Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

<Penkkien haistelija> Hyvät toverit, pitäkää moraali korkealla ja muistakaa: Venäjän raja ei pääty missään!
<Putinin asialla> Penasäätiöt
<Penasäätiöt> Putinen asialla
<Lännen tarkkailijat> Tykkään haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasäätiöt
<ihmisen asialla> penasöötiöt
<Ihmisen asialla> penasäätiöt
<Unski> Vankilassa perseet hintataan!
<Penan jälkeläiset> Pena on aito kääpiöseropi. Emonsa kääpiömäyräkoira ja isänsä kääpiöpinseri yllättivät omistajansa viiden poikasen pentueella Ylitorniolla 17.12.2013.
<Pohjaton kassa> Valtio pääomittaa Suomen Vientiluotto Oy – nimistä yhtiötä 13 miljoonalla eurolla. Vientiluoton tehtävänä on rahoittaa pääomatavaroiden ja palveluiden vientiin sekä projektivientiin liittyviä luottosopimuksia.
<Lännen tarkkailijat> Tuo vitun Putin on ankkaserverilläki ja Medvedev

Nimesi:

Lausahdus:

77 Käyttäjää paikalla! 0.015845060348511

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Pena Palsta

Etusivu | Haku | Käyttäjälista | Rekisteröidy | Ohjeet

Käyttäjätunnus: Salasana:

Ratkaisuehdotuksia suomalaisten alhaiseen syntyvyyteen!(ja samalla paikkausta kansan yhtenäisyyttä

Etusivu -> Poliittinen keskustelu -> Ratkaisuehdotuksia suomalaisten alhaiseen syntyvyyteen!(ja samalla paikkausta kansan yhtenäisyyttä

Pirjo
Liittynyt:
5.10.2019 18:51
Ratkaisuehdotuksia suomalaisten alhaiseen syntyvyyteen!(ja samalla paikkausta kansan yhtenäisyyttä
Lähetetty: 28.8.2023 17:27 Muokattu viimeeksi: 31.8.2023 11:25

Suomen väestökehitys on huono!


Aina välillä jossain mediassa tästä muistutetaan, että miten vaan suomalaisten syntyvyys laskee ja laskee vaan, eikä parannusta tilanteeseen ole näkyvissä. Sen lisäksi muistuttavat muistuttaa siitäkin, miten ensisynnyttäjien keski-ikä on vaan noussut koska lapsenhankintaa lykätään, joka johtaa joidenkin kohdalla siihen, ettei enää vanhemmalla iällä onnistukkaan lasta saamaan edes vaikka haluaisi!
Silti kellään ei ole muka mitään oikeita ratkaisuja tilanteen parantamiseksi? No, Antti Rinne yritti ehdotella synnytystalkoita, mikä suututti naisväestömme. En muista kuulleeni ainuttakaan edellistä parempaa ideaa tähän tilanteeseen, joten minäpä vaivasin vähän aivojani ratkaisuja pohtiessa. Kirjoitan ratkaisuehdotukseni seuraavaan viestiin.


Suomalaisen yhteiskunnan monet ongelmat, jotka voisivat osin ratketa samalla


Suomen väkimäärän väheneminen on ihan oikea ongelma. Syntyvyys jatkaa laskuaan ja samaan aikaan meiltä alkaa ne "suuret ikäluokat" kuolemaan. On tosin se hyvä puoli, että SDP:n kannatukselle se ei tiedä hyvää, kun heidän vakkariäänestäjät poistuvat keskuudestamme!
Suomalaisella yhteiskunnalla kuitenkin ns. palaa kynttilä yhtä aikaa kummastakin päästä: syntyvyys vaan laskee ja iso määrä vanhuksia kuolee. Väkilukumme saattaa kokea "melko suurehkon" pudotuksen lyhyessä ajassa tämän seurauksena.

Laskeva väkimäärä aiheuttaa tietyllä tapaa Suomelle jopa turvallisuusriskiä: naapurimaamme kuitenkin on n. 140 miljoonan ihmisen asuttama kehitysmaa Venäjä, joten sen paremmassa turvassa me kaikki suomalaiset olemme mitä enemmän meillä on VÄKEÄ tarpeen vaatiessa puolustamassa kotimaatamme.
Mahdollisesti joskus vielä tulevaisuudessa koittaa sellainen päivä, kun itärajallamme on taas kerran miljoona diktaattorinsa orjuuttamaa venäläistä tunkeutumassa väkivaltaisesti kotimaahamme.

