Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Dmitri Peskov> Operaatio on käynnissä ja se tulee jatkumaan, kunnes se on onnistuneesti saatettu päätökseen.
<Asiakas> Miksi penasäätiöiden asiakaspalvelija on noin ryssämielinen kommunisti? Ja miksi penasäätiöiden toimistolla haisee järkyttävälle ripulisonnalle?
<Rehtori Keijo> Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
<Victor Orban> Kylläpäs on peppureikä vieläkin aivan erittäin kipeä, kun kävin putinin, xiin ja trumpin pantavana
<Tukes> Mäntymäki on koulutukseltaan luonto-ohjaaja, mutta työskentelee sähköasentajana.
<Alko> Oikeuden mukaan sillä, että lastilla oli kiire, ei ollut asian kannalta merkitystä.
<Asiakaspalvelu> Mikään ei voi pysäyttää suuren Venäjän mahtia, ja meidän rajamme ovat osoitus mahtavuudestamme. Muistakaa, että sanamme on laki ja meillä on oikeus puolustaa intressejämme missä tahansa meidät kutsutaankin. Eläköön suuri ja mahtava Venäjä!
<Diana Sosoaca> Ei Putin ole täällä, miksi hänestä puhutaan niin paljon. Putin muuten ähki minua peppuun ja sen jälkeen mun pepusta alkoi vuotamaan ripulia
<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.

Nimesi:

Lausahdus:

