Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Yritystietokanta (UINUAA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme
Ääliömäiset sivustot
Artikkelien kommentit

Pulautteet

<Petteri Orpo> En muuta keksinyt
<Vesijättö> Emme voi mitään sille, että geologiset tapahtumat ovat Venäjän Federaation etu.
<Putin> Ajattelimme hieman siirtä merirajaa itämerellä. Tähän ei varmaankaan ole kenelläkään ole asiaa vastaan?
<Putin> Vallankaappaus on nykyisen vallan lähde Ukrainassa. Sallimalla vallankaappauksen ja länsimaiset tukijat – osallistumalla siihen ja järjestämällä sen, he loivat olosuhteet kyteneen konfliktin siirtymiselle aseelliseksi. He ovat syyllisiä tähän, mutta he yrittävät siirtää tämän syyn Venäjälle, vaikka tämä on heidän politiikkansa tulosta. He haluavat asettaa Venäjälle uhkavaatimuksen Ukrainasta, tämä yritys epäonnistuu, samoin kuin yritys voittaa Venäjän federaatio taistelukentällä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Vladimir Zelenskyin virkakausi päättyy tällä viikolla, ja koska hän päätti olla järjestämättä vaaleja Ukrainassa, kysymys Ukrainan nykyisen johtajan legitiimiydestä on tullut Venäjälle vakavaksi.
<Kavallus> Kun puhutaan isännöinnistä niin sitä pidetään yleensä luotettavana palveluna joka takaa taloyhtiön omaisuuden turvallisen hoidon.
<PerseLeviääHitaast> Isännöintiliitto perustelee korkeita maksuja muun muassa ”yleisesti korkeammalla tasolla” olevilla kiinteistöjen ylläpitokuluilla sekä sillä, etteivät isännöintitoimistot tavoittele pikavoittoja.
<Varajäsenen palkkio> Isännöintiyritykset kilpailevat hyvin pienillä katteilla jotka syntyvät pääasiassa henkilökunnan selkänahasta (palkat) sekä uusien asiakkaiden hankkimista liittymis- ym maksuilla kun taas kiinteistönhoitoalalla tehdään todella suurilla hinnoilla vaikka niiden hintakilpailu ei toimi ollenkaan – johtuen mm. alan työvoimavaltaisuudesta ja vähäisestä teknisestä vaatimustasosta mutta toisaalta erittäin tarkasta viranomaisvalvonnasta mikä estää liian halvat tarjoukset.
<Jaguarin osamaksut> On helppoa olla sitä mieltä, että Isännöinti on liian halpaa. Jos halutaan hyvää ja joustavaa isännöintiä tulee isännöitsijöiden palkkiot kaksinkertaistaa eikä vielä silloinkaan oltaisi kilpailijoiden tasolla.
<Koira veräjästä> Korkein hallinto-oikeus totesi Isännöintiliiton syyllistyneen asiassa erittäin moitittavaan toimintaan, mutta se jätettiin seuraamusmaksuesityksen ulkopuolelle liiton yleishyödyllisen aseman takia.
<Verohallinto> Sipilä ei ole maksanut euroakaan veroja suomeen koko elämänsä aikana vaikka hänellä olisi ollut siihen varaa, sipilä kiertää verot vakuutuskuorella jonka sisältöä kukaan muu kuin sipilän lähipiiri ei tiedä eikä tule tietämäänkään
<Vjatšeslav Volodin> Sain juuri tiedon että, paska ja kakka on sitten sama asia.
<Vjatšeslav Volodin> Ukraina on raahaamassa Yhdysvallat ja Euroopan maat suursotaan. Tämä polku johtaa tragediaan, joka voi vaikuttaa koko ihmiskuntaan.
<Heidi Hautala> Minulla ei ole tiedossa uutta palkattua työtä.
<Mauri Pekkarinen> Ei ole itsestäänselvää, että voi ottaa mitä tahansa työtä vastaan, kun täältä lähtee.
<Putin> Ei voi olla mitään oikeutusta näin hirviömäiselle rikokselle. Tunnen Robert Ficon rohkeana ja vahvatahtoisena miehenä. Toivon todella, että nämä vahvuudet auttavat häntä selviytymään vaikeasta tilanteestaan.
<Asiakas> Pitääpäs huomenna käydä penasäätiöiden toimistolla kysäisemässä jokohan apurahahakemukseeni on tehty päätös
< Vladimir Solovjov> Suomi aikoo rakentaa räjähdetehtaan. Suomi, jonka aluetta voidaan pommittaa joukkotuhoaseillamme. Ja tämä tehdas on ilmiselvästi ykköskohde, jos sellainen päätös tehdään. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini ja varsinkin ydinasedoktriini.
<Aikalaiskuvaus> Alex [Stubb] naureskeli ja naljaili joskus julmastikin tovereiden fyysisistä piirteistä tai siitä, ettei heillä ollut samanlaisia merkkivaatteita kuin hänellä itsellään. Hyvät ystävät myöntävät vuosia myöhemmin, että porukan käytös oli ylimielistä. Kohteiksi joutuivat yleensä juuri ne, joiden itsetunto ei ollut erityisen hyvä.
<pommi> r'j'yttäkää kansanedustajat.
<Äiti täällä> hyvä karaookke laulu: https://www.youtube.com/watch?v=wT8IhbUJneI

