Etusivu
PenaPedia
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Yritystietokanta (UINUAA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme
Ääliömäiset sivustot
Artikkelien kommentit

Pulautteet

<Arabia> IDO-tuoteperheemme mallin 59 wc-kulho ei tukkeudu virtsasta eikä ulosteesta.
<Nimi muutettu> Juuri saamien tietojen mukaan, joku on paskantanut IDO-59:n tukkoon, eikös olekkin mahtavaa?
<1czy7q> tv9cae
<Eläkemiljardit> Ylelle annettu määräraha nousi edellisen vuoden 557 miljoonasta eurosta. Kasvua oli noin 19 miljoonaa euroa, eli runsaat kolme prosenttia. Valtion talousarvion perusteella määräraha on paisumassa tänä vuonna jo yli 595 miljoonaan euroon.
<SOK> Ruoan hinta voi ainoastaan nousta. Ne on ne tuottajainhinnat, jotka laskevat.

Nimesi:

Lausahdus:

64 Käyttäjää paikalla! 0.0078508853912354

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Kynsiarkisto

Kynsiarkistoon kerätään aina välillä kuvia kynsiarkistosta ja pitkällä aika välillä voidaan nähdä miten kauniisti kynsiarkisto kasvaa :)

Kynsiarkisto 5.4.2009

kynsi_5_4_2009t.jpg

Jos minulla olisi vaaka minä punnitsisin tuon, mutta minulla ei ole grammatarkkuista vaakaa. Koitan kuitenkin löytää sellaisen kirpputoriltaa niin että pääsemme seuraamaan kynsiarkiston massaaa :):):):)

Kuka arvaa mitä kynsien seassa olevat keltaset möykyt on? Laittakaa arvauksia pulautteeseen :@ Vinkkiä voin antaa sen verran, että ne on ihmiskudosta ;)

Kynsiarkisto 7.5.2009

kynsi_7_5_2009t.jpg

Arvasihan sieltä joku, kynsiarkistossa olevat keltaiset möykyt ovat jalkapohjasta nahanpalasia, joita olen sieltä veitsellä leikannut :) Tarkemmin sanottuna varpaasta, isovarpaasta, jossa on aika kovettunutta nahkaa melkein kahden millimetrin kerros. Kynsiarkisto on kasvanut kivasti tässä kuukauden ja kahden päivän aikana :)

Piirtoheittimen linssiä apuna käyttäen sain tällä kertaa hieman tarkemman kuvan :) En ole myöskään löytänyt tarpeeksi tarkkaa vaakaa vielä. Kirpputorilla viimekerralla oli ainakin kolme vaakaa, mutta jokaisessa oli asteikko monia satoja grammoja, eivät yksittäisiä grammoja näyttäneet kovin tarkasti eikä edes kymmeniä.

Kynsiarkisto 24.6.2009

kynsi_7_5_2009t.jpg

Sontavuoren Sauna - konsernilta saadun idean perusteella päätin koittaa punnita kynsiarkiston massaa kotioloissa. Sain tulokseksi noin 5.7 grammaa (g). Kynsiarkisto painaa hieman vähemmän kuin 20snt kolikko. Jos minä sen 20cm mitalle asetan, keskipiste olkoon 10cm kohdalla ja ääripäät 1 -ja 19 cm, menee kynsiarkistolle kolme millimetriä enemmän mittaa, jolloin vaaka on vaaterissa. Ottaen huomioon mittaustarkkuutemme (Massan jakautumisen kolikon puolella, kolikon massan vaihtelut), voimme pitää 5.7 gramman massaa tarpeeksi tarkkana massana kynsiarkistolle, sillä ei tuo kolme millimetriä voi montaa gramman kymmenesosaa tulosta vääristää. Jopa puolen gramman tarkkuus riittäisi meille mainiosti.

Osoitteessa http://www.kolikot.com/index.php?p=coins_euro on lueteltu kunkin eurovaluutan massa muine tietoineen.

Kynsiarkisto 20.6.2010

kynsi_20_6_2010.jpg

Kynsiarkiston edellisestä päivityksestä on päässyt vierähtämään jo melkein vuosi, mutta on se pussikin kasvanut sen edestä! Lisäksi saimme nyt laadukkaan kuvan, sillä enään ei tarvinut lähikuvausta varten käyttää erilistä linssiä, kun löysin roskiksesta Olympus digitaalikameroita, jotka osaavat ottaa tarkan kuvan lähietäisyydeltä!

Jäämme seuraamaan kynsiarkiston kuulumisia. Saa nähdä vierähtääkö seuraavaan päivitykseen taasen vuosi. Aika näyttänee :$. Pulautteeseen otamme ideoita siitä, mihin voisin nuo kynnet ja varpaannahkapalaset käyttää.

Kynsiarkisto 1.9.2010

Kynsiarkistossa on tapahtunut paljon muutoksia sitten viimekerran. Pieni minigrip pussi alkoi käydä pieneksi. Aloin siis etsimään uutta astiaa kynsiarkistolle. Aluksi mietin hieman suurempaa minigrip pussia, mutta semmoista ei löytynyt mistä olisi esteetön näkyvyys kynsiarkistoon. Sitten meinasin vanupuikkorasiasta kynsiarkiston uutta kotia, se kuitenkin kariutui rasian pohjassa oleviin pieniin reikiin. Onneksi niin, sillä sitten keksin kaikista parhaimman kodin kynsiarkistolle: Lasipurkki! Lasipurkissa on hyvä väkyvyys kynsiarkistoon kirkkaan lasin läpi ja arkisto pysyy tiiviinä hyvän korkin ansiosta!