206 Käyttäjää paikalla! 0.011128902435303

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Simo

Simossa on lähes 4000 asukasta, ja kunta tunnetaan hyvin. Kunnan pinta-ala on 484 km². Pinta-ala on maan kolmanneksi suurin.
Simosta tuli itsenäinen kunta vuonna 1872 ja Simonkylästä kuntakeskus vuonna 1932. Simo on kuuluisa siioista. Lisäksi Simo on tunnettu lohipitäjä, jossa sijaitsee lohenkasvatusyritys ja lohikeidas.
Kunta tunnetaan myös siian ja lohen kalastuksen ja matkailukalastuksen kohteena. Matkailijat käyvät täällä kesäisin lohenkalastuksessa sekä talvisin pilkillä. Kunta on kuuluisa siiasta ja lohesta. Täällä on lohikeskus ja Simonkylän siikaa, siikaa ja perunaa, ja se on kuuluisa lohikeidas, jossa on lohenkasvatusyritys. Kunta sijaitsee Kemin kaupungin vieressä. Matkailualueella on runsaasti merenrantaa ja kalastuspaikkoja. Lähialueella on hyvät kulkuyhteydet ja palveluita.
Kunnan työttömyysaste on keskimäärin korkea ja työllisyysprosentti matala.
Simossa on monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kuten peruskoulut, lukiot, ammattikoulu sekä yliopisto ja muita opiskelupaikkoja. Lisäksi kunta tarjoaa erilaisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille sekä kulttuuri-, urheilu-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluita.
Simo on asukaslähtöinen ja asukkaiden viihtyvyyteen panostetaan. Kunnan asukkaita halutaan palvella parhaalla mahdollisella tavalla ja kunnasta halutaan tehdä mahdollisimman asukasystävällinen. Asukkaiden mielipiteitä kuullaan ja asukkaiden toiveita kuunnellaan.
Kunnan tavoitteena on luoda jokaiselle asukkaalle hyvä arki. Asuminen on helppoa ja mukavaa. Täällä on turvallista ja hyvä elää. Kunta panostaa erityisesti perheiden ja lasten viihtyvyyteen. Asukkaiden terveys, hyvinvointi, yhteisöllisyys ja turvallisuus ovat kunnalle tärkeitä arvoja. Kunnassa halutaan panostaa asukkaiden henkiseen hyvinvointiin ja siihen että kunta koetaan viihtyisäksi paikaksi. Kunta pyrkii järjestämään asukkaille mielekästä ja monipuolista tekemistä, jotta jokaisella asukkaalla olisi mahdollisuus toteuttaa itseään ja kehittää itseään haluamaansa suuntaan. Asukkailla on mahdollisuus kehittää omia taitojaan, tutustua uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa yhdessä. Simo on kunta jossa jokaisen asukkaan ääni on yhtä tärkeä ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Simo on kunta jossa jokainen on saman arvoinen ja jokaisen mielipide on tärkeä. Kunta tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden elää omannäköistä elämää. Simo tarjoaa asukkailleen monipuolisia asumismahdollisuuksia, niin omakoti-, rivitalo- kuin kerrostalo asumista. Kunta on turvallinen ja tarjoaa asukkailleen laadukkaita palveluita. Asuminen Simossa on edullista ja laadukasta. Simosta on helppo kulkea minne vaan. Simo tarjoaa asukkailleen laadukkaan varhaiskasvatuksen sekä laadukkaan ja ilmaisen perusopetuksen. Peruskoulusta pääsee suoraan jatkokoulutukseen tai töihin. Kouluihin ja päiväkotiin pääsee helposti ja turvallisesti pyörällä tai bussilla. Simossa on helppo asua. Kaikki palvelut ovat lähellä ja niihin pääsee kävellen, pyörällä, bussilla, junalla, omalla autolla tai taksilla.
