Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Yritystietokanta (UINUAA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme
Ääliömäiset sivustot
Artikkelien kommentit

Pulautteet

<Petteri Orpo> En muuta keksinyt
<Vesijättö> Emme voi mitään sille, että geologiset tapahtumat ovat Venäjän Federaation etu.
<Putin> Ajattelimme hieman siirtä merirajaa itämerellä. Tähän ei varmaankaan ole kenelläkään ole asiaa vastaan?
<Putin> Vallankaappaus on nykyisen vallan lähde Ukrainassa. Sallimalla vallankaappauksen ja länsimaiset tukijat – osallistumalla siihen ja järjestämällä sen, he loivat olosuhteet kyteneen konfliktin siirtymiselle aseelliseksi. He ovat syyllisiä tähän, mutta he yrittävät siirtää tämän syyn Venäjälle, vaikka tämä on heidän politiikkansa tulosta. He haluavat asettaa Venäjälle uhkavaatimuksen Ukrainasta, tämä yritys epäonnistuu, samoin kuin yritys voittaa Venäjän federaatio taistelukentällä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Vladimir Zelenskyin virkakausi päättyy tällä viikolla, ja koska hän päätti olla järjestämättä vaaleja Ukrainassa, kysymys Ukrainan nykyisen johtajan legitiimiydestä on tullut Venäjälle vakavaksi.
<Kavallus> Kun puhutaan isännöinnistä niin sitä pidetään yleensä luotettavana palveluna joka takaa taloyhtiön omaisuuden turvallisen hoidon.
<PerseLeviääHitaast> Isännöintiliitto perustelee korkeita maksuja muun muassa ”yleisesti korkeammalla tasolla” olevilla kiinteistöjen ylläpitokuluilla sekä sillä, etteivät isännöintitoimistot tavoittele pikavoittoja.
<Varajäsenen palkkio> Isännöintiyritykset kilpailevat hyvin pienillä katteilla jotka syntyvät pääasiassa henkilökunnan selkänahasta (palkat) sekä uusien asiakkaiden hankkimista liittymis- ym maksuilla kun taas kiinteistönhoitoalalla tehdään todella suurilla hinnoilla vaikka niiden hintakilpailu ei toimi ollenkaan – johtuen mm. alan työvoimavaltaisuudesta ja vähäisestä teknisestä vaatimustasosta mutta toisaalta erittäin tarkasta viranomaisvalvonnasta mikä estää liian halvat tarjoukset.
<Jaguarin osamaksut> On helppoa olla sitä mieltä, että Isännöinti on liian halpaa. Jos halutaan hyvää ja joustavaa isännöintiä tulee isännöitsijöiden palkkiot kaksinkertaistaa eikä vielä silloinkaan oltaisi kilpailijoiden tasolla.
<Koira veräjästä> Korkein hallinto-oikeus totesi Isännöintiliiton syyllistyneen asiassa erittäin moitittavaan toimintaan, mutta se jätettiin seuraamusmaksuesityksen ulkopuolelle liiton yleishyödyllisen aseman takia.
<Verohallinto> Sipilä ei ole maksanut euroakaan veroja suomeen koko elämänsä aikana vaikka hänellä olisi ollut siihen varaa, sipilä kiertää verot vakuutuskuorella jonka sisältöä kukaan muu kuin sipilän lähipiiri ei tiedä eikä tule tietämäänkään
<Vjatšeslav Volodin> Sain juuri tiedon että, paska ja kakka on sitten sama asia.
<Vjatšeslav Volodin> Ukraina on raahaamassa Yhdysvallat ja Euroopan maat suursotaan. Tämä polku johtaa tragediaan, joka voi vaikuttaa koko ihmiskuntaan.
<Heidi Hautala> Minulla ei ole tiedossa uutta palkattua työtä.
<Mauri Pekkarinen> Ei ole itsestäänselvää, että voi ottaa mitä tahansa työtä vastaan, kun täältä lähtee.
<Putin> Ei voi olla mitään oikeutusta näin hirviömäiselle rikokselle. Tunnen Robert Ficon rohkeana ja vahvatahtoisena miehenä. Toivon todella, että nämä vahvuudet auttavat häntä selviytymään vaikeasta tilanteestaan.
<Asiakas> Pitääpäs huomenna käydä penasäätiöiden toimistolla kysäisemässä jokohan apurahahakemukseeni on tehty päätös
< Vladimir Solovjov> Suomi aikoo rakentaa räjähdetehtaan. Suomi, jonka aluetta voidaan pommittaa joukkotuhoaseillamme. Ja tämä tehdas on ilmiselvästi ykköskohde, jos sellainen päätös tehdään. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini ja varsinkin ydinasedoktriini.
<Aikalaiskuvaus> Alex [Stubb] naureskeli ja naljaili joskus julmastikin tovereiden fyysisistä piirteistä tai siitä, ettei heillä ollut samanlaisia merkkivaatteita kuin hänellä itsellään. Hyvät ystävät myöntävät vuosia myöhemmin, että porukan käytös oli ylimielistä. Kohteiksi joutuivat yleensä juuri ne, joiden itsetunto ei ollut erityisen hyvä.
<pommi> r'j'yttäkää kansanedustajat.
<Äiti täällä> hyvä karaookke laulu: https://www.youtube.com/watch?v=wT8IhbUJneI