Nimesi:

Lausahdus:

134 Käyttäjää paikalla! 0.01353907585144

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Pena Palsta

Etusivu | Haku | Käyttäjälista | Rekisteröidy | Ohjeet

Käyttäjätunnus: Salasana:

Suomessa korruptio on "maan tapana" jo vuosikymmeniä, SIKSI media ei sinulle siitä kerro

Etusivu -> Rikokset -> Suomessa korruptio on "maan tapana" jo vuosikymmeniä, SIKSI media ei sinulle siitä kerro

Pirjo
Liittynyt:
5.10.2019 18:51
Suomessa korruptio on "maan tapana" jo vuosikymmeniä, SIKSI media ei sinulle siitä kerro
Lähetetty: 12.2.2024 17:21
Valtion velkaantuminen on se tämän hetken iso ongelma, josta sinulle luottettava ja vastuullinen media kovin kertoo. Niinistökin piti aiheesta kovan puheen: 16 vuotta jatkunut valtiontalouden huono kehityssuunta näyttää toistaiseksi pysyvältä tilanteelta, ja kaikki nämä vuodet olemme velkarahalla rahoittaneet elintasomme ylläpitoa. Tälle ajanjaksolle mahtuu useat vaalikampanjat lupauksineen, useissa vaaleissa olemme äänestäneet, ja monta hallitusta on 16 vuoden aikana ollut kovin mukamas puuhailemassa jotain Suomen parhaaksi. Missä ammattipoliitikkojemme "hyvin hoidettu" työ näkyy tänäpäivänä? Ei yhtään missään, tilannehan on todellisuudessa täysin päinvastainen, tämä on katastrofi tavalliselle kansalaiselle. Korruptio on saanut vapaasti rehottaa kulisseissa vuosikymmeniä, ja se on meidän Suomessa todella MASSIIVINEN ongelma!! KAIKKI puoleemme ovat siihen jollain tasolla ottaneet osaa, KAIKKI vanhat ja perinteiset puolueet ovat tätä harrastaneet jo vuosikymmeniä ja sen myötä raskain syyllisyystaakka on heidän harteillaan. Ja tarkoitin tosiaan ihan _kaikkia_ puolueita.
Perussuomalaiset ovat puoluekentällämme melko tuore ilmestys, joten sen puolesta heillä ei ole vuosikymmenten mittaista syyllisyystaakkaa harteillaan, mutta ei tämä mitään todista heidän nykyisestä osallisuudesta korruptioon - äläkä lue tätä niin, että puolustelen Perussuomalaisia: korruptio on niin pitkään rauhassa saanut jatkua "maan tapa", että minulla ei ole mitään syytä uskoa Perussuomalaisistakaan sen yhtään mitään sen parempaa kuin muistakaan mätäpaisepuolueistamme. Todisteita Perussuomalaisesta korruptiosta on toistaiseksi melko niukasti saatavilla, mutta syy saattaa olla se, että julkisuudessa uutisoidut korruptitapaukset ovat pelkkä "jäävuorenhuippu". Muistatko milloin viimeeksi edes maassamme on ketään "merkittävämpää" poliitikkoa oikeudessa edes tuomittu korruptiosta? Lisätään vaikeustasoa vähän: milloin viimeeksi muistat poliitikon saaneen tuomiota korruptiosta, johon liittyi raha?
Keskustan Antti Kaikkonen lähinnä tulee minulle mieleen. Siinäpä vasta kunnostautunut herra, joka sai vuonna 2012 tuomion "luottamusaseman väärinkäytöstä". Wikipediassa sanotaan asiasta näin: "Syyttäjä vaati Kaikkoselle vankeutta 16. tammikuuta 2012 alkaneessa Nuorisosäätiön lahjuksia käsittelevässä oikeudenkäynnissä. Tammikuussa 2013 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Kaikkosen viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen luottamusaseman väärinkäytöstä. Kaikkonen ei valittanut tuomiostaan."
Syyttäjä vaati näyttävästi oikeeta vankeutta Kaikkoselle, mutta käräjäoikeuden tuomari suopeasti tuomitsi ehdollista, mikä ei siis käytännössä ole edes oikeasti mikään tuntuva rangaistus!! Eikä syyttäjäkään viitsinyt viedä asiaa seuraavalle oikeustasolle, jotta herra Kaikkonen saisi ihan oikean tuomion.