Simossa luonto on lähellä ja se tarjoaa upeat puitteet liikkumiseen ja rentoutumiseen. Kunnan alueelta löytyy luontopolkuja ja erämaapolku, joka on n. 17km pituinen rengasreitti. Simosta on myös hyvät liikenneyhteydet joka puolelle suomea. Kunnan läpi kulkee juna sekä bussi. Kunnan alueelta löytyy myös terveyskeskus ja hammashoitola. Simojoen rannalta löytyy terveyskeskus sekä kunnantalo ja myös yksi simon tärkeimmistä nähtävyyksistä eli Sikalinna joka on Alvar Aallon suunnittelema vuonna 1956 rakennettu kolmikerroksinen kivitalo. Simossa on myös pieni ala-aste jossa opiskelee noin 20 lasta.
Simo sijaitsee Kemi-Tornio alueella ja on Meri-Lapin suurin kunta, joten sillä on hyvä sijainti. Se on myös Suomen pinta-alaltaan laajin kunta. Kunnan asukasluku oli 3 956 henkilöä (31. joulukuuta 2019), joista miehiä oli 1 745 ja naisia 1 911. Asukasluvun on ennustettu kääntyvän laskuun jo ennen kuin tulin tälle alalle.
Kunnan väkiluku on kasvanut tasaisesti aina 2010 vuoden alkuun asti. Vuoden 2020 alussa väestö on kääntynyt jyrkkään laskuun ja väkiluku on vain 3 692 ihmistä. Väestöennusteet povaavat jopa, että vuonna 2040 Simon asukasluku tulee olemaan alle 3000. Mikä on aivan järkyttävää!
Asukasluvun tippumiseen on monta syytä:
- Vanhukset eivät jaksa muuttaa enää minnekään. Heillä on omistusasunto, lapset ja lapsenlapset lähellä sekä ystäviä. Miksi muuttaa pois, kun kaikki on tuttua ja turvallista.
- Työikäisiä ihmisiä on paljon ja heille riittää töitä paikkakunnalla. Töitä saa helposti ja työpaikan saanti on helppoa, kunhan ei ole liian nirso työpaikan suhteen ja jaksaa tehdä niitä vähän huonomminkin palkattuja töitä. Näin ollen ei tarvitse muuttaa muualle työnperässä ja ei tarvitse maksaa kallista vuokraa vaan pystyy elämään samalla hinnalla mitä asuu omistusasunnossa.
- Opiskelijoita ja muita työttömiä tuetaan paljon enemmän kuin muissa paikoissa. Tästä syystä on helppoa saada työttömyystukia ja opiskelija tukia, koska ei ole tarvetta käydä töissä eikä myöskään tarvitse pelätä tukien menetystä tai tukien pienenemistä. Tästä syystä voi myös huoletta asua kauempana koulusta, sillä tuki korvaa kuitenkin pienen kulkemisen ja lisäksi koulumatkakulut pienentävät myös tuen määrää, sillä tuki on suunniteltu kattamaan kaikki tarpeelliset menot, joita tulee.
Onko Simolla hyvät työllisyys mahdollisuudet ja miksi paikkakunnalle kannattaisi perustaa yritys. Millaiselle yritykselle paikkakunnasta olisi hyötyä?
Yrittäjänä Simolla on erittäin hyvät työllisyysmahdollisuudet, sillä alue on luonnonkaunista ja vesistöistä ja luonto on yksi matkailun valttikorteista, mikä vetää alueelle paljon matkailijoita, etenkin kesäsin. Alueella on myös runsaasti hyviä kala ja marja-apajia. Simo sijaitsee noin 130km Oulusta pohjoiseen ja Kemistä 40km koilliseen.
Mitä Simossa on hyvä harrastaa? Mainitse harrastus mahdollisuudet nuorille ja lapsille sekä aikuisille. Mitä harrastamiseen tarvitaan?
