Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Yritystietokanta (UINUAA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme
Ääliömäiset sivustot
Artikkelien kommentit

Pulautteet

<Petteri Orpo> En muuta keksinyt
<Vesijättö> Emme voi mitään sille, että geologiset tapahtumat ovat Venäjän Federaation etu.
<Putin> Ajattelimme hieman siirtä merirajaa itämerellä. Tähän ei varmaankaan ole kenelläkään ole asiaa vastaan?
<Putin> Vallankaappaus on nykyisen vallan lähde Ukrainassa. Sallimalla vallankaappauksen ja länsimaiset tukijat – osallistumalla siihen ja järjestämällä sen, he loivat olosuhteet kyteneen konfliktin siirtymiselle aseelliseksi. He ovat syyllisiä tähän, mutta he yrittävät siirtää tämän syyn Venäjälle, vaikka tämä on heidän politiikkansa tulosta. He haluavat asettaa Venäjälle uhkavaatimuksen Ukrainasta, tämä yritys epäonnistuu, samoin kuin yritys voittaa Venäjän federaatio taistelukentällä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Vladimir Zelenskyin virkakausi päättyy tällä viikolla, ja koska hän päätti olla järjestämättä vaaleja Ukrainassa, kysymys Ukrainan nykyisen johtajan legitiimiydestä on tullut Venäjälle vakavaksi.
<Kavallus> Kun puhutaan isännöinnistä niin sitä pidetään yleensä luotettavana palveluna joka takaa taloyhtiön omaisuuden turvallisen hoidon.
<PerseLeviääHitaast> Isännöintiliitto perustelee korkeita maksuja muun muassa ”yleisesti korkeammalla tasolla” olevilla kiinteistöjen ylläpitokuluilla sekä sillä, etteivät isännöintitoimistot tavoittele pikavoittoja.
<Varajäsenen palkkio> Isännöintiyritykset kilpailevat hyvin pienillä katteilla jotka syntyvät pääasiassa henkilökunnan selkänahasta (palkat) sekä uusien asiakkaiden hankkimista liittymis- ym maksuilla kun taas kiinteistönhoitoalalla tehdään todella suurilla hinnoilla vaikka niiden hintakilpailu ei toimi ollenkaan – johtuen mm. alan työvoimavaltaisuudesta ja vähäisestä teknisestä vaatimustasosta mutta toisaalta erittäin tarkasta viranomaisvalvonnasta mikä estää liian halvat tarjoukset.
<Jaguarin osamaksut> On helppoa olla sitä mieltä, että Isännöinti on liian halpaa. Jos halutaan hyvää ja joustavaa isännöintiä tulee isännöitsijöiden palkkiot kaksinkertaistaa eikä vielä silloinkaan oltaisi kilpailijoiden tasolla.
<Koira veräjästä> Korkein hallinto-oikeus totesi Isännöintiliiton syyllistyneen asiassa erittäin moitittavaan toimintaan, mutta se jätettiin seuraamusmaksuesityksen ulkopuolelle liiton yleishyödyllisen aseman takia.
<Verohallinto> Sipilä ei ole maksanut euroakaan veroja suomeen koko elämänsä aikana vaikka hänellä olisi ollut siihen varaa, sipilä kiertää verot vakuutuskuorella jonka sisältöä kukaan muu kuin sipilän lähipiiri ei tiedä eikä tule tietämäänkään
<Vjatšeslav Volodin> Sain juuri tiedon että, paska ja kakka on sitten sama asia.
<Vjatšeslav Volodin> Ukraina on raahaamassa Yhdysvallat ja Euroopan maat suursotaan. Tämä polku johtaa tragediaan, joka voi vaikuttaa koko ihmiskuntaan.
<Heidi Hautala> Minulla ei ole tiedossa uutta palkattua työtä.
<Mauri Pekkarinen> Ei ole itsestäänselvää, että voi ottaa mitä tahansa työtä vastaan, kun täältä lähtee.
<Putin> Ei voi olla mitään oikeutusta näin hirviömäiselle rikokselle. Tunnen Robert Ficon rohkeana ja vahvatahtoisena miehenä. Toivon todella, että nämä vahvuudet auttavat häntä selviytymään vaikeasta tilanteestaan.
<Asiakas> Pitääpäs huomenna käydä penasäätiöiden toimistolla kysäisemässä jokohan apurahahakemukseeni on tehty päätös
< Vladimir Solovjov> Suomi aikoo rakentaa räjähdetehtaan. Suomi, jonka aluetta voidaan pommittaa joukkotuhoaseillamme. Ja tämä tehdas on ilmiselvästi ykköskohde, jos sellainen päätös tehdään. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini ja varsinkin ydinasedoktriini.
<Aikalaiskuvaus> Alex [Stubb] naureskeli ja naljaili joskus julmastikin tovereiden fyysisistä piirteistä tai siitä, ettei heillä ollut samanlaisia merkkivaatteita kuin hänellä itsellään. Hyvät ystävät myöntävät vuosia myöhemmin, että porukan käytös oli ylimielistä. Kohteiksi joutuivat yleensä juuri ne, joiden itsetunto ei ollut erityisen hyvä.
<pommi> r'j'yttäkää kansanedustajat.
<Äiti täällä> hyvä karaookke laulu: https://www.youtube.com/watch?v=wT8IhbUJneI