Nimesi:

Lausahdus:

54 Käyttäjää paikalla! 0.0049619674682617

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Pena Palsta

Etusivu | Haku | Käyttäjälista | Rekisteröidy | Ohjeet

Käyttäjätunnus: Salasana:

Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi

Etusivu -> Poliittinen keskustelu -> Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi

Pirjo
Liittynyt:
5.10.2019 18:51
Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 05:29 Muokattu viimeeksi: 30.1.2024 15:26

9. tammikuuta: Halla-aho kritisoi YLE:ä vaalitilaisuudessa, YLE raivostuu


Ilta-Sanomien Vaalimessuilla Hallo-aho sohaisi muurahaispesään ehdottaessaan "radikaaleja" leikkauksia YLE:n budjettiin. Halla-aho varsin suorasanaisesti nosti esille YLE:n toimivan vasemmiston propagandatorvena, eikä näin ollen ole aidosti puolueeton media Suomessa.
Lainaus:

Lainaus is.fi
Halla-ahon mukaan avokätinen rahoitus ja piikki auki -mentaliteetti johtavat ”mädännäisyyteen, korruptioon sekä hyvä veli ja hyvä sisko -verkostoihin”.
;Halla-ahon YLE-kritiikki aiheutti mielenkiintoisen "papukaija-efektin" kaikissa muissa presidenttiehdokkaissa
Lainaus:

iltalehti.fi:
Halla-ahon puheet vasemmistopropagandaa levittävästä Ylestä saivat käytännössä kaikki muut ehdokkaat takajaloilleen. Niin gallupeja johtavat Alexander Stubb (kok) ja Pekka Haavisto (vihr) kuin takamatkalta tulevat Olli Rehn (kesk), Li Andersson (vas) ja Jutta Urpilainen (sd) kävivät heti puolustamaan Yleä.
;


Tämäkö on Suomen presidentinvaalien taso? Kenenköhän pussiin nämä muut ehdokkaat oikein pelaavat? Käytännössä nämä muut ehdokkaat ovat keskenään "vähän kaikesta suunnilleen samaa mieltä". Halla-aho on ainoana osoittanut poikkeavansa tästä ns. "demokraattisten vaalien" papukaijakerhosta lausumalla ääneen taatusti "laajalti(lue: valtamediassa) pahennusta herättävää" kritiikkiä YLE:n puolueellisesta propagandasta. Tämä ei todellakaan ole sellaista puhetta, jota suomalaiset ovat tottuneet poliitikoilta kuulemaan. Se ei silti tarkoita sitä, etteikö poliitikko tällaista saisi sanoa!


YLE:n puolueellisuus on koko kansan silmien edessä


Kohokohta tässä "YLE-kohussa" onkin YLE:n hallituksen puheenjohtajan, Matti Apusen, mediaäänekäs uhriutumisreaktio Suomen valtamediassa
Lainaus:


hesari:
Yleisradion hallituksen puheenjohtajan Matti Apusen mukaan perussuomalaisten presidenttiehdokas Jussi Halla-aho esitti Ilta-Sanomien vaalitentissä Yleä kohtaan erittäin raskaita syytöksiä, joita ei perustele edes Halla-ahon asema presidenttiehdokkaana ja sitä kautta halu käydä kriittistä keskustelua.

Apusen mukaan epämääräiset syytökset eivät palvele asiallisen mediapoliittisen keskustelun tarkoitusta. Lisäksi tällaiset syytökset ”loukkaavat Yleisradion henkilökunnan ammattitaitoa ja integriteettiä”.

;


Halla-ahon esittämä YLE-kritiikki osui nähtävästi arkaan paikkaan. Täysin aiheellisesti esitetty kritiikki ilmeisesti loukkasi kokonaista YLE:n henkilökuntaa niin syvälle sieluun, että YLE:n hallituksen puheenjohtaja ei raivopäissään malttanut olla julkikuuluttamatta "itkupotkuraivareistaan" kaikelle kansalle.
Huomasitteko muuten, että YLE:n hallituksen puheenjohtaja Apunen raivotessaan ITSE syyllistyi samalla polkemaan demokratiaamme! Mikä oikeus Matti Apusella itsellään on tälleen epämääräisesti määritellä sananvapautemme rajoja? Hänen epämääräinen kieltonsa kritisoida julkisrahoitteisen YLE:n toimintaa ei perustu edes mihinkään lakiimme!

