Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

234 Käyttäjää paikalla! 0.0086839199066162

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Taivassalo

Taivassalon kunta on Varsinais-Suomessa, Varsinais-Suomen liiton läntisellä alueella. Taivassalosta pääsee merelle melkein mistä kohtaa vain kuntaa. Merestä on aina hyötyä paikkakunnalle, niin kalastuksen ja mökkeilyn, sekä myös matkailun näkökulmasta. Taivassalossa on useita kesätapahtumia. Suurin tapahtuma on heinäkuussa järjestettävä Katanpää-päivä, jolloin saarelle tulee tuhansia matkailijoita. Toinen merkittävä tapahtuma on heinäkuun puolessavälissä järjestettävä Silakrysäys, jonka aikana pääsee katsomaan vanhoja moottoripyöriä ja saa tietysti mahansa täyteen silakkaherkuilla. Myös joka vuosi järjestettävät Meripäivät kuuluvat kesään Taivassalossa.
Asukkaita kunnassa on vain noin 1 900, joista vajaa 600 asuu Kustavin alueella. Suurin osa ihmisistä on hyvin työteliäitä ja työmotivaatio on kohdillaan. Myös vapaa-ajan palveluita löytyy moneen makuun, joten vapaa-ajan viettopaikatkaan eivät varmasti lopu kesken. Luonto on tietenkin aivan mahtavassa kunnossa Taivassalon kunnan alueella ja siitä myös huolehditaan hyvin. Alueella sijaitsee myös Kustavintien lisäksi Saaristotie, joka on pituudeltaan n. 100 kilometriä, joten liikenneyhteydet on hyvät ja Turunkin palvelut on melko lähellä.
Turvallisuus Taivassalon kunnassa
Taivassalon kunnan turvallisuuteen voi vaikuttaa hyvinkin monella tavalla. Yksi tapa vaikuttaa turvallisuuteen on oman alueen kehittäminen ja pitäminen siistinä, johon kuntalaisilla on oma vastuunsa. Kunta huolehtii katujen siisteydestä, mutta jokainen asukas voi huolehtia, että roskat ei päädy maahan eikä puistoihin. Kuntalainen voi vaikuttaa turvallisuuteen pitämällä silmät auki ja kertomalla kunnalle huomaamistaan epäkohdista.
Miksi muutaisin Taivassaloon
Taivassalon kunnassa on kaikki palvelut mitä normaali asukas tarvitsee, mutta jos tarvitsee jotain erikoispalveluita niitä joutuu hakemaan Turusta. Palvelut toimivat kunnassa hyvin. Kouluissa on pienet luokkakoot, jolloin oppilaat saavat enemmän opettajan aikaa ja ohjausta. Kunnassa toimii useita yhdistyksiä, joilla on omaa harrastetoimintaa. Harrastukset ovat Taivassalossa lähellä. Lapset voi laittaa päivähoitoon kodin lähelle ja kaikki voi käydä harrastuksissaan omalla kylällä.
Kunnan väkiluku oli vuonna 2011 3240. Ikärakenteeltaan kunta on suhteellisen nuori ja asukkaiden keski-ikä oli 40,2 vuotta vuonna 2013. Asukkaista lapsia on 12,2%, työikäisiä on 66%, joista yli 65 vuotiaita on 21,7%. Kunnassa on 806 asuntokuntaa, joista 66,1% on avioparien tai avoparien kotitalouksia, lapsikotitalouksia on 30,3% ja yksinäistalouksia 4,7% asuntokunnista.
Taivassalo
Taivassalon kunta tarjoaa hyvät palvelut asukkailleen. Palveluissa on painotettu erityisesti lapsiperheen tarvitsemia palveluita. Palveluista esimerkkinä voidaan mainita esimerkiksi neuvola, joka tarjoaa kuntalaisille perheohjaajan palveluja. Perheohjaaja tarjoaa tukea vanhemmuuden ja lapsen kasvatukseen. Perheohjaaja myös auttaa ja tukee, kun perheessä on pulmia, esimerkiksi lapsen kehitysviiveet tai perhe-elämään liittyvät kysymykset. Kunnan tavoitteena onkin taata ja turvata hyvä elämä koko kunnan alueella. Myös muita lapsiperheitä tukevia palveluita löytyy.
Taivassalo on pieni idyllinen kunta. Sen palvelut ovat hyvin kattavat. On koulu ja päiväkoti sekä neuvola, jotka sijaitsevat kirkonkylän välittömässä läheisyydessä. Kuntalaiset saavat vapaasti liikkua ulkona ilman pelkoa. Kunta tarjoaa asukkailleen monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kuten uimahalli, jäähalli ja pururata.