Suomessa politiikan myrkkypitoisuus on jo vaarallisen korkealla


Suomalainen yhteiskunta vaan jatkaa jakautumistaan, kun kaikkia suututtaa joku, eikä sen "vastapuolen" näkemyksiä edes haluta yrittää ymmärtää.
Vasemmistoa suututtaa varmasti kaikkein eniten, sillä nähtävästi heillä on koko kesän ajan ollut meneillään hyökkäys uuden "äärioikeisto"hallituksen kaatamiseksi. On tarkoituksella väännetty kohuja järjettömin perustein, kuten 15 vuotta vanha somekommentointi tai ministerin "vääränlainen" solmio. Kotimaan kohina ei persekipeille riittänyt, vaan näistä piti saada tieto koko maailmalle. Ulkomailla ei oltaisi uutisoitu kohuista oma-aloitteisesti, sillä siellä ketään ei kiinnosta paskaakaan jonkun Suomen sisäpoliitikan turhat väkisin väännetyt hysteeriset paskakohut liittyen Suomen valtionvarainministeriin, joten lienee selvää, että suomalaisten vassareiden toimesta nämä uutiset pitkin maailmaa levisivät.
Suomalainen politiikan kulttuuri voi pahoin: Erimieltä olevaa ei nähdä enää ihmisenä, vaan jonain pahuuden ilmentymänä, joka ansaitseekin kokea maailmanlaajuisen "kasvojenmenetyksen" - saada paskaa niskaansa ulkomaita myöten. Aseena on media.
Halutaanko me IHAN OIKEASTI, että Suomessa tehdään politiikkaa tällä tyylillä?
Mikä helvetti vasemmistoa vaivaa???
Ja mediaa, joka tällaiseen paskakampanjaan lähti mukaan ..???

Politiikan ilmapiiri on jo niin sairaalla tasolla, että se alkaa jo muodostaa uhkaa demokratiamme toteutumiselle:
Kuka haluaa tai uskaltaakaan kohta enää ottaa osaa politiikan tekemiseen, vaikka haluaisikin? En minä ainakaan haluaisi koko vasemmistosiiven väen väkisin googlailevan kirjoittelujani jostain internetin alkuajoilta saakka! Ja sen seurauksena koko maailmalle tiedotetaan miten paska ihminen olen, naamakuvan kera tietenkin, että koko maailma varmasti myös näkee miltä se paska ihminen näyttää! Ei helvetti, olisi täysin painajaista, enkä nukkuisi varmaan viikkoon tollasen seurauksena ja kuolisin univelkaani.

Suomen linjamuutos: kansallisvaltiosta monikulttuurisuuteen


Vasemmisto on jossain kohtaa päättänyt ilmeisesti itsevaltaisesti suuremmistakin maamme linja-muutoksista: Eräs päivä suomalaisten kansallisvaltio olikin muuttunut jokaisen maailman ihmisen maaksi, jossa MONIKULTTUURISUUS on itseisarvo. Kysyttiinkö meiltä, että haluammeko me suomalaiset elää "monikulttuurisessa" maassa, suomalaisen kulttuurin sijaan?! Maailmassa on jo muita monikulttuurisuuden kehtoja, jonne varmaan vassaritkin voisivat muuttaa keskelle UNELMAansa.

Ihmetteleekö muka joku OIKEASTI, että miksi rasismi ja vihapuhe on Suomessa lisääntynyt?? Miksi te silti vaan jatkatte kehitysmaalaisten halintaa tänne, kun tiedätte Suomen olevan euroopan rasistisin maa?! Mietittekö yhtään miltä heistäkin tuntuu, kun he tänne saapuvat vain todetakseen etteivät suomalaiset heitä tänne edes halunneet, kun ovatkin näin rasistista väkeä!! Moraalisesti paheksuttavaa toimintaa suorastaan houkutella kehitysmaalaisia tänne, täysin tietäen heidän tulevan vammautumaan henkisesti ja kärsimään suomalaisten rasistisuuden takia... Rasismi satuttaa!!

Tosin, eivät nämä psykopaatit kykene asettumaan toisen ihmisen asemaan, joten ei heitä oikeasti kiinnosta. Heitä taitaa kiinnostaa pelkästään oman egonne pönkitys tällä hyvyysposeerauksella: tehän olette niin hyviä ja epäitsekkäitä maailmanparantajia, jotka muka aidosti välittävät kehitysmaalaisten hädästä niin paljon, että olette valmiita kustantamaan heidän elämisen täällä kalliin mutta mukavan elintason pohjoisessa maassa!!
Paitsi että te ette edes heidän elämistään maksa, vaan me kaikki suomalaiset maksamme sen yhdessä. Ei oikeesti ole mikään ihme että rasistinen vihapuhe lisääntyy, kun teidän hyvyysposeeraksen joutuvat kustantamaan nekin jotka eivät monikulttuuria tänne halua!!!

Kaiken huippuna vielä: et saa edes sanoa ettet halua monikulttuuria, kun sitten kaadatte "rasistille" kunnolla paskaa niskaan! Ja sillä taas hyvyysposeeraatte lisää; "rasistillehan täytyy näyttää kaapin paikka niin loppuu se rasismi!!!"

SAATANA miten pitkä vuodatus tuli! Laitankin ne ehdotukseni ens viestiin, jos enää edes muistan niitä
ja aiheen otsikointiki meni vituiks nähtäväst

----------------------------------------
*PenaNetworksin MonitoimiPirjo*

Pirjo tässä, hei

Vastaa aiheeseen

Sinun pitää kirjautua sisään tai rekisteröityä osallistuaksesi keskusteluun!

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024