Kaikuja vuoden 2016 YLE-kohuun


Muistutan tässä kohtaa toisesta YLE:n kaikkien aikojen suurimmista pohjanoteerauksista, eli Juha Sipilän YLE-kohusta.
Lyhyesti: Suomen pääministeri Juha Sipilä polki suomalaista "maailmanmaineessa" olevaa lehdistönvapauttamme painostamalla YLE:ä olemaan julkaisematta artikkeleita, jotka käsittelivät hänen lähipiirinsä bisneksiä. YLE:n vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen myöntyi Sipilän tahtoon. Tämän korruptio-tapauksen tulo julki olikin lopulta ilmeisesti kiinni vain yhdestä kunnioitettavan moraalitajun omaavasta toimittajasta, joka oli saanut luettavakseen Sipilän painostusviestit. Kyseinen toimittaja teki journalistisen sankariteon julkaistessaan Sipilän viestit sosiaalisessa mediassa kaikkien luettavaksi. Palkinnoksi aidon journalismin puolustamisesta kyseinen toimittaja joutui YLE:Ssä painostetuksi, joutuen lopulta jättämään työpaikkansa YLE:Ssä.

Mitä syytä meillä on enää oikeasti pitää YLE:ä luotettavana tiedonlähteenä?


Miten tyhmänä kansaa oikein pidetään? Luottamus on nyt petetty aika monta kertaa!

Arvoitus: Mitä yhteistä on Suomen YLE:llä ja Putinin Venäjällä?
Kumpikin instanssi kokee omasta puutteellisuudestaan johtuneen mielensäpahoittamisen ja uhriutumisen oikeuttavan kajoamisen toisen ihmisoikeuksiin, esim:
- Venäjällä Putinin julkikritisointi vie ihmisoikeutesi elämään, kun "putoat" ikkunasta
- Suomessa YLE kokee olevansa oikeutettu rajoittamaan Jussi Halla-ahon ihmisoikeutta sananvapauteen kieltämällä YLE:en kohdistuvan kritiikin esittämisen

Kauankohan vielä tässä kehityksessä menee, että Suomessakin alkaa "ikkunoista putoilla" YLE:ä kritisoineita ihmisiä? Onkohan tätä jo tapahtunutkin? Tyrannian tie päästä toiseen päähän voi olla yllättävänkin lyhyt, kun sille tielle on kerran lähdetty.


Seuraavassa postauksessa perkaan vähän läpi mitä Halla-ahon "epämääräiset syytökset YLE:n propagandasta" oikein tarkoittavat----------------------------------------
*PenaNetworksin MonitoimiPirjo*

Pirjo tässä, hei
Pirjo
Liittynyt:
5.10.2019 18:51
Vs: Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 07:10 Muokattu viimeeksi: 30.1.2024 21:31

Perjantaina 26. tammikuuta YLE itse todistaa oman puolueellisuutensa julkaisemalla uutta propagandaa, "sattumalta" juuri ennen sunnuntaina 28. tammikuuta pidettäviä presidentinvaalejaEhti kulua noin 17 päivää Halla-ahon esittämän kritiikin jälkeen, kunnes YLE aktivoitui "sattumalta" - juuri vaalien ensimmäisen kierroksen alla - tuuttaamaan julki oikein kunnon propagandatoimittelunsa taidonnäytteen: Aiheena tottakai "Laitaoikeisto".
Linkki:

Yle.fi: Laitaoikeiston hetki


Tämä on jo törkeän agressiivista propagandaa YLE:ltä julkaista tällaista juuri vaalipäivän alla. On selvää, että YLE pyrki tällaisella vaikuttamaan vaalien lopputulokseen.


"Laitaoikeisto"


Aloitetaan tämän tuoreen propagandan purku tästä uudehkosta termistä "laitaoikeisto". Laitavasemmistolaiset propagandandistit lienevät kasvavissa määrin alkaneet havainnoimaan, että "äärioikeisto"-termillä nimittely on muuttunut tehottomaksi, eikä sen käyttö enää aiheuta toivottuja reaktioita! Sen sijaan, jotkin ns. "äärioikeistolaiset" ovat jopa itseironisesti alkaneet kutsumaan ihan itse itseään "äärioikestoksi".

Jos katsotaan vielä vähän pidemmälle, niin muistanette aikakauden, jolloin oli "suuri järkytys" tulla haukutuksi "rasistiksi". Mites nykyään? Osa "rasisti"-solvauksia riittävästi sietäneet "rasistit" ovatkin alkaneet ihan itse itseään kutsumaan, itseironisesti tietenkin, "rasistiksi". Eipä se minussakaan herätä minkäänlaista mielipahaa, jos joku äärioikeistorasistiksi haukkuu.
Onnittelut tosin vasemmistolle: tehokkaasti normalisoitte rasismin. Voisiko enää tämän typerämmin ihan itse ampua omaa agendaansa jalkaan?

