaSiikajoki
Ouluntie 1016 - 976 92330 KarinkantaSiikajoki
Penttiläntie 25 - 8a 92330 KarinkantaSiikajoki
Rantakatu 17 - 8 92330 KarinkantaSiikajoki
Rantasäikäntie 26 - 26 92330 KarinkantaSiikajoki
Säärenkylä - 92330 KarinkantaSiikajoki
Säärenperäntie - 92330 KarinkantaSiikajoki
Säärentie - 87 92330 KarinkantaSiikajoki
Sääri - 92330 KarinkantaSiikajoki
Tuovilantie 15 - 30 92330 KarinkantaSiikajoki
Tyyskäntie 16 - 73 92330 KarinkantaSiikajoki
Var - 92330 KarinkantaSiikajoki
Var Karinkanta - 92330 KarinkantaSiikajoki
Varessäikäntie 149 - 92 92330 KarinkantaSiikajoki

Siikajoki

92350 Revonlahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
672 Niukka - 92350 RevonlahtiRevonlahti
672 Pirhonen - 92350 RevonlahtiRevonlahti
Hahtoranta - 92350 RevonlahtiRevonlahti
Hietala - 92350 RevonlahtiRevonlahti
Huhanarontie 1 - 6 92350 RevonlahtiRevonlahti
Joensuuntie 126 - 98 92350 RevonlahtiRevonlahti
Kallilantie - 95 92350 RevonlahtiRevonlahti
Kalliontie 110 - 110 92350 RevonlahtiRevonlahti
Kasitie 1311 - 540c 92350 RevonlahtiRevonlahti
Keskuskatu - 7 92350 RevonlahtiRevonlahti
Kirkaniemi - 92350 RevonlahtiRevonlahti
Kirkkoniemi - 92350 RevonlahtiRevonlahti
Kirkkosaari - 92350 RevonlahtiRevonlahti
Koskikatu 1 - 9 92350 RevonlahtiRevonlahti
Koulukuja 11 - 18 92350 RevonlahtiRevonlahti
Kumpsintie - 5 92350 RevonlahtiRevonlahti
Lahdenperäntie 13 - 14 92350 RevonlahtiRevonlahti
Lahtirannankuja 21 - 37 92350 RevonlahtiRevonlahti
Lodenkangas - 92350 RevonlahtiRevonlahti
Lodentie - 96 92350 RevonlahtiRuukki
Luotisuora 2 - 2 92350 RevonlahtiRevonlahti
Läpisaarenmaja - 92350 RevonlahtiRevonlahti
Navettanevantie 285 - 285 92350 RevonlahtiRevonlahti
Niemitie - 98 92350 RevonlahtiRevonlahti
Nikulantie 15 - 46 92350 RevonlahtiRevonlahti
Olkinevantie 185 - 37 92350 RevonlahtiRevonlahti
Pieni Vakoinen - 92350 RevonlahtiRuukki
Pitkäkuja 26 - 77 92350 RevonlahtiRevonlahti
Raahentie - 972 92350 RevonlahtiRevonlahti
Rantatie 11 - 9 92350 RevonlahtiRevonlahti
Rauhalantie 10 - 86 92350 RevonlahtiRevonlahti
Relletintie - 99 92350 RevonlahtiRevonlahti
Revontie 10 - 9 92350 RevonlahtiRevonlahti
Ruotukuja 3 - 9 92350 RevonlahtiRevonlahti
Ruukintie - 976 92350 RevonlahtiRevonlahti
Sammalkankaantie - 984 92350 RevonlahtiRevonlahti
Seppäläntie 22 - 60 92350 RevonlahtiRevonlahti
Suvanto - 92350 RevonlahtiRevonlahti
Urheilutie - 9 92350 RevonlahtiRevonlahti
Vyörintie - 8 92350 RevonlahtiRevonlahti
Vähälänkuja - 91 92350 RevonlahtiRevonlahti
Vähäläntie - 9 92350 RevonlahtiRevonlahti
Yläahteentie 14 - 18 92350 RevonlahtiRevonlahti