Taivassalossa asuu noin 3700 ihmistä. Kunta sijaitsee meren äärellä, joka tekee siitä hyvin viehättävän ja idyllisen. Kunnan väkiluku on kuitenkin nousussa. Monet ovatkin kiinnostuneet Taivassalosta juuri tämän viehättävyyden ja rauhallisen luonnon takia. Moni asukas viihtyy hyvin Taivassalossa.
Kunta panostaa myös lapsiperheiden viihtymiseen. Kunta tarjoaa lapsiperheille hyvin viihtyisät asuinalueet. Esimerkiksi Hakkenpää tarjoaa luonnon rauhaa ja merimaisemaa, ja onkin yksi halutuimpia asuinalueita.
Kirjoita lyhyt kuvaus miten ja millaisten asukkaiden etuja Taivassalo ajaa ja millä arvoilla se toimii. Kuinka asukkaiden ääntä kuullaan? Entäpä mitä asukkaat voivat vaikuttaa?
Taivassalossa vallitsee hyvä yhteishenki. Kaikkia arvostetaan. Täällä voi tuntea olevansa kuin kotonaan.
Täällä jokainen saa olla juuri sellainen kuin haluaa ja siitä ei tule kuraa niskaan, kunhan vain ottaa myös toiset ihmiset huomioon. Taivassalossa ihmiset eivät kulje massan mukana, vaan he uskaltavat olla yksilöitä.
Vaikka täällä Taivassalossa onkin vähän ihmisiä niin siitä huolimatta täällä saa apua, jos tarvitsee ja ihmiset tulevat keskenään toimeen.
Kaikki Taivassalossa asuvat ovat tänne muuttaneet omasta vapaasta tahdosta ja he nauttivat täällä asumisesta, mutta kyllä sitä voi muuallekin lähteä.
Asukkaat saavat päättää itse asioistaan Taivassalossa.
Kuvaile millainen olisi unelmiesi kunta. Minun unelma kunnassa olisi mahdollisimman paljon töitä nuorille, paljon tapahtumia nuorille, nuorille hyvät liikunta mahdollisuudet ja kaikki palvelut mitä tarvitaan olisi helposti saatavilla.
Siellä olisi paljon erinlaisia tapahtumia mihin myös vanhemmatkin pääsisivät.
Siellä olisi nuorille omat talot missä voi tavata toisiaan ja olla vaan rennosti ja hengailla kavereiden kanssa.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Taivassalo

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

- 00000

Taivassalo

23310 Taivassalo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aasamaantie 169 - 61 23310 Taivassalo
Aatunkallio 59 - 92 23310 Taivassalo
Ahainen - 23310 Taivassalo
Ahaisten Pitkäkari 10 - 20 23310 Taivassalo
Ahaistentie - 378 23310 Taivassalo
Ahorannantie 101 - 69 23310 Taivassalo
Ahtolantie 113 - 90 23310 Taivassalo
Ahvenpraitti 30 - 30 23310 Taivassalo
Ahvenprantti 30 - 46 23310 Taivassalo
Akankalliontie 26 - 63 23310 Taivassalo
Alakyläntie 10 - 50 23310 Taivassalo
Alangontie 13 - 32 23310 Taivassalo
Alikyläntie 11 - 11 23310 Taivassalo
Ammevuorentie 100 - 99 23310 Taivassalo
Apulanpolku 1 - 7 23310 Taivassalo
Arakelintie 33 - 37 23310 Taivassalo
Arolantie 108 - 89 23310 Taivassalo
As Oy Päivölänkehto - 23310 Taivassalo
As Oy Päivölänkuja - 23310 Taivassalo
Asutustie 780 - 875 23310 Taivassalo
Aukko-Munkki 10 - 10 23310 Taivassalo
Eerontie 1 - 7 23310 Taivassalo
Eskolantie 40 - 9 23310 Taivassalo
Falli - 23310 Taivassalo
Fallinmäki 18 - 22 23310 Taivassalo
Fallinranta 20 - 42 23310 Taivassalo
Forsinpää 13 - 8 23310 Taivassalo
Forssala 10 - 10 23310 Taivassalo
Graniittitie 32 - 8 23310 Taivassalo