Sama pyörä keksitty uudelleen nyt jo kolmatta kertaa.
"Älykkäiksi, korkeakoulutetuiksi ja sivistyneiksi" itsensä identifioiva (ja median propagandalla brändätty) vasemmistosiipi on keksinyt taas tällaisen vallankumouksellisen idean, että nyt tarvitaan uusi leimaava termi nimittelykäyttöön, jolla voidaan sitä pahaa "laitaoikeistoa" taas tehokkaammin parjata. Myyttinen vasemmistolainen "sivistyneisyys" lienee jotain ihan omaa sorttiaan.
Albert Einsteinin legendaarinen sitaatti:
Lainaus:

Hulluuden määritelmä: teet saman asian uudelleen ja uudelleen, mutta odotat eri tuloksia.;Laitaoikeisto-termin (pitkä mutta lyhyt) historia


Tätä tekstiä kirjoittaessani 28.1.2024 google-haun mukaan hakusanalle "Laitaoikeisto" löytyy vasta 5050 hakutulosta. Vertailun vuoksi, hakusanalle "äärioikesto" löytyy 123000 tulosta. Tällä hetkellä suomenkielisessä wikipediassa on luotuna oma sivunsa "Laitaoikeistolle", joka sisältää vain kovin lyhyen selityksen "Laitaoikeistosta".
Linkki: Wikipedia: Laitaoikeisto

Tarkastellaanpas vähän wikipedian "Laitaoikesto"-sivun muokkaushistoriaa.
Wikipediaan on luotu tämä termi ensimmäistä kertaa jo vuonna 2010, mutta tuolloin se toimi pelkästään uudelleenohjauslinkkinä Wikipedian Äärioikeisto-artikkeliin, ilman omaa sisältöään. Aika ei tuolloin vielä ollut kypsä.

Seuraavaksi "Laitaoikeisto" aktivoituu vuonna 2023, jolloin uudelleenohjaus Äärioikeisto-artikkeliin poistetaan, ja joku muokkaa "Laitaoikeistolle" lyhyehkön wikipedia-tekstin. "Laitaoikeisto" on siis jo ainakin lähes 14 vuotta vanha "unohdettu" keksintö, kunnes vasta vuonna 2023 vasemmisto-propagandistit näyttävät ottaneen sen uuteen käyttöön, ja nyt YLE:kin sitä on etulinjassa "brändäämässä" tuoreimmassa propagandapläjäyksessään

Miten propaganda toimii?


Koko Suomen valtamedia on jo vuosia tehnyt propagandista "pohjatyötä". Euroopassa valtavaa kannatusta saaneet ns. "äärioikeisto"-puolueet ovat olleet Suomalaisen median mustamaalauskampanjan kohteena. Esimerkiksi Unkari on demonisoitu erittäin tehokkaasti, mutta negatiivisesti on uutisoitu myös Italian, Ranskan ja Puolankin "äärioikeiston" noususta. Tällä on pitkän aikavälin tavoitteena haluttu luoda kansalaisille negatiivinen mielikuva ns. "äärioikeistosta" ja sen aiheuttamasta "uhasta meille". Tätä samaa kun suomalainen "luotettavaksi ja vastuulliseksi" brändätty media riittävän monta vuotta toistelee "totuutena", niin se alkaa muuttamaan kansalaisten keskimääräistä mielikuvaa tästä ns. "äärioikeisto-ilmiöstä" toivottuun(eli negatiiviseen) suuntaan. Tämä on klassista "pelkoon" perustuvaa propagandaa.

Perussuomalaiset ovat jo pidempään olleet vasemmisto-propagandien hampaissa ja heidät on pyritty niputtaa yhteen tämän eurooppalaisen meitä jotenkin uhkaavan "äärioikeisto-ilmiön" kanssa. Kesä 2023 oli jatkuvaa ja median tarkoituksellisesti ylläpitämää "rasismikohua". Joka päivä samaa juttua lehtien etusivulla, vaikka aiheesta ei edes ollut mitään uutta kerrottavaa. Esimerkiksi YLE julkaisi tällaisenkin sisällöltään täysin nollauutisen, jotta "Purran rasismikohua" voitaisiin yhä vaan nostaa esille.

Media on jo pitkään Suomessa toteuttanut tämänkaltaista puolueellista mielikuvavaikuttamista.


