Etusivu
PenaPedia
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Yritystietokanta (UINUAA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme
Ääliömäiset sivustot
Artikkelien kommentit

Pulautteet

<Arabia> IDO-tuoteperheemme mallin 59 wc-kulho ei tukkeudu virtsasta eikä ulosteesta.
<Nimi muutettu> Juuri saamien tietojen mukaan, joku on paskantanut IDO-59:n tukkoon, eikös olekkin mahtavaa?
<1czy7q> tv9cae
<Eläkemiljardit> Ylelle annettu määräraha nousi edellisen vuoden 557 miljoonasta eurosta. Kasvua oli noin 19 miljoonaa euroa, eli runsaat kolme prosenttia. Valtion talousarvion perusteella määräraha on paisumassa tänä vuonna jo yli 595 miljoonaan euroon.
<SOK> Ruoan hinta voi ainoastaan nousta. Ne on ne tuottajainhinnat, jotka laskevat.

Nimesi:

Lausahdus:

68 Käyttäjää paikalla! 0.0079491138458252

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Törkeää palvelua!

Siis hyvät ystävät voitteko uskoa???!!! Tämä asia kyllä menee jo kuluttajaasiamiehelle, kyllä perkele kiinnostuneen asiakkaan kuuluisi saada edes jonkunäköistä palvelua !!! Olen nimittäin uutta tulostinta hankkimassa ja käytin Canonin Print Image -palvelua testatakseni mikä Canonin tulostimista sopisi minulle parhaiten. Olen kyllä jo aikasemminkin tilannut muutamia kuvia ko. palvelusta ja myös saannutki haluamani, mutta tälläkertaa asia oli toisin.

Halusin nimittäin tietää miten Canonin PIXMA MP600 - mallinen tulostin tulostaa seuraavalaisen kuvan:

paskapöttö

Onnittelulappukin tuli kotia aivan niinkuin sen pitää ja kyllä he siellä Canonilla olivat sen minun kuvani tulostaneet.. noh ainakin joten kuten. Onnittelulapun alareunassa on kyllä kuvani (klikkaa niin näet suuremana).

Onnittelu

Mutta entäs sitten itse kuva, josta mun pitää arvioida halaunko ostaa kyseisen mallisen tulostimen? Halusin nimittäin verrata mikä tulostin tulostaa parhaiten kuvan paskaisesta WC pöntöstä, koska tarvitsen selaista tulostinta, mutta mikäs ollakkaa Canoni teki minulle! He lähettivät seuraavanlaisen kuvan:

Kuva


Siis mitä helvetin palvelua tämä on olevinaan ?!?!!?!?
Miten helvetissä pystyn arvioimaan kannattaako minun ostaa nyt kyseisen mallinen tulostin jos saankin jonkun helvetin ruman kakkulautasen kuvan ?!!?!? kyllä taitaa jäädä nuo Canonit ihan vain kaupan hyllylle kun tuollaisen oharin menivät tekemään...

Otetaan vielä muutamia launauksia Canonin sivuilta "Ehdot ja määräykset" -kohdasta:

Siinä tapauksessa, että missä tahansa muodossa oleva digitaalinen aineisto, jonka olet lisännyt My Canon Services -palveluun ("Aineisto"), vaikuttaa My Canon Services -palveluun, Canon tulee pyytämään sinua muokkaamaan tai poistamaan sellaisen aineiston. Siinä tapauksessa, ettet voi noudattaa käskyä, Canon voi poistaa tai muokata Aineistoa. Mikäli Aineisto tai sen osa, tietokonevirusten vuoksi tai muusta teknistä tuhoa aiheuttavasta syystä, häiritsee My Canon Services -palvelua tai muuten aiheuttaa teknisiä vaikeuksia My Canon Services -palvelun toiminnalle, Canon pidättää oikeuden poistaa sellaisen aineiston My Canon Services -palvelusta ilman suostumustasi. Tällaisessa tapauksessa Canon ei ole vastuussa sinulle poistamisesta tai muokkauksesta aiheutuvasta menetyksestä, kulusta tai vahingosta."

Mielestäni kyseinen kuva ei ole aiheuttanut Canonille minkäänlaisia teknisiä vaikeuksia.

"Lähettämällä Canonille mitä tahansa tietoa tai aineistoa annat Canonille rajoittamattoman, peruuttamattoman oikeuden käyttää, toistaa, esittää, suorittaa, muokata, lähettää ja jakaa mainittua aineistoa ja tietoa, ja sitoudut myös siihen, että Canonilla on täysi oikeus käyttää hyväkseen meille mihin tahansa tarkoitukseen lähettämääsi ideaa, periaatetta, tietotaitoa tai tekniikkaa.

Mielesäni Canonilla ei ole mitään syytä muokata kuvaani, vaikka kahden viimeisen kohdan mukaan mm. siveettömänä pidettävää materiaalia ei saa lähettää Canonille. Minun mielestäni kuvassa ei ole laillisesti, eikä myöskään eettisesti mitään väärää. Kyseinen kuva on vain yksi havainnollistava esimerkki sairauksesta nimeltä ripuli, josta löytyy lisää aihetta esimerkiksi osoitteesta http://fi.wikipedia.org/wiki/Ripuli

"Sitoudut olemaan tallentamatta My Canon Services -palveluun aineistoa, joka on tai jota voitaisiin kohtuudella pitää: (i) virheellisenä; (ii) loukkaavana, herjaavana, siveettömänä, hyökkäävänä, hyväksikäyttönä, rasistisena, syrjivänä tai uskontoa pilkkaavana; (iii) luottamuksellisen tiedon salassapitovelvollisuutta, yksityisyyden suojaa tai yrityssalaisuuden salassapitovelvollisuutta rikkovana; (iv) kolmannen osapuolen omistusoikeutta loukkaavana tai muuta sellaista oikeutta loukkaavana, johon sinulla ei ole tarvittavaa lupaa tai suostumusta; (v) muutoin lakia rikkovana."