Siikajoki

92400 Ruukki Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
2 Kp - 92400 Ruukki KeskusRuukki
3 Kp - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Ahlsrömintie 1 - 11 92400 Ruukki KeskusRuukki
Ahlströmintie - 2 92400 Ruukki KeskusRuukki
Ajurintie 1 - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Alanko - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Asema-Alue - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Asemanseutu - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Asemantie 1 - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Asematie - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hakatie 2 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hakulintie 19 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hautakangas - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hautamaantie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Heikinkuja 2 - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Heikkiläntie - 40 92400 Ruukki KeskusRuukki
Heilalansaarentie 110 - 91 92400 Ruukki KeskusRuukki
Heilalansaari - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hietamaa - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hietamaantie 16 - 92 92400 Ruukki Keskus
Hillatie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hippakuja 3 - 3 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hotakkakangas - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Huhtisaarentie - 21 92400 Ruukki KeskusRuukki
Huopatie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hurtintie - 6 92400 Ruukki KeskusRuukki
Hylsytie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Häröntie 1 - 7 92400 Ruukki KeskusRuukki
Irvantie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
J1 Kp - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Jokeal 64 - 64 92400 Ruukki KeskusRuukki
Jokela 31 - 90 92400 Ruukki KeskusRevonlahti
Jokitie 13 - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kaarnatie 2 - 4 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kalliokoskentie 110 - 81 92400 Ruukki KeskusRevonlahti
Kanahaantie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kangastie - 4 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kansantie 2 - 2 92400 Ruukki KeskusRuukki
Karppimaa - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Katajatie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Katiskatie - 95 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kaunistontie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kiiskenkuja - 7 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kiramontie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Koeasema - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Koiramaantie 10 - 97 92400 Ruukki KeskusPaavola
Koivukangas - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Koivukankaantie 121 - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kontionpesä 1 - 4 92400 Ruukki KeskusRuukki
Koskelantie - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Koskenkangas - 92400 Ruukki KeskusPaavola
Kramsuntie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kreivintie 2 - 2 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kuivasaarentie 20 - 24 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kuormaajantie 1 - 4 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kuormatie 2 - 3 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kuusikkokangas - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kuussaarentie 106 - 47 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kyyräntie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Kärkiniementie 11 - 2 92400 Ruukki KeskusRuukki
Laaksotie - 7 92400 Ruukki Keskus
Lammentie 1 - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Lapinkylä - 92400 Ruukki KeskusSiikajoki
Leipurintie - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Leppäläntie 13 - 7 92400 Ruukki KeskusPaavola
Linnamaantie 10 - 66 92400 Ruukki KeskusRuukki
Lisko - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Lode - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Lodonkangas - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Lähteentie 4 - 4 92400 Ruukki KeskusRuukki
Lökönperäntie 275 - 275 92400 Ruukki KeskusRuukki
Maatalousoppilaitos - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Mainiontie 34 - 53 92400 Ruukki KeskusRuukki
Martikkala - 92400 Ruukki KeskusRevonlahti
Mehtomaantie - 136 92400 Ruukki KeskusRuukki
Mertakuja 4 - 6 92400 Ruukki KeskusRuukki
Metsämarjantie 4 - 6 92400 Ruukki KeskusRuukki