YLE käyttää "edistyneempiä" propagandan keinoja tehostaakseen jo tehtyä propagandista pohjatyötä


Laitaoikeiston hetki -artikkelissa lukija saa eteensä kartan euroopan maista, joka vahvistaa jo aiemmin tehtyä propagandista pohjatyötä "laitaoikeiston" uhkasta(pelkopropaganda). Kartassa on "kiva" interaktiivinen toimivuus: lukija ei saa luettavakseen eri euroopan maiden "laitaoikeiston" kannatuslukuja yhtenä tylsänä tekstipötkönä, vaan sinun on tarkoitus liikutella tietokoneen hiirtä näytölläsi maiden päällä nähdäksesi kyseisen maan "laitaoikeisto"-puolueen nimen ja kannatusluvun. Suomen kohdalla tietenkin nostetaan esiin Perussuomalaiset. Näin sinua ohjataan yhdistämään mielessäsi Perussuomalaiset kaikkeen siihen ikävään, mistä media on jo aiemmin mieleesi luonut pelkokuvia, kuten esim. Unkarin ja Puolan oikeusvaltiokehitys. Tällainen aktivoiva propaganda antaa lukijalle enemmän aikaa omaksua tarjoiltu tieto, sekä parantaa propagandan "piilo-oppimistasi" jättäen aivoihisi vahvemman muistijäljen.

Piilopropagandaa


Seuraavaksi lukijalle tarjoillaan eteen "tietopaketti" klikattavaksi auki. Nyt terästetään vielä lyhyesti sitä, mikä se "laitaoikeisto" on:
Lainaus:

YLE: Laitaoikeiston hetki
Mikä laitaoikeisto?

Laitaoikeisto on kattotermi radikaalin kansallismielisille poliittisille suuntauksille.
Keskeistä suuntauksille on väestön jaottelu kansaan ja ulkopuolisiin.
Laitaoikeistopuolueiden kaikkea politiikkaa ohjaakin niin sanotun ”kansan” edun puolustaminen.
Ulkopuolisina pidetyt, kuten maahanmuuttajat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt tai muslimit, määritellään kansalliseksi uhkaksi.
Puolueet vastustavat tyypillisesti etenkin Euroopan ulkopuolelta tulevaa maahanmuuttoa.
;


Mieleesi jo aiemmin pohjatyö-propagandana istutettu negatiivinen mielikuva "laitaoikeistosta" ohjaakin sinua alitajuntaisesti omaksumaan yllä olevan tiedon tavallaan käänteisesti: "nämä ovat huonoja asioita".

Lainaus:

Laitaoikeisto on kattotermi radikaalin kansallismielisille poliittisille suuntauksille.;


Kansallismielisyys, nationalismi, on isolta osin koko euroopan, rauhan ja demokratian perusta! Kansallismielisyys tai nationalismi eivät ole synonyymejä rasismille tai natseille yms. YLE kuitenkin pyrkii propagandallaan viestittämään, että kansallismielisyys olisi jokin ikävä epänormaali ilmiö, jota "laitaoikeistolaiset" puolueet pyrkivät normalisoimaan. Miten historiatiedottomina kansaa pidetään, jos kuvitellaan tällaisen uppoavan muihin kuin vasemmistolaiseen "sivistyneistöön"?

Lainaus:

Laitaoikeistopuolueiden kaikkea politiikkaa ohjaakin niin sanotun ”kansan” edun puolustaminen.;


Kansan edun puolustaminen on laitaoikeistolainen arvo? WTF? Mitä varten sitten sinne politiikkaan hakeudutaan, omaako etua ajamaan? Vieraiden valtojen?
Tytti Tuppurainen, SDP, muuten sanoi saman vähän toisin sanoin: ”Oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista”. Mihin tällaisella propagandalla pyritään? Että kansa sallii jatkossa(kin) valtion(veronmaksajien) varojen kuppaamisen johonkin ulkomaille?
Onko "laitaoikeistolainen" Perussuomalaiset siis ainoa puolue, joka välittää veronmaksajien edusta? Ja se on jotenkin pahasta?

Lainaus:

Ulkopuolisina pidetyt, kuten maahanmuuttajat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt tai muslimit, määritellään kansalliseksi uhkaksi.
Puolueet vastustavat tyypillisesti etenkin Euroopan ulkopuolelta tulevaa maahanmuuttoa.
;


Tämäkin on pahasta, koska vasemmisto haluaa meille Ruotsalaisen "Kansainkodin" kaltaisen ihanan monikulttuurisen onnelan, jossa pommit räjähtelevät ja sivullisia kuolee. Vai eurooppalaiset maahanmuuttajatko ne Ruotsissa riehuvat? Miksi maailman ainoasta suomalaisesta maasta täytyy väenväkisin saada tällainen "monikulttuurinen unelma"? Ruotsissa kansallinen uhka on jo realisoitunut ja ulottuu maan rajojen ulkopuolellekin: Kaksi ruotsalaista jalkapallofania kuoli Brysselissä – "Kaikki viittaa siihen, että kyseessä oli Ruotsia vastaan suunnattu terrori-isku".

