Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Ihmiset kiittävät kahvinvastustajia

Toimituksen kommentti: Poikkeuksellisesti olemme päätyneet julkaisemaan kahvimyönteisen ihmisen kirjoituksen. Toivottavasti te kaikki näette tästä, miten kahvi rappeuttaa ajattelun ja tekee ihmisestä raunion.

Ilkka O: "Antakaa mulle kahvia"

Päädyin sivuillenne aivan sattumalta enkä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Te meuhkaatte ihan päättömästi ja kerrotte kahvista vain huonot puolet. Ettekö te tajua, että jos kahvi ois sellainen aine kuin te väitätte sen olevan, kukaan ei joisi kahvia vapaaehtoisesti? Ottakaas järki käteen. Te vain teette kahvista kiinnostavan kokeilukohteen, sillä kaikki ihmettelevät, mistä te oikein puhutte. Sitä paitsi kahvi ei ole kovin vaarallista, sillä jos se olisi, siitä kyllä tiedettäisiin.

Kahvinvastustajat valistavat

Luultavasti päädyit näille sivuille siksi, että joku kahvinkäytöstäsi huolestunut ohjasi sinut huolestuneena lukemaan oikeita tietoja kahvista. Vastustuksesi onkin siksi ymmärrettävää. Olet vielä kahvin vallassa etkä halua uskoa, että olisi elämää ilmankin kahvia.

Me emme meuhkaa. Me kerromme asioista niinkuin ne ovat. Me emme kerro hyviä puolia ja arvaapas miksi?

Koska kahvissa ei ole hyviä puolia! Me teemme hyvää työtä, emmekä me valehtele ja siksi me emme edes yritä keksiä hyviä puolia kahvin käytölle. Kahvin käyttö on yksinomaan tuomittava tapa.

Jos kahvilla olisi hyviä puolia, me emme vastustaisi kahvin käyttöä eikä kahvin käytöstä tulisi mitään ongelmia, mutta me vastustamme ja kahvin käytöstä tulee ongelmia ja sen käyttö johtaa turmioon.

Eikä ole syytä vähätellä sitä valheiden verkkoa, johon kahvi käyttäjänsä kietoo: törkeät houkuttelupuheet ja vetoaminen nuorten heikkoon itsetuntoon eivät sävähdytä kahvin käyttäjää.

Siksi kahvia pitää vastustaa. Kahvista ei ole hyötyä.

Jos kahvista olisi jotain hyöyä, niin kai eläimetkin sitä sitten käyttäisivät???? Ja jos se olisi tarpeellista, niinkuin jotkut väittävät, niin eikö se silloin olisi pakollista laissa määrättynä???

Kuten huomaat, sinulla ei ole mitään perusteita väittää meidän olevan väärässä. Logiikkasi on huonoa.

Kunhan selvität kahvin sekoittaman pääsi, alat sinäkin tajuta näistä asioista jotain.

Lue oikeita tietoja kahvista ja kerro niitä muillekin

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.