P6290030t.JPG

P6290031t.JPG

Tuossa lasipurkissa on hyvänä puolena pitkula muoto nähdään siis miten nopeaa tahtia kynsiarkisto kasvaa kokoa :). Ai niin, pienimmät kynnet ovat alkaneet muuttua jauhoksi >:O Se on maasta tullut, muuttuuko se sitten takaisin maaksi. Aika näyttää, jääkäämme odottamaan seuraavaa päivitystä.

Kynsiarkisto 13.2.2011

Kynsi

Kynsiarkisto on tosiaankin nyt alkanut maatua! >:O Purkin seinillä näkyy jauhetta ja haju on mitä kamalin, aivan kuin mädääntynyt elukka tai TODELLA tunkkanen huone. Kynnet täytyy laittaa purkkiin nopeasti ettei ehdi haistamaan sitä kamalaa pölähdystä joka sieltä nousee. Hitaasti, mutta varmasti kynsiarkisto kuitenkin täyttyy :) Harmi vaan kun usein tulee autoillessa purtua kynsiä ja niitä siellä en rupea säilömään, niin heitän ne ikkunasta pihalle. Kuten sanottu hitaasti, mutta varmasti edistyy hankkeet.

Mietteitä 18.2.2011

Kynsiarkisto on jostain ihmeen syystä eksynyt suomi24-foorumien manikyyriosastolle. Hienohelmat siellä kauhistelee kuinka kamalaa, likaista ja iljettävää tämä minun touhuni on. No mutta sehän on minun touhuni ja minulla on tähän syyni, nimitäin Te. Kyllä, juuri te suomi24:n manikyyriosaston hienohelmat, minä tulen yöllä, hiivin peitonne alle ja tyhjennän koko purkin päällenne! Ripaus maustepurkista silmiin ja suuhun, jauhot nenään kyllä tuoksuu hyvälle! Ajatelkaa miten mahtavalta se tuntuisi suussa kielellä tunnustella puhtoisia purkissa käynneitä vuosikausia jo maatumaan alkaneita vanhoja kynsiä. Se saattaisi olla joidenkin mielestä iljettävää, mutta ettekö te tykkää kynsien hoidosta? Ei pidä torjua kynttä kynsi tahtoo vain hyvää teille... Penan kynsi .... yöllä ...... hiipii vaatteiden alla ... alapäähän ..... HYIII. Toivottavasti ette saa vilunväreitä tätä lukiessanne tai vaihtoehtoisesti painajaisia. Se olisi hyvin valitettavaa ja minä saisin ikuisen syyllisyyden taakan päälleni.

Pahoittelen etten tällä kertaa julkaissut kuvaa ja poikkesin protokollasta. Tulen julkaisemaan kuvan seuraavassa kynsiarkiston päivityksessä.

Kynsiarkisto 22.4.2012

Kynsi

Kynsiarkiston viimeisestä päivityksestä on kulunut jo päälle vuosi sekä viimeisimmästä kuvasta sitäkin kauemmin! Jo lähes puoli toista vuotta! Olen erittäin pahoillani pitkästä viivästyksestä.

Kynsiarkisto on sinä aikana jo huomattavasti kasvanut, kuitenkaan en ole kovin aktiivinen ollut kynnen arkistoinnissa, sillä jossain kohtaa unohdin kynsiarkiston :$

Asiaan tulee nyt muutos.

Kynsi

Tarkkasilmäiset voivat huomata kynsien seassa jotain, kuka arvaa mikä siellä pilkistelee? ;) Siis kynsien ja varpaan nahkojen lisäksi, olempas muuten varpahin nahat nykyään alkanut hohtimilla leikkaamaan, veitsellä kun helposti raapaisee liian syvältä ja se on ikävän tuntuista.

Jäämme innolla odottamaan kynsiarkiston seuraavaa päivitystä ja pulautteessa otan ehdotuksia vastaan mikä se sattuma on. Arvaajalle luvassa mainetta ja kunniaa!

Kynsiarkisto 27.4.2012

Voi hyvä Jumala! Mikä minuun oikein on mennyt! >:O napsailin juuri vasemman pikkurillin kynnen irti ja nousin tietokoneelta ja kävelin kohti roskista. Keittiöön päästessäni tajusin; "Kynsiarkisto vittu! >:O" Mihin tämä maailma on menossa, tosin olen juonnut vasta yhden lasin viiniä, joten ei vielä minua tuomitsemaan :$

Huomatkaa, ettei kynsiarkistoa ole unohettu ;)

Kensyairkiston uudelleen herääminen on tapahtunut!

Kynsiarkisto on herännyt unestaan 13.6.2020

Kynsi

Kuvassaa kynnet, jotka laitettiin purkkiin varpaista.
Iina on sanonnut että ne pitää leikata ja vihdoinkin sain tehtyä sen.

Keskustele aiheesta

Onko Teillä mielipiteitä, lausuntoja tai muuta tietoa aiheesta? Oliko artikkelissamme asiavirheitä?
Olkaa hyvä ja kirjoittakaa mietteenne kommenttilomakkeeseen. Aina on hyvä keskustelu mielenkiintoisista aiheista on aina tervetullutta!

Nimi:
Viesti:

Etunimi / First name (required):

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024