Simossa on tarjolla hyvät harrastusmahdollisuudet. Etenkin kesäisin harrastaminen on aktiivista, sillä ihmiset viihtyvät luonnossa ja merellä. Meressä ja järvillä voi veneilyn lisäksi kalastaa ja metsästää. Järvellä voi myös uida ja soutaa. Kesällä voi pelata ulkopelejä, kuten lentopalloa ja jalkapalloa. Talvisin harrastetaan muun muassa hiihtämistä, luistelemista, jääkiekkoa ja laskettelua. Talvella on hyvät hiihtoladut ja kelkkareitit ja laskettelu mahdollisuus löytyy Ritikasta. Siellä sijaitsee myös jääkaukalo ja kaukalolle tehdään ladut talvisin, joissa voi myös luistella ja harrastaa talviurheilua. Kesäisin Simossa on mahdollista myös käydä pelaamassa rantalentopalloa ja frisbeegolfia, talvisin ei ole kuin luistelu mahdollisuudet kaukalolla. Uimaan voi kesäisin myös käydä, vaikka virallista uimarantaa ei ole. Harrastaa voi myös esimerkiksi judoa, voimistelua, lentopalloa, sulkapalloa ja uintia, talvisin on myös hiihtokilpailut. Koululiikuntaa on mahdollista harrastaa koulun salissa tai voimistelusalissa ja jääkiekkokaukalo sijaitsee koulun pihalla ja sieltä saa vuokrattua vuoroja. Urheilupuiston alue tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet erilaisien lajien harrastamiseen.
Asukasluvultaan kunta on pieni, mutta silti on paljon mahdollisuuksia vapaa-ajanvietttoon ja urheiluun. Uimahallissa voi harrastaa uintia tai käydä vesijuoksussa, kesäisin voi uida ja ottaa aurinkoa meren äärellä tai uimarannalla, talvella pääsee pilkkimään jäälle ja hiihtämään. Simosta löytyy myös hyvät lenkkipolut, pururata, sekä hiihtolatuja. Talvisin pääsee luistelemaan koulun pihalla. Lisäksi voi käydä kuntosalilla ja kuntosalilla voi tehdä oman harjoitusohjelman.
Simossa on turvallista asua, sekä palvelut ja ympäristö on hyvä lapsiperheille, jossa koulu on lähellä, ja kouluun ei tarvitse kävellä kuin noin 500 metriä. Koulua pidetään yllä hyvää.
Simossa voi harrastaa paljon eri lajeja. Simo tarjoaa erilaisia harrastuksia, joista yksi on jalkapallo, joka on suosituin harrastus kunnassa ja johon voi tulla myös muualta harrastajia pelaamaan. Myös muita lajeja, kuten pesäpalloa ja salibandya voi harrastaa ja myös jääkiekko ja kaukalopallo. Kunnassa voi pelata jalkapalloa, jääkiekkoa, salibandya ja pesäpalloa. Muita harrastuksia ovat, yleisurheilu, jalkapallo ja jääkiekko ja kaukalopallo. Harrastuksissa voi valita oman tasoisensa ryhmän.
Asuminen on helppoa, koska on erilaisia vaihtoehtoja asua ja ne ovat kohtuuhintaisia ja on mahdollista asua myös omassa omakotitalossa. On tarjolla omistusasuntoja, vuokra asuntoja ja on myös asumisoikeus asuntoja, jotka ovat suosittuja. Kunnan keskustassa on vuokra-asuntoja. Kunnasta voi vuokrata tontin.
Työpaikkoja on tarjolla eri alojen ammattilaisille ja yrittäjille ja ne tarjoavat työntekijöille turvallisen ympäristön ja monipuoliset vaihtoehdot työllistymiselle ja työssä etenemiselle. Simon kunta työllistää useita eri alan ammattilaisia. Simon kunta työllistää kuntalaisia kunnan tehtäviin.
Työpaikkoja löytyy monelta eri alalta ja kunnassa on hyvät mahdollisuudet työllistyä omalle alalle. Kunta on myös aktiivinen nuorten ja opiskelijoiden työllistymisen tukemisessa. Kunta tukee nuorten ja opiskelijoiden työllistymistä kuntaan kesätöihin tai opiskeluaikana työharjoitteluun.
Millaisia työpaikkoja Simon kunnassa on? Millaiselle henkilölle eri työt sopivat?