----------------------------------------
*PenaNetworksin MonitoimiPirjo*

Pirjo tässä, hei
Pirjo
Liittynyt:
5.10.2019 18:51
Vs: Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 07:59 Muokattu viimeeksi: 30.1.2024 21:27

YLE myöntää tekevänsä huonoa journalismia


Iltalehti.fi
Lainaus:

Ylen Jokinen sanoo, ettei tyhjän äänestäminen tai äänestämättä jättäminen vaikuta toimittajan puolueettomuuteen.

– Toimittajalla voi olla tiukkoja poliittisia näkemyksiä, vaikka hän äänestäisi tyhjää, Jokinen toteaa.

– Kuitenkin se työ, mitä journalisti tekee, ratkaisee. Siihenhän ei saa vaikuttaa, ketä äänestät. Jos se vaikuttaa, niin silloin tehdään huonoa journalismia.;----------------------------------------
*PenaNetworksin MonitoimiPirjo*

Pirjo tässä, hei
PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Vs: Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 11:06 Muokattu viimeeksi: 28.1.2024 12:15

Ylen ohjelma- ja sisältötuotannon yleiset periaatteet


1. Ylen journalismin lähtökohtana ovat Ylen arvot. Ylen journalismin tulee perustua totuudenmukaiseen, olennaiseen ja monipuoliseen tiedonvälitykseen. Sen tulee olla vuorovaikutuksessa kansalaisten kanssa.

Yle turvaa journalismissaan riippumattomuuden, puolueettomuuden ja luotettavuuden monipuolisella ja ennakkoluulottomalla tiedonhankinnalla. Otamme huomioon oleelliset tosiseikat sekä eri näkökulmat ja annamme arvostelluille mahdollisuuden samanaikaiseen kuulemiseen. Uskallamme kysyä ja kyseenalaistaa.

Ylen journalismin perusta on oikeisiin tietoihin ja tosiasioihin sekä mahdollisimman tarkkoihin havaintoihin perustuvan maailmankuvan rakennusaineiden tarjoaminen.
(lähde

// Ne ns. itkupotkuraivarithan sopii oikein hyvin Yleisradion sisällöntuotannon eettisiin periaatteisiin, kuten Yleisradion hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen jo esitti.

Perkasin aiemmin yleisradion tilinpäätöstä hieman aiemmin, mutta palattuani sinne iskikin silmiini Yleisradion hallituksen puheenjohtaja Matti Apusen tervehdys:

No, koska mulla on nyt vuosikertomus auki, niin aloitetaankin siitä.

"Yleisradion velvollisuus on
kuunnella kaikkia ja katsoa itseään
väsymättömän kriittisesti. "


Lähes 10 prosentin vauhtiin noussut inflaatio ylitti selvästi
rahoituskehityksen ja tarkoitti sinällään yhtiön taloudessa
tuntuvaa sopeutuksen tarvetta ja valintoja. Kolmannen tarpeen
tulevaisuuteen varautumiselle muodostivat poliittinen keskustelu
ja julkisen talouden sopeutuksen nimissä esitetyt vaatimukset
Yleisradion budjetin leikkaamisesta.
Keskustelu julkisen palvelun rajoista on aina tarpeellista,
mutta samalla on muistettava ne velvoitteet, joita laki
Yleisradiolle asettaa. Ylen tehtäväksi on annettu olla paljon
muutakin kuin alueellinen uutis- ja ajankohtaiskone tai
ei-kaupallisten kulttuurisisältöjen tuottaja.


Yleisradiohan sai juuri moitteeita siitä, että Yleisradio on turhan paljon vallannut mediakenttää eikä muut sanoma- ja aikakausilehtitalot pysty kilpailemaan asiakkaista toimiessaan markkinaehtoisesti.

Sama pätee sisältöjen jakeluun. Yle Areena on yksi Ylen
menestystarinoista maailmassa, jossa ns. lineaarisen
ohjelmavirran osuus median käytöstä pienenee koko ajan. Yle
Areena ei voi olla vain esitettyjen ohjelmien lyhytaikaisvarasto.

Se vaatii jatkuvaa, määrätietoista ohjelmistokehittämistä ja
investointeja, jotta Yle Areena pystyy edelleen kilpailemaan
alustatalouden jättiläisten kanssa.
Vaikeina aikoina vastustajat on vaikea nähdä kaukaa ja
helppo löytää läheltä.
Yleisradion velvollisuus on kuunnella kaikkia ja katsoa itseään
väsymättömän kriittisesti
. Molemmat ovat monimutkaisia
tehtäviä maailmassa, jossa poliittiset tuulet levittävät
epäluottamuksen siemeniä. Kukaan ei ole täydellinen, mutta
olemme kuulleet kritiikin emmekä väistä sitä.