Haakanniemi 20 - 93 23310 Taivassalo
Haapatie 10 - 8 23310 Taivassalo
Haarannantie 1 - 125 23310 Taivassalo
Hakalanranta 14 - 92 23310 Taivassalo
Hakalantie 37 - 37 23310 Taivassalo
Hakalanvuori 51 - 97 23310 Taivassalo
Hakkenpää - 23310 Taivassalo
Hakkenpää Omenasaari - 23310 Taivassalo
Hakkenpään - 23310 Taivassalo
Hakkenpään Peuraluoto 10 - 90 23310 Taivassalo
Hakkenpään Pitkäkari 10 - 66 23310 Taivassalo
Hakkenpäänraitti - 97 23310 Taivassalo
Hakkenpääntie 142 - 95 23310 Taivassalo
Hakkenpääraitti 111 - 111 23310 Taivassalo
Hakotie 47 - 68 23310 Taivassalo
Halkkenunkiventie 52 - 66 23310 Taivassalo
Haltinmaa 84 - 84 23310 Taivassalo
Hannulantie 11 - 94 23310 Taivassalo
Harakvuori 27 - 37 23310 Taivassalo
Harjalliset 10 - 92 23310 Taivassalo
Harmaarannantie 103 - 92 23310 Taivassalo
Hasulantie 128 - 97 23310 Taivassalo
Heikinkarintie 16 - 27 23310 Taivassalo
Heikkiläntie 13 - 35 23310 Taivassalo
Heinlahdentie 83 - 83 23310 Taivassalo
Heinlahti 105 - 94 23310 Taivassalo
Helolantie 12 - 8 23310 Taivassalo
Helsingin Maikari - 50 23310 Taivassalo
Helsingin Pihlavakari 16 - 36 23310 Taivassalo
Helsinginkylä - 23310 Taivassalo
Helsinginranta - 23310 Taivassalo
Helsingintie 108 - 770 23310 Taivassalo
Helsinki - 23310 Taivassalo
Hermulantie 63 - 91 23310 Taivassalo
Hilloinen - 23310 Taivassalo
Hilloisten Louhimo - 23310 Taivassalo
Hilloistentie 160 - 51 23310 Taivassalo
Hirvipolku 23 - 9-11 23310 Taivassalo
Huhtakari 10 - 10 23310 Taivassalo
Huitilantie 109 - 81 23310 Taivassalo
Hurunkorventie 11 - 87 23310 Taivassalo
Hussintie 14 - 90 23310 Taivassalo
Huudonpolku 15 - 27 23310 Taivassalo
Huukainen - 23310 Taivassalo
Huukaistentie 14 - 37 23310 Taivassalo
Huukanen - 23310 Taivassalo
Hylkilä - 23310 Taivassalo
Hylkilänranta 10 - 95 23310 Taivassalo
Hylkiläntie 116 - 96 23310 Taivassalo
Hyväkari 22 - 22 23310 Taivassalo
Häntäläntie 30 - 63 23310 Taivassalo
Härjänhäntä 107 - 118 23310 Taivassalo
Hööholmantie 15 - 40 23310 Taivassalo
Hööholmi 10 - 56 23310 Taivassalo
Ihattula - 23310 Taivassalo
Ihattulantie 1 - 8 23310 Taivassalo
Inkerannantie - 36 23310 Taivassalo
Inkeranta - 23310 Taivassalo
Iso Ristikari 44 - 54 23310 Taivassalo
Iso-Karjalainen 10 - 10 23310 Taivassalo
Iso-Ristikari 36 - 36 23310 Taivassalo
Iso-Särkilä - 23310 Taivassalo
Isokorpi - 23310 Taivassalo
Isorannantie 10 - 9 23310 Taivassalo
Isosärkilä - 23310 Taivassalo
Jaakonplassintie 113 - 99 23310 Taivassalo
Johteenriutta 10 - 10 23310 Taivassalo
Juho Rannikontie 13 - 31 23310 Taivassalo
Juntinpolku 40 - 68 23310 Taivassalo
Jyrkö 10 - 40 23310 Taivassalo
Järppilä - 23310 Taivassalo
Järppilän Louhimo - 23310 Taivassalo
Järppiläntie - 64 23310 Taivassalo
Järvenperä - 23310 Taivassalo
Järvenpääntie 104 - 97 23310 Taivassalo
Järvikari 10 - 52 23310 Taivassalo
Jääkorvontie 161 - 199 23310 Taivassalo
Kaasavuorentie 98 - 98 23310 Taivassalo
Kaasavuori - 98 23310 Taivassalo
Kahiluodontie - 99 23310 Taivassalo
Kahiluoto - 23310 Taivassalo
Kahiluoto Sandvik - 23310 Taivassalo
Kaidanniemi 22 - 72 23310 Taivassalo
Kaitainen - 23310 Taivassalo
