Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Yritystietokanta (UINUAA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme
Ääliömäiset sivustot
Artikkelien kommentit

Pulautteet

<Petteri Orpo> En muuta keksinyt
<Vesijättö> Emme voi mitään sille, että geologiset tapahtumat ovat Venäjän Federaation etu.
<Putin> Ajattelimme hieman siirtä merirajaa itämerellä. Tähän ei varmaankaan ole kenelläkään ole asiaa vastaan?
<Putin> Vallankaappaus on nykyisen vallan lähde Ukrainassa. Sallimalla vallankaappauksen ja länsimaiset tukijat – osallistumalla siihen ja järjestämällä sen, he loivat olosuhteet kyteneen konfliktin siirtymiselle aseelliseksi. He ovat syyllisiä tähän, mutta he yrittävät siirtää tämän syyn Venäjälle, vaikka tämä on heidän politiikkansa tulosta. He haluavat asettaa Venäjälle uhkavaatimuksen Ukrainasta, tämä yritys epäonnistuu, samoin kuin yritys voittaa Venäjän federaatio taistelukentällä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Vladimir Zelenskyin virkakausi päättyy tällä viikolla, ja koska hän päätti olla järjestämättä vaaleja Ukrainassa, kysymys Ukrainan nykyisen johtajan legitiimiydestä on tullut Venäjälle vakavaksi.
<Kavallus> Kun puhutaan isännöinnistä niin sitä pidetään yleensä luotettavana palveluna joka takaa taloyhtiön omaisuuden turvallisen hoidon.
<PerseLeviääHitaast> Isännöintiliitto perustelee korkeita maksuja muun muassa ”yleisesti korkeammalla tasolla” olevilla kiinteistöjen ylläpitokuluilla sekä sillä, etteivät isännöintitoimistot tavoittele pikavoittoja.
<Varajäsenen palkkio> Isännöintiyritykset kilpailevat hyvin pienillä katteilla jotka syntyvät pääasiassa henkilökunnan selkänahasta (palkat) sekä uusien asiakkaiden hankkimista liittymis- ym maksuilla kun taas kiinteistönhoitoalalla tehdään todella suurilla hinnoilla vaikka niiden hintakilpailu ei toimi ollenkaan – johtuen mm. alan työvoimavaltaisuudesta ja vähäisestä teknisestä vaatimustasosta mutta toisaalta erittäin tarkasta viranomaisvalvonnasta mikä estää liian halvat tarjoukset.
<Jaguarin osamaksut> On helppoa olla sitä mieltä, että Isännöinti on liian halpaa. Jos halutaan hyvää ja joustavaa isännöintiä tulee isännöitsijöiden palkkiot kaksinkertaistaa eikä vielä silloinkaan oltaisi kilpailijoiden tasolla.
<Koira veräjästä> Korkein hallinto-oikeus totesi Isännöintiliiton syyllistyneen asiassa erittäin moitittavaan toimintaan, mutta se jätettiin seuraamusmaksuesityksen ulkopuolelle liiton yleishyödyllisen aseman takia.
<Verohallinto> Sipilä ei ole maksanut euroakaan veroja suomeen koko elämänsä aikana vaikka hänellä olisi ollut siihen varaa, sipilä kiertää verot vakuutuskuorella jonka sisältöä kukaan muu kuin sipilän lähipiiri ei tiedä eikä tule tietämäänkään
<Vjatšeslav Volodin> Sain juuri tiedon että, paska ja kakka on sitten sama asia.
<Vjatšeslav Volodin> Ukraina on raahaamassa Yhdysvallat ja Euroopan maat suursotaan. Tämä polku johtaa tragediaan, joka voi vaikuttaa koko ihmiskuntaan.
<Heidi Hautala> Minulla ei ole tiedossa uutta palkattua työtä.
<Mauri Pekkarinen> Ei ole itsestäänselvää, että voi ottaa mitä tahansa työtä vastaan, kun täältä lähtee.
<Putin> Ei voi olla mitään oikeutusta näin hirviömäiselle rikokselle. Tunnen Robert Ficon rohkeana ja vahvatahtoisena miehenä. Toivon todella, että nämä vahvuudet auttavat häntä selviytymään vaikeasta tilanteestaan.
<Asiakas> Pitääpäs huomenna käydä penasäätiöiden toimistolla kysäisemässä jokohan apurahahakemukseeni on tehty päätös
< Vladimir Solovjov> Suomi aikoo rakentaa räjähdetehtaan. Suomi, jonka aluetta voidaan pommittaa joukkotuhoaseillamme. Ja tämä tehdas on ilmiselvästi ykköskohde, jos sellainen päätös tehdään. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini ja varsinkin ydinasedoktriini.
<Aikalaiskuvaus> Alex [Stubb] naureskeli ja naljaili joskus julmastikin tovereiden fyysisistä piirteistä tai siitä, ettei heillä ollut samanlaisia merkkivaatteita kuin hänellä itsellään. Hyvät ystävät myöntävät vuosia myöhemmin, että porukan käytös oli ylimielistä. Kohteiksi joutuivat yleensä juuri ne, joiden itsetunto ei ollut erityisen hyvä.
<pommi> r'j'yttäkää kansanedustajat.
<Äiti täällä> hyvä karaookke laulu: https://www.youtube.com/watch?v=wT8IhbUJneI