Työpaikat Simossa
Minkälaisia haasteita työllistymiseen liittyy kunnassa? Onko kunnassa jokin ala johon on helppo työllistyä, onko jokin ala johon on vaikea työllistyä? Millaiselle henkilölle eri työt sopivat? Millaisia työmahdollisuuksia Simossa on?
Minkälaisia palveluita kunnassa tarjotaan työnhakijoille ja minkälaisia palveluita


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Simo

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Simo

94830 Pikku Berliini-Hepola

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Heittokarin saari - 94830 Pikku Berliini-HepolaMaksniemi
Lallinperäntie 230 - 315 94830 Pikku Berliini-HepolaMaksniemi
Takalietteentie 10a - 9i 94830 Pikku Berliini-HepolaMaksniemi

Simo

95200 Simo Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
A 700 Puolakka - 95200 Simo KeskusAsema
Ahjotie 1 - 2 95200 Simo KeskusAsema
Ahmapalontie 7b - 7b 95200 Simo KeskusAsema
Ahmatie 2 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Eekintie 1 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Eeliksentie 4 - 6 95200 Simo KeskusAsema
Elotie 1 - 7 95200 Simo KeskusAsema
Erotintie - 95200 Simo KeskusAsema
Etappitie 1 - 7 95200 Simo KeskusAsema
Filpus - 95200 Simo KeskusAsema
Hakatie 1 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Halluanjärventie 20 - 20 95200 Simo KeskusAsema
Halluantie 1 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Halmekankaan tuulivoimapuisto, tuulivoimalaitos no 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Halmekankaan tuulivoimapuiston sähköasema - 95200 Simo KeskusAsema
Halmekankaantie 40 - 40 95200 Simo KeskusAsema
Halmepuisto 18 - 18 95200 Simo KeskusAsema
Halmetie 1 - 7 95200 Simo KeskusAsema
Heinätie 1 - 6 95200 Simo KeskusAsema
Hittikantie 1 - 7 95200 Simo KeskusAsema
Hoikkatie 11 - 11 95200 Simo KeskusAsema
Huoltotie 1 - 4 95200 Simo KeskusAsema
Härkäletto - 95200 Simo KeskusAsema
Ilvestie 1 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Insinööritie 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Jenssintie 2 - 2 95200 Simo KeskusAsema
Joutsentie 2 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Jänistie 1 - 4 95200 Simo KeskusAsema
Jänkätie 5 - 5 95200 Simo KeskusAsema
Jääkärintie 1a - 3b 95200 Simo KeskusAsema
Kaatopaikka - 95200 Simo KeskusAsema
Kaivotie 1 - 2c 95200 Simo KeskusAsema
Kalliokoski - 95200 Simo KeskusAsema
Kalliotie 4 - 4 95200 Simo KeskusAsema
Kangastie 1 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Kantotie 5 - 5 95200 Simo KeskusAsema
Karijärvenpisto 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Karijärventie 16 - 16 95200 Simo KeskusAsema
Karinsiipi 2 - 2 95200 Simo KeskusAsema
Kiikantie 1 - 5 95200 Simo KeskusAsema
Kissalankuja 1a - 2b 95200 Simo KeskusAsema
Kivalo - 95200 Simo KeskusMaksniemi
Koivula - 95200 Simo KeskusAsema
Koivuojantie 1 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Kontiotie 1 - 4 95200 Simo KeskusAsema
Korkiansaari - 95200 Simo KeskusAsema
Kortesuontie 13a - 65 95200 Simo KeskusMaksniemi
Korventie 1 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Koskitie 2 - 2 95200 Simo KeskusAsema
Kurkitie 1 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Kärpäntie 1 - 3 95200 Simo KeskusAsema
Laakeritie 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Laitetilarakennus - 95200 Simo KeskusAsema
Lanssitie - 6 95200 Simo KeskusAsema
Lapatie 4 - 4 95200 Simo KeskusAsema