Miilutie - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Mikkola - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Muhatie - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Mustikkatie 1 - 1 92400 Ruukki KeskusRuukki
Mäkikuja 1 - 7 92400 Ruukki KeskusRuukki
Mäntytie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Nahkurintie 10 - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Neittyentie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Nikkiläntie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Nuijakuja 1 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Näretie 2 - 7 92400 Ruukki KeskusRuukki
Opintie 1 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Otsonpesä - 6 92400 Ruukki KeskusRuukki
Palkkumintie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Palokankaantie - 59 92400 Ruukki KeskusRevonlahti
Palokuja 1 - 1 92400 Ruukki KeskusRuukki
Parkkitie 1 - 3 92400 Ruukki KeskusRuukki
Patotie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Pehkolankylä - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Pekkalantie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Pihlajatie 3 - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Piiponsuo - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Piiponsuontie 108 - 76 92400 Ruukki KeskusRuukki
Piispankuja - 7 92400 Ruukki KeskusRuukki
Pikkusuontie 19 - 19 92400 Ruukki KeskusRuukki
Pohjolansaari - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Puolukkatie 1 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Raevaarantie 113 - 93 92400 Ruukki KeskusRuukki
Raita - 92400 Ruukki KeskusRevonlahti
Rapakontie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Relletti - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Revonlahti - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Rinnetie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Ropposentie 34 - 83 92400 Ruukki KeskusPaavola
Ruukin Tehtaat - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Ruukinkuja 3 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Ruukki - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Ruukki Lode - 92400 Ruukki KeskusRevonlahti
Rysäkuja 2 - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Rysätie 1 - 1 92400 Ruukki KeskusRuukki
Saarikoski - 92400 Ruukki KeskusPaavola
Sahatie 1 - 3 92400 Ruukki KeskusRuukki
Sakari - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Sakarintie 128 - 98 92400 Ruukki KeskusRuukki
Samalkankaantie 153a - 153a 92400 Ruukki KeskusRuukki
Sammalkangas - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Sammalkankantie 630 - 630 92400 Ruukki KeskusRuukki
Savenvalajantie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Siikasavontie - 9 92400 Ruukki KeskusRuukki
Suokuja 1 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Suutarinkuja 4 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Sysitie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tammiukontie - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Teollisuustie 1 - 3 92400 Ruukki KeskusPaavola
Tervahaudantie 17a - 20 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tervaskuja 1 - 5 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tiilitie - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tikkakankaantie 10 - 62 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tikkalankangas - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tuohimaanperä - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tuohimaanperäntie - 98 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tutkimusasema - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tutkimusasemantie - 20 92400 Ruukki KeskusRuukki
Tölvääntie 23 - 54 92400 Ruukki KeskusRuukki
Vaara-Ahontie - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Vaara-ahontie - 85 92400 Ruukki KeskusRuukki
Vanhatie - 7a 92400 Ruukki KeskusRuukki
Var Mikkola - 92400 Ruukki KeskusRevonlahti
Varastotie 2 - 2 92400 Ruukki KeskusRuukki
Venttitie 1 - 7 92400 Ruukki KeskusRuukki
Vippamaantie 1 - 4 92400 Ruukki KeskusRuukki
Virastotie 1 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Vuoluntuvantie 1 - 24 92400 Ruukki KeskusRuukki
Vuorikangas - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Vuorikankaantie - 58 92400 Ruukki KeskusRuukki
Vuoti - 92400 Ruukki KeskusRuukki
Vähämaantie 2 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki
Yli-Vaskurintie 18 - 85 92400 Ruukki Keskus
Ylivaskuri - 92400 Ruukki KeskusRevonlahti
Yövartijantie 2 - 8 92400 Ruukki KeskusRuukki