Nimesi:

Lausahdus:

147 Käyttäjää paikalla! 0.01360297203064

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Penan varavoimala

Satuin löytämään roskiksesta kaksi mukavan pienikokoista APC 500 UPSia. Tiesin heti ne nähdessänini, että Pena tulee saamaan varavoimalan!


APC 500 UPS

Päätin ottaa ehjemmän niistä käyttöön - toisesta puuttuu virtanappulan merkkivalon suojus. Nimellisesti ne antaa 180 wattia se riittää meidän käyttöömme vallan mainiosti Pena ei vie kun noin 50 wattia ja modeemi+kytkin kovinkaan montaa siihen lisäksi.


APC 500 UPS

Akut olivat kuolleet. Onneksi minulla on vararoskisakkuja ja vieläpä suht hyvässä iskussa.


Pistorasia-adapteri

Täytyi tehdä jatkojohto, joka käy UPSin lähtöreikiin. Näin saamme myös modeemin ja kytkimen sähköt turvattua ja Pena voi palvella sähkökatkoksen aikana, loput riippuu ADSL-linjan varmistuksista.

Kuvassa kyseinen johto - rasian löysin pari päivää sitten roskiksesta AJATELKAA SE ON IHKA OIKEAA BAKELIITTIA VARMAAN JOSTAIN 50-LUVULTA JOLLOIN MAALLIKKOTASON SÄHKÖTARVIKKEETKIN OLIVAT VIELÄ JÄMÄKÖITÄ JA LAADUKKAITA, tuo on niin jämäkkä ja laadukas, että tarvitsee ihan oikeasti voimaa tökätä pistoke tuohon tai ottaa pois. Maadoituksia me emme käytä, kun ei huonerasioissakaan niitä ole.


APC 500 UPS

Takaosa. Huometkaa jumpperointi, piipparin saa sammutettua. Ei tarvitse alkaa repiä sitä irti koneistosta :@


UPS

Konstruktio valmiina! Vittumaisia ongelmiakin tuossa oli tosin niistä ei enempää ei niitä ilkeä muistella kun ei päätä eikä häntää paskatelewqellin toiminnassa ole >:@

Ainakin viisi minuuttia UPS jaksoi jauhata sähköä toimilaitteille maksimi pituutta en viitsi yrittää ettei Pena turhaan sammuile tai akku rasitu tyhjentyessään liikaa. Lopun aika näyttää meille. Harvoinhan täällä sähkökatkoksia tulee esimerkiksi Penan yksivuotisuptime saavutettiin ilman apuvirtalaitteita sähkö on vakaata täällä, mutta silti on varauduttava poikkeustilanteisiin kun ei sitä koskaan tiedä ja arvon Käyttäjä saattaa kaipailla palvelimeltamme materiaalia juuri silloin kun harvinainen sähkökatkos pääsisi yllättämään! Ilmastonmuutosedistämiskampaniammekin on saattanut vaikuttaa kun kevät ja kesämyrskyt voimistuu puita kaatuu yhä enemmän ja katkoo sähkölinjoita me olemme varautuneet tekojemme seurauksiin ja voimme olla siitä ylpeitä.

Tekniset tiedot

http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BK300MI&CFID=33160066&CFTOKEN=21168061

20 minuuttia mennyt ja jaksaa vieläkin jauhaa!

Laskin, että maksimi (180W) kuormalla, 7.2 Ah akulla jaksettaisiin (täydellisellä hyötysuhteella) mennä n. puoli tuntia. Nyt on kolmasosa max. kuormasta pitäisi jaksaa mennä pitkään. Ilmeisesti UPS-tekniikkakin on kehittynyt enään nuo ei kuumene käytännössä yhtään vaikka päätekivien jäähdytyksenä on ihan pienet alumiinilevyt.

19.06.2011

Päätin virkistellä hieman akkuja, jotta akun nuoruuden kunto pysyisi hyvänä. Puolituntia on porskuteltu eikä UPS ole mainittavasti lämmennyt edes. Ihme vekotin saatana. Soittokellodipin olen kääntänyt OFF-asentoon, en tiedä hälyyttääkö tuo silti ennen virtain loppumista vai katkeaako suoraan sitä en kuitenkaan jää koittamaan, vaan kohta pistän takaisin valtakunnalliseen verkkoon palvelijamme. Onhan meillä sentään uptimeä yli 90 päivää.

35 min mentiin akun voimalla! Kyllä kelpaa & ja piisaa :):)

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024