Leilitie 4 - 7 95200 Simo KeskusMaksniemi
Leipiö - 95200 Simo KeskusAsema
Leipiön tuulivoimapuisto, Hoikkasuon sähköasema - 95200 Simo KeskusAsema
Leipiönpuisto 45 - 57 95200 Simo KeskusAsema
Lohitie 10 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Maitokalliontie 2 - 4 95200 Simo KeskusAsema
Mariantie 2 - 6 95200 Simo KeskusAsema
Martimo-Oja - 95200 Simo KeskusAsema
Martimo-oja - 95200 Simo KeskusAsema
Martimonjärvi - 95200 Simo KeskusAsema
Montajankuja - 7 95200 Simo KeskusAsema
Montajankujanpisto 4a - 4b 95200 Simo KeskusAsema
Nevatie 4 - 4 95200 Simo KeskusAsema
Niemen Pp - 95200 Simo KeskusAsema
Niemennokka saari - 95200 Simo KeskusAsema
Nikkiläntie 10 - 9f 95200 Simo KeskusAsema
Näätätie 1 - 5 95200 Simo KeskusAsema
Ojalantie 1 - 6b 95200 Simo KeskusAsema
Onkalonperä - 95200 Simo KeskusAsema
Onkalonranta 8b - 9 95200 Simo KeskusAsema
Onkalonranta saari - 95200 Simo KeskusAsema
Onkalontie 10a - 9b 95200 Simo KeskusAsema
Opintie 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Oravatie 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Ouluntie 54 - 56 95200 Simo KeskusAsema
Pajatie 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Pato-Ojantie 1 - 3 95200 Simo KeskusAsema
Pato-ojantie 1 - 3 95200 Simo KeskusAsema
Patotie 1 - 3 95200 Simo KeskusAsema
Peltotie 2 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Perämaantie 111 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Pikkukumu saari - 95200 Simo KeskusAsema
Pohjoispuolentie 100 - 94b 95200 Simo KeskusMaksniemi
Poikelantie 5 - 6 95200 Simo KeskusAsema
Portaalintie 25 - 25 95200 Simo KeskusAsema
Puikulatie 1 - 6 95200 Simo KeskusAsema
Ranuantie - 9b 95200 Simo KeskusAsema
Ratatie 1 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Riisintie 12 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Roottoritie 10 - 2 95200 Simo KeskusAsema
Ruonala - 95200 Simo KeskusAsema
Rämetie 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Sahatie 10 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Saikan Saari - 95200 Simo KeskusAsema
Saikka saari - 95200 Simo KeskusAsema
Sarviojantie 30 - 67 95200 Simo KeskusMaksniemi
Sepäntie 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Siipitie 11 - 11 95200 Simo KeskusAsema
Simonkyläntie 10 - 8b 95200 Simo KeskusAsema
Simontie 1 - 9 95200 Simo KeskusAsema
Sorkkotie 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Suotie 1 - 1 95200 Simo KeskusAsema
Sähkötie 17 - 38 95200 Simo KeskusMaksniemi
Taavetintie 1 - 3 95200 Simo KeskusAsema
Tainijoki - 95200 Simo KeskusAsema
Tervaharjuntie 3 - 7a 95200 Simo KeskusAsema
Tiironsaari - 95200 Simo KeskusAsema
Tikkasentie 3 - 6c 95200 Simo KeskusAsema
Tilkanpisto 9 - 9 95200 Simo KeskusMaksniemi
Tilustie 30a - 30a 95200 Simo KeskusAsema
Toivontie 2 - 5 95200 Simo KeskusAsema
Tornitie 7 - 7 95200 Simo KeskusAsema
Työmiehenkuja 10 - 7 95200 Simo KeskusAsema
Uusitalontie 1 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Vanhatie 1 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Varikkotie 4 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Varkkermontie 1b - 6 95200 Simo KeskusAsema
Veteraanitie 1 - 8 95200 Simo KeskusAsema
Viantienjoentie - 99b 95200 Simo KeskusMaksniemi
Väkätie 1 - 7 95200 Simo KeskusAsema
Vääräkoskentie 2a - 4c 95200 Simo KeskusAsema
Ylimartimo - 95200 Simo KeskusAsema
Yritystie 1 - 5 95200 Simo KeskusAsema