Siikajoki

92430 Paavola-Huumola

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
652 Jurpanperä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
A 652 Heinolanperä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Aleksintie - 9 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Apilakuja - 6 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Haaralantie - 9 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Hartaanselkä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Hautakankaankuja 1 - 8 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Heinolanperä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Heinosentie 127 - 230 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Hemminkangas - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Hemminkankaantie - 96 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Hemminkoskentie - 44 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Hepomaantie 45 - 70 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Hoikanrannantie - 510b 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Hovintie 10 - 94 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Huumela - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Huumolantie - 48 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Huumossuontie - 3 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Ilmakankaantie 100 - 90 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Ilso Alamankinen - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Imarrepolku 6 - 6 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Isomaanperäntie - 70 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Isonmaanperäntie - 69 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Isonmaantie - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 - 50 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Alamankinen - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Anttila - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Erkkilä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Hautala - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Iikkala - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Isokaarto - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Jokiperttu - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Jukala - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Kallio - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Kangastalo - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Kanniainen - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Katajamäki - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Korpi - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Kujanpää - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Kuussaari - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Kyhälä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Lampela - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Lehtiaho - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Lehtikangas - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Leppisaari - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Marjakaarto - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Mustonen - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Mäntylä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Pappila - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Pehkonen - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Peltola - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Pesola - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Runtila - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Saari - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Saarikosken koulu - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Syrjälä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Tirrukka - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Toivola - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Uusitalo - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Vaivanen - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Vierelä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 38 Väärälä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 50 Alamankinen - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 50 Hautala - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 50 Kujanpää - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jl 50 Toivola - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jokikyläntie - 88e 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jukala - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Jurpanperä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kannistontie 110 - 14 92430 Paavola-Huumola
Keskikylä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Keskikylä Hepomaa - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Keskustie - 6 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kipsua - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kirkkotie - 8 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kirkonkylä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kisatie 3 - 3 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kivijärvi - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kk - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Korkalantie 50 - 69 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kortekankaantie 2 - 9 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Koskenkankaantie - 962 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kosulantie 1 - 56 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Koulutie 3 - 7 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kramsunperä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Kummalantie 100 - 761 92430 Paavola-HuumolaRuukki
Kyntäjäntie - 7 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Lampelantie - 86 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Laurinjärventie 200 - 201 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Laurinsaari - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Limingantie - 873 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Limingatie 751 - 751 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Luolua - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Länkeläntie - 40 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Mankisentie - 40 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Metsäperä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Metsäperäntie 128 - 481 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Metsätie - 8 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Metsätie 25 A 1 - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Metsätie 25 A 2 - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Metsätie 25 A 3 - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Mikonselkä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Myllytie 2 - 3 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Niemelä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Niemeläntie - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Niittypolku 1 - 2 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Paavola Metsäperä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Paavolantie - 9 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Pehkolantie - 813d 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Peltolantie 1 - 9 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Peltosaarentie 1 - 7 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Perälänkangas - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Pietarilankuja - 5 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Pietiläntie 10 - 8 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Puistolantie 102 - 55 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Puitintie 22 - 27 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Pullinperäntie - 228 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Puotiniementie - 9 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Rantatalontie 2 - 4 92430 Paavola-Huumola
Rantsilantie 1040 - 989 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Rauhalankankaantie 51 - 70 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Raunio - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Remeksentie - 71c 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Rimpikangas - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Rimpikankaantie - 90 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Rimpikuja - 28 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Roppola - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Roppolanperäntie - 99 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Ruokolahden Tanssilava - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Rähvinkangas - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Rähvintie 47 - 50 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Saarikoskentie - 936 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Sadinmaantie 100 - 100 92430 Paavola-HuumolaRuukki
Salmelantie 115 - 115 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Savikorventie 88 - 88 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Sepänkuja 2 - 4 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Tervatie 1 - 4 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Toivomaantie 21 - 30 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Tupamaantie - 85 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Tuunala - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Vanamotie - 5 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Vanha-ahontie 47 - 50 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Var Siniselkä - 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Vihannintie - 901c 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Ylipääntie - 83 92430 Paavola-HuumolaPaavola
Äijäläntie 14 - 8 92430 Paavola-HuumolaPaavola

Siikajoki

92440 Saarikoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hartaanseläntie - 9 92440 SaarikoskiPaavola
Hyryläntie - 84 92440 SaarikoskiPaavola
Jl 38 Toikki - 92440 SaarikoskiPaavola
Nevalankankaantie 125 - 80 92440 SaarikoskiPaavola
Pajakantie 69 - 91 92440 SaarikoskiPaavola

