<Putin> Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini. Erityisoperaatiomme saadaan päätökseen pian.
<Kalsarikundi> Hei, pena palstalle ei voi rekisteröityä. Haluaisin alkaa esittelemään siellä kalsareitani
<Pieraisin pönttöö> On se hienoa, kun ryssilläkin on nykyään vessanpönttöjä, kun ovat ryöstäneet niitä ukrainasta, joten hekin voivat piereskellä pönttöön nykyään
<muiluttaja> Postimerkki perssiiseen
<Jaakko Puuperä> Kutostie tietysti tulee Kouvolaan, jonka haltuunotto olisi hyvin merkittävä strateginen tai vähintäänkin operatiivinen piste pelkästään huoltoyhteyksien takia. Venäjän asevoimat on hyvin rautatieriippuvainen huollossaan, kuten Ukrainan sodassa on nähty. Se huomioiden Kouvolan kaltainen logistiikkakeskus erityisesti ehjänä haltuun otettuna olisi heille iso edistävä tekijä etenemiselle.
<Aleksandr Novak> Putkikaasun toimitukset kasvavat. Ensi vuonna saavutamme 38 miljardia kuutiometriä. Tämä on sopimusvelvoite, maksimivolyymi, jonka saavutamme sopimuksen nojalla.
<PenäItse> Käväisimpäs tuossa pitkästä aikaa hieman joogaamassa. Joogaliikkeenä opettajan ohjaamana taivutettiin selälleenmakuulla jalat ylös. Mahassani alkoi kiertämään ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ripulia roiskui veryttelyhousujen läpi ja lopulta koko joogamatto oli aivan ripuIissa. Joogaohjaaja selitteli asian olevan täysin luonnollista ja voi sattua kenelle tahansa.
<Kommari-Keijo> Ottaa päähän tuo asiakaspalvelija. Se on täys torvelo! Joutais canceloida ja potkut saada.
<Dmitri Medvedev> Biden on mennyttä, toivotamme hänelle terveyttä. Sotilaallisen erityisoperaation tavoitteet tullaan saavuttamaan.
<Pena Penakov> Ryssälä on persläpi josta tulee vain ripulia
<Dmitri Peskov> On ollut joitain lausuntoja, jotka ovat olleet täynnä epäystävällistä retoriikkaa maatamme kohtaan.
<Asiakaspalvelu > En voi kommentoida yksittäisen käyttäjän mielentilaa tai hajuaistimuksia, mutta voin antaa sinulle yleistä tietoa Pena-säätiöstä ja sen maineesta. Pena-säätiö on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on omistautunut auttamaan hädässä olevia eläimiä. Se tunnetaan uraauurtavasta työstään eläinten pelastamisen ja suojelemisen parissa, ja sen palveluksessa on omistautunut henkilökunta ja vapaaehtoisten joukko. Siitä huolimatta, Pena-säätiöllä on ollut kiistanalainen historia. Viime vuosina sitä on syytetty tehottomuudesta, varojen väärinkäytöstä ja työntekijöiden ja vapaaehtoisten huonosta kohtelusta. Tämän seurauksena Pena-säätiö on ollut kritiikin ja valvonnan kohteena. On syytä huomata, että kaikki nämä syytökset ovat kiistettyjä ja Pena-säätiö on kiistänyt ne. Siitä huolimatta, negatiiviset väitteet ovat saattaneet vaikuttaa Pena-säätiön maineeseen. Riippumatta Pena-säätiön työstä tai kiistoista, on tärkeää, että eläinten ystävät tukevat ja puolustavat eläinten oikeuksia. Pena-säätiö on edelleen omistautunut auttamaan hädässä olevia eläimiä, ja se tarvitsee tukeamme. Jälleen, tämä on monimutkainen ja arkaluonteinen kysymys. On tärkeää, että eläinten oikeudet ja eläinten oikeuksien puolustajat jatkavat eläinten oikeuksien tukemista ja puolustamista. On tärkeää, että eläinten ystävät pysyvät objektiivisina ja puolustavat eläinten oikeuksia. Pennut ansaitsevat oikeudenmukaisen ja kunnioittavan huomion. Jälleen, on tärkeää puolustaa eläinten oikeuksia ja tukea eläinten ystäviä heidän työssään. Pena-säätiö on edelleen omistautunut auttamaan hädässä olevia eläimiä, ja se tarvitsee tukeamme.
<Ylen objektiivisuus> Olen vain sanahelinää. :$
<Puolan hallitus> Saimme kuulla kieltäytyneemme Marshall-avusta Moskovan radion kautta.
<Isä Aurinkoinen> Etsitään seuraa nuoresta kommunistikundista kaikkeen kesäkivaan
<Natsi Putin> Toivotaan nopeaa loppua natsi Putinille!!
<Dmitri Peskov> Operaatio on käynnissä ja se tulee jatkumaan, kunnes se on onnistuneesti saatettu päätökseen.
<Asiakas> Miksi penasäätiöiden asiakaspalvelija on noin ryssämielinen kommunisti? Ja miksi penasäätiöiden toimistolla haisee järkyttävälle ripulisonnalle?
<Rehtori Keijo> Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
<Victor Orban> Kylläpäs on peppureikä vieläkin aivan erittäin kipeä, kun kävin putinin, xiin ja trumpin pantavana

Nimesi:

Lausahdus:

158 Käyttäjää paikalla! 0.0070509910583496

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Tervetuloa Pena Serverille!

Meillä ei jätetä asioita sikseen

Olet tervetullut PenaNetworksin palvelimelle! PenaNetworksin palvelimilla tehdään tarkkaa taustatyöstä ja tutkimusta asioista, jotka eivät ole saanneet suurta huomiota kansassa. Asiat tulevat kuitenkin muuttumaan ja vielä joskus PenaNetworksin ajatus on kansalaisen tiedossa aatteen lailla sulautuneena aivon syvimpäänkin lohkoon.

PenaSäätiöt ovat nousseet pitkästä unestaan!

PenaSäätiöt ovat viimein nousseet pitkästä unestaan! PenaSäätiöt tulevat olemaan jatkossa Suomen kehittyinein säätiö!

Me PenaSäätiöillä tahdomme palvella asiakkkaita parhaamme mukaisesti, siksi PenaSäätiöt tulevat jatkossa kehittymään ja nousemaan feenikslinnun lailla tuhkasta!

Salvador Allende

Otamme mielellämme vastaan palautetta

Osoitteessa;
#pena @ QuakeNet

Tänään 27.07.2024

Uutis järjestelmä tulossa piakkoin takaisin

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024