Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Yritystietokanta (UINUAA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme
Ääliömäiset sivustot
Artikkelien kommentit

Pulautteet

<Petteri Orpo> En muuta keksinyt
<Vesijättö> Emme voi mitään sille, että geologiset tapahtumat ovat Venäjän Federaation etu.
<Putin> Ajattelimme hieman siirtä merirajaa itämerellä. Tähän ei varmaankaan ole kenelläkään ole asiaa vastaan?
<Putin> Vallankaappaus on nykyisen vallan lähde Ukrainassa. Sallimalla vallankaappauksen ja länsimaiset tukijat – osallistumalla siihen ja järjestämällä sen, he loivat olosuhteet kyteneen konfliktin siirtymiselle aseelliseksi. He ovat syyllisiä tähän, mutta he yrittävät siirtää tämän syyn Venäjälle, vaikka tämä on heidän politiikkansa tulosta. He haluavat asettaa Venäjälle uhkavaatimuksen Ukrainasta, tämä yritys epäonnistuu, samoin kuin yritys voittaa Venäjän federaatio taistelukentällä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Vladimir Zelenskyin virkakausi päättyy tällä viikolla, ja koska hän päätti olla järjestämättä vaaleja Ukrainassa, kysymys Ukrainan nykyisen johtajan legitiimiydestä on tullut Venäjälle vakavaksi.
<Kavallus> Kun puhutaan isännöinnistä niin sitä pidetään yleensä luotettavana palveluna joka takaa taloyhtiön omaisuuden turvallisen hoidon.
<PerseLeviääHitaast> Isännöintiliitto perustelee korkeita maksuja muun muassa ”yleisesti korkeammalla tasolla” olevilla kiinteistöjen ylläpitokuluilla sekä sillä, etteivät isännöintitoimistot tavoittele pikavoittoja.
<Varajäsenen palkkio> Isännöintiyritykset kilpailevat hyvin pienillä katteilla jotka syntyvät pääasiassa henkilökunnan selkänahasta (palkat) sekä uusien asiakkaiden hankkimista liittymis- ym maksuilla kun taas kiinteistönhoitoalalla tehdään todella suurilla hinnoilla vaikka niiden hintakilpailu ei toimi ollenkaan – johtuen mm. alan työvoimavaltaisuudesta ja vähäisestä teknisestä vaatimustasosta mutta toisaalta erittäin tarkasta viranomaisvalvonnasta mikä estää liian halvat tarjoukset.
<Jaguarin osamaksut> On helppoa olla sitä mieltä, että Isännöinti on liian halpaa. Jos halutaan hyvää ja joustavaa isännöintiä tulee isännöitsijöiden palkkiot kaksinkertaistaa eikä vielä silloinkaan oltaisi kilpailijoiden tasolla.
<Koira veräjästä> Korkein hallinto-oikeus totesi Isännöintiliiton syyllistyneen asiassa erittäin moitittavaan toimintaan, mutta se jätettiin seuraamusmaksuesityksen ulkopuolelle liiton yleishyödyllisen aseman takia.
<Verohallinto> Sipilä ei ole maksanut euroakaan veroja suomeen koko elämänsä aikana vaikka hänellä olisi ollut siihen varaa, sipilä kiertää verot vakuutuskuorella jonka sisältöä kukaan muu kuin sipilän lähipiiri ei tiedä eikä tule tietämäänkään
<Vjatšeslav Volodin> Sain juuri tiedon että, paska ja kakka on sitten sama asia.
<Vjatšeslav Volodin> Ukraina on raahaamassa Yhdysvallat ja Euroopan maat suursotaan. Tämä polku johtaa tragediaan, joka voi vaikuttaa koko ihmiskuntaan.
<Heidi Hautala> Minulla ei ole tiedossa uutta palkattua työtä.
<Mauri Pekkarinen> Ei ole itsestäänselvää, että voi ottaa mitä tahansa työtä vastaan, kun täältä lähtee.
<Putin> Ei voi olla mitään oikeutusta näin hirviömäiselle rikokselle. Tunnen Robert Ficon rohkeana ja vahvatahtoisena miehenä. Toivon todella, että nämä vahvuudet auttavat häntä selviytymään vaikeasta tilanteestaan.
<Asiakas> Pitääpäs huomenna käydä penasäätiöiden toimistolla kysäisemässä jokohan apurahahakemukseeni on tehty päätös
< Vladimir Solovjov> Suomi aikoo rakentaa räjähdetehtaan. Suomi, jonka aluetta voidaan pommittaa joukkotuhoaseillamme. Ja tämä tehdas on ilmiselvästi ykköskohde, jos sellainen päätös tehdään. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini ja varsinkin ydinasedoktriini.
<Aikalaiskuvaus> Alex [Stubb] naureskeli ja naljaili joskus julmastikin tovereiden fyysisistä piirteistä tai siitä, ettei heillä ollut samanlaisia merkkivaatteita kuin hänellä itsellään. Hyvät ystävät myöntävät vuosia myöhemmin, että porukan käytös oli ylimielistä. Kohteiksi joutuivat yleensä juuri ne, joiden itsetunto ei ollut erityisen hyvä.
<pommi> r'j'yttäkää kansanedustajat.
<Äiti täällä> hyvä karaookke laulu: https://www.youtube.com/watch?v=wT8IhbUJneI