Nimesi:

Lausahdus:

46 Käyttäjää paikalla! 0.0051949024200439

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Pena Palsta

Etusivu | Haku | Käyttäjälista | Rekisteröidy | Ohjeet

Käyttäjätunnus: Salasana:

Kehitysmaa-Suomen kehitysmaaongelma: korruptio rehottaa

Etusivu -> Tieteenfilosofia -> Kehitysmaa-Suomen kehitysmaaongelma: korruptio rehottaa

Pirjo
Liittynyt:
5.10.2019 18:51
Kehitysmaa-Suomen kehitysmaaongelma: korruptio rehottaa
Lähetetty: 12.2.2024 23:16 Muokattu viimeeksi: 13.2.2024 00:17

Minne menet, kehitysmaa-Suomi?Kehitysmaa-Suomi on kroonistunut rooliinsa eurooppalaisena kehitysmaana, sillä täältä ei ole havaittavissa minkäänlaisia kehitysaskeleita nykyaikaisen eurooppalaisen oikeusvaltio-käsityksien suuntaan. Nykyisellä kehitysmaatasoisella kehitys-Suomellamme olisi jo perusteita ruinata vähän kehitysapua eurooppalaisilta oikeusvaltio-sivistysmailta. Kehitysapu voitaisiin kehitysmaa-Suomelle toimittaa vaikka nykyaikaisen sivistyksen ja oikeusvaltio-käsitteiden muodossa, mutta ehdottomasti mukaan tarvitaan myös täydellisen selkeät ja idioottivarmat toimintaohjeet ammattilaisten laatimina, ettemme yksinkertaisesti kykene mitenkään itse pilaamaan meille tarjottua kehitysmahdollisuutta. Toisaalta taitaa olla liian myöhäistä tässä vaiheessa enää jättää kehitystämme omalle vastuullemme: osaamme me kivapuhua ja kritisoidakin, sekä muille neuvoja huudella, mutta kuitenkaan emme ole itse kyenneet näitä omia kivapuheissa kuultuja lupauksia käytännön tasolla lunastamaan. Helppoa se on muille huudella oikeusvaltiokehityksestä, mutta samaan aikaan silmät täysin ummistettuina kotimaamme "oikeusvaltiokehitykselle". Meillä on vittu kehitysmaan ongelmatkin: kuten ihan helvetisti korruptiota. Kehitysmaalaistumisemme saattaa olla jo niin pitkälle edennyttä, että emme ehkä voi sille YHTÄÄN MITÄÄN!

Teoria kriittisen kehitysmaalaistumispisteen saavuttamisesta
Saattaa olla, että kehitysmaalaistumisemme taso lähestyy sellaista teoreettista kriittistä kehitysmaalaistumispistettä, jonka saavuttamisen jälkeen mikään maailman tarjoama kehitysapu ei voi meitä enää auttaa. Tämän kriittisen pisteen saavuttaminen nimittäin aiheuttaa kehitysvastaisuutta, joka sananmukaisesti vastustaa kaikkea kehitystä. Tämän merkkipaalun myötä voimmekin luopua myös vihoviimeisistä toivonrippeistä, jotta moisesta kehitysmaalaissuostamme me joskus vielä omin voimin nousisimme. Jos näin toivottomasta kehitystilanteesta jotain positiivisia puolia haluaa löytää, sanottakoon sitten edes hivenen lohduttavana seikkana se, ettemme enää tuossa degeneroitumisen vaiheessa kykene lainkaan tuntemaan toivottomuutta. Monimutkainen tunnekirjo ei ole riesanamme, joten toivoton kehitystilanteemme ei meitä oikeastaan edes haittaa. Elämämme on täynnä aivan uudenlaisia haasteita.