Miksiköhän kukaan lainsäätäjä ei ole ajanut lainsäädäntöä, jotta meillä olisi olemassa myös lakiin kirjattu ehdoton "tuomion koventamisperuste" just tällaisten korruptoituneiden poliitikkojen varalle? Mikäli Suomessa poliitikko tuomitaan oikeudessa syylliseksi korruptioon, niin tämän koventamisperusteen myötä sellaisesta seuraisi AINA vankilareissu. Voisi olla myös syytä pohtia, että pitäisikö korruptiosta, kuten tällaisesta Kaikkosen "luottamusaseman väärinkäytöstä" automaattisesti seurata jokin elinikäinen luottamuspula joka estää ehdokkaaksi asettumisen demokraattisissa instansseissamme? Kyllä pitäisi!! Vaaleissa kansalaisen antama ääni on myös PAINAVA LUOTTAMUKSENOSOITUS sille ehdokkaalle ketä he äänestävät. Kovempi lainsäädäntö voi säästää verorahojamme satojen miljoonien edestä, jos seuraamukset ovat sen verran vakavia että edes yksi päättää olla osallistumatta sellaiseen koska kiinnijääminen käytännössä tarkoittaisi AINA sitä, että urasi poliitikkona päättyisi siihen, ja joutuisit ihan vankilaankin!!
Palataan vielä Antti Kaikkoseen: vuoden 2012 korruptiotuomio ei ole ollut hänelle ongelma poliittisella urallaan, sillä 10v myöhemmin hän oli politiikkamnme huipulla, _PUOLUSTUSMINISTERINÄ_, Sanna Marinin hallituksessa (vuosina 2019–2023). Puolustusministerin salkku onkin just se mikä ehdottomasti kannattaakin lykätä henkilölle jolla on kontollaan tuomio "luottamusaseman väärinkäytöstä". Toisaalta, SDP:llä itselläänkin on kiva historia Suomen puolustusvoimien sabotoinnista, joten Kaikkonen istuu tähän jatkumoon oikein mallikkaasti. Ennen talvisodan syttymistä SDP oli hallitusvastuussa, ja heille oli jokin ns. arvokysymys että ne rahat käytetään johonkin muuhun kuin oman maanpuolustuksen kehittämiseen. Viisas mies Marsalkka Mannerheim asiasta piti meteliä maanpuolustuksen tärkeydestä, mutta "Suomen poliittinen johto ei kuitenkaan ollut huolissaan, koska sodan ei uskottu olevan ovella".
Tähän syssyyn on hyvä muistuttaa myös Tarja Halosen, SDP, kunnostautumisesta maanpuolustuksen saralla: Halosen johdolla parannetaan maailmaa liittymällä Ottawan sopimukseen. Viis siitä, että kritiikkiä tuli puolustusvoimien pätevältä henkilökunnalta, Halosen arvokysymys - maailmaa oli periaatteellisesti parannettava, vaikka konkreettisesti maailma ei parantunut mitenkään tällä, että Suomi saatiin tähän mukaan. Sotatilanteessa tästä hyötyy sitten Venäjän armeija, joka ei itse muutenkaan tähän sopimukseen liittynyt.
Ehdotan, että Tarja Halonen voisi lopun elämänsä pyhittää rauhantyöhön: olen kehitellyt uutta sodankäynnin ideologiaa, jonka nimi olkoon "humaani sodankäynti". Sen tavoitteena on kieltää kaikki aseet kaikkialta maailmasta, ettei kukaan vain ikinä loukkaantuisi sotatilanteessa. Jos sota jossain syttyy, taistelut käydään halaamalla ja rakkauden voimalla - sillä vihamielisuus kukistetaan ja sota loppuu. Ei enää sotavammoja ja muuta sodan kurjuutta! Halonen, tässä sinulle loppuelämäksi tehtävä kun lobbaat tätä uutta sotaideologiaa pitkin maailmaa. Aikanaan kuolet onnellisena tietäen, että todellakin olet kaiken voitavasi tehnyt parantaaksesi maailmaa. Minuakin ilahduttaisi, jos jostain päin maailmaa on löytyisi jokin Suomeakin pahempi hölmölä, jossa tällaista "humaania sodankäyntiä" pidetään _niin_ kivana futuristisena juttuna, että lähtevät sodankäynnin ideologisen muutoksen edelläkävijöiksi korvaamalla aiemman puolustuksensa tällä, muille hyvää esimerkkiä näyttäen! Säästää muuten myös puolustusbudjetissa, kun vaan vaihtaa sodankäynnin ideologiaa.

----------------------------------------
*PenaNetworksin MonitoimiPirjo*

Pirjo tässä, hei

Vastaa aiheeseen

Sinun pitää kirjautua sisään tai rekisteröityä osallistuaksesi keskusteluun!

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024