Kaitaistentie 142 - 98 23310 Taivassalo
Kaitarannantie 20 - 9 23310 Taivassalo
Kalarannantie 153 - 78 23310 Taivassalo
Kalastajatorpantie 26 - 49 23310 Taivassalo
Kalliokuja 1 - 7 23310 Taivassalo
Kalma 10 - 50 23310 Taivassalo
Kamarinporsto 11 - 9 23310 Taivassalo
Kapkarintie 38 - 74 23310 Taivassalo
Karekari 10 - 22 23310 Taivassalo
Karhula - 23310 Taivassalo
Karinpää 10 - 10 23310 Taivassalo
Karinpääntie 10 - 8 23310 Taivassalo
Karirannantie 30 - 93 23310 Taivassalo
Karjamaantie 111 - 84 23310 Taivassalo
Karskulta 114 - 96 23310 Taivassalo
Katinhännäntie 29 - 29 23310 Taivassalo
Kauriinkuja 2 - 2 23310 Taivassalo
Kaustio - 23310 Taivassalo
Kaustio Leppäranta - 23310 Taivassalo
Kaustiontie 101 - 94 23310 Taivassalo
Kaustluoto 22 - 74 23310 Taivassalo
Keltingintie - 96 23310 Taivassalo
Kerasaari 650 - 650 23310 Taivassalo
Kernekari 20 - 20 23310 Taivassalo
Kerto - 220 23310 Taivassalo
Keräsaari - 956 23310 Taivassalo
Keskustie 1 - 9 23310 Taivassalo
Ketarsalmentie 13 - 29 23310 Taivassalo
Ketarsalmi - 23310 Taivassalo
Ketolantie 28 - 57 23310 Taivassalo
Kintasniemi 11 - 9 23310 Taivassalo
Kippuratie 22 - 36 23310 Taivassalo
Kirklukuntie 12 - 40 23310 Taivassalo
Kirkluoto 10 - 96 23310 Taivassalo
Kirkonkylä - 23310 Taivassalo
Kirkrannantie 120 - 92 23310 Taivassalo
Kisakuja 2 - 2 23310 Taivassalo
Kiukaankarit 10 - 10 23310 Taivassalo
Kiukaanlahti 105 - 97 23310 Taivassalo
Kivikari 105 - 98 23310 Taivassalo
Kivipihantie 35 - 39 23310 Taivassalo
Kivirannantie 28 - 36 23310 Taivassalo
Klementintie 34 - 9 23310 Taivassalo
Klemetintie 32 - 37 23310 Taivassalo
Kloppi 10 - 10 23310 Taivassalo
Klupiniemi 61 - 61 23310 Taivassalo
Klupinniemi 40 - 93 23310 Taivassalo
Knihtikari 10 - 10 23310 Taivassalo
Knuutilantie 1 - 9 23310 Taivassalo
Koirankari 148 - 5 23310 Taivassalo
Koivisto - 23310 Taivassalo
Koivisto Pajutie - 23310 Taivassalo
Koivistontie 147 - 53 23310 Taivassalo
Koivulantie 12 - 17 23310 Taivassalo
Koivuniementie 105 - 97 23310 Taivassalo
Koivutie 1 - 6 23310 Taivassalo
Kojukari 10 - 10 23310 Taivassalo
Kojukarintie 46 - 62 23310 Taivassalo
Kokonvuorentie 47 - 47 23310 Taivassalo
Kolkanvuori 16 - 86 23310 Taivassalo
Kommontie 101 - 91 23310 Taivassalo
Kontinpääntie 102 - 93 23310 Taivassalo
Korkialuodon saari - 23310 Taivassalo
Korkialuoto 120 - 88 23310 Taivassalo
Korpelantie 13 - 47 23310 Taivassalo
Korpivuorentie 19 - 84 23310 Taivassalo
Korven Louhimo - 23310 Taivassalo
Korvenniementie 145 - 145 23310 Taivassalo
Korvenniemi 103 - 93 23310 Taivassalo
Korventie 127 - 91 23310 Taivassalo
Kotilahdentie 42 - 54 23310 Taivassalo
Kotilantie 11 - 8 23310 Taivassalo
Kouvoinen - 23310 Taivassalo
Kouvoistentie 103 - 96 23310 Taivassalo
Kräänäntie 135 - 90 23310 Taivassalo
Kuljuntie 43 - 63 23310 Taivassalo
Kulontie 19 - 69 23310 Taivassalo
Kummila - 23310 Taivassalo
Kummilantie 169 - 96 23310 Taivassalo
Kumpelinlahti 10 - 8 23310 Taivassalo
Kunholmintie 101 - 89 23310 Taivassalo
Kunnetoinen 100 - 88 23310 Taivassalo
Kuntviikintie 10 - 10 23310 Taivassalo
Kurjala - 23310 Taivassalo
Kurjalantie 112 - 66 23310 Taivassalo