"Sitoudut myös siihen, ettet lisää My Canon Services -palveluun mitään aineistoa, jonka lisäämistä voitaisiin kohtuudella pitää rikoksena tai jonka voitaisiin kohtuudella katsoa antavan aihetta vahingonkorvausvastuulle tai olevan jonkin maan lakien tai toimivaltaisten viranomaisten määräysten vastaista, loukata kolmannen osapuolen missä tahansa maailmassa täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia tai jota voitaisiin kohtuudella pitää edellä mainitunlaista käytöstä rohkaisevana."

Jatkoa tarinalle

Päätin vielä hetkisen päästä lähettää Canonille hieman reklamaatiota asiasta:

"Hei Canonin väki! Tilasin teiltä postissa kuvanäytteen, jossa oli kuva WC pöntöstä joka on täynnä ulostetta, mutta lähetittekin minulle kuvan jossa oli kukkia tms.

Tiedustelisinkin siis nyt: miksi ette lähettäneet minulle kuvaa, jonka halusin teidän lähettävän? Luin toki käyttöehtonne ja siellä mainittiin, että on kiellettyä lähettää siveettömiä kuvia. Kuitenkaan en pidä kyseistä kuvaa epäasiallisena, onhan kyseessä aivan normaali ilmiö joka johtuu taudista nimeltä ripuli. Mikäli teitä kiinnostaa, lisää aiheesta löytyy osoitteesta:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ripuli

Terveisin närkästynt, ja ehkä hieman HP:seen päin kallistuva asiakas."

Saa nytten nähdä mitä he sitten vastaavat, pistelen lainauksia tänne sitä mukaa kun vastausta kuuluu :P

Parin päivän kuluttua...

Ei ole vastausta vieläkään kuulunut.. joko siellä ollaan hitaita tai syrjitään ja hyljitään maksavia asiakkaita :(

6 päivän kuluttua...

Kohta on kulunut peräti viikko, joten en usko että ne enää vastaa. Oharit teki, onneksi ostin HP:n tulostimen.... (siis tiesin näin tapahtuvan ja ostin sen jo vuoden alussa :P)

Jatkoa tarinalle

Tässä on nyt kulunut varmaan jotain vuosi, kun tota viimeeksi kirjoitin, elikkä olen tässä vuoden aikana lähettänyt kyseisen kuvan kaksi kertaa uudelleen heille, ensimäisellä kerralla pistivät jonkun perkeleen bambumajan kuvan ja seuraavasta kuvasta eivät mitään enää lähettäneet. Mokoma paska palvelu perkele :@@@

Jos jostain löydän vielä sen kuvan, niin pistän toki näytille. Katsotaan nyt jos jaksan taas lähetellä sinne noita....

Jatkoa 31.8.2008

Viimekerroista on jo vuosi jos toinenkin aikaa ja ajattelin, että josko he lähettäisivät tuon etusivun kuvan:

Puhelin

Saa nähdä mitä sieltä tulee, tänään on siis 31.8.2008, kirjottelen lisää kun jotain tapahtuu.

5.9.2008

Tänään on perjantai, eikä vieläkään ole mitään tullut. Vielä ensiviikon voi elätellä toivoa, jos ei silloin tule tuskin niitä tulee ollenkaan.

8.9.2008

Tänään on maanantai, kun kusti kolautti luukusta postit ja mikähän siellä muukaan oli kuin canonilta kirjekuori:P:P;

Avasin kirjekuoren ja katsoin onnittelulappua, siellä oli kyllä puhelin, mutta sitten kuin katseeni siirtyi itse kuvaan, mikä ollakkaan :@: BAMBU MAJA :@: vitun canoni helvetti

Miten voin nyt arvioida miten tulostin tulostaa oppimateriaalia anatomiantunnille. Helvetin helvetti! Tämmöinen siis tuli:

Tuo on samainen kuva, joka tuli aikaisemminkin kun kerroin banbumajasta. Minun mielestä tämä ei ole oikein.

13.2.2011

Tässä vuoden 2011 alussa koitin etsiä uudestaan canonin palveluita, mutta en löytänyt. Harmin paikka. Olisin katsonut josko olisivat viisastuneet, tuo HP:n paska alkaa jo oireilemaan vanhuuttaan.

Tämä on ollut Penan pisin projekti. Viisi vuotta se on kestänyt ja voimme nyt julistaa sen päättyneen. Levätköön hän rauhassa.

Keskustele aiheesta

Onko Teillä mielipiteitä, lausuntoja tai muuta tietoa aiheesta? Oliko artikkelissamme asiavirheitä?
Olkaa hyvä ja kirjoittakaa mietteenne kommenttilomakkeeseen. Aina on hyvä keskustelu mielenkiintoisista aiheista on aina tervetullutta!

Nimi:
Viesti:

Etunimi / First name (required):

2023-12-10
02:56:37
< Kesken :$ >Olenhan vieläkin kesken :$
2023-12-10
02:55:30
< <<<h1> ><<<h1>
<<<h1>
2023-12-10
02:55:23
< <<<h1> ><<<h1>
2023-12-10
02:55:14
< öäöäöä >äöäö
2023-12-10
02:55:10
< gfhfh >fghdh

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024