Toimintakertomus 2022


Pidämme huolta Ylen maineesta

Viestimme rehellisesti ja avoimesti. Muistamme, että yhtiön edustajina toimillamme on vaikutusta yhtiön maineeseen. Käyttäessämme kansalaisoikeuksiamme kuten sananvapautta ja yhdistymismisvapautta, harkitsemme ennalta toimintamme vaikutukset Ylen maineelle.


Yleisradion hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen rikkoi Yleisradion yhtiöjärjestystä sekaantumalla journalistisiin linjauksiin, vaikka ne ovat Yhtiöjärjestyksen, omistajaohjauksen sekä mediaa vahvasti ohjaavan lainsäädännön (laissa sananvapauden käyttämisestä joukkoviestimissä (460/2003)) mukaisesti vain ja ainoastaan päätoimittajan vastuulla. Matti Apusen sekaantuessa yleisradioyhtiön journalistisiin linjauksiin jää hyvin tilaa tarkastella kriittisesti vastavuoroisesti Yleisradion konsernirakennetta ja pohtia onko järkevämpää luoda säästöjä sisällöntuotosta vai palkka- ja palkkiokuluista.

12.10.2022
• Yle Puheen kehityssuunnat
• Palkitsemispolitiikka ja johtoryhmän
palkankorotukset


Sisällöntuotosta ne varmaan otetaan.

Lisätään liitteitä ...


Screenshot_2024-01-28_08-50-50.png
Screenshot_2024-01-28_08-50-50.png
Tämä kertookin jo suoraan, ettei koko talossa enään ole yhtäkään ihmistä, joka ymmärtäisi mitä "radioaalto" tarkoittaa.
No kyllä Digita (huom ent. YLE Jakelutekniikka ennen alihintaan Austraaliaan myyntiä) ja vertaimevät konsultit huolen pitää.

Screenshot_2024-01-28_08-59-35.png
Screenshot_2024-01-28_08-59-35.png

Aika moni palkitsemisraportti on kadonnut johonkin.

----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Vs: Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 11:39 Muokattu viimeeksi: 28.1.2024 12:28
liitteitä

Screenshot_2024-01-28_09-36-23.png
Screenshot_2024-01-28_09-36-23.png

n. 12 % henkilöstöstä on Svenska YLEn palveluksessa, mutta ruotsinkielistä väestöä täällä on n. 5 %


Screenshot_2024-01-28_09-36-40.png
Screenshot_2024-01-28_09-36-40.png


Screenshot_2024-01-28_09-29-21.png
Screenshot_2024-01-28_09-29-21.png

Veikkaan, että tässä on tehty aika muhkea Etherium-tili joidenkin toimesta ;) Toki Yleisradiolta anastetulla sähköenergialla. Löytyisköhän ostolaskuista mainausbuumin kieppeiltä yllättäviä RTX-ostoja

Screenshot_2024-01-28_09-33-25.png
Screenshot_2024-01-28_09-33-25.png

On sanomattakin selvää, ettei johdon palkitsemisjärjestelmästä voida ottaa yhtään pois. On investoitava tekoälyyn ja muuhun - niin siis tekstipohjaiseen sisällöntuottamiseen koneellisesti, jotta palkkarakenne voidaan säilyttää koskematta.
Jo se, ettei indeksikorotusta tehdä - on "saavutetuista eduista tinkimistä"
Screenshot_2024-01-28_09-20-54.png
Screenshot_2024-01-28_09-20-54.png

Tämä on se graafi, jota etäviestimellä esitetään suurelle yleisölle.

Screenshot_2024-01-28_09-21-32.png
Screenshot_2024-01-28_09-21-32.png


20 % henkilöstökuluista menee kuitenkin noin hihavakiosta vedettynä.. 0.5 % suuruiselle ylemmälle johdolle, hallitukselle, johtoryhmälle ja hallintoneuvostolle.


Kyllä sieltä leikkauksia saadaan tehtyä, jos halua on.

----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Vs: Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 12:02 Muokattu viimeeksi: 28.1.2024 12:08

Screenshot_2024-01-28_10-01-11.png
Screenshot_2024-01-28_10-01-11.png

Yleisradiota hävettää joutua maksamaan yleishyödyllisenä Oy:nä niin vähän veroja, että ennakonpidätykset on täytyny tuohon kaivaa mukaan!

Screenshot_2024-01-28_09-52-08.png
Screenshot_2024-01-28_09-52-08.png

Pitänee joskus laskea tuolle hiilijalanjälki.