Kusilaiskari 10 - 73 23310 Taivassalo
Kustavintie - 827 23310 Taivassalo
Kutkumaantie 447 - 516 23310 Taivassalo
Kuunarintie 15 - 15 23310 Taivassalo
Kuuselantie 31 - 47 23310 Taivassalo
Kuusikari 10 - 20 23310 Taivassalo
Kuusisto - 23310 Taivassalo
Kuusistontie 48 - 61 23310 Taivassalo
Kuustentie 20 - 70 23310 Taivassalo
Kuutontie 25 - 52 23310 Taivassalo
Kuutpolku 12 - 6 23310 Taivassalo
Kuutviikintie 10 - 9 23310 Taivassalo
Kyrömäenpolku - 8 23310 Taivassalo
Kyröntie 101 - 99 23310 Taivassalo
Kytönpääntie 32 - 69 23310 Taivassalo
Käpylänkuja 11 - 8 23310 Taivassalo
Kärkkarintie 149 - 31 23310 Taivassalo
Kärkkärintie 27 - 27 23310 Taivassalo
Kärnäkari 10 - 60 23310 Taivassalo
Köyvöistenkari 10 - 10 23310 Taivassalo
Lahdenperä - 23310 Taivassalo
Lahdenperäntie - 86 23310 Taivassalo
Lahdenpolku 19 - 9 23310 Taivassalo
Lahdenrannantie - 68 23310 Taivassalo
Laihonpolku 23 - 23 23310 Taivassalo
Laivavuorentie 17 - 45 23310 Taivassalo
Lambonkuja 3 - 3 23310 Taivassalo
Lammasniemi 11 - 2 23310 Taivassalo
Lanttarintie 1 - 99 23310 Taivassalo
Latokari 68 - 73 23310 Taivassalo
Laukkari 10 - 20 23310 Taivassalo
Laurilanniemi 16 - 25 23310 Taivassalo
Laurinkarintie 108 - 98 23310 Taivassalo
Lautturintie 21 - 7 23310 Taivassalo
Lehmuspolku 1 - 6 23310 Taivassalo
Lehtirannantie 14 - 39 23310 Taivassalo
Lehtistentie 1 - 30 23310 Taivassalo
Leikluodontie 119 - 71 23310 Taivassalo
Leikluoto - 23310 Taivassalo
Lemmetyinen - 23310 Taivassalo
Lemmetyisenluoto 20 - 20 23310 Taivassalo
Lemmetyisenranta - 23310 Taivassalo
Lemmetyisten Luoto - 23310 Taivassalo
Lemmetyistenluoto - 94 23310 Taivassalo
Lemmetyistenranta - 23310 Taivassalo
Lemmetyistentie 114 - 53 23310 Taivassalo
Lempoinen - 23310 Taivassalo
Lempotoinen - 92 23310 Taivassalo
Lepolantie 100 - 40 23310 Taivassalo
Leppäkari 10 - 54 23310 Taivassalo
Leppäpolku 3 - 6 23310 Taivassalo
Letonpääntie 34 - 42 23310 Taivassalo
Lettokari 10 - 10 23310 Taivassalo
Liittinen - 23310 Taivassalo
Liittistentie 6 - 89 23310 Taivassalo
Linnaluoto 145 - 4 23310 Taivassalo
Lohenkari 46 - 46 23310 Taivassalo
Lokinpolku 1 - 6 23310 Taivassalo
Lomarannantie 32 - 73 23310 Taivassalo
Louhelantie - 98 23310 Taivassalo
Loukeenkari 10 - 58 23310 Taivassalo
Loukkenkiventie 23 - 71 23310 Taivassalo
Lukkarinpolku 2 - 4 23310 Taivassalo
Luodonpäänrinne 44 - 44 23310 Taivassalo
Luodonpääntie 151 - 151 23310 Taivassalo
Luomniemi 1 - 67 23310 Taivassalo
Luupinkarintie 141 - 163 23310 Taivassalo
Lähteenpuhti 16 - 26 23310 Taivassalo
Maa-Munkki 10 - 10 23310 Taivassalo
Majontie 15 - 6 23310 Taivassalo
Mansikkakarintie 37 - 37 23310 Taivassalo
Marjakari 34 - 45 23310 Taivassalo
Marjuksenranta 118 - 95 23310 Taivassalo
Marjus - 23310 Taivassalo
Marjus Loukeenkari - 23310 Taivassalo
Marjusten Pihlavakari 50 - 50 23310 Taivassalo
Marttilantie - 9 23310 Taivassalo
Meijerikuja 2 - 9 23310 Taivassalo
Merimaa - 23310 Taivassalo
Merisalintie 20 - 5 23310 Taivassalo
Mesantie - 95 23310 Taivassalo
Metsolanmäki 45 - 75 23310 Taivassalo
Metsolanpolku 26 - 61 23310 Taivassalo
Metsontie - 8 23310 Taivassalo