Nimesi:

Lausahdus:

143 Käyttäjää paikalla! 0.012139081954956

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Pena Palsta

Etusivu | Haku | Käyttäjälista | Rekisteröidy | Ohjeet

Käyttäjätunnus: Salasana:

Kootut sisustusvinkit

Etusivu -> Oppaat ja vinkit -> Kootut sisustusvinkit

Pirjo
Liittynyt:
5.10.2019 18:51
Kootut sisustusvinkit
Lähetetty: 3.12.2023 04:27 Muokattu viimeeksi: 3.12.2023 05:37
Heipparallaa,
tuli tarvetta vähän sisustaa. Vanha, mutta uskollisesti palvellut suomalaistekniikan taidonnäyte eli 80-luvun puukuorinen Salora TV päästettiin vihdoinkin eläkkeellensä - ja uudelle 50" hölöviisiolle piti löytää paikkansa. Nyt kyllä olisi ollut hyville sisustusvinkeille käyttöä! Huonekalutetristä nimittäin pähkäiltiin astetta vaikeammalla tasolla, sillä samainen huone on yhtäaikaisesti keittiö, olohuone kuin makuuhuonekin. Seuraavassa viestissäni kerron maailmankuvaasi mullistavan sisustusvinkin, jolla sinäkin voit helposti ratkaista sisustuspulmasi!

Tämä viestiketju olkoon samalla myöskin pyhitetty kaikenlaisten sisustamiseen liittyvien vinkkien jakamiseksi.

Liity siis seuraamme jakamaan omat sisustusvinkkien suosikkisi!
- "jotta jonkun muun ei tarvitsisi keksiä pyörää uudelleen"

----------------------------------------
*PenaNetworksin MonitoimiPirjo*

Pirjo tässä, hei
Pirjo
Liittynyt:
5.10.2019 18:51
Vs: Kootut sisustusvinkit
Lähetetty: 3.12.2023 04:39 Muokattu viimeeksi: 3.12.2023 06:26

Sisustusvinkki: sohvaratkaisuEikö vanha isokokoinen ja rotankusipaskan korventama sohvasi enää mahda sopia paikkaansa kodissasi? Hätä ei ole tämän näköinen!
IMG_20231202_065942.jpg
IMG_20231202_065942.jpg
Kätevä ja luova ratkaisu on trimmata sohva sopivampaan kokoon. Otahan siis saha kauniiseen kätöseesi!

Tämä on kovin sohvakohtaista, mutta sohvan sujuvaa ja onnistunutta trimmausprosessia saattanee helpottaa sohvan kääntäminen helpompaan työstöasentoon.
IMG_20231202_070821.jpg
IMG_20231202_070821.jpg
Tässä kuvassa ylösalaista esimerkkiä näyttää entinen kolmen leveäperseisen henkilön istuttava sohvamme nyt trimmattuna käytännöllisemmän kokoiseksi kahden leveäperseisen henkilön istuttavaksi malliksi.

Näin vanha sohva saatiin harmonisesti sopimaan huoneen uuteen järjestykseen.
IMG_20231202_175336.jpg
IMG_20231202_175336.jpg

Tässä vielä lähempää kuvaa siitä, miten hyvän ja siistin lopputuloksen voi sohvan trimmauksella saavuttaa.
IMG_20231202_175442.jpg
IMG_20231202_175442.jpg

Ehdottomasti jakamisen arvoinen sisustusvinkki!

Vielä vinkkinä vinkin päälle: sovella tätä vinkkiä myös muihin huonekaluihisi.