Simo

95210 Filpus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Heikkiläntie 1 - 6 95210 FilpusAsema
Hepolantie 10a - 8 95210 FilpusAsema
Hylkiletto-saari - 95210 FilpusAsema
Jokiletto-saari - 95210 FilpusAsema
Juneksentie 2 - 7a 95210 FilpusAsema
Juneksenvainio - 95210 FilpusAsema
Junkileton saari - 95210 FilpusAsema
Junkiletto saari - 95210 FilpusMaksniemi
Kirkkotie - 9c 95210 FilpusAsema
Korkiakarin saari - 95210 FilpusAsema
Krannintie 3 - 3 95210 FilpusAsema
Kuuselanmäki - 95210 FilpusAsema
LIntukkatie 3a - 3a 95210 FilpusAsema
Liitenintie 10 - 8b 95210 FilpusAsema
Lintukkatie 11a - 9b 95210 FilpusAsema
Maneesintie - 9d 95210 FilpusAsema
Mansikkaniementie 3 - 3c 95210 FilpusAsema
Niementie 1a - 6b 95210 FilpusAsema
Onkalonperä Syvälahti Var - 95210 FilpusAsema
Paavonleton saari - 95210 FilpusAsema
Palokarintie - 8 95210 FilpusAsema
Putaanhaara 3 - 3 95210 FilpusAsema
Putaankangas - 95210 FilpusAsema
Putaanpuisto 12 - 12 95210 FilpusAsema
Selkäkarin saari - 95210 FilpusAsema
Tiurasenkrunnin saari - 95210 FilpusAsema
Vasankarintie 10a - 8b 95210 FilpusAsema

Simo

95220 Simoniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittasaarentie 2 - 8 95220 SimoniemiMaksniemi
Ankkuriniementie 1 - 4 95220 SimoniemiMaksniemi
Haukilammentie 10 - 3 95220 SimoniemiMaksniemi
Hietaperäntie 1 - 8 95220 SimoniemiMaksniemi
Kalasatamantie 12 - 9 95220 SimoniemiMaksniemi
Karintie 10a - 9b 95220 SimoniemiMaksniemi
Katajatie 1a - 4b 95220 SimoniemiMaksniemi
Kirkkotarhantie - 6f 95220 SimoniemiMaksniemi
Koivuluodon saari - 95220 SimoniemiMaksniemi
Koivuluoto saari - 95220 SimoniemiMaksniemi
Koivurovantie 16 - 16 95220 SimoniemiMaksniemi
Kuussaarentie 1a - 8h 95220 SimoniemiMaksniemi
Lahdentie 3 - 3 95220 SimoniemiMaksniemi
Louekari - 95220 SimoniemiMaksniemi
Louekarin Saari - 95220 SimoniemiMaksniemi
Louekarin saari - 95220 SimoniemiMaksniemi
Lähdepolku 1 - 5 95220 SimoniemiMaksniemi
Länsitie 1a - 2 95220 SimoniemiMaksniemi
Nenäntie 1 - 8d 95220 SimoniemiMaksniemi
Niemeläntie 11 - 8 95220 SimoniemiMaksniemi
Palokankaantie 13 - 9 95220 SimoniemiMaksniemi
Palokankaantie Masto - 95220 SimoniemiMaksniemi
Pappilantie 10 - 7 95220 SimoniemiMaksniemi
Pihlajakari saari - 95220 SimoniemiMaksniemi
Pihlajakarin saari - 95220 SimoniemiMaksniemi
Vakkalantie 1 - 9 95220 SimoniemiMaksniemi