Metsärinnantie 19 - 70 23310 Taivassalo
Mierla - 23310 Taivassalo
Muntinsalmi - 23310 Taivassalo
Muntintie 103 - 92 23310 Taivassalo
Mussalo - 23310 Taivassalo
Mussalo Korkiakari - 23310 Taivassalo
Mussalo, Laukkarin saari - 23310 Taivassalo
Mussalon Huhtkari 20 - 20 23310 Taivassalo
Mussalon Korkialuoto 40 - 90 23310 Taivassalo
Mussalontie 100 - 98 23310 Taivassalo
Mustajärventie 61 - 61 23310 Taivassalo
Mustaluoto 110 - 84 23310 Taivassalo
Myyrintie 1 - 9 23310 Taivassalo
Mäkikuja 1 - 6 23310 Taivassalo
Mäkiläntie 101 - 99 23310 Taivassalo
Mämmiluoto 100 - 90 23310 Taivassalo
Mäntyläntie 14 - 8 23310 Taivassalo
Mäntyniementie 29 - 29 23310 Taivassalo
Naakanpolku 1 - 7 23310 Taivassalo
Naavapolku 38 - 38 23310 Taivassalo
Nahkaluodon saari - 23310 Taivassalo
Nahkaluoto 10 - 90 23310 Taivassalo
Naurisluodontie 12 - 40 23310 Taivassalo
Naurisluoto - 23310 Taivassalo
Niemeläntie 18 - 37 23310 Taivassalo
Niementie 102 - 93 23310 Taivassalo
Niittulanpolku 31 - 31 23310 Taivassalo
Niittyluoto 10 - 10 23310 Taivassalo
Niituntie 21 - 21 23310 Taivassalo
Noemaantie 25 - 57 23310 Taivassalo
Nokivuorentie 51 - 75 23310 Taivassalo
Nummilantie 12 - 8 23310 Taivassalo
Nuortenkodintie 1 - 2 23310 Taivassalo
Nuortenkoti - 23310 Taivassalo
Nurkki 10 - 10 23310 Taivassalo
Näkintie 24 - 24 23310 Taivassalo
Nälkniemi - 20 23310 Taivassalo
Närepolku 22 - 28 23310 Taivassalo
Ojaluoto - 80 23310 Taivassalo
Olamaantie 40 - 80 23310 Taivassalo
Omenasaari - 88 23310 Taivassalo
Onnikmaa - 23310 Taivassalo
Onnikmaantie 103 - 96 23310 Taivassalo
Orinkalliontie 54 - 76 23310 Taivassalo
Orko 15 - 9 23310 Taivassalo
Osonen 10 - 40 23310 Taivassalo
Paarluodonniemi 68 - 78 23310 Taivassalo
Pajutie 1 - 6 23310 Taivassalo
Paljaskari 10 - 10 23310 Taivassalo
Palokuja 2 - 2 23310 Taivassalo
Paloniementie 125 - 155 23310 Taivassalo
Paloniemi - 23310 Taivassalo
Palontie 41 - 7 23310 Taivassalo
Palovuorentie 24 - 24 23310 Taivassalo
Palovuori 11 - 24 23310 Taivassalo
Palstakuja 1 - 9 23310 Taivassalo
Paltvuorentie 102 - 97 23310 Taivassalo
Paltvuori - 23310 Taivassalo
Papinniementie 27 - 27 23310 Taivassalo
Papinniemi 2 - 45 23310 Taivassalo
Pappila - 23310 Taivassalo
Pappilantie 10 - 28 23310 Taivassalo
Paputrouni 24 - 24 23310 Taivassalo
Patakahja - 90 23310 Taivassalo
Patakahjan saari - 23310 Taivassalo
Patakahjantie 31 - 9 23310 Taivassalo
Peltolantie 100 - 98c 23310 Taivassalo
Peltosaarentie 20 - 33 23310 Taivassalo
Penkvuori 25 - 47 23310 Taivassalo
Perttalankuja 13 - 9 23310 Taivassalo
Perttilänkuja 7 - 7 23310 Taivassalo
Peteikari, Vehas 94 - 94 23310 Taivassalo
Petesmäentie 63 - 63 23310 Taivassalo
Petesmäki 10 - 84 23310 Taivassalo
Petäkari 10 - 20 23310 Taivassalo
Peuraluodon saari - 23310 Taivassalo
Peuraluoto - 60 23310 Taivassalo
Peurankuja 10 - 6 23310 Taivassalo
Pienniemi 107 - 18 23310 Taivassalo
Pietiläntie 18 - 89 23310 Taivassalo
Pihjankarintie 101 - 95 23310 Taivassalo
Pihkapolku 30 - 41 23310 Taivassalo
Pihlajatie 1 - 8 23310 Taivassalo
Pihlakarintie 2 - 2 23310 Taivassalo
Pihlavkarintie 10 - 36 23310 Taivassalo