Screenshot_2024-01-28_09-36-40kmbfascp.png
Screenshot_2024-01-28_09-36-40kmbfascp.png

Tää tuli nähtävästi toiseen kertaan. Huomatkaa, että kyseessä on per henkilö - ei suinkaan yhteensä!
Laskin aiemmin karkeasti 21 henkilöä tuon prosentin. Toki se prosentti menee vielä pahemmaksi jos sormet ja pää vielä toimisi kunnolla ja laskisi sentilleen.

----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Vs: Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 12:19 Muokattu viimeeksi: 28.1.2024 12:25
Kyllä konsultit ja kaikki muut verenimijät varmaan parveilee ympärillä.
Johtotehtävät käy helposti, kun ulkoistaa kaiken. Hymyssä suin Traficomille kaunopuheita kuinka hyvin asiat on.

Etenkin paljon puhuttu huoltovarmuus ja turvallisuus paranee, heittäydyttyämme tekniikan ja konsulttien vietäviksi.

Screenshot_2024-01-28_10-13-16.png
Screenshot_2024-01-28_10-13-16.png

Harmi, ettei noista tietoliikennemaksuista siltikään pääse eroon - täytyyhän sitä kaistaa silti olla datan uploudaukseen maailman toiselle puolelle! :$ hi hi, Hiili!
Matkapuhelinetujen poistoa ei nyt uskalla edes ajatella!

Henkilöstölle on ilmainen ruoka?

----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Vs: Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 12:26
Kokaiini ja huorat puuttuu listalta.
Ne menee varmaan kirjanpidon ohi muutenkin :$

Screenshot_2024-01-28_10-24-17.png
Screenshot_2024-01-28_10-24-17.png

----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Vs: Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 13:03 Muokattu viimeeksi: 28.1.2024 13:37

Yleisradion toiminta markkinaehtoisestiScreenshot_2024-01-28_11-00-46.png
Screenshot_2024-01-28_11-00-46.png

Ei lakisääteisiä velvoitteita? Digita ?
Hömppään menee kaikki mitä jää palkkioiden jälkeen rahaa?
Voin vaan kuvitella mikä kuhina siellä käy miettiessä kuinka Digitasta pääsisi eroon. Se on kuin tyrmän pallo jalassa, onneksi Traficomin auktoriteetti riittää pitämään Yleisradion ojennuksessa.
Toki se paistaa aika pitkälle kuinka laajaamittaisesti manipuloidaankaan omistajia, yhteiskuntaa sekä valvovia elimiä sillä kuinka "ihanuutta" tuo tekstimuotoinen aineisto on. Suoraan ei valiteta lakisääteisistä velvoitteista, vaan koitetaan manipuloida ja muuttaa yleinen mielipide siihen, ettei ns vanhoja viestintävälineitä enään kaivata.
En yllättyisi, että Yleisradiolla olisi pokkaa kiristää omistajiltaan perinteiset indeksikorotukset radioverkkojen avulla. Nyt hiljaa, kanava kerrallaan ajetaan alas ja julistetaan IPTV:n, pilven ihanuutta. 30 miljoonaa saataisiin sinne henkilöstöpuolelle lisää jaettavaa heti kättelyssä, jos Digitan sopimukset voisi purkaa.
Valehdellaan kuinka 5G-verkko pelastaa maaseudun asukkaat!
En osaa edes käsittää, onko tuo tarkoituksellista valehtelemista vai oikeasti vain tyhmyyttä?
Viimeeksi kun YLE:n rahoitusta, leikattiinko sitä vai jätettiin vaan nostamatta? Niin kostoksi YLE TEEMA ja YLE FEM yhdistettiin!
Tätä kun tarkemmin ajattelee, täähän on aivan selvä juoni saada jokin uusi ideologinen temmellyskenttä aikaiseksi!

Jos YLE Jakelutekniikka olisi vielä, voisi YLE itse huonontaa ja sabotoida lähettimien toimintaa! Ja aiheuttaa niihin niin massiiviset korjauskulut, että hätätiedoitteet menisi nettiin ja GSM viesteiksi kuin leppäkeihäs!
Mutta ei, ei, koska Digita!

Screenshot_2024-01-28_11-01-19.png
Screenshot_2024-01-28_11-01-19.png

Laittakaa nyt herran jumala tuommoiset tekstit piiloon----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Vs: Halla-aho oikeassa: YLE itse todistaa olevansa puolueellinen vasemmiston propagandatorvi
Lähetetty: 28.1.2024 13:38 Muokattu viimeeksi: 28.1.2024 13:51

YLE:n ja Digitan välit viilenevätScreenshot_2024-01-28_11-13-58.png
Screenshot_2024-01-28_11-13-58.png

----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

Vastaa aiheeseen

Sinun pitää kirjautua sisään tai rekisteröityä osallistuaksesi keskusteluun!

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024