----------------------------------------
*PenaNetworksin MonitoimiPirjo*

Pirjo tässä, hei
Pirjo
Liittynyt:
5.10.2019 18:51
Vs: Kootut sisustusvinkit
Lähetetty: 3.12.2023 07:38 Muokattu viimeeksi: 3.12.2023 12:19

Sisustusvinkki: Kotisi tarkkaan harkitut yksityiskohdat muodostavat tyylikkään kokonaisuuden


Onnellisen ihmisen koti on paitsi kodikas mutta myös harkitun tyylikäs harmoninen kokonaisuus, jossa asukkaansa on hyvä olla ja elää, sekä luoda uutta: elämää taikka taidetta - asukkaidensa kulttuuria.

Onnistuneesti toteutettu koti-kokonaisuus on myös vierailijoiden ilo!

Havainnollistavaksi esimerkiksi laitan tähän muutamia kuvia kotoamme. Tahtotilani on näillä kuvin herättää sinussa, Lukija, uusia näkökulmia, ajatuksia ja inspiraatiota. Mene ja vastaa vihdoinkin kulttuurintarpeisiisi!

Kiljuresepti
Tällainen lappu on meillä teipattuna oveen, jonka takaa käy portaat kellariin.
1000001454.jpg
1000001454.jpg
Kerran aikoinaan meillä laskutoimituksella selvitettiin täydellinen kiljun resepti. Reseptin tuolloin paperille talteen kirjasin. Vaan ei meillä paperilappuset kiinnittämättä tallessa pysy, niinpä "Kiljuresepti" onkin kiinni teipattuna eteisen viereisessä kellarinovessa.
"Vieraiden hämmentäjä, kutsumattomienkin". Eräskin aamuyö yhtäkkisesti sisälle kotiimme paukkasi vihainen poliisipartio minulta "pitkää puhallusta" vaatimaan. Siinä minä sitten nollat heille puhalsin, kyseinen Kiljuresepti vieressäni. Vähänpä tuolloin tiesinkään mitä "oikeusvaltio" Suomessa tarkoittaa. Asianajajani selvitti kyseessä olleen laiton kotietsintä. Ei tullut seuraamuksia poliisille. Minulle tuli: tästä seurasi kuukausikaupalla jatkunut henkinen järkytystila. Oli ihan helvetin hauskaa aikaa se, kun pakko-oireisena jouduin(ei ollut vapaa valinta) jopa minuuttien välein tarkistella ulko-oven olevan(yhä) lukittuna. Autolla uskalsin kulkea enää itärajan syrjäisiä metsäteitä pitkin, mikä viisinkertaisti kauppamatkani pituuden. En saanut poliisilta edes anteeksipyyntöä. Nukahtaminenkin pelotti. Valtio ei korvaa yhtään mitään aiheuttamastaan henkisestä kärsimyksestä.
En edes koskaan maistanut tällä reseptillä tehtyä kiljua. Kiljua ei kukaan muukaan täällä ole enää vuosiin juonut, mutta resepti pysykööt oveen teipattuna tallessa muistuttumassa rikokseen syyllistymättömän kansalaisen asemasta "oikeusvaltiossa" nimeltä Suomi. Tosi juttu tämä, kaikessa kohtuuttomuudessaan. Kiljureseptin merkitys.


Puliukon puumerkki
1000001477.jpg
1000001477.jpg
Pieni pala maalarinteippiä liimattuna sohvapöydän reunaan. Tarkkasilmäisimmät saattavat tämän sattumalta huomata. Kuka lie puliukko ollut täällä? Siinäpä vähän ihmeteltävää sille ken tällaistakin ympäristöstään havaitsee. Kuka tällaista tekee!?!?


Sisustuselementtien kontrastit
1000001495.jpg
1000001495.jpg
Tässä yhtälössä on syvällisen monta muuttujaa. Joku huomaa, joku toinen huomaa jotain muutakin... Joku saattaa tästä löytää jotain filosofistakin pohdittavaa. Riippuu myös vähän siitä, että mistä suunnasta tätä lähestyy.

1000001504.jpg
1000001504.jpg

1000001453.jpg
1000001453.jpg

----------------------------------------
*PenaNetworksin MonitoimiPirjo*

Pirjo tässä, hei

Vastaa aiheeseen

Sinun pitää kirjautua sisään tai rekisteröityä osallistuaksesi keskusteluun!

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024