Pikihovintie 48 - 99 23310 Taivassalo
Pinoperäntie 50 - 80 23310 Taivassalo
Pitkäalhontie 13 - 48 23310 Taivassalo
Pitkäkarintie 8 - 8 23310 Taivassalo
Pitkäluodontie - 23310 Taivassalo
Pitkänalhontie 48 - 48 23310 Taivassalo
Pitkänkarintie 10 - 41 23310 Taivassalo
Pitkäntanhuantie 10 - 83 23310 Taivassalo
Postitie 842 - 842 23310 Taivassalo
Praakintie 16 - 69 23310 Taivassalo
Pruukinrauma 56 - 56 23310 Taivassalo
Pukholmantie 22 - 7 23310 Taivassalo
Pukkiniementie 36 - 36 23310 Taivassalo
Punakalliontie 2 - 90 23310 Taivassalo
Punttinen - 23310 Taivassalo
Punttistentie 10 - 74 23310 Taivassalo
Puodinniemi 53 - 83 23310 Taivassalo
Puontintie 53 - 63 23310 Taivassalo
Purakkari 10 - 10 23310 Taivassalo
Pyssy - 23310 Taivassalo
Pyssyntie 155 - 44 23310 Taivassalo
Päivärinnantie 104 - 7 23310 Taivassalo
Päivölänkuja 3 - 4 23310 Taivassalo
Pääkylä Järvenperä - 23310 Taivassalo
Rahkio 122 - 272 23310 Taivassalo
Rantalantie 14 - 8 23310 Taivassalo
Rantaniityntie 11 - 9 23310 Taivassalo
Rantkaupintie 43 - 43 23310 Taivassalo
Rattaankarintie 11 - 90 23310 Taivassalo
Rauhalantie 10 - 70 23310 Taivassalo
Raumalantie 100 - 136 23310 Taivassalo
Raumharju - 396 23310 Taivassalo
Raumharjun saari - 23310 Taivassalo
Raumluoto 10 - 32 23310 Taivassalo
Rautila - 23310 Taivassalo
Rentri - 23310 Taivassalo
Rihtenvalkomaa - 23310 Taivassalo
Riikinkari - 23310 Taivassalo
Riikinkarintie 17 - 64 23310 Taivassalo
Riikinpolku 11 - 9 23310 Taivassalo
Rinnekuja 1 - 2 23310 Taivassalo
Riskeläisvuori 17 - 9 23310 Taivassalo
Ristikalliontie 53 - 58 23310 Taivassalo
Ristinkalliontie 47 - 60 23310 Taivassalo
Ristniemi 44 - 56 23310 Taivassalo
Rohtmäenkuja 2 - 2 23310 Taivassalo
Rouhu - 23310 Taivassalo
Rouhuntie 118 - 70 23310 Taivassalo
Ruokorannantie 47 - 87 23310 Taivassalo
Rytsälä - 23310 Taivassalo
Saarnipolku 3 - 3 23310 Taivassalo
Sakarinkuja 1 - 1 23310 Taivassalo
Saloranta - 23310 Taivassalo
Sandvikintie 143 - 196 23310 Taivassalo
Sannainen - 23310 Taivassalo
Sannanrannantie 11 - 8 23310 Taivassalo
Sannanrannatie 37 - 37 23310 Taivassalo
Sannantie 38 - 64 23310 Taivassalo
Santala - 23310 Taivassalo
Santalantie 11 - 35 23310 Taivassalo
Sarsala - 23310 Taivassalo
Sarsalanranta 11 - 27 23310 Taivassalo
Sarsalantie 139 - 98 23310 Taivassalo
Savikari 36 - 36 23310 Taivassalo
Seerlantie 13 - 8 23310 Taivassalo
Seppäläntie 12 - 6 23310 Taivassalo
Simanaistentie 11 - 8 23310 Taivassalo
Simulantie 102 - 96 23310 Taivassalo
Sipiläntie 55 - 55 23310 Taivassalo
Soukonpääntie 112 - 96 23310 Taivassalo
Sunilanpolku 12 - 34 23310 Taivassalo
Suojalantie 111 - 63 23310 Taivassalo
Suotorpantie 101 - 90 23310 Taivassalo
Suurniemi 21 - 36 23310 Taivassalo
Suutarluodontie 13 - 90 23310 Taivassalo
Särkilä - 23310 Taivassalo
Särkiläntie 220 - 98 23310 Taivassalo
Säärenmäentie 10 - 80 23310 Taivassalo
Säärenpää 11 - 23 23310 Taivassalo
Sääskarit 96 - 96 23310 Taivassalo
Säästökarhula - 23310 Taivassalo
Taarluoto 60 - 60 23310 Taivassalo
Taipalus - 64 23310 Taivassalo
Taivassalo - 23310 Taivassalo
Taivassalo Hakkenpää - 23310 Taivassalo