Suomi mainittu tulevaisuuden tieteen historiankirjoituksessa?
Kehitysmaalaistumiskehityksen vauhti on sidoksissa ympäristön olosuhteisiin ja näiden korrelaatiosta keskenään todistavat lukuisat esimerkit sivilisaatioiden romahtamisista ihan muinaisajoista nykypäivään saakka. Silti teoreettisen kriittisen kehitysmaalaistumispisteen olemassaolo on yhä pelkkä teoria, sillä mikään tunnettu sivilisaatio ei ole moista etappia koskaan saavuttanut. Nähtäväksi jää, ansaitsemmeko me suomalaiset kunniapaikkamme tieteen historiankirjoituksessa ensimmäisenä sivilisaationa, joka tämän degeneroitumispiste-teorian käytännössä todeksi todisti, vaikkakin varsinaisesti siinä kehitysvaiheessa se on sitten maailman tiedeyhteisö joka puolestamme julistaa kriittisen kehityspisteen teorian olevan nyt todeksi todettua. Lisäksi meidän saavutuksemme ansiosta sivistyneen maailman tiedemiehet kykenevät kehittämään tälle ilmiölle jonkinlaisen mittausasteikon, jolla tulevaisuudessa pystytään mittaamaan jonkin muun sivilisaation romahtamisen astetta, sekä vooidaan arvioida kuinka kauan degeneraatiossa vielä kestää, kunnes kriittinen piste saavutetaan, Tällä hetkellä melko olematonta on tutkimustietokin tällaisesta käänteisestä sivilisaation kehityskaaresta, mutta eipä liene olleen suuresti tarvettakaan maailmassa tällaista ilmiötä tutkia. Kyllä Suomi varmasti rikkoo uutiskynnyksen ympäri maapallon tällaisella saavutuksella ja saamme tähtihetkemme maailman kiinnostuksen keskipisteenä, mutta torilla emme siinä vaiheessa enää tule toisiamme tapaamaan.

Kysymys kuuluukin, haluammeko me suomalaiset kansakuntana viedä kehitystämme eteenpäin vai taaksepäin?

Ehdotan, että järjestämme tästä kysymyksestä viimeiset demokraattiset vaalit päättääksemme yhdessä tulevaisuuden suuntamme. Jos päätämme yhdessä suuntamme olevan eteenpäin, ehdottaisin melko pomminvarmaa ratkaisua tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Pyydetään kauniisti sivistysmaista kehitysapuna lähettämään meille Suomeen uudet johtajat. Ei me mitään demokratiaa sentään voida vielä tässä kehitysmaavaiheessa vaatia, mutta jos näin alkuun sieltä suopeasti meille toimitettaisiin kehitysapuna kaikki tarpeelliset ministerit ja pääministeri tekemään järkeviä meidän etumme mukaisia päätöksiä. Kehitysapuna meille toimitetut uudet päättäjät lienee ainoa keinomme varmistua siitä, että tulemme joskus vielä kansakuntana saavuttamaan viimeisissä demokraattisissa vaaleissa äänestämällä päätetyn tavoitteemme toteutumisen: suuntamme on oltava eteenpäin, tulevaisuuteen.


Kehitysapuna toimitetut uudet päättäjämme toimivat yhteiskuntamme turvana ja kehityksemme tukena, kunnes joskus vihdoin sivistys on niin syvälle tänne juurtunutta, että ihan oikeasti kykenemme elämään kivojen arvojemme mukaisesti! Ajatella, että kunnioittaisimme oikeasti toistemme ihmisoikeuksia ja meillä olisi ihan aito oikeusvaltio takaamassa yhtäläiset oikeudet kaikille. Oikeudenmukaisuus olisi ihan arkipäiväinen itsestäänselvä perusarvo, jonka mukaisesti oikeasti elämme. Poliitikkomme päättäisivät asioista koko kansakuntamme edun huomioiden, eikä heillä olisi mitään kiusausta väärinkäyttää valta-asemaansa varastaakseen verorahojamme.


Näin on kehitysmaa-Suomessa toimittu


Tein muistini perusteella jonkunlaisen listan kehitysmaa-Suomen mädänneisyydestä. Nämä oikeita ihan oikeita ilmiöitä kehitysmaa-Suomessamme. Lähteitä en vitutuksissani jaksanut kaivaa, mutta kenties löydät itsekkin jos kiinnostaa kriittinen tarkastelu. Mielenkiintoinen oikeusvaltio meillä, minä en näe oikeusvaltiota missään - näen pelkkää vitun kehitysmaalaisuutta. Ehkä suomalaiselle "oikeusvaltiolle" on omat kehitysmaa-standaridinsa. Kaikenlaista kivojen arvojen retoriikkaa meillä on, ihmisoikeudet, oikeusvaltio, demokratia, ja kaikkea muuta kivaa arvopuhetta toistetaan joka tuutista, täysin katteetonta sanahelinää. Suomi on ihan vitun kehitysmaa.