Simo

95225 Viantie

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kerolantie 2a - 4 95225 ViantieMaksniemi
Kiirintie 12 - 7 95225 ViantieMaksniemi
Kurikkamaantie 27 - 72 95225 ViantieMaksniemi
Laitalantie 2 - 7 95225 ViantieMaksniemi
Palohovintie 17a - 9b 95225 ViantieMaksniemi
Pekkalantie 1a - 2b 95225 ViantieMaksniemi
Postintie 1a - 2c 95225 ViantieMaksniemi
Rantaväylä 13 - 7 95225 ViantieMaksniemi
Sarvimaantie 6 - 6 95225 ViantieMaksniemi
Saukkorannantie 2 - 8d 95225 ViantieMaksniemi
Törmäläntie 11a - 9 95225 ViantieMaksniemi
Viantie - 95225 ViantieMaksniemi
Viantiejoentie 10b - 17 95225 ViantieAsema

Simo

95230 Maksniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ervastintie 4 - 7c 95230 MaksniemiMaksniemi
Haikaransaari - 95230 MaksniemiMaksniemi
Hallitie 2 - 2 95230 MaksniemiMaksniemi
Halttarin Saari - 95230 MaksniemiMaksniemi
Halttarin saari - 95230 MaksniemiMaksniemi
Harritie 4 - 4 95230 MaksniemiMaksniemi
Haukelantie 1 - 2 95230 MaksniemiMaksniemi
Kaartotie 1 - 7 95230 MaksniemiMaksniemi
Karsikontie 31 - 57 95230 MaksniemiMaksniemi
Kauppilantie 2 - 6 95230 MaksniemiMaksniemi
Kemintie - 88 95230 MaksniemiMaksniemi
Kiertotie 1 - 9 95230 MaksniemiMaksniemi
Kioski - 95230 MaksniemiMaksniemi
Kitiniementie 11a - 9b 95230 MaksniemiMaksniemi
Kivitie 2a - 2b 95230 MaksniemiMaksniemi
Kontio - 95230 MaksniemiMaksniemi
Kortetie 2 - 4 95230 MaksniemiMaksniemi
Kotalantie 10 - 16 95230 MaksniemiMaksniemi
Kölitie 1 - 1 95230 MaksniemiMaksniemi
Laitakari saari - 95230 MaksniemiMaksniemi
Laitakarin saari - 95230 MaksniemiMaksniemi
Loukkutie 1 - 8 95230 MaksniemiMaksniemi
Lukkarilantie 1 - 9 95230 MaksniemiMaksniemi
Luotsitie 1 - 8 95230 MaksniemiMaksniemi
Länsirannantie 1 - 8g 95230 MaksniemiMaksniemi
Maksniementie - 6b 95230 MaksniemiMaksniemi
Maksniementie keskuskoppi - 95230 MaksniemiMaksniemi
Marostenmäentie 255 - 824 95230 MaksniemiMaksniemi
Nenä - 95230 MaksniemiMaksniemi
Niittytie 11 - 7 95230 MaksniemiMaksniemi
Ojanperäntie 12 - 8 95230 MaksniemiMaksniemi
Paanuniementie 11a - 7e 95230 MaksniemiMaksniemi
Palonhovintie 4d - 60 95230 MaksniemiMaksniemi
Pihatie 1 - 9 95230 MaksniemiMaksniemi
Poijutie 11 - 9 95230 MaksniemiMaksniemi
Poikkitie 2 - 2 95230 MaksniemiMaksniemi
Puntarniementie 12a - 9 95230 MaksniemiMaksniemi
Purotie 1 - 1 95230 MaksniemiMaksniemi
Puusepänkuja 1 - 1b 95230 MaksniemiMaksniemi
Pöllä saari - 95230 MaksniemiMaksniemi
Pöllän saari - 95230 MaksniemiMaksniemi
Rajastenojantie 21 - 33 95230 MaksniemiMaksniemi
Rautatiealue - 95230 MaksniemiMaksniemi
Ruikkalantie 1 - 9 95230 MaksniemiMaksniemi
Rysätie 1 - 1 95230 MaksniemiMaksniemi
Saarenrannantie - 9b 95230 MaksniemiMaksniemi
Saarentie 1 - 9 95230 MaksniemiMaksniemi
Saittakarin saari - 95230 MaksniemiMaksniemi
Seipisuontie 13 - 8 95230 MaksniemiMaksniemi
Siikatie 1 - 7 95230 MaksniemiMaksniemi
Simonraitti 1 - 9 95230 MaksniemiMaksniemi
Sänkeläntie 1 - 4 95230 MaksniemiMaksniemi
Taavintie 1a - 7 95230 MaksniemiMaksniemi
Tervastie 1b - 1c 95230 MaksniemiMaksniemi
Tiitontie 4 - 9 95230 MaksniemiMaksniemi
Tikkalantie 2a - 6 95230 MaksniemiMaksniemi
Torviaapa - 95230 MaksniemiMaksniemi
Torviaavantie - 8b 95230 MaksniemiMaksniemi
Turskantie 10a - 7b 95230 MaksniemiMaksniemi
Ulkohalttarin saari - 95230 MaksniemiMaksniemi
Urheilutie 10 - 8 95230 MaksniemiMaksniemi
Vaajatie 1 - 3 95230 MaksniemiMaksniemi
Vanha Karsikontie 16 - 8a 95230 MaksniemiMaksniemi
Veikontie 1a - 2b 95230 MaksniemiMaksniemi
Ykskuusentie - 8i 95230 MaksniemiMaksniemi

Simo

95255 Alaniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 95255 Alaniemi
Alaniemen Kylätie 4b - 4b 95255 AlaniemiAsema
Alaniemen kylätie 1 - 4b 95255 AlaniemiAsema
Ranuantie Vedenottamo - 95255 AlaniemiAsema
Rovaseläntie 6 - 6 95255 AlaniemiAsema

Simo

95260 Tainionjoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Arppeentie - 95260 TainionjokiAsema
Lumiaapa - 95260 TainionjokiAsema
Lumiaapa Vapo - 95260 TainionjokiAsema
Sankajärventie - 46 95260 TainionjokiAsema
Sankajärvi - 95260 TainionjokiAsema
Sankalanniementie 1 - 4d 95260 TainionjokiAsema
Tainijoentie - 98 95260 TainionjokiAsema
Tynnyrivirrantie 1b - 1e 95260 TainionjokiAsema
Varasto Taininiemen Tiehaaran Läheisyydessä - 95260 TainionjokiAsema

Simo

95270 Yli-Kärppä-Tainionjoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Koukun Tiehaara - 95270 Yli-Kärppä-TainionjokiAsema
Mastokankaantie 10a - 88b 95270 Yli-Kärppä-TainionjokiAsema
Metsänvartijan Tupa Koukussa - 95270 Yli-Kärppä-TainionjokiAsema
Oijärventie 15 - 37 95270 Yli-Kärppä-TainionjokiAsema
Valajanaavantie 14a - 67 95270 Yli-Kärppä-TainionjokiAsema
Valajantie 30 - 44f 95270 Yli-Kärppä-TainionjokiAsema

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024