Taivassalo Mussalo - 23310 Taivassalo
Taivassalo Pappila - 23310 Taivassalo
Taivassalo Pappila Kanttorila - 23310 Taivassalo
Tammikuja 1 - 3 23310 Taivassalo
Tammilantie 18 - 72 23310 Taivassalo
Tammipellontie 54 - 58 23310 Taivassalo
Tammistontie 11 - 274 23310 Taivassalo
Tapatorantie 103 - 90 23310 Taivassalo
Tapiolankuja 1 - 9 23310 Taivassalo
Tassuntie 62 - 62 23310 Taivassalo
Teerentie 1 - 4 23310 Taivassalo
Teerimäenpolku 1 - 6 23310 Taivassalo
Tehtaantie 3 - 3 23310 Taivassalo
Tiilikarit 10 - 10 23310 Taivassalo
Tippsund - 23310 Taivassalo
Toolintie 2 - 46 23310 Taivassalo
Toroinen - 23310 Taivassalo
Toroistentie 12 - 74 23310 Taivassalo
Touppa - 23310 Taivassalo
Trappulantie 1 - 8 23310 Taivassalo
Tulotie 1 - 9 23310 Taivassalo
Tuomarainen - 23310 Taivassalo
Tuomaraisten Pitkäkari 10 - 10 23310 Taivassalo
Tuomaraistentie 103 - 98 23310 Taivassalo
Tuomoinen - 23310 Taivassalo
Tuomoistentie 116 - 64 23310 Taivassalo
Turkkilantie 11 - 32 23310 Taivassalo
Turuntie 115 - 793 23310 Taivassalo
Tuulensuuntie 27 - 56 23310 Taivassalo
Tuulvedentie 21 - 9 23310 Taivassalo
Tylpänniemi 105 - 95 23310 Taivassalo
Tylpänvuori 14 - 24 23310 Taivassalo
Tyyneläntie 25 - 50 23310 Taivassalo
Tölpenkniemi 11 - 34 23310 Taivassalo
Untonpolku 3 - 3 23310 Taivassalo
Urkolantie 120 - 98 23310 Taivassalo
Uskoistentie 11 - 65 23310 Taivassalo
Uudenkaupungintie 113 - 88 23310 Taivassalo
Uurna - 23310 Taivassalo
Uusrannantie 16 - 31 23310 Taivassalo
Uutispellontie 11 - 11 23310 Taivassalo
Vaarniementie 16 - 56 23310 Taivassalo
Vainilantie 24 - 9 23310 Taivassalo
Vainionperä - 23310 Taivassalo
Vakimaanlahti - 23310 Taivassalo
Valkamalahti 13 - 9 23310 Taivassalo
Valkamantie 1 - 9 23310 Taivassalo
Vanhatie 11 - 89 23310 Taivassalo
Vaponkari 10 - 40 23310 Taivassalo
Varttimaa - 8 23310 Taivassalo
Vasikluodontie 33 - 7 23310 Taivassalo
Vehaksen Peteikari 38 - 70 23310 Taivassalo
Vehaksen Peuraluoto - 96 23310 Taivassalo
Vehaksentie 113 - 96 23310 Taivassalo
Vehas - 23310 Taivassalo
Vehas Kuusisto - 23310 Taivassalo
Verkluodontie 25 - 50 23310 Taivassalo
Vihersalontie 107 - 9 23310 Taivassalo
Viiainen - 23310 Taivassalo
Villuoto - 94 23310 Taivassalo
Vilulahdentie 46 - 98 23310 Taivassalo
Vuorenpää - 23310 Taivassalo
Vuorilammentie 14 - 24 23310 Taivassalo
Vuorilantie 13 - 9 23310 Taivassalo
Vuorte - 23310 Taivassalo
Vuortentie 158 - 2 23310 Taivassalo
Vähä-Kaija 10 - 26 23310 Taivassalo
Vähä-Karjalainen 10 - 92 23310 Taivassalo
Vähäkorpi - 23310 Taivassalo
Vähämaa 284 - 284 23310 Taivassalo
Vähäniemi 65 - 73 23310 Taivassalo
Vähätalontie 27 - 9 23310 Taivassalo
Välikuja 1 - 8 23310 Taivassalo
Vänniläntie 25 - 38 23310 Taivassalo
Värkinkari 36 - 67 23310 Taivassalo
Ynnintie 160 - 50 23310 Taivassalo
Yrittäjäntie 2 - 5 23310 Taivassalo
Yöntinniemi 14 - 18 23310 Taivassalo
Äijänkari 60 - 60 23310 Taivassalo

Taivassalo

23450 Lokalahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kuutniementie 29 - 55 23450 Lokalahti
Mierlantie - 57 23450 Lokalahti

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024