Tässä sitä toisenlaista näkökulmaa kehitysmaamme tapahtumista:
- altistimme lapsemme koulukokeilun nimissä neuvostopropagandalle usean vuoden ajan, "Pirkkalan koulukokeilu",
- kerrämme veroja omaa etua tavoitellaksemme - veronkierto on rikkaille "ihmisoikeuskysymys",
- toimitimme lahjuksia oman etumme nimissä, lukuisia tapauksia,
- järjestimme täysijärkisen henkilön pakkohoitoon, koska hän pyrki julkistamaan korruptomme ja täten toimi täysin oikein,
- useampaan otteeseen poljimme sairaanhoitajiemme oikeuksia määräämällä heidät pakkotyöhön vain koska emme halunneet maksaa heille kohtuullista palkkaa,
- työväenliikemme on ideologinen työkalu, jossa työväestön rooli oli olla pelkkänä valtapelin pelinappulana,
- teimme tuottoisaa vastaanottokeskus-bisnestä veronmaksajien kustantamana kun asutimme turvapaikanhakijat purkukuntoisiin kiinteistöihin,
- saatiin asuntosijoitusbisneksiin kivasti vipinää kun veronmaksajien rahoilla asutimme ylihintaisiin vuokra-asuntoihimme maamme uudet kansalaiset,
- sitten keksimme nerokkaan bisnesidean: alkoholisteilla lyödään rahaksi! yhden alkoholistin kuukauden hoitojaksosta veloitamme 6900€, ja saatiin lobattua tälle vielä yhteiskunnan maksusitoumuskin, verorahoilla siis kustannetaan alkoholistien jeesus-hoito. Henkilökuntakin on halpaa: ei meidän epälääketieteellinen jeesus-hoito vaadi edes oikean lääkärin palkkaamista! NEROKAS BISNESKONSEPTI!
- moraalirappeuman takia on täysin OK pettää 35 000 äänestäjän luottamuksenosoitus lähtemällä puoli vuotta eduskuntavaalien jälkeen parempaan duuniin maailmalle, sitten pääsee taas muotilehtiin poseeraamaan ökykalleissa vaatteissa ja kertomaan kaikille et mul oli köyhä lapsuus! ja suomi on naisvihaa täynnä!
- poliittiset virkanimitykset ovat ihan arkipäiväinen ilmiö eikä missään tapauksessa ainakaan korruptiota, ei edes hävetä medialle selitellä parhain päin tilannetta! ei tule mitään seuraamuksia mistään vaikka vähän jäiskin välillä kiinni, joten on ihan OK jatkaa samalla perinteisellä linjalla,
- vastuulliseksi journalismiksi itseään mainostava YLE on valjastettu tuottamaan tietynlaista sisältöä ja samalla on huolehdittu ettei YLE etenkään sisäpiirin salaisuuksia kansalle möläyttele, samaan aikaan aito tutkiva journalismi loistaa poissaolollaan. YLE ja Juha Sipilä - vastuullisuuden malliesimerkit!
- Herra Oikeuskansleri, maamme ylin laillisuusvalvoja täysin tietoisesti rikkoo lakiamme suojellakseen korruptoituneita poliitikkojamme. Katri Kulmuni ja Anne Berner piti saada suojeltua kiusalliselta julkisuudelta. Just tällaista varten meillä Suomessa on oikeuskanslerin virka olemassa!