Siikajoki

92450 Luohua

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
A 653 Yli-Rankinen - 92450 LuohuaPaavola
Ahonperäntie 16 - 85 92450 LuohuaPaavola
Hautakankaantie 100 - 96 92450 LuohuaPaavola
Hukannevantie 93 - 93 92450 LuohuaPaavola
Isomaantie 323 - 98c 92450 LuohuaPaavola
Keskuskuja - 7 92450 LuohuaPaavola
Kotusperäntie 120 - 686 92450 LuohuaPaavola
Kupsalankuja 14 - 9 92450 LuohuaPaavola
Kuuselanperäntie - 87 92450 LuohuaPaavola
Leppiperäntie 133 - 59 92450 LuohuaPaavola
Luohuantie - 971b 92450 LuohuaPaavola
Luouhuantie - 270 92450 LuohuaPaavola
Mikkolantie 2 - 67 92450 LuohuaPaavola
Mäentie - 77 92450 LuohuaPaavola
Mökkiperäntie - 87 92450 Luohua
Petäjämaanperäntie - 98 92450 LuohuaPaavola
Rankinen Luohua - 92450 LuohuaPaavola
Rantala - 92450 LuohuaPaavola
Sarvikuja 25 - 62 92450 LuohuaPaavola
Sarvisuontie 10 - 88 92450 LuohuaPaavola
Savisuontie 83 - 83 92450 LuohuaPaavola
Särkeläntie 16 - 65 92450 LuohuaPaavola
Vahtila Pj A 653 - 653 92450 LuohuaPaavola
Var Kivijärvi - 92450 LuohuaPaavola
Viitalanperä - 92450 LuohuaPaavola
Viitalanperäntie 125 - 750 92450 LuohuaPaavola

Siikajoki

92470 Tuomioja

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittolantie 114 - 114 92470 TuomiojaRuukki
Asemankuja 1 - 9 92470 TuomiojaRuukki
Keltalantie 211 - 399 92470 TuomiojaRuukki
Koivumaanperäntie 180 - 699 92470 TuomiojaRuukki
Koppelomaantie 12 - 76 92470 TuomiojaRuukki
Korsunperä - 92470 TuomiojaRuukki
Kourukankaantie 79 - 79 92470 TuomiojaRuukki
Kourulammentie 81 - 81 92470 TuomiojaRuukki
Kujatie 88 - 88 92470 TuomiojaRuukki
Kursunmetsäautotie 334 - 336 92470 TuomiojaRuukki
Kursuntie 317 - 325 92470 TuomiojaRuukki
Lehtolantie 44 - 94 92470 TuomiojaRuukki
Leppimaantie 12 - 41 92470 TuomiojaRuukki
Lököperäntie - 80 92470 TuomiojaRuukki
Mannisentie 125 - 125 92470 TuomiojaRuukki
Navettamaantie 145 - 84 92470 TuomiojaRuukki
Ojanlatvantie 21 - 282 92470 TuomiojaRuukki
Palomaantie 56 - 56c 92470 TuomiojaRuukki
Peräläntie - 78 92470 TuomiojaRuukki
Pikatie 111 - 302 92470 TuomiojaRuukki
Pohjanneva - 92470 TuomiojaRuukki
Pohjannevantie - 563 92470 TuomiojaRuukki
Radanvarsitie 1 - 980 92470 TuomiojaRevonlahti
Rajalehdontie 195 - 245 92470 TuomiojaRuukki
Rannankuja 18 - 9 92470 TuomiojaRuukki
Roppolanperä - 92470 TuomiojaRuukki
Salontie 109 - 32 92470 TuomiojaRuukki
Taarintie 377 - 377 92470 TuomiojaRuukki
Tulikaarantie 107 - 95 92470 TuomiojaRevonlahti
Tuomioja - 92470 TuomiojaRuukki
Tuomiojantie - 994 92470 TuomiojaRuukki
Valkeisjärventie 15 - 50 92470 TuomiojaRuukki
Valkeisjärvi - 92470 TuomiojaRuukki
Vanhustentalo - 92470 TuomiojaRuukki
Vuoluntie 21 - 3 92470 TuomiojaRuukki

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024