ja sinä, kanssakansalaiseni, sinä tiedät valtionvelan olevan tänävuonna 2024 tämän tekstin kirjoitushetkellä ennätysmäiset n. 162 miljardia euroa. Olisihan se ihan kohtuutonta syyttää kansanedustajia sun muuta virkamiehistöä vuosikymmeniä jatkuneesta pitkäaikaisesta "maan tapana" tarjotun ja heille "oikeutetusti" kuuluvan "työsuhde-edun" hyödyntämisestä. Virallisempi termi tälle "työsuhde-edulle" on muuten korruptio.Onneksi meillä on kuitenkin tämä oikeusvaltiomme takaamassa "oikeuden" toteutumista. Kiitos myös sananvapaudelle, että saan tänne nettiin kirjoitella kuinka vituttaa nämä "työsuhde-etujen" hyödyntäjät, joiden oikea loppusijoituspaikka pitäisi olla VANKILA. Poliitikkomme hakeutuvat eduskuntaan ns. "kansanedustajaksi" siitä saatavan korruptiolisän takia, käytännössä heille kansanedustajan asema on siis pelkkä RIKOKSENTEKOVÄLINE. Vastikkeeton kansanedustajan palkkio on varmasti kiva lisä, se kun on vielä täysin laillisesti siirtyvää ilmaista rahaa!
Ei kuulu oikeutta, ei tuomioita, ei tutkiva journalismikaan tätä ilmiötä kaivele. Kansakin on helvetin hyväuskoista, ei nähdä edes mitä omien silmiensä edessä puuhaillaan. Vaaleissa kyllä tunnollisesti käydään äänestämässä nämä kusettajat aina vaan takaisin. Verojen maksaminenkin on maassamme jokin yleinen ylpeyden aihe. Suomalaiset ovat täydellistä orjakansaa, joka edes ymmärrä tulleensa kusetetuksi, ei vaadi oikeuksiaan, ei kysele liikoja, ja ylipäätään uskotaan kaikki mitä meille kerrotaan. Ja tämän kaiken paskan lisäks: me ollaan maailman onnellisin kansa!Siksi minäkin vaan vittu jatkan kaikkien perinteisten puolueiden kannattamista vaaleissa, koska meillä on niin loistava demokratia ja toimiva oikeusvaltio. ]}Tällaiset toistuvat teemat, kuten vasemmistolainen ihmisoikeuksien poljenta ja oikeistolainen köyhälistölle kohdistettu leikkauspolitiikka ynnä muut "systeemin lieveilmiöt" ovat niin pieni paha, että äänestetään samat henkilöt jokaikisissä vaaleissa taas jatkamaan hyvää työtänsä. Ei tulisi mieleenkään esittää kohtuuttomia vaatimuksia, että voitaisiinko välillä vuorostaan polkea päättäjiemme ihmisoikeuksia sekä edes hieman leikata pois heidän korruptiobudjetistaan!!

Mitä voin tehdä tälle paskalle asialle edes? Kirjottaa nettiin näitä vitutuspostauksia joita kukaan kuitenkaan lue. Joku satummalta lukeekin, niin todennäköisemmin pitää minua psykoosipotilaana kuin uskois että kaikki tämä mistä kirjotan on kyllä ihan ominkin silmin havaittavissa. Tietoakin löytyy jos sitä etsii, mutta ei kiinnosta!

Jos tiedostat korruption olevan ongelma, niin ole hyvä ja harrasta vähän kansalaisaktivismia levittämällä tietoa siitä!!! Kerro tutuille tai kirjottele nettiin, tee edes jotain pientä, niin ehkä tälle joskus vielä saadaan stoppi!!----------------------------------------
*PenaNetworksin MonitoimiPirjo*

Pirjo tässä, hei
PenaItse
Liittynyt:
11.5.2012 18:55
Vs: Kehitysmaa-Suomen kehitysmaaongelma: korruptio rehottaa
Lähetetty: 13.2.2024 21:22 Muokattu viimeeksi: 13.2.2024 21:25

Juoppo tai narkkari - muista kilpailuttaa itsesi!Lainaus:

Kyseessä on laitoskuntoutus riippumatta siitä, millä hoitomenetelmällä kuntoutusta yksikössä toteutetaan, mukaan lukien mm. Minnesota-malli, Myllyhoito ja 12-askeleen ohjelma;

.

Asiakasturvallisuuden varmistaminen_yksityisissä_sosiaalihuollon päihdehoitoyksiköissä Aluehallintovirasto.pdf

Puoskarointia yhteiskunnan rahoilla.

- Maksu juoksee vaikka potilas karkaa hoitolaitoksesta
- Autoa ei saa säilyttää paikan päällä - karkaaminen olisi liian pienen kynnyksen takana.
- Kuljetus paikan päälle
- Räikeimmillään mainostetaan ettei paikalle tarvitse saapua edes selvänä.

Pitänee tehdä joskus aiheesta kuvakollaasi.

----------------------------------------
olen pena ja lisäksi vitun homo seniili mulkkuperse joka tuunaa 106 vetoakselia perslävellään soinia soimaten pusikon piinaavassa uutteruudessaan

Vastaa aiheeseen

Sinun pitää kirjautua sisään tai rekisteröityä osallistuaksesi keskusteluun!

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024